Darksiders 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من زدم.اره خیلی حال گیر بود مخصوصا که زیاد از جونش کم نمیشد و اون ضربه یخیش خیلی ناجور بود جونش نصفه میشد که دیگه بدتر ولی بعد از تلاشای بسیار فراوان بدون یک ضربه خوردن کشتمش:d.
ايول:-bd
آره اون ضربش فاجعه بود.ضربه که میخورد من مرده بودمo:-)

یه سوال فوق فنی!
من این باس gorewood رو کشتم!هم مرد اون ایتم ها(زره و پول ..)ازش پرید بیرون اومدم برم بردارم نفهمیدم چرا مردم و وقتی restart کردم فقط یه صندوق اونجا بود!دیگه هم نشد از اول بیارم!اون ایتمهایی که میده چی هست؟
حالا سوال فنی:d کشتن این باس پرنده که اتش گرفته چجوریه؟ممنون

حالا سوال فنی
yahoo_4.gif
کشتن این باس پرنده که اتش گرفته چجوریه؟ممنون
باید هروقت خواست اتیش بزنه بهتون برین از اون جاهایی میشه اویزون شد (همون جاهایی که جای دست دارند)اویزون شید و وقتی اتیش پرت کردنش تموم شد برید طرفش یا هروقت فرود اومد قبل از این که از دهنش اتیش اومد برید شتش و بزنیدش:dزیاد سخت نیست بعده 100 بار رفتن ادم یاد میگیره دیگه:d

باید هروقت خواست اتیش بزنه بهتون برین از اون جاهایی میشه اویزون شد (همون جاهایی که جای دست دارند)اویزون شید و وقتی اتیش پرت کردنش تموم شد برید طرفش یا هروقت فرود اومد قبل از این که از دهنش اتیش اومد برید شتش و بزنیدش:dزیاد سخت نیست بعده 100 بار رفتن ادم یاد میگیره دیگه:d

با ریپرفورم هم بزنیش دیگه بهتر:d.
کاشکی مدت این ریپرش رو بیشتر میکردن.حال میده مثل خر جون کم میکنه

سلام دوستان من مرحله ایم که باید سه روح رو بیاری تحت فرمان خودت.هرسه رو آوردم تحت فرمان خودم.
الان جاییم که روح سوم رو میاری تحت فرمانت.ولی از اون به بعد نمیدونم باید چیکار کنم.
هرکاریم میکنم نمیتونم برگردم هرچی میرم دوباره میام سر جای اولم.

سلام دوستان من مرحله ایم که باید سه روح رو بیاری تحت فرمان خودت.هرسه رو آوردم تحت فرمان خودم.
الان جاییم که روح سوم رو میاری تحت فرمانت.ولی از اون به بعد نمیدونم باید چیکار کنم.
هرکاریم میکنم نمیتونم برگردم هرچی میرم دوباره میام سر جای اولم.
باید از Fast Travel استفاده کنی و برگردی پیش کسی که ماموریت رو بهت داده

ممنون فقط یک افزایش لول به 14 داشتم و با یه زره و شمشیر جدیدتر راحت مرد!این ریپر کلا 1ثانیه میشه؟:d

خیلی مدتش محدوده ولی حق هم داره میزنه همه رو له میکنه:d

---------- نوشته در 07:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:46 PM ارسال شده بود ----------

فکر نکنم این بازی خوبی باشه واسه همین به جای این سایلنت هیلو خریدم خریدار هیجان بیشتری داره سایلنت هیل

دستت درد نکنه یعنی سایلنت هیل قشنگتر از این بازیه.
من که هنوز سایلنت هیل downpour رو تموم نکردم.بیخیالش شدم

دوستان من اینجا گیر کردم نمیدونم باید چی کنم!:(
در ضمن دوستان این معما دقیقا بعد از اون سه روح هستن که به دستشون میاریم! و بعد اسکلته نابودشون میکنه! بعد یه قدرتی جدید میگیریم که از خودمون 2 بعد داریم یه رنگ سبز یه رنگ بنفش

دوستان من بعد از اینکه موفق شدم به درخت زندگی برسم و اون کات سین رو دیدم به سرزمین مردگان انتقالم داده بود یعنب پیش درخت مرگ ، حالا بعد از حرف زدن با اون بزه ، تو قسمت ماموریتام هیچ ماموریت اصلی ای وجود نداره و فقط ماموریت های فرعی وجود داره . برای ادامه ی بازی چیکار باید کرد و کجا رفت؟

دوستان من اینجا گیر کردم نمیدونم باید چی کنم!:(
در ضمن دوستان این معما دقیقا بعد از اون سه روح هستن که به دستشون میاریم! و بعد اسکلته نابودشون میکنه! بعد یه قدرتی جدید میگیریم که از خودمون 2 بعد داریم یه رنگ سبز یه رنگ بنفش
برو رو یکی از اونا وایسا اون قابلیته به قوله خودت 2 بعد رو فعال کن اون سکو اَرو بیار بیرون بعد دوباره خودت شو برو رو اون وایسا دوباره فعالش کن اون قابلیتو بعد سکو رو بفرست اونوره این حصارا بعد برو حالشو ببر!!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or