Darksiders 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اره خودمم همین اشتباهو کردم ، هر چی مرحله فرعی و ... هست قبل از تموم کردن بازی برو :yes:
برای من که نشد !
داداشه من وقتی‌ یه چیزیو نمیدونی الکی‌ جواب نده!)x

DjEblis عزیز شما هم برو همون New game رو بزن، و اگه درست یادم باشه ازت میپرسه که می‌خوای از لول ۱ بری یا وسایل و لولتو همینجور نگاه داری،اگه هم نپرسه خیالت جم با همون لولی که بازی و تموم کردی میارتت.بت توصیه می‌کنم رو مد hard برو.آخه منم ۲ بار تموم کردم و دفعه ۲وم که رو hard میری عین easy میمونه.یه ضربه به یارو میزانی‌، یارو میمیره.خیلی‌ آسونه و حال میده.حتما مرحله هاي فرعي رو هم برو،خیلی‌ باحالن.b-)

موفق باشي:d

DjEblis عزیز شما هم برو همون New game رو بزن، و اگه درست یادم باشه ازت میپرسه که می‌خوای از لول ۱ بری یا وسایل و لولتو همینجور نگاه داری،اگه هم نپرسه خیالت جم با همون لولی که بازی و تموم کردی میارتت.بت توصیه می‌کنم رو مد hard برو.آخه منم ۲ بار تموم کردم و دفعه ۲وم که رو hard میری عین easy میمونه.یه ضربه به یارو میزانی‌، یارو میمیره.خیلی‌ آسونه و حال میده.حتما مرحله هاي فرعي رو هم برو،خیلی‌ باحالن.b-)

عجیبه برای من این اتفاق نیوفتاد :|

مرسی از شما، دقیقا همینطور که شما گفتی بود، البته من دیشب به گفته ی دوستمون R43 قبل از پایان بازی همه کارامو کردم و Soul Arbiter's Maze رو مثل هلو تا ته رفتم:d
ولی بازی واقعا گیم پلی عالی ای داشت، هم فکر آدم و درگیر می کرد و هم نبردهاش جالب بود، داستانشم خوب بود.
بازم ممنون از شما دو نفر

بازی یه باگ جالب داره . تو نیمه دوم که اون یارو دوره گرده بهت میگه scroll های من رو پیدا کن ممکنه یکی رو پیدا کرده باشین ولی بازی حسابش نکرده باشه :d

دوستان من تازه با نسخه یک آشنا شدم, فوق العادس این بازی و الان فول تایم دارم بازی میکنمش...
نسخه اول تاپیک نداره ؟؟

اینم لینک پست یکش Darksiders: Wrath of War

ولی‌ نظر من جفتشون فوق‌العاده بودن، شاید تنها بازیهایی باشن که نتونم بین ۱ و ۲ بگم کدوم بهتره. واقعاً جفتشون فوقالعادن

دوستان من بازی رو تازه گرفتم ... به نظرم نسخه اول بهتر بود, من اون اولیش رو روزی 7-8 ساعت بازی میکردم و واقعا لذت میبردم ولی اینم مثل اون نیست نه اینکه بد باشه اتفاقا خیلیم خوبه ولی مثل اولیش نیست ...
من الان یک مشکلی که دارم اینکه وقتی شارژ دسته تموم میشه بازی Pause نمیشه چند باری وسط مبارزه ها شارژ دسته تموم شده و بازی Pause نشده و خیلی اذیت شدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or