Darksiders 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کسی ویدیویی از بازی که یک نفر باهاش بازی کنه رو می فرسته تا ببینم چه جوری است؟؟؟؟
هژیر جان برو بخر! اینقدر سوال نکن;;)
خوب که نیست البته! عالیه..

فقط من همون اولش گیر کردم!
بچه ها کمک!
بعد اینکه با اون یارو پیرمرد گنده حرف میزنیم! بعد میرم یه سمت دیگه نقشه!(به طرف اون نقطه طلایی)!
اونجا یکی دیگه از این گنده ها داره تو یه میدون با چندتا از این سرباز سنگی ها میجنگه! مام میریم کمکش!
بعد یه در اونجاست رفتم توش! باز 2تا در بود! یکیش اهرم رو بکشی حفاظ آهنیش میره کنار میتونی بری تو! اون یکی ولی نمیدونم چطور باز میشه!
یه دره دیگم وقتی میری تو هست اونم حفاظ داره!
کمک لطفآ هر کار کردم نفهمیدم...

سلام
من رسیدم به اون جایی که هم راه اب و هم مواد مذاب برای اهنگری باز کردم.
من با یکی که صحبت کردم همون که تمرین میکنه گفت 4 نفر رو بکش!اسم یکیشون یادمه gorewood بود.اینا رو باید کجا پیداشون کنم.فکر کنم همشون تو قسمت forgland یه همچین چیزی هستن!
ممنون

سلام
من رسیدم به اون جایی که هم راه اب و هم مواد مذاب برای اهنگری باز کردم.
من با یکی که صحبت کردم همون که تمرین میکنه گفت 4 نفر رو بکش!اسم یکیشون یادمه gorewood بود.اینا رو باید کجا پیداشون کنم.فکر کنم همشون تو قسمت forgland یه همچین چیزی هستن!
ممنون

ماموریتشو اکتیو کن روی نقشه نشون میده.gorewood توی barewoodه:d.صفحات قبل دوستان به صورت عکس گذاشتن که جای دقیقش کجایه.
فقط دوتا از باسا رو توی دنیا میتونی بکشی که اون یکی توی یکی از ماموریتای اصلی میبینیش کجایه ولی نمیتونی بکشیش بعدا باید با امکانات بیشتر بیای تا بهش برسی.
اون دوتا هم توی دنیای مردگان هستن.
در طول بازی باید این ماموریت فرعی رو بری یک دفه نمیشه انجامش داد.

رسیدم به earth
چقدر سخته این earth.دشمناش زیادی سختن

توی زمین فقط با اسلحه هایی که روی زمین بهت میده میتونی جلو بری .
اگه با اسلحه های خودت بخوای بری جلو سریع میکشنت , ولی وقتی اسلحه مسلسل رو ور میداری و میری جلو کمتر بهت ضربه میزنن

هژیر جان برو بخر! اینقدر سوال نکن;;)خوب که نیست البته! عالیه..فقط من همون اولش گیر کردم!بچه ها کمک!بعد اینکه با اون یارو پیرمرد گنده حرف میزنیم! بعد میرم یه سمت دیگه نقشه!(به طرف اون نقطه طلایی)! اونجا یکی دیگه از این گنده ها داره تو یه میدون با چندتا از این سرباز سنگی ها میجنگه! مام میریم کمکش!بعد یه در اونجاست رفتم توش! باز 2تا در بود! یکیش اهرم رو بکشی حفاظ آهنیش میره کنار میتونی بری تو! اون یکی ولی نمیدونم چطور باز میشه!یه دره دیگم وقتی میری تو هست اونم حفاظ داره! کمک لطفآ هر کار کردم نفهمیدم...
دوستان به منه عاجز کمک کنید!الهی هرچی اچیومنت از خدا میخوای بهت بده!الهی با مسترچیف مهشور شی!

هژیر جان برو بخر! اینقدر سوال نکن;;)
خوب که نیست البته! عالیه..

فقط من همون اولش گیر کردم!
بچه ها کمک!
بعد اینکه با اون یارو پیرمرد گنده حرف میزنیم! بعد میرم یه سمت دیگه نقشه!(به طرف اون نقطه طلایی)!
اونجا یکی دیگه از این گنده ها داره تو یه میدون با چندتا از این سرباز سنگی ها میجنگه! مام میریم کمکش!
بعد یه در اونجاست رفتم توش! باز 2تا در بود! یکیش اهرم رو بکشی حفاظ آهنیش میره کنار میتونی بری تو! اون یکی ولی نمیدونم چطور باز میشه!
یه دره دیگم وقتی میری تو هست اونم حفاظ داره!
کمک لطفآ هر کار کردم نفهمیدم...
من این منطقه رو دیشب رد کردم شما هر دری که میبینی بسته س یه یک در دیگه تو همون قسمت یا راه دیگه ای هست.اون در که کلید لازم داره باید از مسیر دیگه بری و اون کلید که تو یه صندوق هست برش داری!دقیق نمیتونم راهنماییت کنم چون تو همون مرحله چندتا دیگه از همین در هست که باید بری کلیدش رو پیدا کنی!

87562.jpg

ممنون دوستان حل شد! ممنون از دوست خوبمون Demon.Hunter !!نه آقا اون دری که باید بمب پرت کنیم منظورم نبود! اون اتاقی که درش قفل بود! از اونجا یه راه بود من ندیدم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or