Multi Platform Dark Souls

Dark Souls Prepare To Die Edition | PC

dark-souls-prepare-to-die-edition-to-release-mid-august-on-pc.jpg

Developer : From Software
Publsiher : Namco Bandai
Genre : Role Playing
Release Date : August 2012

"... And only dark will remain"
بالاخره و طبق اعلام مجله آلمانی PC Games ، نامکو تایید کرد عنوان تحسین شده ی From Software برای PC نیز منتشر خواهد شد. هنوز خبری مبنی بر تاریخ انتشار بازی به بیرون منتشر نشده است.بازی Dark Souls جانشینی برای بازی معروف Demon's Souls است .
در Dark Souls، شخصیتی که طراحی می کنید باید دشمنانی که به دنبالتان هستند را به قتل برساند و طی انجام بازی می بایست به محیط اطراف خود توجه فراوانی داشته باشید.

به نقل از مجله ی فامیتسو، شمشیر زنی و یا مبارزه با گرز در گذرگاه های تنگ سخت و دشوار خواهد بود، درست مثل Demon's Souls که همین ویژگی بسیار در آن نمایان بود.
همچنین وقتی که شما مورد حمله واقع می شوید می توانید فرار کنید و یا از سپر محافظ استفاده کنید.

نسخه PC بازی نسخه ی ویژه ای به نام Prepare to Die edition خواهد بود که دارای محتوای اضافی به شرح زیر است:

باس های جدید-شامل Artorias of Abyss, Chimera of Tomb و باسهای دیگر.

سیستم PVP Online Matchmaking-که شامل Quick matching برای co-op یا PVP خواهد بود.

مکان های جدید-شامل Oolacile Tomb, Old Ruins و چند مکان دیگر

دشمنان جدید-شامل Abyss Guard, Chained Prisoner و دشمنان دیگر.

NPC های جدید-شامل Hawkeye Gough و چندی دیگر.

سلاح ها و زره های جدید-که از باس ها،دشمنان و NPC ها و ... بدست می آیند.
تاپيك تصاوير بازي

• [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]

Minimum Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E4300 1.8GHz
AMD CPU : Athlon 64 X2 Dual Core 3600+

Nvidia GPU : GeForce 9500 GT 512MB GDDR3
AMD GPU : Radeon HD 4650

RAM : 2 GB
HDD : 4 GB
DX 9
Recommended Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E6750 2.66GHz
AMD CPU : Athlon II X2 245

Nvidia GPU : GeForce 8800 GTX 768MB
AMD GPU : Radeon HD 4850

RAM : 3 GB
HDD : 4 GB
DX 9

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mag_5115 and kamyy
آقایون این ds fix چیه که برا مودا لازمه ؟ من قبلا تنظیمات رویه آخر فریم 30 میگرفرتم الان 13 فریم هم نمیگیرم .
این مودی هم که فریم رو 60 میکنه ریختم ولی بازی کرش میکنه .

چند تا سوال داشتم :

1. این soul هایی که جمع میکنیم به چه درد میخوره ؟
  2. flusk ها رو از کجا پیدا میکنیم ؟ توی bonefire فلاسک ها پر نمیشه ؟
  3. attune magic که یکی از گزینه های bonefire هستش ، به چه کار میاد ؟
  4. بعد از کشتن دشمنا یه چیزایی به ما میده ؟ اونا چیه ؟ xp هستش ؟ به چه کار میاد ؟
  5. اون چیزای سبزی که بعد از مردنمون به جا میمونه چی هست ؟
  6. اون چیزهای سبز که بعد از مردن به جا میمونه رو اگه قبل از اینکه دوباره بخوای برشون داری بمیری از بین میرن ؟ یعنی اون چیزایی که به جا میمونه با چند بار مرگ متوالی کمتر و کمتر میشن ؟
  7. keendle و reverse hallowing توی bonfire چی هست ؟
  8. کلاس من پایرومنسر هستش و فقط ۸ تا fireball دارم . اینکه خیلی کمه !

ممنون میشم به این سوالات پاسخ بدید و هرچیزی که فکز میکنید بدرد یه تازه وارد میخوره رو دریغ نکنید :دی
چون این بازی واقعن گنگه و بازی اصلن توضیح کافی در مورد بازی نمیده

1. با Soul باس های بازی میتونی برای خودت شمشیر و .... اینا دست کنی .
  2. با نشستن توی Flask , Bonefire ها پر میشن .
  3. فکر کنم جادویی که میخوای استفاده کنی رو از اونجا انتخاب می کنی . (من کلاسم War بود با این چیزا ور نرفتم ! )
  4. بدرد Level Up توی Bonefire یا خرید Item از Shopهای بازی.
  5. تعداد Soulها و Humanityهایی که جمع کردی .
  6. آره از بین میره ، نه مقدارش عوض نمیشه.
  7. با Kindle میتونی تعداد Flaskهای قابل حملت رو افزایش بدی،Reverse Hollow هم تو رو انسان می کنه(که بودن توی حالت Human یه سری برتریها داره مثل Curse Resistو Summon
  8. بیشتر میشه نگران نباش ! :d

Dark Souls Wiki این هم یه سایت مرجعه.

چند تا سوال داشتم :

1. این soul هایی که جمع میکنیم به چه درد میخوره ؟
  2. flusk ها رو از کجا پیدا میکنیم ؟ توی bonefire فلاسک ها پر نمیشه ؟
  3. attune magic که یکی از گزینه های bonefire هستش ، به چه کار میاد ؟
  4. بعد از کشتن دشمنا یه چیزایی به ما میده ؟ اونا چیه ؟ xp هستش ؟ به چه کار میاد ؟
  5. اون چیزای سبزی که بعد از مردنمون به جا میمونه چی هست ؟
  6. اون چیزهای سبز که بعد از مردن به جا میمونه رو اگه قبل از اینکه دوباره بخوای برشون داری بمیری از بین میرن ؟ یعنی اون چیزایی که به جا میمونه با چند بار مرگ متوالی کمتر و کمتر میشن ؟
  7. keendle و reverse hallowing توی bonfire چی هست ؟
  8. کلاس من پایرومنسر هستش و فقط ۸ تا fireball دارم . اینکه خیلی کمه !

ممنون میشم به این سوالات پاسخ بدید و هرچیزی که فکز میکنید بدرد یه تازه وارد میخوره رو دریغ نکنید :دی
چون این بازی واقعن گنگه و بازی اصلن توضیح کافی در مورد بازی نمیده

1-به درد خیلی چیز ها این بحث خودش طومار داره .باهاش میتونی کاراکترت رو آپگرید کنی،اصالح بخری و اصلحات رو در اثر دامیج خوردن ریپیر کنی،آرمور آپگرید کنی و خیلی چیزهای دیگه کلا بازی سر همین سولز میچرخه.
2-همون اول بازی 5 تا بهت میده ولی اگه تموم شدن هر بار که بری سر بون فایر و سیو کنی دوباره پر میشه ولی دوباره تمامی دشمنایی که کشتی دوباره زنده میشن.فلاسک ها رو میتونی ارتقاع بدی اونم با هیومنیتیانجام میشه .روشش به این صورته که 1 دونه هیومنیتی میترکونی بعد گزینه reverse hallowing رو میزنی بعد از اون 1 دونه دیگه هم میزنی ،حالا keendle رو که بزنی بونفایرت مثلا از 10 تا میشه 15 تا (پیشنهاد میکنم بونفایر هایی رو آپگرید کنی که فلاسکشون 10 تا هستش )اگه درست زده باشی آتیش بونفایرت بیشتر میشه.
3-میتونی 1 جادویه قوی یا 2 تا جادویه ظعیف بزاری که تویه بازی از اون جاد ها استفاده کنی.جادو ها هم تعداد دارن که اگه تموم شد دوباره بیار سر بونفایر دوباره پر میشه
4-سولز ،اونا سولز هستن که طبق جواب اول همون کارا رو میتونی باهاش انجام بدی
5-وقتی کاراکترت میمیره اگه سولزی باهات بوده همون جا میوفته که دوباره میتونی بری و برش داری ولی اگه دوباره بمیری (یعنی قبل از اینکه برش اری بمیری) هر چی سولز جمع کردی از بین میره
6-آره از بین میره ،نه کلا از بین میره دوباره باید جمع کنی
7-توضیح دادم
8- میتونی آپگرید کنی
آیتیم هایی رو که برای آپگرید کارکترت میتونم پیشنهاد کنم ایناست:1 قدر بازو یا همون استرانگ.2 سرعت دست (عکس یه دست)3 از بالا دومی و سومی(اسماشون یادم نیست)
استامیات رو وقتی آپدیت میکنی اکویپ لودت میره بالا که باعث میشه بتونی وزنه بیشتری رو تحمل کنی (اصله سنگین تری رو برداری)
فرز بودن تویه این بازی خیلی مهمه باید سعی کنی کاراکترت فرز باشه .پیشنهاد مکینم gift اول بازی (موقع ساختن کارکتر رو)رویه master key بزاری چون خیلی از جاها به کارت میاد و نیاز نیست دور شمسی قمری بزنی
5 بار تمومش کردم خدایش حرف نداره(هر بار که بازی رو تموم میکنی با تموم اصلحه ها و آپدیت ها از اول شروع میشه و قدرت تمام دشمنات تقریبا 2.5 برابر میشه)
سوالی داشتین پخ کنید (تاپیکو اتفاقی دیدم):d

آخرین ویرایش:
من توسط Basilisks طلسم شدم!
چطور باید از این طلسم در بیام؟

یه آیتمی هست به اسم Purging Stone که باید از اون فروشنده ی زن undead
که تو فضلابی که undead burg رو به Firelink وصل می کنه پشت میله ها واساده بگیری.
یا اینکه از او یارو Carim که تو Undead Parish پایین اولین Bell Tower واساده میتونی بگیری

سلام
بعضی وقتها در بازی یه آیتمهایی رو زمین افتاده که موقعی که برشون میدارم یه صدایی میاد و برشون نمیداره. آیتما شکل یه کیسه طلاییند که دارن میچرخن. چجوری باید برشون دارم؟

سلام
بعضی وقتها در بازی یه آیتمهایی رو زمین افتاده که موقعی که برشون میدارم یه صدایی میاد و برشون نمیداره. آیتما شکل یه کیسه طلاییند که دارن میچرخن. چجوری باید برشون دارم؟
این یعنی اینکه که ذخیره ای که از اون آیتم داری به حداکثر رسیده و بیشتر نمیتونی برداری

درود . زمانی که وارد اون نقاشی در Anor Londo میشیم، در قسمتی از این منطقه شاهد اژدهایی هستیم که روی پل هست. بعد از کشتنش یه اژدهای دیگه هم هست که خوابه و هر کاری می کنم بلند نمیشه ! راهی هست ؟

درود . زمانی که وارد اون نقاشی در Anor Londo میشیم، در قسمتی از این منطقه شاهد اژدهایی هستیم که روی پل هست. بعد از کشتنش یه اژدهای دیگه هم هست که خوابه و هر کاری می کنم بلند نمیشه ! راهی هست ؟

بنده خدا خسته اس چیکارش داری، بزار بخوابه دیگه ! :d
تا جایی که یادم میاد اونو نمیشه کاریش کرد.

من خودم بشخصه هر چقدر سعی کردم با این بازی ارتباط برقرار کنم نشد که نشد مساله سخت بودنش نبودا نمیدونم چرا
واقعا چرا؟؟
تا وسطای بازی هم رفتم و کلی هم وقت گذاشتم واسش اما یهو ولش کردم خسته شده بودم انگار

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or