Multi Platform Dark Souls

Dark Souls Prepare To Die Edition | PC

dark-souls-prepare-to-die-edition-to-release-mid-august-on-pc.jpg

Developer : From Software
Publsiher : Namco Bandai
Genre : Role Playing
Release Date : August 2012

"... And only dark will remain"
بالاخره و طبق اعلام مجله آلمانی PC Games ، نامکو تایید کرد عنوان تحسین شده ی From Software برای PC نیز منتشر خواهد شد. هنوز خبری مبنی بر تاریخ انتشار بازی به بیرون منتشر نشده است.بازی Dark Souls جانشینی برای بازی معروف Demon's Souls است .
در Dark Souls، شخصیتی که طراحی می کنید باید دشمنانی که به دنبالتان هستند را به قتل برساند و طی انجام بازی می بایست به محیط اطراف خود توجه فراوانی داشته باشید.

به نقل از مجله ی فامیتسو، شمشیر زنی و یا مبارزه با گرز در گذرگاه های تنگ سخت و دشوار خواهد بود، درست مثل Demon's Souls که همین ویژگی بسیار در آن نمایان بود.
همچنین وقتی که شما مورد حمله واقع می شوید می توانید فرار کنید و یا از سپر محافظ استفاده کنید.

نسخه PC بازی نسخه ی ویژه ای به نام Prepare to Die edition خواهد بود که دارای محتوای اضافی به شرح زیر است:

باس های جدید-شامل Artorias of Abyss, Chimera of Tomb و باسهای دیگر.

سیستم PVP Online Matchmaking-که شامل Quick matching برای co-op یا PVP خواهد بود.

مکان های جدید-شامل Oolacile Tomb, Old Ruins و چند مکان دیگر

دشمنان جدید-شامل Abyss Guard, Chained Prisoner و دشمنان دیگر.

NPC های جدید-شامل Hawkeye Gough و چندی دیگر.

سلاح ها و زره های جدید-که از باس ها،دشمنان و NPC ها و ... بدست می آیند.
تاپيك تصاوير بازي

• [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]

Minimum Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E4300 1.8GHz
AMD CPU : Athlon 64 X2 Dual Core 3600+

Nvidia GPU : GeForce 9500 GT 512MB GDDR3
AMD GPU : Radeon HD 4650

RAM : 2 GB
HDD : 4 GB
DX 9
Recommended Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E6750 2.66GHz
AMD CPU : Athlon II X2 245

Nvidia GPU : GeForce 8800 GTX 768MB
AMD GPU : Radeon HD 4850

RAM : 3 GB
HDD : 4 GB
DX 9

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mag_5115 and kamyy
سلام، دوستان این بازی از لحاظ داستانی چجوریاست؟ دیالوگ هم داره؟ برای تغییر مسیر داستان انتخاب هم وجود داره؟ بیشتر شبیه دارک سایدره یا اسکایریم؟
ببخشید من اصلاً این بازیو تا حالا ندیدم فقط تعریفشو شنیدم
ممنون

این بازی از نظر سختیش مشهوره. داستانش خیلی خیلی قشنگ و تاثیر گزاره البته اگه خوب بفهمیش. دیالوگ اگه نداشته باشه که میشه مثله بازی PS1 :d
هر RPG که تا حالا بازی کردی رو با هم مخلوط کن میشه این :)

درود بر تمامی دوستان . پس از مدتی، دوباره هوس اتمام بازی به سرم زد اما یه نکته : چه جوری DLC فعال میشه ؟
دو تا کریستال گولم رو باید بکشی و گردنبندشون رو بگیری :
یکی پشت دریاچه ای که هایدرا داره
دومی هم جلوی Duke Archive
------------------------------------------------
منم برای بار دوم بازی رو شروع کردم . ایندفعه به لطف سیو هام و زره ها و سلاح ها و انگشتر هایی که دارم خیلی راحت تر پیش روی میکنم :d
دفعه ی قبلی هیچ کدوم از سلاح های کمیاب رو نساختم چون بلد نبودم ولی ایندفعه میخوام همه رو بسازم .
یه جایی خوندم که با شمشیر آرتوریاس میتونی یا یه سلاح Cursed یا یه سلاح Divine بسازی ، کسی میدونه که برای هر کدوم چیا لازمه ؟

دو تا کریستال گولم رو باید بکشی و گردنبندشون رو بگیری :
یکی پشت دریاچه ای که هایدرا داره
دومی هم جلوی Duke Archive
------------------------------------------------
منم برای بار دوم بازی رو شروع کردم . ایندفعه به لطف سیو هام و زره ها و سلاح ها و انگشتر هایی که دارم خیلی راحت تر پیش روی میکنم :d
دفعه ی قبلی هیچ کدوم از سلاح های کمیاب رو نساختم چون بلد نبودم ولی ایندفعه میخوام همه رو بسازم .
یه جایی خوندم که با شمشیر آرتوریاس میتونی یا یه سلاح Cursed یا یه سلاح Divine بسازی ، کسی میدونه که برای هر کدوم چیا لازمه ؟

الان توی demon ruins هستم و قبل از دروازه که با مه زرد رنگ پوشیده شده(همونجا که 6,7 carpe demon و 6,7 taurus demon داره),وقتی میخوام برم داخل میگه sealed by the great lords power,چکار کنم؟

نمی‌دونم اسپویل هست یا نه، اما صرفا جهت اطمینان

هم چین امکانی وجود نداره.فقط میشه قبل از اینکه به مبارزه sif بری،بری اونو در گذشته (chasm of the abyss) نجات بدی،که اگه این کار رو بکنی و بعدش به مبارزه ش بری alternative cutscene میبینی،که خیلی غم انگیزه.

الان توی demon ruins هستم و قبل از دروازه که با مه زرد رنگ پوشیده شده(همونجا که 6,7 carpe demon و 6,7 taurus demon داره),وقتی میخوام برم داخل میگه sealed by the great lords power,چکار کنم؟

شما اپتدا باید بری به Anor londo و دو باس ornstein & smough بکشی،مسیر ادامه بدی میرسی به Gwynevere که بهت Lordvassel میده.سپس یا باید بری پیش frampt یا Kathee تا warp ـت کنن و بتونی آیتم تو مکان مخصوصش قرار بدی.حالا اون درهای زرد میشن سفید.

باید Lordvessel رو بگیری از Gwynevere بعد از کشتن Ornstein and Smough که تو Anor Londo هستن. در این صورت در 4جای نقشه 4 مکان مختلف باز میشه که هر کدام 4تا Boss داره. با روحشون Lordvessel رو تقویت میکنی تا به Kiln of the first flam برسی و بتونی Gwyn Lord of Cinder رو بکشی. بعدش Game over :d

دوستان همون اول بازیو شما چجوری رد کردید؟! :)
یه جا رسیدم چندتا از این undeadها میریزن سرم با یه شمشیر شکسته نمیشه بزنمشون، چجوری ساختن این بازیو؟!

یه جا رسیدم چندتا از این undeadها میریزن سرم با یه شمشیر شکسته نمیشه بزنمشون، چجوری ساختن این بازیو؟!
دارم دوره دوم هم تا آخر میرم :eek::eek:
فقط کافیه در مقابلشون دفاع کنی بعد که برمیگردن عقب بزنی.
یه سوال شخصی تا حالا RPG بازی کردی؟:|

:d
مس افکت 1 - 2 -3 ، دراگون ایج 1 - 2، اسکایریم، ویچر 2، دیابلو 3 و ...
ولی این بازی زیادی سخت شروع میشه

به احتمال زیاد شما یه شمشیر و سپر دیگه پیدا کردید ولی Equip شون نکردید
این بازی بیشتر از این که RPG باشه شبیه ساز جنگ با اژدها با دست خالیه :d
باید اسمش رو میذاشتن مصائب یک شوالیه :d
:d
مس افکت 1 - 2 -3 ، دراگون ایج 1 - 2، اسکایریم، ویچر 2، دیابلو 3 و ...
ولی این بازی زیادی سخت شروع میشه​

تو دوره دوم یه ذره آسونتر شروع میشه :d
فقط باید تا اونجا دووم بیاری:d
--------------------------------------------------
من رسیدم به Blight Town
همیشه از این جا بدم میومد .
همچنان با اقتدار دارم پیشروی میکنم ، ولی یه حسی بهم میگه که این وضعیت زیاد طول نمیکشه :d
راستی Hellkite Wyvern هم حسابی از خجالتم در اومد ولی من که از رو نمیرم ، بعدا بر میگردم سراغش :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or