Multi Platform Dark Souls

Dark Souls Prepare To Die Edition | PC

dark-souls-prepare-to-die-edition-to-release-mid-august-on-pc.jpg

Developer : From Software
Publsiher : Namco Bandai
Genre : Role Playing
Release Date : August 2012

"... And only dark will remain"
بالاخره و طبق اعلام مجله آلمانی PC Games ، نامکو تایید کرد عنوان تحسین شده ی From Software برای PC نیز منتشر خواهد شد. هنوز خبری مبنی بر تاریخ انتشار بازی به بیرون منتشر نشده است.بازی Dark Souls جانشینی برای بازی معروف Demon's Souls است .
در Dark Souls، شخصیتی که طراحی می کنید باید دشمنانی که به دنبالتان هستند را به قتل برساند و طی انجام بازی می بایست به محیط اطراف خود توجه فراوانی داشته باشید.

به نقل از مجله ی فامیتسو، شمشیر زنی و یا مبارزه با گرز در گذرگاه های تنگ سخت و دشوار خواهد بود، درست مثل Demon's Souls که همین ویژگی بسیار در آن نمایان بود.
همچنین وقتی که شما مورد حمله واقع می شوید می توانید فرار کنید و یا از سپر محافظ استفاده کنید.

نسخه PC بازی نسخه ی ویژه ای به نام Prepare to Die edition خواهد بود که دارای محتوای اضافی به شرح زیر است:

باس های جدید-شامل Artorias of Abyss, Chimera of Tomb و باسهای دیگر.

سیستم PVP Online Matchmaking-که شامل Quick matching برای co-op یا PVP خواهد بود.

مکان های جدید-شامل Oolacile Tomb, Old Ruins و چند مکان دیگر

دشمنان جدید-شامل Abyss Guard, Chained Prisoner و دشمنان دیگر.

NPC های جدید-شامل Hawkeye Gough و چندی دیگر.

سلاح ها و زره های جدید-که از باس ها،دشمنان و NPC ها و ... بدست می آیند.
تاپيك تصاوير بازي

• [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]

Minimum Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E4300 1.8GHz
AMD CPU : Athlon 64 X2 Dual Core 3600+

Nvidia GPU : GeForce 9500 GT 512MB GDDR3
AMD GPU : Radeon HD 4650

RAM : 2 GB
HDD : 4 GB
DX 9
Recommended Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E6750 2.66GHz
AMD CPU : Athlon II X2 245

Nvidia GPU : GeForce 8800 GTX 768MB
AMD GPU : Radeon HD 4850

RAM : 3 GB
HDD : 4 GB
DX 9

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mag_5115 and kamyy
سره Manus, Father of the Abyss گیر کردم کسی میتونه کمک کنه؟ پدرمو در آورده هیچه ضربه نمیخوره :-o
کلاست چیه؟ اگر Warrior هست که سعی کن قبل از هر چیز این سپر آرتوریاس رو بسازی که در مقابل تمام ضربه ها ککش هم نمیگزه.
سعی کن دورش بچرخی و به موقع ضربه بزنی. ممکنه مبارزه زیاد طول بکشه ولی خب توی دارک سولز سریع کشتن معنی نمیده.
مواظب باش که وقتی اون چیزای شبیه هیومنیتی رو پرت میکنه، ازش دور باشی و در حال حرکت.
بعد از ضربه های سنگینی که میزنه، یه چند ثانیه مکث میکنه. میتونی اونجا بهش ضربه بزنی. ضربه های 5 گانه-ش رو سعی کنی با دور شدن ازش بی فایده کنی یا اگر سپر آرتوریاس رو گرفتی، جلوش وایسا تا جون داره ضربه بزنه و خسته بشه:d

کلاست چیه؟ اگر Warrior هست که سعی کن قبل از هر چیز این سپر آرتوریاس رو بسازی که در مقابل تمام ضربه ها ککش هم نمیگزه.
سعی کن دورش بچرخی و به موقع ضربه بزنی. ممکنه مبارزه زیاد طول بکشه ولی خب توی دارک سولز سریع کشتن معنی نمیده.
مواظب باش که وقتی اون چیزای شبیه هیومنیتی رو پرت میکنه، ازش دور باشی و در حال حرکت.
بعد از ضربه های سنگینی که میزنه، یه چند ثانیه مکث میکنه. میتونی اونجا بهش ضربه بزنی. ضربه های 5 گانه-ش رو سعی کنی با دور شدن ازش بی فایده کنی یا اگر سپر آرتوریاس رو گرفتی، جلوش وایسا تا جون داره ضربه بزنه و خسته بشه:d
من هم اون سپر رو دارم هم Havel's Greatshield و هم Stone Greatshield . ولی stone greatshield خیلی بهتره . تو کله جنگ 10 دقیقه داشتم دفا میکردم ککم هم نگزید ولی اصلا نتونستم بزنمش. به نظرت از چه اسلحه استفاده کنم؟ :|
Great gray wolf SIF هم برای کمک میارم ولی بی شرف یه دوربین گرفته دهنش فقط داره نگاه میکنه فیلم میگیره :(
راستی کلاس من هم Knight هست
wow! واقعا اصلا فکر نمیکردم این
Black Knight Great Axe​
یا Dragon Tooth اینقدر قوی باشن. در 2 تلاش پیاپی دست دشمن کوتاه شد. مرسی از کمکت​
Safety & Peace ♥♦♣♠

آخرین ویرایش:
من هم اون سپر رو دارم هم Havel's Greatshield و هم Stone Greatshield . ولی stone greatshield خیلی بهتره . تو کله جنگ 10 دقیقه داشتم دفا میکردم ککم هم نگزید ولی اصلا نتونستم بزنمش. به نظرت از چه اسلحه استفاده کنم؟ :|
Great gray wolf SIF هم برای کمک میارم ولی بی شرف یه دوربین گرفته دهنش فقط داره نگاه میکنه فیلم میگیره :(
راستی کلاس من هم Knight هست
سپر Havel که بینهایت سنگینه. تو باید چیزی داشته باشی که سرعت عمل + قدرت بالا بهت بده که سپر آرتوریاس این ویژگی ها رو داره. البته تا فیها خالدون آپگرید بشه.
کلاست هم که...:| خوبه ولی از نظر سرعت عمل افتضاحه. سلاح خوب میتونه Black Knight Great Axe باشه یا Dragon Tooth.
ببین سعی کن از بغل بهش ضربه بزنی. پشت سرش نری چون دستش میچرخه و بهت میخوره. زیاد نمیتونیم کمکت کنیم. چون هر چی که تونستیم رو گفتیم. باقیش به اینه که خودت با استراتژی حمله کنی و صد البته با رفتارهایی که از خودش نشون میده آشنا باشی که بتونی حرکات بعدیش رو پیش بینی کنی. یه خورده وقت میبره ولی در نهایت میفهمی چیز خاصی نبوده.

دوستان من درواقع زمانی که این بازی اومد بازی رو گرفتم ولی به دلیل مشکلات شدید افت فریم حذف کردم ولی خیلی دلم می خواد بازیش کنم .یعد من چند تا از پیج ها رو گشتم ولی هیچی در باره ی اپدیت ها پیدا نکردم .توی گوگل هم سرچ کردم ولی هچی پیدا نکردم . میخواستم ببینم میشه یکی لینک دانلود تمامی اپدیت های این بازیرو برام بزاره .خیلی ممنون میشم

سپر Havel که بینهایت سنگینه. تو باید چیزی داشته باشی که سرعت عمل + قدرت بالا بهت بده که سپر آرتوریاس این ویژگی ها رو داره. البته تا فیها خالدون آپگرید بشه.
کلاست هم که...:| خوبه ولی از نظر سرعت عمل افتضاحه. سلاح خوب میتونه Black Knight Great Axe باشه یا Dragon Tooth.
ببین سعی کن از بغل بهش ضربه بزنی. پشت سرش نری چون دستش میچرخه و بهت میخوره. زیاد نمیتونیم کمکت کنیم. چون هر چی که تونستیم رو گفتیم. باقیش به اینه که خودت با استراتژی حمله کنی و صد البته با رفتارهایی که از خودش نشون میده آشنا باشی که بتونی حرکات بعدیش رو پیش بینی کنی. یه خورده وقت میبره ولی در نهایت میفهمی چیز خاصی نبوده.

gargoyle hallberd هم اگه تا +15 اپ شه عالیه. هم بلنده و هم میتونی کریستال یا sunlight blade روش بزنی.
به نظر من که یکی از سه اسلحه برتر بازیه.

سلام دوستان
من قبلا این بازیو یکمی بازی کردم ولی نفهمیدم چی به چیه (از نظر داستان و اینکه کلا باید چکار کنیم) بعد پاکش کردم. میشه یکی توضیح بده که اصلا قضیه این بازی چیه؟ (من قبلا باری RPG بازی کردم مثل skyrim و خیلی دوسش داشتم ولی اینو اصلا درک نکردم)

سلام دوستان
من قبلا این بازیو یکمی بازی کردم ولی نفهمیدم چی به چیه (از نظر داستان و اینکه کلا باید چکار کنیم) بعد پاکش کردم. میشه یکی توضیح بده که اصلا قضیه این بازی چیه؟ (من قبلا باری RPG بازی کردم مثل skyrim و خیلی دوسش داشتم ولی اینو اصلا درک نکردم)
اگه اینگلیسیت خوبه پس video اول بازی رو خوب نگاه کن اگر نه که بچه ها اینجا کمکت میکنن. میتونی به پست هایی که تو صفحات قبل هست مراجعه کنی خیلی کمکت میکنه.

سرعت عمل اصلا مهم نیست وقتی میدونی هرکی جلوت سبز شه با یه ضربه میمیره. حداکثر 2 ضربه پرپر میشه :))
فعلا که خودت داری با 2 ضربه پر پر میشی/:)
منم خیلی کاراکترم سنگین بود و بعد از Strength و Vitality، یه مدت کلا روی Endurance کار کردم و در نهایت با کلاس Warrior و زره Ornstein و سپر آرتوریاس و داشتن همزمان Dragon Tooth و Black Knight Great Axe،سرعتم مثل سرعت کلاس جادوگر شده بود (یعنی فرزترین سرعت ممکن توی بازی). میدونی چقدر آزادی عمل بهت میده؟ همین Dodge کردن با سرعت عمل پایین یه نکته منفی حساب میشه. تا بیای خودتو جمع کنی، یارو لوله-ت میکنه. منم با 4 یا نهایتا 5 ضربه Gwyn رو میکشم چرا؟ چون سرعت عملم اینقدر بالا رفته که میتونم جلوی همچین کسی که خودش سرعت خیلی بالایی داره، مانور بدم. قدرت همه چیز نیست چرا که بعضی از باس ها کشتنشون فقط سرعت عمل میخواد.

فعلا که خودت داری با 2 ضربه پر پر میشی/:)
منم خیلی کاراکترم سنگین بود و بعد از Strength و Vitality، یه مدت کلا روی Endurance کار کردم و در نهایت با کلاس Warrior و زره Ornstein و سپر آرتوریاس و داشتن همزمان Dragon Tooth و Black Knight Great Axe،سرعتم مثل سرعت کلاس جادوگر شده بود (یعنی فرزترین سرعت ممکن توی بازی). میدونی چقدر آزادی عمل بهت میده؟ همین Dodge کردن با سرعت عمل پایین یه نکته منفی حساب میشه. تا بیای خودتو جمع کنی، یارو لوله-ت میکنه. منم با 4 یا نهایتا 5 ضربه Gwyn رو میکشم چرا؟ چون سرعت عملم اینقدر بالا رفته که میتونم جلوی همچین کسی که خودش سرعت خیلی بالایی داره، مانور بدم. قدرت همه چیز نیست چرا که بعضی از باس ها کشتنشون فقط سرعت عمل میخواد.
البته من ایقدر سفتم که مایستم جلو صورتش تا میخواد بزنه بعد نوبت من که میشه تا میتونه بخوره. Manus هم همینطوری کشتم. Gwyn هم تو You.Tube دیدم. مال نیست. فعلا دارم کار هایی که باید قبله NG+ اتجام داد رو میکنم. انشا الله تا شب تو NG+ میبینمت:)
فقط الان یه چیز. من Crest Key رو از دست دادم و gough رو نمیتونم ببینم. باید بیخیال Kalammet بشم؟ :(

آخرین ویرایش:
البته من ایقدر سفتم که مایستم جلو صورتش تا میخواد بزنه بعد نوبت من که میشه تا میتونه بخوره. Manus هم همینطوری کشتم. Gwyn هم تو You.Tube دیدم. مال نیست. فعلا دارم کار هایی که باید قبله NG+ اتجام داد رو میکنم. انشا الله تا شب تو NG+ میبینمت:)
فقط الان یه چیز. من Crest Key رو از دست دادم و gough رو نمیتونم ببینم. باید بیخیال Kalammet بشم؟ :(
باو من چی میگم تو چی میگی! خب منم جلوش وایمیستم. جلوی همه باس ها وایسادن کار شاخی نیست. شاخ بودن به اینه که بتونی بدون اینکه یه ضربه بخوری، باس رو بزنی. در واقع از تمام قابلیت ها استفاده کنی وگرنه وایسادن جلوی باس ها ساده ترین و ابتدایی ترین کار ممکن هست.
Gwyn آره مالی نیست ولی سرعتش بالاست و فرصت استفاده از Estuts Flask رو بهت نمیده (باید دائم در حال حرکت باشی و در فرصت مناسب پشت ستون ها خونتو پر کنی). یه Zweihander داشته باشی، با هر ضربه-ش تعادل Gwyn رو به هم میزنه.

Crest Key رو چجوری از دست دادی؟

باو من چی میگم تو چی میگی! خب منم جلوش وایمیستم. جلوی همه باس ها وایسادن کار شاخی نیست. شاخ بودن به اینه که بتونی بدون اینکه یه ضربه بخوری، باس رو بزنی. در واقع از تمام قابلیت ها استفاده کنی وگرنه وایسادن جلوی باس ها ساده ترین و ابتدایی ترین کار ممکن هست.
Gwyn آره مالی نیست ولی سرعتش بالاست و فرصت استفاده از Estuts Flask رو بهت نمیده (باید دائم در حال حرکت باشی و در فرصت مناسب پشت ستون ها خونتو پر کنی). یه Zweihander داشته باشی، با هر ضربه-ش تعادل Gwyn رو به هم میزنه.

Crest Key رو چجوری از دست دادی؟

وقتی Mimic رو کشتم موقع مردن دنده عقب رفت پیش پرتگاه بین زمین با هوا مرد. هیچ راهی برای گرفتنش نود یه بار هم اروم اروم رفتم اوفتادم بعدش دیگه نه خبری از mimic بود (خوب respawn نمیشه دیگه) نه اون لکه ی معلق در هوا. تا فیها خالدونم سوخت.:-s

وقتی Mimic رو کشتم موقع مردن دنده عقب رفت پیش پرتگاه بین زمین با هوا مرد. هیچ راهی برای گرفتنش نود یه بار هم اروم اروم رفتم اوفتادم بعدش دیگه نه خبری از mimic بود (خوب respawn نمیشه دیگه) نه اون لکه ی معلق در هوا. تا فیها خالدونم سوخت.:-s
فککنم یه راه واسه کشتن Kalammet بدون کمک gough هست برو به wikidotـه Dark souls اونجا پیدا میکنی .

http://darksouls.wikidot.com/black-dragon-kalameet
ولی الان خوندم نوشته میشه بدون کمک gough کشت ولی سختتر میشه فقط راه کشتنش رو ننوشته :دی

====
در مورد Gwyn هم اینقدر راحت بود که من تعجب کردم :دی با Solaire رفتیم اولش سه چهار تا Great Chaos Fireball زدم نصف جونش پرید بعدم چهار پنج ضربه با Iaito +15 زدم رفت پیش مامانش :دی علاوه بر اون Quelaag's Furysword هم به دلیل Fire Damage ـش عالی جواب داد واسه کشتن Gwyn .
البته Darkwood Grain Ring دستت باید باشه . فوق العادست این حلقه .

آخرین ویرایش:
فککنم یه راه واسه کشتن Kalammet بدون کمک gough هست برو به wikidotـه Dark souls اونجا پیدا میکنی .

====
در مورد Gwyn هم اینقدر راحت بود که من تعجب کردم :دی با Solaire رفتیم اولش سه چهار تا Great Chaos Fireball زدم نصف جونش پرید بعدم چهار پنج ضربه با Iaito +15 زدم رفت پیش مامانش :دی
البته Darkwood Grain Ring دستت باید باشه . فوق العادست این حلقه .
مرسی. میتونی لینکشو واسم پیدا کنی؟ تو همون پست قبلی اپدیت کنی میگیرم ♥
البته اون Ring وقتی کار میکنه که زیره 25% equip load داشته باشی من معمولا 49% هستم :d بالا 50% دیگه خیلی کنده.

لینکو دیدم. مرسی. البته با Chaos LongBow +5 هم چندبار تیر بهش زدم و فقط 30-40 تا ازش کم شد. یه جا مخفی بودم که نمیتونست منو اتیش بزنه. سخت بود خیلی بیخیال سدم. ♣

آخرین ویرایش:
البته اون Ring وقتی کار میکنه که زیره 25% equip load داشته باشی من معمولا 49% هستم :d بالا 50% دیگه خیلی کنده.

لینکو دیدم. مرسی. البته با Chaos LongBow +5 هم چندبار تیر بهش زدم و فقط 30-40 تا ازش کم شد. یه جا مخفی بودم که نمیتونست منو اتیش بزنه. سخت بود خیلی بیخیال سدم. ♣
من کل بازی رو با همون لباس اولیه رفتم به خاطر وزن کمشون فقط upgrade کردم اونارو :دی به نظر من سرعت خیلی مهم تر از قدرت هست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or