Multi Platform Dark Souls

Dark Souls Prepare To Die Edition | PC

dark-souls-prepare-to-die-edition-to-release-mid-august-on-pc.jpg

Developer : From Software
Publsiher : Namco Bandai
Genre : Role Playing
Release Date : August 2012

"... And only dark will remain"
بالاخره و طبق اعلام مجله آلمانی PC Games ، نامکو تایید کرد عنوان تحسین شده ی From Software برای PC نیز منتشر خواهد شد. هنوز خبری مبنی بر تاریخ انتشار بازی به بیرون منتشر نشده است.بازی Dark Souls جانشینی برای بازی معروف Demon's Souls است .
در Dark Souls، شخصیتی که طراحی می کنید باید دشمنانی که به دنبالتان هستند را به قتل برساند و طی انجام بازی می بایست به محیط اطراف خود توجه فراوانی داشته باشید.

به نقل از مجله ی فامیتسو، شمشیر زنی و یا مبارزه با گرز در گذرگاه های تنگ سخت و دشوار خواهد بود، درست مثل Demon's Souls که همین ویژگی بسیار در آن نمایان بود.
همچنین وقتی که شما مورد حمله واقع می شوید می توانید فرار کنید و یا از سپر محافظ استفاده کنید.

نسخه PC بازی نسخه ی ویژه ای به نام Prepare to Die edition خواهد بود که دارای محتوای اضافی به شرح زیر است:

باس های جدید-شامل Artorias of Abyss, Chimera of Tomb و باسهای دیگر.

سیستم PVP Online Matchmaking-که شامل Quick matching برای co-op یا PVP خواهد بود.

مکان های جدید-شامل Oolacile Tomb, Old Ruins و چند مکان دیگر

دشمنان جدید-شامل Abyss Guard, Chained Prisoner و دشمنان دیگر.

NPC های جدید-شامل Hawkeye Gough و چندی دیگر.

سلاح ها و زره های جدید-که از باس ها،دشمنان و NPC ها و ... بدست می آیند.
تاپيك تصاوير بازي

• [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]

Minimum Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E4300 1.8GHz
AMD CPU : Athlon 64 X2 Dual Core 3600+

Nvidia GPU : GeForce 9500 GT 512MB GDDR3
AMD GPU : Radeon HD 4650

RAM : 2 GB
HDD : 4 GB
DX 9
Recommended Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E6750 2.66GHz
AMD CPU : Athlon II X2 245

Nvidia GPU : GeForce 8800 GTX 768MB
AMD GPU : Radeon HD 4850

RAM : 3 GB
HDD : 4 GB
DX 9

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mag_5115 and kamyy
سلام علیکم
آقا اگه بازی رو پاک کنم
سیوها میترکه؟ :|

سلام . سیو ها تو (Documents >NBGI >DRAKS0005) ذخیره میشه. اگه هر بلایی سر بازی بیاد سیو هیچی نمیشه. مگه اینکه نرم افزاز GameForWindowsLive یا سیو که بهت گفتم کجاست اسیب ببینند. پیشنهاد من اینه که تا وقتی بازی رو تموم نکردی تا 1 کیلو متری اینا هم نری:d
اخه من Windows رو عوض کردم با انکه از Save ها کپی داشتم دوباره نشناخت. روز از نو بازی از نو :d

سلام . سیو ها تو (Documents >NBGI >DRAKS0005) ذخیره میشه. اگه هر بلایی سر بازی بیاد سیو هیچی نمیشه. مگه اینکه نرم افزاز GameForWindowsLive یا سیو که بهت گفتم کجاست اسیب ببینند. پیشنهاد من اینه که تا وقتی بازی رو تموم نکردی تا 1 کیلو متری اینا هم نری:d
اخه من Windows رو عوض کردم با انکه از Save ها کپی داشتم دوباره نشناخت. روز از نو بازی از نو :d
منهم همینکار رو کردم ولی برای همین سوال کردم .
الان New Gane Plus ـم
پس مشکلی نیست :d

سلام 2باره :d
آقا این بازی ما از امروز یه لگ خیلی مخصوصی گرفته نمیدونم چرا :|
هر 2 ثانیه یه بار ایست میکنه باز سروع میشه :|
اصلا نمیشه بازی کرد حتی پاکش هم کردم ولی نشد
کمک :|

بالاخره به اولین آهنگری رسیدم!
با اون deamon (قبل از شوالیه خورشید) که از بالای برج میاد پایین و درگیر میشیم ماجرایی داشتیم برای بار 5,6 بود که تو یه نبرد تنگاتنگ,خودشو بسمت عقب dash کرد افتاد پایین!=))
این gesture ها چی هستن و به چه دردی میخورن؟
چجوری تعداد estus flask رو بیشتر کنم؟item هایی که بدست میاریم رو میشه فروخت؟ مثل شمشیر,سپر......
یه شوالیه هم نزدیک آهنگری هست,اون کیه؟اصلا میشه به این شوالیه ها حمله کرد؟یا بهتره حمله نکنیم؟
ویرایش:صدا گذاری بازی یه جاهایی خوبه و یه جاهایی رو مخ!مثلا یارو 100 متر باهات فاصله داره ولی صدای قدمهای پاش میاد,آدم فکر میکنه یکی دنبالشه یا پشت سرته!یا صدای چکش زدن آهنگر 1 کیلومتر اونورتر هم میاد:|

gesture ها فقط به درد نمایش تو انلاین میخوره اسمش با خودشه دیگه :d

برای زیاد کردن estus flask باید بری catacomb و Rite of kindling رو بگیری ... البته با لول پایین اصلا توصیه نمیشه

بعد زدن زنگ دوم میتونی برگردیو Kingseeker Frampt رو تو فایرلینک ببینی, همه اشغالیو هم میخره حتی اون شمشیر شکسته ها رو ولی ارزون. به هر حال واسه لولای پایین که با soul کم میشه لول اپ کرد خوبه. این Frampt رو به شرطی میبینی که اول به abyss نری وگرنه اون یکی primordial serpent رو میبینی و این دیگه ظاهر نمیشه

دقیقا کدوم شوالیه؟! اگه نزدیکش بشی و بهت حمله کنه حتما دشمنه
در ضمن چرا نشه؟ به همه میشه حمله کرد npcها و حتی Primordial Serpent و summonشده ها ...
ولی کشتن npcها اصلا توصیه نمیشه {{ فقط وقتی که دیگه میری واسه باس نهایی قبلش میرزه ترتیب همه npcها رو بدی تا soulها و humanityهاشونو واسه NG+ داشته باشی :d }}

bell gargoyle رو به کمک شولیه خورشید زدم,اون غول سنگی که کنار آهنگری هست رو هم زدم حالا از کدوم طرف برم؟
برای حمل سلاحهای سنگین باید dexterity رو افزایش بدم تا سرعت عملم تو زدن ضربه زیاد بشه درسته؟اطرافه من item خواصی وجود نداره که برم دنبالش؟( warrior)

bell gargoyle رو به کمک شولیه خورشید زدم,اون غول سنگی که کنار آهنگری هست رو هم زدم حالا از کدوم طرف برم؟
برای حمل سلاحهای سنگین باید dexterity رو افزایش بدم تا سرعت عملم تو زدن ضربه زیاد بشه درسته؟اطرافه من item خواصی وجود نداره که برم دنبالش؟( warrior)

الان بهتره که بری دنبال فارم کردن soul و لولتو یه چندتایی اضافه کنی, تو darkroot یه در هست, کلیدشو از اندره بگیر, حریفاش قوین ولی اگه تک تک باهاشون مبارزه کنی شانس داری. چند بار که کل اونجا رو رفتی اماده میشی که بری واسه زنگ دوم.
فقط soulهاتو مصرف کن که یه وقت نپرن.
dex فقط سرعت عمل رو زیاد میکنه ولی تو کلاس شوالیه vitality, strength و مخصوصا endurance هم خیلی مهمن. endurance هم stamina رو زیاد میکنه و هم equip load رو که توی سرعت عمل تاثیر مستقیم داره. با dex بالا هم اگه بالای 75% باشه کراکتر فوق العاده کنده

به نظر من اول چندتا اسلحه خوب پیدا کن مثله Zweihander و Drake sword
تو Darkroot Garden بعد در قفل که باز کردی یه چندبار تک تک سربازارو بکش که خوب Soul جمع بشه و بعدش اگه میخوای اذیت نشی بورو پیش گربه تا عضو گروشون بشی و با اون یارو اون بیرو هم صحبت کن چون اگه نکنی بعدا تو Blight town نمیاد.
Great Gray wolf SIF رو کلا الان بیخیال شو. برو سره butterfly و Ceaseless discharge و quelaag

خب از پیش andre آهنگر تا اول بازی رفتم و یه دوری زدم و soul جمع کردم الان لول 39 هستم,تا حالا اون پلی که اژدهای قرمز روش هست رو تا انتها نرفته بودم ولی تا bonfire زیرش خودمو رسوندم و claymore رو برداشتم و تا +154 levelup کردم شمشیر خیلی خوبیه مخصوصا که بلنده و نیاز نیست خیلی نزدیک دشمن شد!

zweihander رو هم گرفتم ولی یه دستی نمیتونم بگیریمش:d

این اژدها قرمز چجوری برمیگرده,من دمشو میخوام!b-)
دیگه این اطراف چیزی نیست برم دنبالش soul خوب بده؟یا item خوب؟

سلام من تازه بازی رو به شکل جد شروع کردم.
چنتا سوال دارم:d
1- Hollow و Kindle چی هستن؟
2- Estus Flask علاوه بر پر کردن جان چه کارهایی میکنه؟
3- Human شدن چه خاصیتی داره؟
4- HP چیه؟
مرسی:d

این اژدها قرمز چجوری برمیگرده,من دمشو میخوام!b-)
دم این اژدها رو برخلاف قبلی ها از کندنش با شمشیر نمیگیرن بلکه راه وقت گیرتری داره و از اونجا که اسلحه OP هست، توی اسپویلر توضیح میدم تا بقیه وسوسه نشن :d
حدود 300 تا تیر از آندره یا Undead Male Merchant بهمراه Longbow بخرید. (Longbow رو نمیتونید بخرید. منطورم اینه که از archer توی darkroot basin بگیرید)
حالا برید زیر اون پلی که اژدهای قرمز نشسته و اون undead پشت ستون رو بکشید. حالا یک ستون برگردید عقب و از سمت راست پل، به دم اژدها مرتبا تیر بزنید تا بیفته.
دم در حال حرکته و با مقداری damage، اژدها بلند میشه و یه دور میزنه. به اینا اضافه کنید dex پایین اکثر کارکترها و میبینید که چقدر کندن دمش طول میکشه.

سلام من تازه بازی رو به شکل جد شروع کردم.
چنتا سوال دارم:d
1- Hollow و Kindle چی هستن؟
2- Estus Flask علاوه بر پر کردن جان چه کارهایی میکنه؟
3- Human شدن چه خاصیتی داره؟
4- HP چیه؟
مرسی:d
جواب سوال های 1 و 3 در اینجا
2- هیچی
4- نوار سلامتی یا جون

drake sword رو گرفتم, روش خیلی خوبی گفتی,ولی امیر سخت نبود چون 350 standard arrow گرفتم که 30 تاش مصرف شد البته 15 تاش به دم خورد که شمیشیرو داد :-bd
وقتی drake sword رو دست میگیر یه شکل سپر آبی میاد زیر خط stamina اون چیه؟
ویرایش:برای زدن moonlight butterfly باید از ranged weapon استفاده کنم؟تو کلاس warrior میشه از soul arrow استفاده کرد؟

آخرین ویرایش:
drake sword رو گرفتم, روش خیلی خوبی گفتی,ولی امیر سخت نبود چون 350 standard arrow گرفتم که 30 تاش مصرف شد البته 15 تاش به دم خورد که شمیشیرو داد :-bd
ویرایش:برای زدن moonlight butterfly باید از ranged weapon استفاده کنم؟تو کلاس warrior میشه از soul arrow استفاده کرد؟

سلام برای زدن butterfly من با Zweihander و یک Shield قوی که magic resist داشت رفتم قفط صبر میکردم تا بیاد بشینه بعد 2دسته میزدمش بقیه وقت ها هم جا خالی میدادم
برای Soul arrow باید یه عصا و مقداری از Inteligence و Faith که اون جادو برای استفاده میخواد داشته باشی که Soularrow باید 12 INT داشته باشی
اون سپر آبی برای اینه که اگه 2دستی باشی و Strongattack رو با شمشیر بزنی یه چیز خفن میشه آزمایش کن :d البته اون سپر برای اینه که Magic و Flame resist تو رو +15تا بالا میبره.

آخرین ویرایش:

اگه میخوای واقعا warrior حرفه ای بری به نظر من بیخیال inteligent یا soul arrow و ... شو. همه باسها رو چه با melee و چه با magic میشه زد.حالا زدن بعضیا با magic خیلی راحتترن ولی لذت کمتری میبری
moonlight butterfly دمیج جادویی میده, پس به زره فیزیکی احتیاج نداری, سرعت عمل هم خیلی مهمه پس یه زره سبک ولی با magic resist بالا وردار, حمله هاشو که جاخالی بدی خودش میاد سرشو میزاره رو سکو اونجاست که باید سریع بری و تا میخوره بزنیش :d بعد 3 یا 4 بار کار تمومه
راستی summon هم میتونی بکنی ولی به قدری ابکی میشه که خودت پشیمون میشی

دوستان برای moonlight butterfly حتما summon بکنید:|:D
اگه نکنید نمی تونید برای Four kings کسی رو summon کنید.

دوستان برای moonlight butterfly حتما summon بکنید:|:D
اگه نکنید نمی تونید برای Four kings کسی رو summon کنید.
البته میگن که طرفی که Summon میکنی کلا انقدر ضعیف و کند هست، که اصلا نمی ارزه برای Four Kings احظارش کنی.
همونطور که میدونید با Summon کردن، مقدار کمی باس قویتر میشه دیگه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or