Multi Platform Dark Souls

Dark Souls Prepare To Die Edition | PC

dark-souls-prepare-to-die-edition-to-release-mid-august-on-pc.jpg

Developer : From Software
Publsiher : Namco Bandai
Genre : Role Playing
Release Date : August 2012

"... And only dark will remain"
بالاخره و طبق اعلام مجله آلمانی PC Games ، نامکو تایید کرد عنوان تحسین شده ی From Software برای PC نیز منتشر خواهد شد. هنوز خبری مبنی بر تاریخ انتشار بازی به بیرون منتشر نشده است.بازی Dark Souls جانشینی برای بازی معروف Demon's Souls است .
در Dark Souls، شخصیتی که طراحی می کنید باید دشمنانی که به دنبالتان هستند را به قتل برساند و طی انجام بازی می بایست به محیط اطراف خود توجه فراوانی داشته باشید.

به نقل از مجله ی فامیتسو، شمشیر زنی و یا مبارزه با گرز در گذرگاه های تنگ سخت و دشوار خواهد بود، درست مثل Demon's Souls که همین ویژگی بسیار در آن نمایان بود.
همچنین وقتی که شما مورد حمله واقع می شوید می توانید فرار کنید و یا از سپر محافظ استفاده کنید.

نسخه PC بازی نسخه ی ویژه ای به نام Prepare to Die edition خواهد بود که دارای محتوای اضافی به شرح زیر است:

باس های جدید-شامل Artorias of Abyss, Chimera of Tomb و باسهای دیگر.

سیستم PVP Online Matchmaking-که شامل Quick matching برای co-op یا PVP خواهد بود.

مکان های جدید-شامل Oolacile Tomb, Old Ruins و چند مکان دیگر

دشمنان جدید-شامل Abyss Guard, Chained Prisoner و دشمنان دیگر.

NPC های جدید-شامل Hawkeye Gough و چندی دیگر.

سلاح ها و زره های جدید-که از باس ها،دشمنان و NPC ها و ... بدست می آیند.
تاپيك تصاوير بازي

• [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]

Minimum Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E4300 1.8GHz
AMD CPU : Athlon 64 X2 Dual Core 3600+

Nvidia GPU : GeForce 9500 GT 512MB GDDR3
AMD GPU : Radeon HD 4650

RAM : 2 GB
HDD : 4 GB
DX 9
Recommended Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E6750 2.66GHz
AMD CPU : Athlon II X2 245

Nvidia GPU : GeForce 8800 GTX 768MB
AMD GPU : Radeon HD 4850

RAM : 3 GB
HDD : 4 GB
DX 9

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mag_5115 and kamyy
اولا بگم که من یکی اصلا با دسته بندی دوستمون موافق نیستم. حتی اگر میتونستم برعکسش میکردم :d
آقا من تازه میخام دست بزارم رو سبک Rpg..!! باتوجه به این که یه مدت دیگه نسخه 2 این بازی میاد میخام اینو بازی کنم..فقط یه سوال

1) اول سر با کلی امید و آرزو آدمم رو میسازم..ولی چرا بازی شروع میشه سیاه ذغاله؟؟
2)چرا کشتن این اسکلت ها از کشتن Boss ها سخت تره؟؟
3)فدامدا:d
4)بادسته بازی میکنم
1- اولش که بازیو شروع میکنی، Human نیستی و بهت میگن Hollow. اگر یکمی دقت کنی و وارد داستانش بشی، میبینی که Hollow بودن (که از عوارض داشتن The dark sign، که یکی از آیتم های بازی است، می باشد) باعث میشه که هربار میمیری، میتونی از bonfire قبلی برگردی. اما لازم نیست همیشه Hollow باشی.

با گرفتن آیتم هایی به نام Humanity (یا Humanity جامد) و استفاده آنها (تبدیل به Humanity مایع که همون عدد بالا سمت چپ صفحه است) در بونفایرها موقتا به صورت انسان دربیای. احتمالا یکم گیج شدی :d
ببین مثلا وقتی اولین boss رو کشتی و به Firelink shrine رسیدی، 2 تا جسد توی منطقه هستن که اگر بگردیشون بهت بین 1 تا 3 humanity میدن. (تعدادشون بسته به آپدیت نصب شده هست) این آیتم ها میرن توی Inventory و قسمت آیتمهای قابل استفاده قرار میگیرن (مثل estus flask یا اکثر gift های بازی) وقتی یکیشون رو Use کنی، 2 اتفاق رخ میده: بهت جون خفنی میده و یک عدد به اون شمارشگر بالا سمت چپ اضافه میشه. البته به ازای کشتن دشمنا بعضی وقتا یک عدد بازی خودش بهت جایزه میده و همیشه لازم نیست humanity مصرف کنی.

حالا که یک عدد یا بیشتر humanity داری توی اون شمارشگر، میتونی بری سراغ bonfire و گزینه Reverese Humanity رو بزنی تا دوباره انسان بشی.
انسان شدن مزایا و معایبی داره.

مزایا: قیافه مثل آدم میشه :d - Curse resistance کارکترت بالا میره - میتونی قبل از اکثر باس ها یک روح کمکی احظار کنی (توضیح داده شده در پست قبلی خودم) - میتونی bonfire ها رو kindle کنی (یعنی تعداد استوس فلاسک هایی که میگیری رو بیشتر کنی) که برای این یکی باید یک humanity مایع دیگه هم مصرف کنی. - Humanity مایع، drop rate رو هم بالا میبره (اما لازم نیست انسان باشی)

معایب: بعد از هر بار مردن، به صورت hollow برمیگردی، اما اگر بتونی به اون لکه ی خونی که در مکان مردنت مونده، برگردی، میتونی humanity مایع رو، درست مثل soul، بازیابی کنی. اگر میخوای دوباره انسان بشی، باید یک humanity مایع مصرف کنی. (یعنی اگر دقیقا یک humanity مایع داشتی و مصرفش کردی تا انسان بشی و عددش صفر شد، با پس گرفتن لکه خونت، مثل لحظه آخر زنده بودنت، humanity مایع نداری. پس باید یک humanity جامد مصرف کنی تا مایع رو بگیری و ادامه ماجرا :d)

2- اشتباه معمول همه بازیکنا هست. نباید اولش بری سراغ اسکلت های توی قبرستون. اونا رو باید وسط های بازی رفت سراغشون که دیگه خیلی راحت میشن برات.

وقتی به بونفایر firelink shrine رسیدی، برگرد و سمت اون چاهی که یه جسد افتاده توش رو نگاه کن. پشت چاه یک سری پله هست که میره بالا و به یه پل میرسه. مسیر پیشنهادی ما، اونه و گرنه به 3-4 قسمت دیگه هم از همون اول بازی دسترسی داری و اصلا یکی از زیبایی های بازی همینه.

آخرین ویرایش:
سیوم برگـــــــشت،بــــــــرگشت،برگشت برگشت.به اون هم درد عزیز هم بگم که شما GFWL نصب کن.بازی رو حذف کن و دوباره نصب کن.مطمئنم نیستم اینا جواب میده واست یا نه،ولی خدا کنه که جواب بده.

نه چرا زده بشم..اتفاقا یه چپتر رفتم و بهم چسبید این سختیه بیش از حدش..!!فقط برام جای سوال بود چرا هرشخصیتی میسازم صورتش سیاهه؟؟ فک کنم خوی انسانیش از دست رفته داره دنبالش میگرده،،آره؟؟

شما کافیه زمانی که کنار Bonfire هستید،گزینه Rev Hollowing انتخاب کنید.اونوقت شما به شمایل یک انسان در میای.
راستی این بازی رو ولش نکن که تمومش کنی یکی از بهترین بازی های زندگیت میشه :دی

ای جان کارآموز جدید داریم

دقیقا حست درک میکنم :دی
-----------

اساتید 3 تا سوال پرسیدم دیگه اینقدر منو تو منگنه نزارید دیگه..!!:d برادر
Дmir مرسی بابت توضیحاتت، بزار بازی دستم بیاد این کلمات قلمبه ای
:d
که برام نوشتی رو بعدا به کار میگیرم..

دوستان این dlc چجوری فعال میشه ؟
پسر خالم گفته که اون گرگه بزرگه رو نکش چون بهت کمک میکنه :|
یه کمکی بکنین درستتون طلا
اول میری توی دریاچه ای که هایدرا هست و سر به نیستش میکنی.
بعد از بازی میای بیرون و دوباره میری توی بازی (این کار رو حتما باید بکنی تا غوله ظاهر بشه)
بعد میری ته همون دریاچه که یه غار هست ولی این بار یه غول کریستالی طلایی اومده اونجا. میکشیش و دختره رو آزاد میکنی و باهاش حرف میزنی.
بعد میری Anor Londo و توی Duke's Archive و یه غول کریستالی آبی هست، اون رو میکشی و آیتم مخصوص رو بر میداری.
بعد دوباره بر میگردی به همون غاره ته دریاچه و یه چیز سیاه آخرش ظاهر شده و میری توی DLC.

Sif رو هم توی زمان حال میتونی بکشی یا نکشی (فعلا). توی گذشته فقط میتونی نجاتش بدی و برای Manus احضارش کنی. توی زمان حال حتما باید بکشیش.

چند وقت پیش رفتم دوباره Dark souls رو برای PS3 دانلود کردم تا به این Artorias of the Abyss دسترسی داشته باشم.
خود DLC که چیزی نداشت، اما خدای من، این ست Chester محشره. :bighug:b-)
شاید تو عمرم ست به این خوبی تو هیچ RPG ـی ندیده باشم.
Chester%27s_Set_Male.png
قشنگ با یکم مادینگ میتونند شبیه جوکر توی فیلم Dark Knight هم درش بیارن.
-----------------
یک نکته دیگه هم اینکه، توی این دست، تمام نکات لازم برای ساختن یه Sorcerer قوی رو انجام دادم و نتیجه ش رو هم گرفتم.
نمیدونم Artorias چقدر سخت بود برای بقیه ولی من با 5 ضربه از Spell هام کشتمش.
وقتی Crown of dusk + Bellowing Dragoncrest Ring + Tin Crystallization Catalyst رو داشته باشی، قشنگ میتونی با اکثر جادوها بالای 1000 تا دمیج داشته باشی. اونم نه مثلا با 2 بار استفاده، با نزدیک 20 استفاده.
واقعا بازی بعد Seath راحت میشه :d

چند وقت پیش رفتم دوباره Dark souls رو برای PS3 دانلود کردم تا به این Artorias of the Abyss دسترسی داشته باشم.
خود DLC که چیزی نداشت، اما خدای من، این ست Chester محشره. :bighug:b-)
شاید تو عمرم ست به این خوبی تو هیچ RPG ـی ندیده باشم.
Chester%27s_Set_Male.png
قشنگ با یکم مادینگ میتونند شبیه جوکر توی فیلم Dark Knight هم درش بیارن.
-----------------
یک نکته دیگه هم اینکه، توی این دست، تمام نکات لازم برای ساختن یه Sorcerer قوی رو انجام دادم و نتیجه ش رو هم گرفتم.
نمیدونم Artorias چقدر سخت بود برای بقیه ولی من با 5 ضربه از Spell هام کشتمش.
وقتی Crown of dusk + Bellowing Dragoncrest Ring + Tin Crystallization Catalyst رو داشته باشی، قشنگ میتونی با اکثر جادوها بالای 1000 تا دمیج داشته باشی. اونم نه مثلا با 2 بار استفاده، با نزدیک 20 استفاده.
واقعا بازی بعد Seath راحت میشه :d

DLC دیگه چی میخواسته داشته باشه ؟ :d البته فکر کنم تموم نکردی هنوز ؟ ولی در کل داستان که به بهترین شکل ممکن به خود بازی وصل شده بود 3 تا از بهترین باس فایت های بازی هم توش هست به نظرم مبارزه با بلک دراگون جزو تاپ 3 فایت های بازی قرار داره برای من در مورد اسون بودن باس ها هم خب هر کسی یک جوری دوست داره ولی من شخصا تریجیح میدم باس ها رو با کرکتر melee برم تا Sorcerer یا چیز دیگه چون اینجوری خیلی قشنگتر میشن باس ها البته Sorcerer قوی داشته باشی کلا اسون تر میشه مخصوصا باس ها اکثر کسایی که اسپید ران هم گذاشتن اگه نگاه کنی کرکترشون Sorcerer هست البته اینا رو گفتم چون گفتی خیلی راحت بوده وگرنه هر کس هرجور دوست داره بازی کنه بیشتر بهش حال میده :d

DLC دیگه چی میخواسته داشته باشه ؟ :d البته فکر کنم تموم نکردی هنوز ؟ ولی در کل داستان که به بهترین شکل ممکن به خود بازی وصل شده بود 3 تا از بهترین باس فایت های بازی هم توش هست به نظرم مبارزه با بلک دراگون جزو تاپ 3 فایت های بازی قرار داره برای من در مورد اسون بودن باس ها هم خب هر کسی یک جوری دوست داره ولی من شخصا تریجیح میدم باس ها رو با کرکتر melee برم تا Sorcerer یا چیز دیگه چون اینجوری خیلی قشنگتر میشن باس ها البته Sorcerer قوی داشته باشی کلا اسون تر میشه مخصوصا باس ها اکثر کسایی که اسپید ران هم گذاشتن اگه نگاه کنی کرکترشون Sorcerer هست البته اینا رو گفتم چون گفتی خیلی راحت بوده وگرنه هر کس هرجور دوست داره بازی کنه بیشتر بهش حال میده :d
باو یه فرضیه ت اشتباهه. :d
البته که بازیو تموم کردم. با Warrior و Melee هم تموم کردم. حتی تو NG+ تا گرفتن Lord Vessel رفتم، بعد که دیدم درجه سختیش اونجوری که من فکر میکردم زیاد نشده، یکم انگیزه م کم شد.
بعدشم با Thief متخصص Parry و یه Sorcerer دیگه تا نصف بازی رفته بودم که Prepare to Die Edition رو گرفتم و دوباره از اول رفتم. حتی چند روز پیش Demon's Souls رو هم شروع کردم. :d
احتمالا موافقی که توی Demon's Souls دیگه Sorcerer بودن خیلی سختتر میشه چون نوار مانا داره به جای تعداد استفاده و نوارش هم خیلی دیرتر پر میشه.
هنوز 2 تا باس آخر DLC و Priscilla رو نرفتم. همین Artorias هم بنظر میرسه با Melee خیلی جذاب بشه ولی حال از اول ساختنش رو ندارم. فکر نکنم بعد از انجام این 2 تا هم دیگه Sorcerer رو ادامه بدم، بدجوری کشکی شده بازی باهاش. :))

حالا راستی سعید جان، با Faith Build کارکتر هم جلو رفتی هیچوقت؟ اونم تجربه جالبی میشه هرچند تعداد معجزات تهاجمیش خیلی کمه و سلاح های Upgrade شده مخصوصش هم Buff هایی مثل اونایی که توی Demon's Souls داشتن، نمیدن.

البته که بازیو تموم کردم. با Warrior و Melee هم تموم کردم. حتی تو NG+ تا گرفتن Lord Vessel رفتم، بعد که دیدم درجه سختیش اونجوری که من فکر میکردم زیاد نشده، یکم انگیزه م کم شد.
من تقریبا 12 بار بازی رو تموم کردم (:d) ولی باید بگم که آخرین درجه سختی (NG +7) نابود میکنه آدم رو:d همه رو میتونی بکشی اما کشتن Four Kings بدون کمک جادوگری که احضار میکنی تقریبا غیر ممکن به نظر میرسه:d من با اون ابهت کاراکترم و لول 250 و اینا، هر ضربه که میزدم در حد لگد پشه کم میکرد:d:)) اگرچه در نهایت و بعد از چند روز تلاش تونستم تنهایی بزنمشون
yahoo_4.gif

راستی، دقت کردین Ornstein مثلا کاپیتان 4تا شوالیه هست ولی اگر تنها باهاش روبرو بشیم اندازه یه Undead هم قوی نیست؟
yahoo_4.gif
نقطه مخالفش Artorias هست که ... :|
yahoo_4.gif

باو یه فرضیه ت اشتباهه. :d
بعدشم با Thief متخصص Parry و یه Sorcerer دیگه تا نصف بازی رفته بودم که Prepare to Die Edition رو گرفتم و دوباره از اول رفتم. حتی چند روز پیش Demon's Souls رو هم شروع کردم. :d
احتمالا موافقی که توی Demon's Souls دیگه Sorcerer بودن خیلی سختتر میشه چون نوار مانا داره به جای تعداد استفاده و نوارش هم خیلی دیرتر پر میشه.
هنوز 2 تا باس آخر DLC و Priscilla رو نرفتم. همین Artorias هم بنظر میرسه با Melee خیلی جذاب بشه ولی حال از اول ساختنش رو ندارم. فکر نکنم بعد از انجام این 2 تا هم دیگه Sorcerer رو ادامه بدم، بدجوری کشکی شده بازی باهاش. :))

حالا راستی سعید جان، با Faith Build کارکتر هم جلو رفتی هیچوقت؟ اونم تجربه جالبی میشه هرچند تعداد معجزات تهاجمیش خیلی کمه و سلاح های Upgrade شده مخصوصش هم Buff هایی مثل اونایی که توی Demon's Souls داشتن، نمیدن.

اره اتفاقا همین دو روز پیش شروع کردم Faith فکر نمیکردم اینقدر جالب باشه من هم حدود 6 یا 7 باری بازی رو تموم کردم تازه چند وقت پیش رو استیم گرفتم باز دوباره ... :d دیمن سولز رو متاسفانه نتونستم زیاد بازی کنم یک بار فقط تونستم تمومش کنم ولی خب تا حدودی قبول دارم اره میشه گفت سخت تره ! ولی خب باز میشه بری الد اسپایس ( اگه اسمش درست یادم مونده باشه :d ) فارم کنی تند تند مصرف کنی نوار پر میشه :d ارتوریاس تو NG+ 3 خیلی حال داد برا من شخصیت مورد علاقه من هم هست ارتوریاس :x:d
Ornstein هم فکر کنم باید قسمتی که سوپر میشه رو حساب کنیم معمولیش خیلی اسون میشه بخوایم تنها حسابش کنیم :d

منم تازه بازی رو شروع کردم:d,تو منطقه undead burg هستم کلاسم warrior هست چه ویژگیهایی رو levelup کنم بهتره؟
پیغام weapon atrisk نشون داده یعنی شمشیر Longsword رو باید تعمیر کنم؟چجوری؟
جلوتر یه شوالیه هست که پایین پله ها ایستاده و پشتش به ما هست,چجوری میشه زدش؟

تو منطقه undead burg هستم کلاسم warrior هست چه ویژگیهایی رو levelup کنم بهتره؟

Endurance,sterength,vitalityو از نظر من endurance تو اولویت قرار بده.بقیه پارامتر ها هم بر اساس نیاز بالا ببر.

پیغام weapon atrisk نشون داده یعنی شمشیر Longsword رو باید تعمیر کنم؟چجوری؟

باید بری پیش آهنگرهای بازی.که نزدیکترین بهت آندره استورا ست که تو Undead Parish ـه.اونجا میتونی تعمیر کنی.یه آیتم هست که بخری خیلی راحت میتونی تو Bonfire ها هم اسلحه تعمیر کنی.

جلوتر یه شوالیه هست که پایین پله ها ایستاده و پشتش به ما هست,چجوری میشه زدش؟

والا چون اوایل بازی هستی این شوالیه یکم سخته.اگه Master Key داری یا بری از آهنگره که تو New Londo هست کلید درهای Undead Burg رو بخری قبل اینکه به شوالیه برسی بالاترش یه درب هست و بعدش هم یه جعبه که بهت یه آیتم میده میتونی سلاح Lightening کنی.با اون فقط سه ضرب کافیه تا شوالیه از پا در بیاد :دی

آخرین ویرایش:
باید بری پیش آهنگرهای بازی.که نزدیکترین بهت آندره استورا ست که تو Undead Parish ـه.اونجا میتونی تعمیر کنی.یه آیتم هست که بخری خیلی راحت میتونی تو Bonfire ها هم اسلحه تعمیر کنی.
جوابهای رضا جان همه درست هستند به غیر از این یکی.
بنظر من کسی که توی این مرحله انقدر از یک شمشیر کار کشیده که داره خراب میشه، توی مدت یک ساعتی که تا آندره مونده هم به اون شمشیر نیاز پیدا میکنه. حالا چهار بار دیگه استفاده کنه که کلا شمشیر تیکه پاره میشه.

مهرداد جان یه بابایی نزدیک همون بونفایرت هست به اسم Undead Male Merchant.
شما وقتی از بونفایر بلند شدی، برو سمت راست، اون قسمتی که 2 تا سرباز با نیزه و سپر وایستادن. بقلشون کلی جعبه گذاشتن. جعبه ها رو بشکن تا یه راه پله مخفی زیرشون پیدا کنی. پایین و روبروی پله ها یک تاجر نشسته. هم میتونی ازش سلاح و سپر بهتر بخری (آرمور، تیرکمون و نیزه چیزهای خوبی هستن که به دردت میخورن)

اما مهمترین چیزهایی که میتونی/باید ازش بخری، این 4 تا آیتم هستند:
1- Repair powder: یک بار مصرف هست و سریعا 100 پوینت Durability شمشیر دست راستی رو برمیگردونه.
2- Repair Box: چند بار مصرف هست و از بونفایرها و با پرداخت soul میتونی همه شمشیرها و آرمورهات رو تعمیر کنی.
3- Residence key: اون دری که رضا بهش اشاره کرد و درهای Undead burg با این کلید باز میشن.
4- Bottomless box: آیتم خیلی مفیدی هست که فقط 2 تاجر در کل بازی میفروشنش. میتونی توی بونفایر آیتم های اضافی رو از inventory ـت جدا کنی.

جالبه یکی از مهمترین بازی های سالو بازی نکردم :دی
بنظرتون الان بگیرم بازی کنم؟

اون موقعی که اومد اینقدر گفتن سخته و اشک آدمو در میاره که گفتم وللش باو :دی
بعد من با این مدل RPG هایی که خیلی توش الافی داره و هی باید از اینور به اونور بری زیاد حال نمیکنم (مثل اسکایریم) یعنی زیاد وقت ندارم بازی کنم اینم همونطوریه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or