Multi Platform Dark Souls

Dark Souls Prepare To Die Edition | PC

dark-souls-prepare-to-die-edition-to-release-mid-august-on-pc.jpg

Developer : From Software
Publsiher : Namco Bandai
Genre : Role Playing
Release Date : August 2012

"... And only dark will remain"
بالاخره و طبق اعلام مجله آلمانی PC Games ، نامکو تایید کرد عنوان تحسین شده ی From Software برای PC نیز منتشر خواهد شد. هنوز خبری مبنی بر تاریخ انتشار بازی به بیرون منتشر نشده است.بازی Dark Souls جانشینی برای بازی معروف Demon's Souls است .
در Dark Souls، شخصیتی که طراحی می کنید باید دشمنانی که به دنبالتان هستند را به قتل برساند و طی انجام بازی می بایست به محیط اطراف خود توجه فراوانی داشته باشید.

به نقل از مجله ی فامیتسو، شمشیر زنی و یا مبارزه با گرز در گذرگاه های تنگ سخت و دشوار خواهد بود، درست مثل Demon's Souls که همین ویژگی بسیار در آن نمایان بود.
همچنین وقتی که شما مورد حمله واقع می شوید می توانید فرار کنید و یا از سپر محافظ استفاده کنید.

نسخه PC بازی نسخه ی ویژه ای به نام Prepare to Die edition خواهد بود که دارای محتوای اضافی به شرح زیر است:

باس های جدید-شامل Artorias of Abyss, Chimera of Tomb و باسهای دیگر.

سیستم PVP Online Matchmaking-که شامل Quick matching برای co-op یا PVP خواهد بود.

مکان های جدید-شامل Oolacile Tomb, Old Ruins و چند مکان دیگر

دشمنان جدید-شامل Abyss Guard, Chained Prisoner و دشمنان دیگر.

NPC های جدید-شامل Hawkeye Gough و چندی دیگر.

سلاح ها و زره های جدید-که از باس ها،دشمنان و NPC ها و ... بدست می آیند.
تاپيك تصاوير بازي

• [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]

Minimum Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E4300 1.8GHz
AMD CPU : Athlon 64 X2 Dual Core 3600+

Nvidia GPU : GeForce 9500 GT 512MB GDDR3
AMD GPU : Radeon HD 4650

RAM : 2 GB
HDD : 4 GB
DX 9
Recommended Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E6750 2.66GHz
AMD CPU : Athlon II X2 245

Nvidia GPU : GeForce 8800 GTX 768MB
AMD GPU : Radeon HD 4850

RAM : 3 GB
HDD : 4 GB
DX 9

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mag_5115 and kamyy
شما اپتدا باید بری به Anor londo و دو باس ornstein & smough بکشی،مسیر ادامه بدی میرسی به Gwynevere که بهت Lordvassel میده.سپس یا باید بری پیش frampt یا Kathee تا warp ـت کنن و بتونی آیتم تو مکان مخصوصش قرار بدی.حالا اون درهای زرد میشن سفید.

باید Lordvessel رو بگیری از Gwynevere بعد از کشتن Ornstein and Smough که تو Anor Londo هستن. در این صورت در 4جای نقشه 4 مکان مختلف باز میشه که هر کدام 4تا Boss داره. با روحشون Lordvessel رو تقویت میکنی تا به Kiln of the first flam برسی و بتونی Gwyn Lord of Cinder رو بکشی. بعدش Game over :d
یعنی باید این همه راه رو پای پیاده برگردم؟اونم تو The Depth و Blighttown؟o:-)
دو تا item هم پیدا کردم:Power within ,poison mist جفتشم واسه pyromancy هست,چجوری میشه استفاده کرد؟(warrior class)

آخرین ویرایش:
شما میتونی از Blighttown بری بالا و وارد Valley of Drakes بشی . از پل رد بشی و با آسانسور بری پایین و Firelink Shrine و از اونجا هم Undead Parish و Sen's Fortress و نهایتا Anor Londo :دی

گفتنش طولانیه ولی فک نکنم 5 دقیقه بیشتر طول بکشه . البته یادم نیست Warp کردن بین Bonfire ها کی باز میشه ولی وقتی باز شد تو 1 ثانیه میتونی هر جا خواستی بری :دی

دو تا item هم پیدا کردم:Power within ,poison mist جفتشم واسه pyromancy هست,چجوری میشه استفاده کرد؟
تا جایی که یادمه باید از لارنتیس (همونی که تو Depths آزادش میکنی) Piromancy Flame بگیری بعد بتونی از Piromancy ها استفاده کنی . خیلی هاشون هم نیاز به Upgrade دارن .

آخرین ویرایش:
دو تا item هم پیدا کردم:Power within ,poison mist جفتشم واسه pyromancy هست,چجوری میشه استفاده کرد؟(warrior class)
هر لحظه که LordVessel رو از Gwynevere گرفتی میتونی بین بیشتر BonFire ها Warp کنی که خیلی کمکت میکنه
برای Pyromancy هم بایدPyromancy Flame رو گیر بیاری. Laurentius of the Great Swamp رو تو همون اول که وارد Depths میشی پیدا کن قبله اینکه بری پایینتر تو یه بشکه گیر کرده. درش بیار بعد توFirelink Shrine هم بهت Pyromancy Flame رو میده و اگه دستکش دستت باشه و از BonFire اونارو آماده کرده باشی میتونی استفاده کنی.
توی این بازی Class اصلا مهم نیست. فقط باید قوی باشی. Class سبک بازیت رو فقط بهت یاد آوری میکنه. (اگه اشتباه میکنم تصحیح کنید)
======================

• Ornstein and Smough رو برای دومین بار کشتم این دفعه اون Smough عوضی رو زودتر. جدا من جز Witcher هیچ بازی رو بالا 2بار انجام ندادم. چه حالی میده:))

آخرین ویرایش:
black phantom invader Kirk رو کجا میشه پیدا کرد؟ :confused:
بار اول داخل The Depths میبینیش ، زیر آبشاری که از بالا میریزه
بار دوم داخل Demon Ruins میبینیش ، بعد از این که Ceaseless Discharge رو کشتی و از لاوای خشک شده رد شدی ، از پله ها که بری پایین حمله میکنه
بار سوم بیرون دری که به Bed of Chaos منتهی میشه میبینیش
فقط باید Human باشی تا بهت حمله کنه
باس منطقه هم باید زنده باشه
-----------------------------------------------------------------------------------------
خب بلاخره طلسم منم شکست و برای اولین بار در مبارزه با Stray Demon سول هایی که جمع کرده بودم رو از دست دادم .
یه نکته : مثل من گول ظاهر حملاتش رو نخورید ، همه شون از جنس Magic Damage هستن . من چون فکر میکردم Fire Damage ان ست زره ی اشتباهی رو پوشیدم :d

آخرین ویرایش:
black phantom invader Kirk رو کجا میشه پیدا کرد؟ :confused:

در تکمیل صحبتای دوستمون باید بگم که بعد ازینکه تو هر سه جا کشتیش میتونی زرهش رو کنار daughter of chaos رو جسد کنار دیوار پیدا کنی.

- - -ویرایش - - -

خب بلاخره طلسم منم شکست و برای اولین بار در مبارزه با Stray Demon سول هایی که جمع کرده بودم رو از دست دادم .

یادش بخیر من یه بار 390000 تا soul با 16تا humanity پرید )x
واقعا لحظه عجیبی بود. تو کل بازیهایی که تو تمام عمرم کردم, هیچ وقت اینفدر حرص نخورده بودم :d:d:d:d:d

به این نتیجه رسیدم بازی نقش آفرینی تجربه نکنم سنگین ترم..!! اصلا دریغ از یه درصد ارتباط با بازی..!!

خدای جنگمون رو بازی کنم بهتره..!! دیگه سمت Rpg نمیرم.

به این نتیجه رسیدم بازی نقش آفرینی تجربه نکنم سنگین ترم..!! اصلا دریغ از یه درصد ارتباط با بازی..!!

خب اشتباه تو این بود میخواستی با Dark Souls نقش آفرینی رو شروع کنی در حالی که خیلی از نقش آفرینی بازها هم با این بازی مشکل داشتن :d
به نظرم اگه RPG میخوای با یه چیز سبک مثل 2 The Witcher یا 2 Mass Effect یا Dragon Age Origin شروع کن ( من خودم هم یه زمانی جزو مخالفان سر سخت rpg بودم ولی الان عطش یه نقش آفرینی خیلی خوب دارم :d )

آخرین ویرایش:

یادت هست که 2-3 هفته پیش چی بهت گفتم؟:
آقا من تازه میخام دست بزارم رو سبک Rpg..!! باتوجه به این که یه مدت دیگه نسخه 2 این بازی میاد میخام اینو بازی کنم..فقط یه سوال
1) اول سر با کلی امید و آرزو آدمم رو میسازم..ولی چرا بازی شروع میشه سیاه ذغاله؟؟
2)چرا کشتن این اسکلت ها از کشتن Boss ها سخت تره؟؟
3)فدامدا:d
4)بادسته بازی میکنم
=======================
برادر زود بازیو پاکش کن برو برا شروع بشین Mass effect نصب کن.بعدش Kingdom of amalur خوبه.بعدشم سری Dragon age, Witcher توصیه میشه.حالا میتونی انتخاب کنی که D.souls رو شروع کنی یا Skyrim.
حتما اگه نمیخوای از این سبک زده بشی،اینکارو بکن.
الانم باید همینکارو بکنی.اینکارو بکن و ببین که چجوری عاشق این سبک میشی.

مثل این میمونه که من بخوام برای اولین بار تو سبک First Person Shooter برم CoD Online بازی کنم =))
توصیه دوستمونmakan_netرو جدی بگیر. من دارم از 9 سالگی RPG بازی میکنم که تونستم بازی رو تو یه هفته قورت بدم. بعدش اینکه God OF War هم جز RPG دسته بندی میشه :d

===========================
ما آخرش یاد نگرفتیم چیجوری یه پست درست حسابی مثله آدم بذاریم :d

مثل این میمونه که من بخوام برای اولین بار تو سبک First Person Shooter برم CoD Online بازی کنم =))
توصیه دوستمونmakan_netرو جدی بگیر. من دارم از 9 سالگی RPG بازی میکنم که تونستم بازی رو تو یه هفته قورت بدم. بعدش اینکه God OF War هم جز RPG دسته بندی میشه
:d

God Of war مساویه RPG؟؟:|
سبکش Hack And Slash ه و شاید هم اگه شما درست بگید سبک خدای جنگ نقش آفرینی باشه بازم ترجیح میدم خدای جنگو بازی کنم..!! برای شروع سبک Fpsهم هیچ کس نمیره آنلاین بازی کنه..همه با آفلاین شروع میکنن.

:d

God Of war مساویه RPG؟؟:|
سبکش Hack And Slash ه و شاید هم اگه شما درست بگید سبک خدای جنگ نقش آفرینی باشه بازم ترجیح میدم خدای جنگو بازی کنم..!! برای شروع سبک Fpsهم هیچ کس نمیره آنلاین بازی کنه..همه با آفلاین شروع میکنن.
محمد تو فقط یکار بکن،نیاز نیست که بری اونهائی که گفتم رو بازی کنی.فقط Mass effect 2,3 رو بازی کن.بازیهای کاملا اکشنی هستن که توش المانهای RPG هم هست.از نظر داستان،شخصیت پردازی،ایجاد ارتباط با بازی و... کاملا تکرار نشدنی هست.بازی کن ببینم بعدشم روت میشه بگی میخوام خدای جنگ بازی کنم یا نه:p

آقایون من نزدیک 1 یا 2 سال هست که دارم بازی میکنم ولی هنوز نمیدونم چطور باید با soul باس ها اسلحه بسازم .
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟

آقایون من نزدیک 1 یا 2 سال هست که دارم بازی میکنم ولی هنوز نمیدونم چطور باید با soul باس ها اسلحه بسازم .
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
برای اینکه سلاح های مخصوص باس ها رو بسازی:
روح باس + آپگرید کردن یه شمشیر مخصوص ---> مراجعه به آهنگر آنور لوندو

اینجا به صورت کامل گفته چه چیزهایی لازم دارین:

Dark Souls: Boss Soul Weapons - Dark Souls Wiki

مثال:

برای ساخت شمشیر Gwyn، شما باید روح اون رو به همراه 5000 تا روح دیگه + یک شمشیر Standard, Greatsword, Ultra Greatsword, Straight Sword, Dagger (یکی از این ها فقط) رو که تا 10+ آپگرید شده، پیش آهنگر آنور لوندو ببرین تا براتون بسازه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or