Multi Platform Dark Souls

Dark Souls Prepare To Die Edition | PC

dark-souls-prepare-to-die-edition-to-release-mid-august-on-pc.jpg

Developer : From Software
Publsiher : Namco Bandai
Genre : Role Playing
Release Date : August 2012

"... And only dark will remain"
بالاخره و طبق اعلام مجله آلمانی PC Games ، نامکو تایید کرد عنوان تحسین شده ی From Software برای PC نیز منتشر خواهد شد. هنوز خبری مبنی بر تاریخ انتشار بازی به بیرون منتشر نشده است.بازی Dark Souls جانشینی برای بازی معروف Demon's Souls است .
در Dark Souls، شخصیتی که طراحی می کنید باید دشمنانی که به دنبالتان هستند را به قتل برساند و طی انجام بازی می بایست به محیط اطراف خود توجه فراوانی داشته باشید.

به نقل از مجله ی فامیتسو، شمشیر زنی و یا مبارزه با گرز در گذرگاه های تنگ سخت و دشوار خواهد بود، درست مثل Demon's Souls که همین ویژگی بسیار در آن نمایان بود.
همچنین وقتی که شما مورد حمله واقع می شوید می توانید فرار کنید و یا از سپر محافظ استفاده کنید.

نسخه PC بازی نسخه ی ویژه ای به نام Prepare to Die edition خواهد بود که دارای محتوای اضافی به شرح زیر است:

باس های جدید-شامل Artorias of Abyss, Chimera of Tomb و باسهای دیگر.

سیستم PVP Online Matchmaking-که شامل Quick matching برای co-op یا PVP خواهد بود.

مکان های جدید-شامل Oolacile Tomb, Old Ruins و چند مکان دیگر

دشمنان جدید-شامل Abyss Guard, Chained Prisoner و دشمنان دیگر.

NPC های جدید-شامل Hawkeye Gough و چندی دیگر.

سلاح ها و زره های جدید-که از باس ها،دشمنان و NPC ها و ... بدست می آیند.
تاپيك تصاوير بازي

• [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]

Minimum Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E4300 1.8GHz
AMD CPU : Athlon 64 X2 Dual Core 3600+

Nvidia GPU : GeForce 9500 GT 512MB GDDR3
AMD GPU : Radeon HD 4650

RAM : 2 GB
HDD : 4 GB
DX 9
Recommended Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E6750 2.66GHz
AMD CPU : Athlon II X2 245

Nvidia GPU : GeForce 8800 GTX 768MB
AMD GPU : Radeon HD 4850

RAM : 3 GB
HDD : 4 GB
DX 9

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mag_5115 and kamyy
Attunement مال کلاس تو نیست. مال جادوگره.
Endurance رو حتما روش سرمایه گذاری کن (برای Stamina و Equipment Load بسیار حیاتیه)
Dexterity هم جنبه دیگه قدرت ضرباته ولی نسبت به Strength کمتر روش سرمایه گذاری کن.
اون آخریا هم بازم مال کلاس تو نیستن.

در کل هر کدوم رو که بخوای بکشی بالا، اونجا اعدا آبی میشن و میتونی بفهمی چه چیزی رو میکشه بالا.

دوستان برای کشتن اون دوتا Bell Gorgoyle پیشنهادی دارین بهم بدین؟؟ دومی میاد آتیش میزنه به اعصابو روانم:d

اول Humanity رو بازگردانی کن. بعد قبل boss میتونی Solaire of Astora رو احظار کنی کمکت کنه. اگهZweihander استفاده کنی خیلی سریعتر تموم میشه. من حتی تو NG+4 هم با Zweihander رفتم :d
سعی کن همون اول اونی که میاد با کلاهخود رو بزنی. اگه سره مبارزه هی چرخ بزنی اون یکی میاد دوباره آتیش میزنه به اعصابت :d
Dragon Crest Shield و Hollow Soldier Shield هم واسه اول بازی با این مبارزه خوبه. Fire Resist خوبی داره

آخرین ویرایش:
اول Humanity رو بازگردانی کن. بعد قبل boss میتونی Solaire of Astora رو احظار کنی کمکت کنه. اگهZweihander استفاده کنی خیلی سریعتر تموم میشه. من حتی تو NG+4 هم با Zweihander رفتم :d
سعی کن همون اول اونی که میاد با کلاهخود رو بزنی. اگه سره مبارزه هی چرخ بزنی اون یکی میاد دوباره آتیش میزنه به اعصابت :d
Hollow Soldier Shield هم واسه اول بازی با این مبارزه خوبه. Fire Resist خوبی داره

مرسی از جوابت..فقط یه کم نفهمیدم چی شد:d اینSolaire of Astora رو چطوری باید احضار کنم؟؟Zweihander از کجا گیر بیارم؟؟ یه شمشیر دارم قدرتش 220 ه ولی سنگینه..

مرسی از جوابت..فقط یه کم نفهمیدم چی شد:d اینSolaire of Astora رو چطوری باید احضار کنم؟؟Zweihander از کجا گیر بیارم؟؟ یه شمشیر دارم قدرتش 220 ه ولی سنگینه..
تو Firelink میری طرف Skeleton ها میدویی تا ته مسیر. دم یه سنگ قبر Zweihander هست.
Solaire of astora : اگه انسانیتت رو برگردونی قبل Boss رو زمین یه نوشته سفید هست روش میزنی احظار میشه.
اگه شمشیر خوبی هستش میتونی بیخیال اینی که من گفتم بشی

آقا اون دوتا Bell gorgoyle رو زدم و اون ناقوس بالای برج رو هم تکون دادم..2 تاسوال..!! این یارو که پائین نردبون تو همون مکان وایستاده به چه دردی میخوره؟زده آمرزش گناهان...چه اتفاقی میوفته اگه گناهان بخشیده بشن؟بعد مسیر بعدی که باید برم کدوم وره؟؟رفتم سمت اسکلتا به سمت پائین ولی مشکلی که دارم اینه که یه سری اسکلت هستن که هرچقدر میزنم جونشون تموم میشه ولی Soulsشون برام نمیاد و دوباره زنده میشن..چجوری باید کشت اونارو؟؟؟
اگه من این بازی رو رفتم تا آخر..........:|

آقا اون دوتا Bell gorgoyle رو زدم و اون ناقوس بالای برج رو هم تکون دادم..2 تاسوال..!! این یارو که پائین نردبون تو همون مکان وایستاده به چه دردی میخوره؟زده آمرزش گناهان...چه اتفاقی میوفته اگه گناهان بخشیده بشن؟بعد مسیر بعدی که باید برم کدوم وره؟؟رفتم سمت اسکلتا به سمت پائین ولی مشکلی که دارم اینه که یه سری اسکلت هستن که هرچقدر میزنم جونشون تموم میشه ولی Soulsشون برام نمیاد و دوباره زنده میشن..چجوری باید کشت اونارو؟؟؟
اگه من این بازی رو رفتم تا آخر..........:|
اون یارو Oswald of Carim گناهان رو میبخشه. وقتی مرتکب گناه میشی (ONLINE) افراد Gwyndolin که Blade of the Dark Moon هستند آنقدر بهت حمله میکنن تا جزای گناهات پاک شه
برای کشتن Skeleton ها باید از ی اسلحه Divine استفاده کنی . (اینو لازم داری Divine Ember بدی به Blacksmith Andre of Astora )اون سمت رو برای اول بازی بیخبال شو.
الان برو سمت Blighttown تا Chaos Witch Quelaag رو بکشی. ( تو کف زیرزمین سمت راست ) که دومین زنگ رو به صدا در بیاری

اون یارو Oswald of Carim گناهان رو میبخشه. وقتی مرتکب گناه میشی (ONLINE) افراد Gwyndolin که Blade of the Dark Moon هستند آنقدر بهت حمله میکنن تا جزای گناهات پاک شه
برای کشتن Skeleton ها باید از ی اسلحه Divine استفاده کنی . (اینو لازم داری Divine Ember بدی به Blacksmith Andre of Astora )اون سمت رو برای اول بازی بیخبال شو.
الان برو سمت Blighttown تا Chaos Witch Quelaag رو بکشی. ( تو کف زیرزمین سمت راست ) که دومین زنگ رو به صدا در بیاری

منظور از اون سمت یعنی سمت اسکلت هاست؟؟خب میمونه یه مسیره دیگه که میره پائین..ولی وارد محلی که میشم اسمش Lundo ruins زده..Blight Town کجاست؟

منظور از اون سمت یعنی سمت اسکلت هاست؟؟خب میمونه یه مسیره دیگه که میره پائین..ولی وارد محلی که میشم اسمش Lundo ruins زده..Blight Town کجاست؟
فعلا بیخیال new londo ruins و catacomb بشو
برو به سمت new londo ruins راه پله مارپیچ رو برو پایین سمت راست ادامه بده یه اسانسور هست
برو بالا با اسانسور میرسی به یه لبه ی سرسبز، از یه پل کوچولوی چوبی رد شو برو سمت راست وارد blightown میشی
راه رو پیدا کن به سمت پایین
رسیدی کف برو سمت راست یه محوطه هست با تار عنکبوت پوشیده شده
راه داخلشو پیدا کن اونجاست باس، بعد از زدنش برو جلو زنگ دوم رو بزن

دوستان من این بازی رو تموم کردم.
بازی خیلی خفنی بود.
کلاسمم Sorccerer بود.
اما دو تا سوال برام پیش اومده...
اول اینکه میخواستم بدونم Gwyn غول آخر بازیه ؟! یه سری تصاویر از Dark souls رو دیدم که توی بازی که من میکردم ندیدم.مثلا یه شوالیه زره پوش با یه شنل آبی با دو تا شمشیر که خیلی هم خوشتیپ هست :d.من اصلا به این برنخوردم،ولی عکسشو دیدم.
بعضی وقتا که سر یه غول گیر میکردم میرفتم تو یه سایت خارجی برای اینکه ببینم چجوری میشه غول رو کشت.توی اونجا هم یه سری عکس دیدم که من تا حالا تو بازی بهشون بر نخوردم.
دوم اینکه چجوری میتوانم Online بازی کنم ؟!

دوستان من این بازی رو تموم کردم.
بازی خیلی خفنی بود.
کلاسمم Sorccerer بود.
اما دو تا سوال برام پیش اومده...
اول اینکه میخواستم بدونم Gwyn غول آخر بازیه ؟! یه سری تصاویر از Dark souls رو دیدم که توی بازی که من میکردم ندیدم.مثلا یه شوالیه زره پوش با یه شنل آبی با دو تا شمشیر که خیلی هم خوشتیپ هست :d.من اصلا به این برنخوردم،ولی عکسشو دیدم.
بعضی وقتا که سر یه غول گیر میکردم میرفتم تو یه سایت خارجی برای اینکه ببینم چجوری میشه غول رو کشت.توی اونجا هم یه سری عکس دیدم که من تا حالا تو بازی بهشون بر نخوردم.
دوم اینکه چجوری میتوانم Online بازی کنم ؟!
gwyn غولاخر شماره اوله :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or