Multi Platform Dark Souls

Dark Souls Prepare To Die Edition | PC

dark-souls-prepare-to-die-edition-to-release-mid-august-on-pc.jpg

Developer : From Software
Publsiher : Namco Bandai
Genre : Role Playing
Release Date : August 2012

"... And only dark will remain"
بالاخره و طبق اعلام مجله آلمانی PC Games ، نامکو تایید کرد عنوان تحسین شده ی From Software برای PC نیز منتشر خواهد شد. هنوز خبری مبنی بر تاریخ انتشار بازی به بیرون منتشر نشده است.بازی Dark Souls جانشینی برای بازی معروف Demon's Souls است .
در Dark Souls، شخصیتی که طراحی می کنید باید دشمنانی که به دنبالتان هستند را به قتل برساند و طی انجام بازی می بایست به محیط اطراف خود توجه فراوانی داشته باشید.

به نقل از مجله ی فامیتسو، شمشیر زنی و یا مبارزه با گرز در گذرگاه های تنگ سخت و دشوار خواهد بود، درست مثل Demon's Souls که همین ویژگی بسیار در آن نمایان بود.
همچنین وقتی که شما مورد حمله واقع می شوید می توانید فرار کنید و یا از سپر محافظ استفاده کنید.

نسخه PC بازی نسخه ی ویژه ای به نام Prepare to Die edition خواهد بود که دارای محتوای اضافی به شرح زیر است:

باس های جدید-شامل Artorias of Abyss, Chimera of Tomb و باسهای دیگر.

سیستم PVP Online Matchmaking-که شامل Quick matching برای co-op یا PVP خواهد بود.

مکان های جدید-شامل Oolacile Tomb, Old Ruins و چند مکان دیگر

دشمنان جدید-شامل Abyss Guard, Chained Prisoner و دشمنان دیگر.

NPC های جدید-شامل Hawkeye Gough و چندی دیگر.

سلاح ها و زره های جدید-که از باس ها،دشمنان و NPC ها و ... بدست می آیند.
تاپيك تصاوير بازي

• [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]

Minimum Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E4300 1.8GHz
AMD CPU : Athlon 64 X2 Dual Core 3600+

Nvidia GPU : GeForce 9500 GT 512MB GDDR3
AMD GPU : Radeon HD 4650

RAM : 2 GB
HDD : 4 GB
DX 9
Recommended Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E6750 2.66GHz
AMD CPU : Athlon II X2 245

Nvidia GPU : GeForce 8800 GTX 768MB
AMD GPU : Radeon HD 4850

RAM : 3 GB
HDD : 4 GB
DX 9

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mag_5115 and kamyy
یه سری تصاویر از Dark souls رو دیدم که توی بازی که من میکردم ندیدم.مثلا یه شوالیه زره پوش با یه شنل آبی با دو تا شمشیر که خیلی هم خوشتیپ هست :d.من اصلا به این برنخوردم،ولی عکسشو دیدم.
اگه منظورت اینه:
artworks-000051413259-djkofz-original.jpg
زیبا ترین باس دوتا dark souls رو رسما از دست دادی :d
این اسمش Artorias هست، و برای dlc بازیه.

من نفهمیدم آخر چطوری به Blighttown‌برسم...سه تا مسیر هست که همشون به Firelink Shrine میرن...اولی میره بالای قلعه و بعد از کشتن دوتا Bell Gorgoyle از نردبون میریم بالا و زنگ و صدا میدیم...دومین مسیر میره سمت اسکلت ها و
catacombs
که اونم توش یه مدل اسکلت هایی هستن که برای کشتنشون نیازه به DIVINe دارم..اینم ازین...میمونه یه مسیره دیگه که از میریم پائین و از طریق یه آسانسور میرسیم به New Lundo Ruins...تواین منطقه یه شخصی هست که اسلحه ها و زره رو آپدیت میکنه...یه در هست که قفله و یه پل چوبی که با رد شدن از روش یه کم پیش روی میکنم ولی دوتا (شبح) میان منو میکشن و هرچی هم دفاع میکنم روشون اثر نداره..!!
تو این صفحه سه تا مسیر برای رسیدن به Blight Town هست که خداروشکر به هیچ کدومشون هم دسترسی ندارم..!! این وسط شما چی میگید ؟؟؟؟

من نفهمیدم آخر چطوری به Blighttown‌برسم...سه تا مسیر هست که همشون به Firelink Shrine میرن...اولی میره بالای قلعه و بعد از کشتن دوتا Bell Gorgoyle از نردبون میریم بالا و زنگ و صدا میدیم...دومین مسیر میره سمت اسکلت ها و
catacombs
که اونم توش یه مدل اسکلت هایی هستن که برای کشتنشون نیازه به DIVINe دارم..اینم ازین...میمونه یه مسیره دیگه که از میریم پائین و از طریق یه آسانسور میرسیم به New Lundo Ruins...تواین منطقه یه شخصی هست که اسلحه ها و زره رو آپدیت میکنه...یه در هست که قفله و یه پل چوبی که با رد شدن از روش یه کم پیش روی میکنم ولی دوتا (شبح) میان منو میکشن و هرچی هم دفاع میکنم روشون اثر نداره..!!
تو این صفحه سه تا مسیر برای رسیدن به Blight Town هست که خداروشکر به هیچ کدومشون هم دسترسی ندارم..!! این وسط شما چی میگید ؟؟؟؟
در واقع دو تا مسیر دیگه هم هست که خیلی سخت ترن : یکی از آسانسوری که زیر Darkroot Bastion ـه استفده کنی که اصلا پیشنهاد نمیشه چون سر راهت یه کلی Drake ریخته .
مسیر دوم : یه پلی هست که یه اژدهای قرمز رنگ اون طرفشه ، قبل از پل روی یکی از ستون ها یه در هست که کلیدش رو باید از توی کلیسا پیدا کرده باشی . با اون کلید در رو باز میکنی و میری داخل Lower Undead Burg و باس اونجا رو میکشی تا یه کلید دیگه بهت بده . بعد از حیاطی که باس رو توش کشتی میای بیرون و سمت چپت یه راه پله هست . از اون راه پله میری پایین و دور میزنی تا به یه در برسی . در رو که باز کنی به The Depths میرسی . دوباره باید باس اونجا رو بکشی تا کلیدی که در Blighttown رو باز میکنه رو بهت بده . وقتی وارد Blighttown شدی تازه اول بدبختیاته :d

دوستان من این بازی رو تموم کردم.
بازی خیلی خفنی بود.
کلاسمم Sorccerer بود.
اما دو تا سوال برام پیش اومده...
اول اینکه میخواستم بدونم Gwyn غول آخر بازیه ؟! یه سری تصاویر از Dark souls رو دیدم که توی بازی که من میکردم ندیدم.مثلا یه شوالیه زره پوش با یه شنل آبی با دو تا شمشیر که خیلی هم خوشتیپ هست :d.من اصلا به این برنخوردم،ولی عکسشو دیدم.
بعضی وقتا که سر یه غول گیر میکردم میرفتم تو یه سایت خارجی برای اینکه ببینم چجوری میشه غول رو کشت.توی اونجا هم یه سری عکس دیدم که من تا حالا تو بازی بهشون بر نخوردم.
دوم اینکه چجوری میتوانم Online بازی کنم ؟!
اصلا هواسم نبود که اینجا تاپیک همون شماره اوله و اون پست رو تو صفحه ی قبل دادم! معذرت می خوام :d

آقا تو Depths دنبال چی باید بگردم؟؟ عین یه پازله..افتادم توش گم شدم:dنکنه باید بااون اژدهاعه بجنگم؟؟20هزارتا Soul پیشش جا گذاشتم.:-s.این آهنگرهBlacksmith Andre of Astora بی شرف کجا لش داره آخه؟؟؟ کل The Depths رو بالا پائین کردم آخرش رسیدم به اون اژدهاعه....

یه انگشتر میزان هم پیدا کردم..Npc میکشم HPم زیاد میشه(خرکیف:d)

آره باید اژدها رو بکشی و بعد برگردی بالا و از کنار اون فروشنده ای که پشت میله هاست یه دری رو باز کنی تا به Blighttown برسی . اون آهنگر هم کنار کلیسایی که زنگ اول رو زدی بود :d

اومدم برم اون اژدها رو بکشم یه موجود کثیف منو طلسم کرد....یعنی از زندگی ناامید شدم:dمیدونم باید برم ازون زنیکه یه دوا بخرم به قیمت 6000Souls ولی رفتم NewGame واینبار اون دسته کلید رو برداشتم ....حالا یه سواله کلی دارم.این بازی نه توش نقشه داره نه میگه Next Objectiveت چیه،، اونوقت شما دوستان گرامی میخاستین بازی کنین همچین کله رو مینداختین یه مسیرو میرفتین تاآخر؟؟یه عالمه راه برای رفتن داره میترسم برم تو راه دیگه برنگردم:d

بعد یه سوال دیگه !! چرا فقط بن فایر FireLink Shrine این Estus Flask هارو 10تا میکنه؟؟بقیه ی بن فایر ها 5تا پرمیکنن..مرسی از دوستانی که جواب میدن....قبلا ازین بازی متنفر بودم ولی دارم کم کم عاشقش میشم.:x

اومدم برم اون اژدها رو بکشم یه موجود کثیف منو طلسم کرد....یعنی از زندگی ناامید شدم:dمیدونم باید برم ازون زنیکه یه دوا بخرم به قیمت 6000Souls ولی رفتم NewGame واینبار اون دسته کلید رو برداشتم ....حالا یه سواله کلی دارم.این بازی نه توش نقشه داره نه میگه Next Objectiveت چیه،، اونوقت شما دوستان گرامی میخاستین بازی کنین همچین کله رو مینداختین یه مسیرو میرفتین تاآخر؟؟یه عالمه راه برای رفتن داره میترسم برم تو راه دیگه برنگردم:d

بعد یه سوال دیگه !! چرا فقط بن فایر FireLink Shrine این Estus Flask هارو 10تا میکنه؟؟بقیه ی بن فایر ها 5تا پرمیکنن..مرسی از دوستانی که جواب میدن....قبلا ازین بازی متنفر بودم ولی دارم کم کم عاشقش میشم.:x
برای سوال اولت که من جواب نمیدم :d ولی سوال دومت جوابش اینه که : بونفایر فایرلینک شراین آپدیت شده اس (10 تا که کمه ، تا 20 تا هم میشه آپدیت کرد ;) ) برای آپدیت کردن بونفایر ها اول یه هیومنتی میزنی به بدن و داخل بون فایر Reverse Hollowing رو میزنی . بعدش یه هیومنتی دیگه میزنی به بدن و گزینه ی Burn رو داخل بون فایر میزنی :d

سلام دوستان من میخوام بازی رو بخرم سختی بازی تو یه یا دو کلمه باسم بگین

سخته

ازار دهنده هست

عذاب اوره

بازی کنی = خود کشی

بازی کنی = پرت کردن دسته کنسول یا خسارت وار کردن به تجهیزات pc :d

^^
همه موارد:d

اما اگه قبل بازی انتظار اینو نداشته باشی که قرار God of War بازی کنی،همه چی برات قابل تحمل میشه.
تو هیچ بازی مثل دارک سولز،وقتی سلاح یا آرمور جدید میگیری اینقدر خرکیف نمیشه آدم.:x
به اینچیزها فکر کن،خودتو گول بزن.بازیش کن.;)

سخته

ازار دهنده هست

عذاب اوره

بازی کنی = خود کشی

+ اون حسی که بعد از زدن باس ها بهت میده به شدت اعتیاد اور هست

سخته

ازار دهنده هست

عذاب اوره

بازی کنی = خود کشی

من خودم تابحال 4 بار این بازی رو پاک کردم و بعدش یه حسی بهم گفت که باید این بازیو تا آخر بری...به چشم بازی بهش نگاه نکن...فکر کن بازی داره بهت میگه "تو نمیتونی منو تا آخر بری" و تو بهش بگو "بیلاخ:d" با این حس برو تو بازی و خدا پشت و پناهت.. باور کن تبدیل به یکی از بهترین تجربه های گیمریت میشه...فقط اوایلش سخته..الان بازی اومده دستم راحت Knight های سگ جون رو با یه پتک میکشم.....!! Sweet As Pie:d

باورم نمیشه....بعد از کلی دنگ و فنگ رسیدم به کف Blighttown به جای اینکه مسیر سمت راستو برم سمت چپ رفتم...همش دنبال این With Of Quelaag میگشتم و پیداش نمیکردم...آخرش هم تنها سوسوی امیدم که پتکم بود شکست:-s دارم به امضای خودم ایمان میارم:d الان دوباره برگشتم پائین و باید برم به نبرد غول........شمشیرهامم همشون داغان...اونی که من داشتم آپدیت شده بود 145تا دمیج میزد..هیچ راهی نیست برگردم بالا دوباره تعمیرش کنم بیام پائین؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or