Multi Platform Dark Souls

Dark Souls Prepare To Die Edition | PC

dark-souls-prepare-to-die-edition-to-release-mid-august-on-pc.jpg

Developer : From Software
Publsiher : Namco Bandai
Genre : Role Playing
Release Date : August 2012

"... And only dark will remain"
بالاخره و طبق اعلام مجله آلمانی PC Games ، نامکو تایید کرد عنوان تحسین شده ی From Software برای PC نیز منتشر خواهد شد. هنوز خبری مبنی بر تاریخ انتشار بازی به بیرون منتشر نشده است.بازی Dark Souls جانشینی برای بازی معروف Demon's Souls است .
در Dark Souls، شخصیتی که طراحی می کنید باید دشمنانی که به دنبالتان هستند را به قتل برساند و طی انجام بازی می بایست به محیط اطراف خود توجه فراوانی داشته باشید.

به نقل از مجله ی فامیتسو، شمشیر زنی و یا مبارزه با گرز در گذرگاه های تنگ سخت و دشوار خواهد بود، درست مثل Demon's Souls که همین ویژگی بسیار در آن نمایان بود.
همچنین وقتی که شما مورد حمله واقع می شوید می توانید فرار کنید و یا از سپر محافظ استفاده کنید.

نسخه PC بازی نسخه ی ویژه ای به نام Prepare to Die edition خواهد بود که دارای محتوای اضافی به شرح زیر است:

باس های جدید-شامل Artorias of Abyss, Chimera of Tomb و باسهای دیگر.

سیستم PVP Online Matchmaking-که شامل Quick matching برای co-op یا PVP خواهد بود.

مکان های جدید-شامل Oolacile Tomb, Old Ruins و چند مکان دیگر

دشمنان جدید-شامل Abyss Guard, Chained Prisoner و دشمنان دیگر.

NPC های جدید-شامل Hawkeye Gough و چندی دیگر.

سلاح ها و زره های جدید-که از باس ها،دشمنان و NPC ها و ... بدست می آیند.
تاپيك تصاوير بازي

• [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]

Minimum Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E4300 1.8GHz
AMD CPU : Athlon 64 X2 Dual Core 3600+

Nvidia GPU : GeForce 9500 GT 512MB GDDR3
AMD GPU : Radeon HD 4650

RAM : 2 GB
HDD : 4 GB
DX 9
Recommended Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E6750 2.66GHz
AMD CPU : Athlon II X2 245

Nvidia GPU : GeForce 8800 GTX 768MB
AMD GPU : Radeon HD 4850

RAM : 3 GB
HDD : 4 GB
DX 9

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mag_5115 and kamyy
هیچ راهی نیست؟
چون باهاش خیلی راحت 4 Kings رو کشتم. خیلی ناجور میشه اینطوری
کلا سلاح های کریستالی قوی ـن ولی خب بدیشون اینه که نمیشه Repair ـشون کرد. تنها راه Repair کردن این سلاح ها و آرمور ها، آپگرید کردنشونه. بعد هر آپگرید Durability ـشون پر میشه ولی خب تعداد آپگرید کردنشون محدوده و حداکثر 5 بار میشه آپگریدشون کرد.

خیلی خوبه پس ،
خوب این Four Kings هم در برابر تانک ما اولین باز زانو زدند:d
چندتا سوال دیگه ،
الان من دوباره بازی رو شروع کنم ، قابلیت وارپ هم دارم؟
بعد اینکه الان من سول هارو بریزم تو کاسه ، باز می تونم برگردم به محل های قبلی؟
زره Black Knight کجاست؟ من هرچی گشتم نیافتم:( Havel تنمه ، خیلی قویه اما زشته:-s
بعد یه چیزی شبیه دست بود توی تیزر ها ، اونو کجا باس پیدا کنم؟
اون زنی که می گفتین میاد تو فایرلینک ، اگه بکشی 5تا Humanity میده ، اونو هم ندیدم:(
بعد این Kindle هایی که انجام دادیم بعد دوباره شروع کردن همین مقدار می مونه؟ مثلا 20 تا ؟ یا کم می شه؟
بعد کسی اورجینال نداره به من بگه چجوری می شه Invade کرد؟:d تا رفیقم برسه یه این جاها ما یکم بریم دزدی:p

کسی جواب اینهارو به من نمی ده؟:)

این پست رو توی قسمت کنسولی بازی گذاشته بودم ، برای اونایی که دنبال بهترین شمشیر ها هستن و با این قضیه مشکل دارن فکر کنم مناسب باشه ...

Black Knight Halberd رو از نظر من جا انداختی ، خیلی خفنه ، البته حیف که بیشتر از 5 با آپگرید نمی شه اما خوب همینشم 360+ Damage داره ، بدون آتیش و برق و خون ریزی همه جلوش زانو می زنن

Challenge Completed !
کلا تو این آیتم هایی که گفتید فقط گرفتن Channeler's Trident یکم وقت گیره وگرنه بقیه ـشون چلنج خاصی نداره!

اگه از روی ویکیپدیا و راهنماهای بازی نری که اصلا هیچ کدوم توی چشم نیستن .
مثلا اون Covetous Silver Serpent Ring رو عمرا بشه پیداش کرد . همینجوریش توی Tomb Of giant پیدا کردن راه سخته چه برسه به پیدا کردن آیتم های مخفی.

کسی جواب اینهارو به من نمی ده؟:)

نه قابلیت وارپ فقط بعد از گرفتن لرد وسل هست.
بله می تونی برگردی.
دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم توی همون محوطه ی قبل از غول آخره ، روی لبه ی راه .
نمی دونم دقیقا چی رو می گی ، چند تا چیز هست که شبیه دسته .
جلوی آسانسور میاد . بهتره که نکشیش .
آره همش می مونه . سعی کن همه رو کیندل کنی .
من آنلاین بازی نکردم.

Black Knight Halberd رو از نظر من جا انداختی ، خیلی خفنه ، البته حیف که بیشتر از 5 با آپگرید نمی شه اما خوب همینشم 360+ Damage داره ، بدون آتیش و برق و خون ریزی همه جلوش زانو می زنن

نه دوسته من ، 360 تا که چیزی نیست .
مثلا اون Fire Great axe که من گفتم رو اگه تا تهش آپگرید کنی نزدیک 800 تا دمیج میده .

مثلا اون Covetous Silver Serpent Ring رو عمرا بشه پیداش کرد . همینجوریش توی Tomb Of giant پیدا کردن راه سخته چه برسه به پیدا کردن آیتم های مخفی.

نه قابلیت وارپ فقط بعد از گرفتن لرد وسل هست.
بله می تونی برگردی.
دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم توی همون محوطه ی قبل از غول آخره ، روی لبه ی راه .
نمی دونم دقیقا چی رو می گی ، چند تا چیز هست که شبیه دسته .
جلوی آسانسور میاد . بهتره که نکشیش .
آره همش می مونه . سعی کن همه رو کیندل کنی .
من آنلاین بازی نکردم.

نه دوسته من ، 360 تا که چیزی نیست .
مثلا اون Fire Great axe که من گفتم رو اگه تا تهش آپگرید کنی نزدیک 800 تا دمیج میده .
فقط دمیج مهم نیست به نظرم:d
سرعت سلاح شخصا برای من مهم تره

برای بار پنجم این بازی رو تموم کردیم... 4 بار قبلا توی x360 تمومش کرده بودم ولی نسخه ی pc که اومد نتونستم باز جلوی خودمو بگیرم و برای pc هم بازی رو گرفتم... من نمیدونم بازی چه سری داره که حتی بعد از 5 بار تموم کردن هم آدمو مجذوب خودش میکنه. یا من یکی معتاد این بازی شدم و خبر ندارم:d بار پنجم با 40 ساعت تموم کردیم.این بار که داشتم میرفتم تازه یادم افتاد که قبلا اون 4 باری که توی x360 رفته بودم هیچ گدوم از npc ها رو نکشته بودم. اینبار قبل از اینکه با گوین مبارزه کنم رفتم و همه رو از دم تیغ گذروندم:d از آهنگرا گرفته تا پرنسس( دختر گوین) و تمام آدمای firelink shrine و حتی solaire و...:d
یه نکته که خیلی جالب بود واسم این بود که بعد از کشتن پرنسس :
خورشید تاریک میشه و کل ANOR LONDO توی تاریکی فوق العاده زیبایی میوفته.واقعا برای سازندگانش احسنت باید گفت که فکر اینجور چیزاشم کردن.
فقط یه سوال اینکه مگه این نسخه pc باس های اضافی و لوکیشن ها و آرمورها و زره های جدید نداشت؟ من چرا ندیدمشون؟:p راه خاصی برای ورود به اون مکان های جدید وجود داره؟ ممنون میشم راهنماییم کنید:x

من بدون استفاده از GUIDE یا ویکی پدیا و اینجور چیزا و فقط با کلاه مگوت ( همونی که روش لامپ داره:d) تموم آیتمهای مخفی از جمله همین حلقه رو بدست آوردم.ولی انصافا جای ناجوری گذاشته بودن. اولش که دیدم دو دل بودم که بپرم و حلقه رو بگیرم یا نه.جاییه که اگه بپری یا شانس میاری و حلقه رو میگیری یا میوفتی توی دره:d فقط سر اون BLUE TITANITE SLAB خیلی زجر کشیدم. توی غار کریستاله یه راه نامریی بود که ته اون راه اینو گذاشته بودن. 10 بار رفتم و هی افتادم پایین ولی آخر سر رفتم یه 100 تا تیر واسه کمون خریدم و اولش با تیر کمون مسیر رو ردیابی میکردم بعد میرفتم:d

آخرین ویرایش:
زره Black Knight کجاست؟ من هرچی گشتم نیافتم:( Havel تنمه ، خیلی قویه اما زشته
توی Kiln Of The First Flame، قبل از سومین Black Knight ـی که تو این ناحیه باید بکشی، پشت یه ستون قرار داره.

بعد یه چیزی شبیه دست بود توی تیزر ها ، اونو کجا باس پیدا کنم؟
فکر کنم منظورت Dark Hand باشه که برای گرفتنش باید عضو کاونانت Darkwraith باشی.

بعد کسی اورجینال نداره به من بگه چجوری می شه Invade کرد؟:d تا رفیقم برسه یه این جاها ما یکم بریم دزدی:p
خب چند نوع Invade داریم که برای هر نوع باید عضو کاونانت خاصی باشی. مثلا برای Invade کردن و گرفتن Humanity باید عضو کاونانت Darkwraith باشی و از Red Eye Orb استفاده کنی یا برای Invade کردن و گرفتن Dragon Scale، باید عضو کاونانت Path Of The Dragon باشی و از Dragon eye استفاده کنی.

حرفت درست. ولی خب اکثر آیتم هایی که گفتی فقط برای کسایی که اهل گشتن تو محیط نیستن یه چلنج ـه. ولی گرفتن Channeler's Trident و Sunlight Spear واقعا یه چلنج ـه. به شخصه 7 ساعت فقط تو Duke's Archive درگیر گرفتن این Channeler's Trident بودم.
دقیقا. سرعت ضربه زدن یه سلاح و مقدار Stamina ـی که کم میکنه مهمتر از مقدار Damage ـشه.

من تو new land گیر کردم همرو کشتم وقتی دروازه باز شد اب ریخت بیرون رفتم جای کهاب ریخته بیرون بعدش از یه مه معمولی عبور میکنم که راه پله داره که همینجوری میره پایین بعد راه پله قطع میشه مه هم از جلوی در کنار نرفته برم بیرون (همین الان داشتم npcهای new land رو میکشتم یه dark hand دراپ کرد 200 دمیج داره استفاده خاصی داره:-/)

آخرین ویرایش:
من تو new land گیر کردم همرو کشتم وقتی دروازه باز شد اب ریخت بیرون رفتم جای کهاب ریخته بیرون بعدش از یه مه معمولی عبور میکنم که راه پله داره که همینجوری میره پایین بعد راه پله قطع میشه مه هم از جلوی در کنار نرفته برم بیرون (همین الان داشتم npcهای new land رو میکشتم یه dark hand دراپ کرد 200 دمیج داره استفاده خاصی داره:-/)
حلقه Abyss رو بزار از ته پله بپر پایین ، همونجا با Four Kings رو به رو می شی!;)

بله دوست عزیز می دونم، ولی اونجا بحث دمیج بود .
کلا یدونه بهترین شمشیر رو نمیشه توی بازی تعیین کرد.

خورشید تاریک میشه و کل ANOR LONDO توی تاریکی فوق العاده زیبایی میوفته.واقعا برای سازندگانش احسنت باید گفت که فکر اینجور چیزاشم کردن.

اه ...
چه جالب ، انصافا اینو نمی دونستم !
واقعا خیلی جای خوشحالی داره که هنوز چیزهایی توی بازی هستن که نمی دونم، فکر کنم یه بار دیگه بازی رو برم :)

برای بار پنجم این بازی رو تموم کردیم... 4 بار قبلا توی x360 تمومش کرده بودم ولی نسخه ی pc که اومد نتونستم باز جلوی خودمو بگیرم و برای pc هم بازی رو گرفتم... من نمیدونم بازی چه سری داره که حتی بعد از 5 بار تموم کردن هم آدمو مجذوب خودش میکنه. یا من یکی معتاد این بازی شدم و خبر ندارم:d بار پنجم با 40 ساعت تموم کردیم.این بار که داشتم میرفتم تازه یادم افتاد که قبلا اون 4 باری که توی x360 رفته بودم هیچ گدوم از npc ها رو نکشته بودم. اینبار قبل از اینکه با گوین مبارزه کنم رفتم و همه رو از دم تیغ گذروندم:d از آهنگرا گرفته تا پرنسس( دختر گوین) و تمام آدمای firelink shrine و حتی solaire و...:d
فقط یه سوال اینکه مگه این نسخه pc باس های اضافی و لوکیشن ها و آرمورها و زره های جدید نداشت؟ من چرا ندیدمشون؟:p راه خاصی برای ورود به اون مکان های جدید وجود داره؟ ممنون میشم راهنماییم کنید:x

من بدون استفاده از GUIDE یا ویکی پدیا و اینجور چیزا و فقط با کلاه مگوت ( همونی که روش لامپ داره:d) تموم آیتمهای مخفی از جمله همین حلقه رو بدست آوردم.ولی انصافا جای ناجوری گذاشته بودن. اولش که دیدم دو دل بودم که بپرم و حلقه رو بگیرم یا نه.جاییه که اگه بپری یا شانس میاری و حلقه رو میگیری یا میوفتی توی دره:d فقط سر اون BLUE TITANITE SLAB خیلی زجر کشیدم. توی غار کریستاله یه راه نامریی بود که ته اون راه اینو گذاشته بودن. 10 بار رفتم و هی افتادم پایین ولی آخر سر رفتم یه 100 تا تیر واسه کمون خریدم و اولش با تیر کمون مسیر رو ردیابی میکردم بعد میرفتم:d
از اونجای که بالاخره چشممون به dlc باز شد باید بگم که اول duke archive یه crystal golem هست. اونو لت و پار کن یه آیتم میندازه. باهاش برو darkroot basin اونجایی که اون پرنسس جادو فروش هست! یه پورتال میبینی بپر داخلش :دی

از اونجای که بالاخره چشممون به dlc باز شد باید بگم که اول duke archive یه crystal golem هست. اونو لت و پار کن یه آیتم میندازه. باهاش برو darkroot basin اونجایی که اون پرنسس جادو فروش هست! یه پورتال میبینی بپر داخلش :دی
همین 10 دقیقه پیش برای بار دوم بازی رو تموم کردم:biggrin1:
الان رفتم برای بار سوم ولی مهم ترین کار اینه که DLC رو پیدا کنم. دقیقا کدوم فروشنده توی Darkroot Basin؟

برای 5دقیقه به اینجا خیره شده بودم ، خیلی منظره جالبیه !! >:)
00406144c1e7.jpg

این Boss این منطقه ست فک کنم اما بام کاری نداره ، جریان چیه ؟؟!!!
2dc449578a47.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or