Multi Platform Dark Souls

Dark Souls Prepare To Die Edition | PC

dark-souls-prepare-to-die-edition-to-release-mid-august-on-pc.jpg

Developer : From Software
Publsiher : Namco Bandai
Genre : Role Playing
Release Date : August 2012

"... And only dark will remain"
بالاخره و طبق اعلام مجله آلمانی PC Games ، نامکو تایید کرد عنوان تحسین شده ی From Software برای PC نیز منتشر خواهد شد. هنوز خبری مبنی بر تاریخ انتشار بازی به بیرون منتشر نشده است.بازی Dark Souls جانشینی برای بازی معروف Demon's Souls است .
در Dark Souls، شخصیتی که طراحی می کنید باید دشمنانی که به دنبالتان هستند را به قتل برساند و طی انجام بازی می بایست به محیط اطراف خود توجه فراوانی داشته باشید.

به نقل از مجله ی فامیتسو، شمشیر زنی و یا مبارزه با گرز در گذرگاه های تنگ سخت و دشوار خواهد بود، درست مثل Demon's Souls که همین ویژگی بسیار در آن نمایان بود.
همچنین وقتی که شما مورد حمله واقع می شوید می توانید فرار کنید و یا از سپر محافظ استفاده کنید.

نسخه PC بازی نسخه ی ویژه ای به نام Prepare to Die edition خواهد بود که دارای محتوای اضافی به شرح زیر است:

باس های جدید-شامل Artorias of Abyss, Chimera of Tomb و باسهای دیگر.

سیستم PVP Online Matchmaking-که شامل Quick matching برای co-op یا PVP خواهد بود.

مکان های جدید-شامل Oolacile Tomb, Old Ruins و چند مکان دیگر

دشمنان جدید-شامل Abyss Guard, Chained Prisoner و دشمنان دیگر.

NPC های جدید-شامل Hawkeye Gough و چندی دیگر.

سلاح ها و زره های جدید-که از باس ها،دشمنان و NPC ها و ... بدست می آیند.
تاپيك تصاوير بازي

• [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]

Minimum Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E4300 1.8GHz
AMD CPU : Athlon 64 X2 Dual Core 3600+

Nvidia GPU : GeForce 9500 GT 512MB GDDR3
AMD GPU : Radeon HD 4650

RAM : 2 GB
HDD : 4 GB
DX 9
Recommended Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E6750 2.66GHz
AMD CPU : Athlon II X2 245

Nvidia GPU : GeForce 8800 GTX 768MB
AMD GPU : Radeon HD 4850

RAM : 3 GB
HDD : 4 GB
DX 9

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mag_5115 and kamyy
این بازی رو که انجام دادم حالم از هر چی بازی RPG بهم خورد . همون مرحله دوم که میری تو یه غار با هزار بدبختی با این چیت زدم و هزار بار هم سقوط کردم تو دره به یه مکان تاریک رسیدم که اصلا نمیدونستی کجا باید بری خلاصه بعد از این که کلی تو دره افتادم اعصابم خرد شد و سریعا بازی رو پاک کردم هر کدوم از اون اسکت های لامصب اندازه صد تا باس اسکایرم کشتنش سخت بود :| صد هزار رحمت به اسکایریم تازه میفهمم عجب چیزی بود. حیف اون 4 گیگ که از حجمم رفت . یعنی واقعا شما اون مرحله رو بدون تقلب رفتین :-o اصلا اون غار آخر داشت ؟؟:-s

این بازی رو که انجام دادم حالم از هر چی بازی RPG بهم خورد . همون مرحله دوم که میری تو یه غار با هزار بدبختی با این چیت زدم و هزار بار هم سقوط کردم تو دره به یه مکان تاریک رسیدم که اصلا نمیدونستی کجا باید بری خلاصه بعد از این که کلی تو دره افتادم اعصابم خرد شد و سریعا بازی رو پاک کردم هر کدوم از اون اسکت های لامصب اندازه صد تا باس اسکایرم کشتنش سخت بود :| حیف اون 4 گیگ که از حجمم رفت . یعنی واقعا شما اون مرحله رو بدون تقلب رفتین :-o اصلا اون غار آخر داشت ؟؟:-s
بله دوست عزیز باید صبر و حوصله و دقت داشته باشین برای این بازی.
این بازی دقیقا ساختار RPG گونه رو تغییر داده و جالب کرده. اون غار هم انتها داره. اگر وقت بذارین، یکی از بهترین بازی های عمرتون رو بازی کردین.
علاوه بر این:
امضات خیلی باحاله. گویای احوالاتت توی این بازیه:d شوخی بود، جدی نگیری;)

بله دوست عزیز باید صبر و حوصله و دقت داشته باشین برای این بازی.
این بازی دقیقا ساختار RPG گونه رو تغییر داده و جالب کرده. اون غار هم انتها داره. اگر وقت بذارین، یکی از بهترین بازی های عمرتون رو بازی کردین.
علاوه بر این:
امضات خیلی باحاله. گویای احوالاتت توی این بازیه:d شوخی بود، جدی نگیری;)
حاجی اگه چیتتی داری که از سقوط در دره جلوگیری کنی داری بده :d یا حداقل سیوه زمانی که از غار بیرون بیاد رو بده:d واقعا چرا باید این قدر سخت باشه من اسکایرم رو با تمام مراحل فرعی رو آخرین درجه ی سختی رفتم به اندازه این دو ساعتی که این بازی رو انجام دادم عضاب نکشیدم:|

من lordvessel رو گیر اوردم #:-sحالا خاستم برم new land چند تا روح جلوی راهم هستن چه جوری بکشمشون تو قبرستون هم رفتم خاستم برمcatacombs هر چی گشتم راه رو پیدا نمیکنم کار خاصی باید بکنم راستی بعد کشتن باس گرگ یه یاروی بود که از وقتی اومده بودم firland shere جلوی fire bon نشسته بود یه هو قیبش زد بعد رفتم new land یه نفر با زره بهم حمله کرد قبلا اونجا رفته بودم خبری نبود این یارو یه هو اومد جلوم احیانا اون طرف نیست که نشسته بود تو firlnad shere:p

حاجی اگه چیتتی داری که از سقوط در دره جلوگیری کنی داری بده :d یا حداقل سیوه زمانی که از غار بیرون بیاد رو بده:d واقعا چرا باید این قدر سخت باشه من اسکایرم رو با تمام مراحل فرعی رو آخرین درجه ی سختی رفتم به اندازه این دو ساعتی که این بازی رو انجام دادم عضاب نکشیدم:|
نه باو چیت به چه درد میخوره. تمام لذت بازی به سخت بودنشه. اسکایریم یه بازی کلا آسونه.:d
من lordvessel رو گیر اوردم #:-sحالا خاستم برم new land چند تا روح جلوی راهم هستن چه جوری بکشمشون تو قبرستون هم رفتم خاستم برمcatacombs هر چی گشتم راه رو پیدا نمیکنم کار خاصی باید بکنم راستی بعد کشتن باس گرگ یه یاروی بود که از وقتی اومده بودم firland shere جلوی fire bon نشسته بود یه هو قیبش زد بعد رفتم new land یه نفر با زره بهم حمله کرد قبلا اونجا رفته بودم خبری نبود این یارو یه هو اومد جلوم احیانا اون طرف نیست که نشسته بود تو firlnad shere:p
روح ها رو باد با یه آیتم که عکسش دوتا دست هست رو استفاده کنین تا نفرین شکسته بشه و بتونین ارواح رو بکشین
Catacombs هم همونجایی که اسکلت ها هستن، لبه پرتگاه رو بگیرین و برید جلو تا یه راه پله رو ببینین که میخوره به اونجا
اونی هم که کشتی، همون طرف بود که Hollow شده بود
اسکلتهای catabombs رو چه جوری بزنم ؟ زنده میشن .
برای کشتن اسکلت های Catacombs یا باید سلاحتون Divine باشه یعنی برید پیش آهنگر و با یه آیتم مخصوص، سلاحتون رو Divine کنین
یا اینکه یه جادوگرایی اونجا هستن که آتیش پرتاب میکنن، اونا رو بکشین، دیگه اسکلت های اون ناحیه زنده نمیشن. توجه داشته باشین که تعدادشون 4-5 تا هست و هر کدومشون روی اسکلت های یه منطقه تاثیر دارن

یه سوال دیگه دارم من تو باگ خودم میرم (browes and ues item) باگ دومم کلی ایتم هست که فکر کنم برای استفاده روی اسلحه هستن من هر چی یوز میزنم عمل نمیکنن پیش اهنگرم میرم فقط ارتقا میزنه اصلا از ایتم هام استفاده نمیکنه کلی جم کردم چه جوری استفاده میشن>:d

میدونم که اکثرا اینارو میدونن و
نمیدونم شاید تو صفحه های قبلی باشه ، ولی میزارم
Q = A
B = Space
X = E
Y = Alt
Back = G

Mouse 1 : Light Attack
Mouse 2 :Strong Attack
قفل کردن روی هدف Mouse 3 : Lock on
End : Menu
یک منوی کوچیک باز میشه که میتونین یکسری حرکات انجام بدین G : Geastures
Q: Use
استفاده از آیتم ها E: Use Items
دفاع کردن Shift : Block
یا همون دفع حمله دشمن ، البته همه ی حمله هارو نمیشه دفع کردTab : Parry
Alt :Weapon Handling
X,C,V,B :Change Item and Equipment

=========================​
برای KICK کردن همزمان کلیدهای W و کلید سمت چپ موس رو فشار بدین
برای Jump Kick همزمان کلیدهای W و کلید سمت راست موس رو فشار بدین
برای اینکه لیست Geastures رو عوض کنید و Geasture هایی که یاد گرفتین رو ببینید ، اول کلید G رو بزنید تا منو باز شه و بعد کلید Insert رو بزنید تا لیست Geastureهایی که خریدید رو ببینین
برای سر خورن از رو نردبان یا همون Slide ، کلید Space رو نگه دارین .

باز هم میگم میدونم که اکثرا اینا رو میدونن ، اطلاعات عمومی بود :d​

دوستان این New Game + که بزنم چه چیزایی بر می گرده؟
لباس و زره ها و اسلحه ها و آیتم بر می گردن به حالت اول؟
بعد اون چیزایی که به آهنگر ها دادیم چطور؟:-s
من 3 تا از 4 تا رو زدم دارم می رم سرغ Four Kings ، بعد این که کارو انجام دادم مستقیم می ره باس آخر یا اینکه بازم یه منطقه دیگست؟ :)

من 3 تا از 4 تا رو زدم دارم می رم سرغ Four Kings ، بعد این که کارو انجام دادم مستقیم می ره باس آخر یا اینکه بازم یه منطقه دیگست؟ :)

زره ها و اسلحه هایی که گرفتی میمونن ، اون Ember هایی که دادیم به آهنگرا از بین میرن باید دوباره بدیم ،
روح FK رو که گذاشتی تو Vessel میری به سمت آخرین منطقه که آخرین باس منتظره

در واقع همه چی سر جاشه و هر چی که داشتی رو همون اول بازی داری.
دشمنا سخت تر شدن همین. Bonfire هایی که Kindle کردی همه هستن. آیتم هایی که داری همه هستن به غیر از چندتا مورد که نمیدونم چی هستن.
اونایی که به آهنگر دادی رو که دیگه رفتن:d باید بری پیداشون کنی:d
بعدش از اینکه 4 kings رو کشتی باید بری پیش Gwyn و از بهترین باس فایتی که توی بازی های کامپیوتری میتونی ببینی لذت ببر. یه موسیقی ملایم و غمگین پخش میشه که توجهت میره به سمت اون:d
تا یادم نرفته بگم که از بهترین منظره هم لذت ببر:d:d

این بازی رو که انجام دادم حالم از هر چی بازی RPG بهم خورد . همون مرحله دوم که میری تو یه غار با هزار بدبختی با این چیت زدم و هزار بار هم سقوط کردم تو دره به یه مکان تاریک رسیدم که اصلا نمیدونستی کجا باید بری خلاصه بعد از این که کلی تو دره افتادم اعصابم خرد شد و سریعا بازی رو پاک کردم هر کدوم از اون اسکت های لامصب اندازه صد تا باس اسکایرم کشتنش سخت بود :| صد هزار رحمت به اسکایریم تازه میفهمم عجب چیزی بود. حیف اون 4 گیگ که از حجمم رفت . یعنی واقعا شما اون مرحله رو بدون تقلب رفتین :-o اصلا اون غار آخر داشت ؟؟:-s
خوب عزیز من راه رو اشتباه رفتی دیگه!!! اونجا آخرای بازیه :دی شما نباید از اون راه میرفتی!تو همون firelink shrine از پله های سمت راستت برو بالا تا به undead burg برسی.
ما همه ی مراحل رو بدون تقلب رفتیم! تازه الان که دارم برای بار 2وم میرم میفهمم چقدر الکی بعضی جاها رو میباختم :دی

RPG رو چطوری بازی می‌کنین؟:دی، میخواهین راه رو بهتون بگن دو تا هم دشمن بزارن که راحت بکشی XP بگیری؟:دی، خوب RPG اینجوری باید باشه دیگه :دی، هنگ کنی‌ :دی البته Dark souls اسون هست ولی‌ واسه این نسل اینم خوبه :دی

RPG رو چطوری بازی می‌کنین؟:دی، میخواهین راه رو بهتون بگن دو تا هم دشمن بزارن که راحت بکشی XP بگیری؟:دی، خوب RPG اینجوری باید باشه دیگه :دی، هنگ کنی‌ :دی البته Dark souls اسون هست ولی‌ واسه این نسل اینم خوبه :دی
مشکل خیلیا با بازی اینه که مپ نداره بازی.میرن اینور اونور الکی نمیدونن کجا میرن:دی
من خودم بازی نکردم ولی اینطوری که گرگنما و صلح و صفا جان دارن تعریف می کنن نباید زیاد هم سخت باشه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or