Multi Platform Dark Souls

Dark Souls Prepare To Die Edition | PC

dark-souls-prepare-to-die-edition-to-release-mid-august-on-pc.jpg

Developer : From Software
Publsiher : Namco Bandai
Genre : Role Playing
Release Date : August 2012

"... And only dark will remain"
بالاخره و طبق اعلام مجله آلمانی PC Games ، نامکو تایید کرد عنوان تحسین شده ی From Software برای PC نیز منتشر خواهد شد. هنوز خبری مبنی بر تاریخ انتشار بازی به بیرون منتشر نشده است.بازی Dark Souls جانشینی برای بازی معروف Demon's Souls است .
در Dark Souls، شخصیتی که طراحی می کنید باید دشمنانی که به دنبالتان هستند را به قتل برساند و طی انجام بازی می بایست به محیط اطراف خود توجه فراوانی داشته باشید.

به نقل از مجله ی فامیتسو، شمشیر زنی و یا مبارزه با گرز در گذرگاه های تنگ سخت و دشوار خواهد بود، درست مثل Demon's Souls که همین ویژگی بسیار در آن نمایان بود.
همچنین وقتی که شما مورد حمله واقع می شوید می توانید فرار کنید و یا از سپر محافظ استفاده کنید.

نسخه PC بازی نسخه ی ویژه ای به نام Prepare to Die edition خواهد بود که دارای محتوای اضافی به شرح زیر است:

باس های جدید-شامل Artorias of Abyss, Chimera of Tomb و باسهای دیگر.

سیستم PVP Online Matchmaking-که شامل Quick matching برای co-op یا PVP خواهد بود.

مکان های جدید-شامل Oolacile Tomb, Old Ruins و چند مکان دیگر

دشمنان جدید-شامل Abyss Guard, Chained Prisoner و دشمنان دیگر.

NPC های جدید-شامل Hawkeye Gough و چندی دیگر.

سلاح ها و زره های جدید-که از باس ها،دشمنان و NPC ها و ... بدست می آیند.
تاپيك تصاوير بازي

• [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]

Minimum Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E4300 1.8GHz
AMD CPU : Athlon 64 X2 Dual Core 3600+

Nvidia GPU : GeForce 9500 GT 512MB GDDR3
AMD GPU : Radeon HD 4650

RAM : 2 GB
HDD : 4 GB
DX 9
Recommended Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E6750 2.66GHz
AMD CPU : Athlon II X2 245

Nvidia GPU : GeForce 8800 GTX 768MB
AMD GPU : Radeon HD 4850

RAM : 3 GB
HDD : 4 GB
DX 9

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mag_5115 and kamyy
خوب عزیز من راه رو اشتباه رفتی دیگه!!! اونجا آخرای بازیه :دی شما نباید از اون راه میرفتی!تو همون firelink shrine از پله های سمت راستت برو بالا تا به undead burg برسی.
ما همه ی مراحل رو بدون تقلب رفتیم! تازه الان که دارم برای بار 2وم میرم میفهمم چقدر الکی بعضی جاها رو میباختم :دی
:|:|:|:|:|
من تو اون غار لامصب گریم در اومد پس بگو راه رو اشتب رفتم:d الان میرم بازی رو دوباره نصب میکنم :d پس یعنی اصلا نباید وارد غار بشی ؟؟

---------- نوشته در 10:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:13 PM ارسال شده بود ----------

RPG رو چطوری بازی می‌کنین؟:دی، میخواهین راه رو بهتون بگن دو تا هم دشمن بزارن که راحت بکشی XP بگیری؟:دی، خوب RPG اینجوری باید باشه دیگه :دی، هنگ کنی‌ :دی البته Dark souls اسون هست ولی‌ واسه این نسل اینم خوبه :دی
من RPG رو اینجوری بازی نمی کنم من خودم فن بازی های RPG هستم اون جارو cheat زدم چون راهو اشب رفتم و ده هزار تا غول ریختن سرم وگرنه من اصلا اهل چیت میت نیستم :d

مشکل خیلیا با بازی اینه که مپ نداره بازی.میرن اینور اونور الکی نمیدونن کجا میرن:دی
من خودم بازی نکردم ولی اینطوری که گرگنما و صلح و صفا جان دارن تعریف می کنن نباید زیاد هم سخت باشه:دی

به نظر من این که بازی نقشه نداره ، چند تا دلیل داره .
اول اینکه توی این بازی (مخصوصا بار اول که بازی میکنی) باید حواست به همه جا باشه چون هر لحظه ممکنه یه اتفاق بیفته، نقشه گاهی وقتها باعث حواس پرتی میشه.
دوم اینکه نقشه هیجان بازی رو می گیره، البته بازی رو هم سخت تر می کنه .
سوم اینکه نبودن نقشه کمک می کنه که به صورت چشمی همه راه ها رو یاد بگیری (مثلا من الآن اگه از فایر لینک شروع کنم چشم بسته می تونم کل بازی رو یه بار دور بزنم :d )

خب حالا دوستانی که خیلی احساس می کنن به بازی مسلط هستن رو به یک چلنج دعوت می کنم :d
توی آیتمهاتون نگاه کنید ببینید کدومشو دارید :

Tranquil Walk of Peace
Covetous Silver Serpent Ring
Dark Wood Grain Ring
Speckled Stoneplate Ring
great magic barrier
grant
Sunlight Spear
ghost's blade
Channeler's Trident

RPG رو چطوری بازی می‌کنین؟:دی، میخواهین راه رو بهتون بگن دو تا هم دشمن بزارن که راحت بکشی XP بگیری؟:دی، خوب RPG اینجوری باید باشه دیگه :دی، هنگ کنی‌ :دی البته Dark souls اسون هست ولی‌ واسه این نسل اینم خوبه :دی
Says the guy who memorized all of Skyrim cheats

:|:|:|:|:|
من تو اون غار لامصب گریم در اومد پس بگو راه رو اشتب رفتم:d الان میرم بازی رو دوباره نصب میکنم :d پس یعنی اصلا نباید وارد غار بشی ؟؟

ما خودمون وقتی رفتیم سراغ اون غار که قابلیت warp که همون fast travel خودمونه رو داشتیم که اگه مثل تو گیر کردیم بتونیم بیرون بیایم :دی
اگه از یه سایت مثل IGN کمک بگیری واسه راهنمایی خییییییییلی بهت کمک میکنه. تو Walkthrough که تو IGN نوشته ترتیب مراحل جوریه که با توجه به لول فعلیت باید به اونجاها بری.

به نظر من این که بازی نقشه نداره ، چند تا دلیل داره .
اول اینکه توی این بازی (مخصوصا بار اول که بازی میکنی) باید حواست به همه جا باشه چون هر لحظه ممکنه یه اتفاق بیفته، نقشه گاهی وقتها باعث حواس پرتی میشه.
دوم اینکه نقشه هیجان بازی رو می گیره، البته بازی رو هم سخت تر می کنه .
سوم اینکه نبودن نقشه کمک می کنه که به صورت چشمی همه راه ها رو یاد بگیری (مثلا من الآن اگه از فایر لینک شروع کنم چشم بسته می تونم کل بازی رو یه بار دور بزنم :d )

خب حالا دوستانی که خیلی احساس می کنن به بازی مسلط هستن رو به یک چلنج دعوت می کنم :d

Tranquil Walk of Peace
Dark Wood Grain Ring
Speckled Stoneplate Ring
great magic barrier
grant
Sunlight Spear
ghost's blade
Channeler's Trident

خداییش بعضی از آیتم ها رو تو Ash lake اصلا نمیشه گرفت! باید میزان سلامتیت از یه حدی بیشتر باشه که وقتی سقوط میکنی نمیری :دی
اون دو تا ring رو دارم + channelers trident. بقیه رو یادم نمیاد باید تو inventory چک کنم :دی

آخرین ویرایش:
خیلی خوبه پس ،
خوب این Four Kings هم در برابر تانک ما اولین باز زانو زدند:d
چندتا سوال دیگه ،
الان من دوباره بازی رو شروع کنم ، قابلیت وارپ هم دارم؟
بعد اینکه الان من سول هارو بریزم تو کاسه ، باز می تونم برگردم به محل های قبلی؟
زره Black Knight کجاست؟ من هرچی گشتم نیافتم:( Havel تنمه ، خیلی قویه اما زشته:-s
بعد یه چیزی شبیه دست بود توی تیزر ها ، اونو کجا باس پیدا کنم؟
اون زنی که می گفتین میاد تو فایرلینک ، اگه بکشی 5تا Humanity میده ، اونو هم ندیدم:(
بعد این Kindle هایی که انجام دادیم بعد دوباره شروع کردن همین مقدار می مونه؟ مثلا 20 تا ؟ یا کم می شه؟
بعد کسی اورجینال نداره به من بگه چجوری می شه Invade کرد؟:d تا رفیقم برسه یه این جاها ما یکم بریم دزدی:p

Zweihander، شمشیر وفادارم نتونست منو در کشتن 4 Kings همراهی کنه و شکست خورد:(
الان یه تبر زین برداشتم و با 4 بار خون پر کردن کشتمشون. لامصب ناجور این تبر زینه قویه.
Zweihander آسوده بخواب....:((
Challenge Accepted!:d
دوستان یه شخصیت هست که اینا همش اسمشو میارن به اسم Knight Artorias. این فکر کنم همون شوالیه خفنه توی DLC باشه. من یه تریلر دیدم که یه نفر رو به شمشیرش به سیخ کشیده بود و باهاش ضربه میزد!:-o

بازیش اشکه منو داره در میاره از بس الکی سخت میشه!!
تازه با هزار سلام و صلوات تونستم اولین darkknight رو بکشم با 20 تا دونه blackbomb ناقابل!!
اون دیوی که روی دیوار میاد شانسی پرید عقب و افتاد پایین و مرد!!
به نظرتون بازی رو ادامه بدم یا نه!!تا اینجاشو با چنگ و دندون اومدم!!!!!!!!!!!!

بازیش اشکه منو داره در میاره از بس الکی سخت میشه!!
تازه با هزار سلام و صلوات تونستم اولین darkknight رو بکشم با 20 تا دونه blackbomb ناقابل!!
اون دیوی که روی دیوار میاد شانسی پرید عقب و افتاد پایین و مرد!!
به نظرتون بازی رو ادامه بدم یا نه!!تا اینجاشو با چنگ و دندون اومدم!!!!!!!!!!!!

آره بابا، ادامه بده، یخورده که بگذره پوست کلفت میشی... من دیگه از Depths به بعد سختی خاصی برام نداشته... اولا اینجوریه، چون عادت نداری... چند تا زره و شمشیر شاخ هم بگیری دیگه حله... من خودم وقتی توی Undead Burg بودم، میمردم میومدم از Bonefire ، افسردگی میگرفتم که چرا اینقدر منو برگردوند عقب... اما الآن میگم ایول ، راهی نیست تا جایی که مردم :d اما سعی کن حتما Drake Sword رو بگیری، برای گرفتنش بعد همین شوالیه که کشتی یه باس هست، بعد اون باس روی پل یه اژدها میاد، دمشو با 15 تا تیر تیرکمون بزن، شمشیرو میگیری... من تا اینجا که اومدم، کردمش Drake Sword +2 ، حدود 240 تا Damage داره، تاحالا چیزی قویتر ازش ندیدم...

این پست رو توی قسمت کنسولی بازی گذاشته بودم ، برای اونایی که دنبال بهترین شمشیر ها هستن و با این قضیه مشکل دارن فکر کنم مناسب باشه ...

من تا اونجایی که ذهنم یاری می کنه 10 تا شمشیر خوب بازی از نظر خودم رو می گم شاید به کار بعضیا بیاد (البته ترتیب خاصی نداره ، شماره ها درهمه) :

1 - اون drake Sowrd به درد اوایل بازی می خوره البته به شرط اینکه بدشانس باشی و black knight Sword رو نتونی بدست بیاری . (ولی چون هر دو فقط به درد اول بازی می خورن و بعدش بی استفاده میشن جفتشونو با هم یه جا گذاشتم)
2 - تا Sen's Fortress با همین دوتا و آپگریدشون می تونی بری ، اونجا دیگه Lightening Spear رو بهت میده که به نظرم بهتره.
3 - شمشیر نیتو یعنی Grave lord great sword هم که اکثرا گفتن شمشیر خوبیه چون هم سرعت داره و هم قدرت و هم قدرت Poison 300 .
4 - به آهنگر Anor Londo برسی قضیه خیلی فرق می کنه اگی سیف رو نکشته باشی می تونی Quenlaagh Fury sword رو بسازی که اونم خوبه چون قدرت آتش رو روی خودش داره و سرعت بالایی هم داره.
5 - اگه سیف رو کشته باشی که چه بهتر Great Sword Of Artorias رو می تونی بگیری که از نظر بالانس سرعت و قدرت بهترین شمشیر بازیه .
6 - توی Painted World Of Ariamis اگه دم غولشو بزنید به شما یه خنجر میده با نام Priscilla Dagger که از نظر سرعت بهترین سلاح بازیه ضمن اینکه قدرت Bleeding 500 داره که بیشترین قدرت در تمام سلاح های بازی هست .
7 - قدرتمند ترین شمشیر بازی Fire Great Axe تا ته آپگرید شده ست که البته سرعت پایینی داره ولی من کلی از بازی رو با اون رفتم.
8 - اگه قبل از کشتن نیتو به حالت Human باشید با یه شوالیه توی TOG می جنگید که یه گرز خیلی خوب بهتون میده که سنگینه و سرعتشم پایین ولی دو تا مزیت داره اول اینکه قدرت خوبی داره و دوم اینکه حریف رو نقش زمین می کنه و تا بیاد بلند شه بازم می تونید بزنیدش و بازم پهنش کنید روی زمین.
9 - یه شمشیر هم با زدن دم Seath بدست میارید به نام Moonlight که شباهت زیادی به Great Sword of artorias داره ولی با این تفاوت که با آپگریدش قسمت مربوط به Miracle به صورت S میشه ، نمی دونم دقیقا چه اتفاقی میفته برای شمشیر ولی خیلی خوب میکشه و قدرت عجیبی داره.
10 - شمشیری به نام Washing pole هست که خیلی شبیه Uchigatana ست . اگه تا +15 آپگریدش کنید یه چیز خوبی میشه ضمن اینکه قدرت Bleeding 300 هم داره.

Tranquil Walk of Peace
Dark Wood Grain Ring
Speckled Stoneplate Ring
great magic barrier
grant
Sunlight Spear
ghost's blade
Channeler's Trident
Challenge Completed !
کلا تو این آیتم هایی که گفتید فقط گرفتن Channeler's Trident یکم وقت گیره وگرنه بقیه ـشون چلنج خاصی نداره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or