Multi Platform Dark Souls

Dark Souls Prepare To Die Edition | PC

dark-souls-prepare-to-die-edition-to-release-mid-august-on-pc.jpg

Developer : From Software
Publsiher : Namco Bandai
Genre : Role Playing
Release Date : August 2012

"... And only dark will remain"
بالاخره و طبق اعلام مجله آلمانی PC Games ، نامکو تایید کرد عنوان تحسین شده ی From Software برای PC نیز منتشر خواهد شد. هنوز خبری مبنی بر تاریخ انتشار بازی به بیرون منتشر نشده است.بازی Dark Souls جانشینی برای بازی معروف Demon's Souls است .
در Dark Souls، شخصیتی که طراحی می کنید باید دشمنانی که به دنبالتان هستند را به قتل برساند و طی انجام بازی می بایست به محیط اطراف خود توجه فراوانی داشته باشید.

به نقل از مجله ی فامیتسو، شمشیر زنی و یا مبارزه با گرز در گذرگاه های تنگ سخت و دشوار خواهد بود، درست مثل Demon's Souls که همین ویژگی بسیار در آن نمایان بود.
همچنین وقتی که شما مورد حمله واقع می شوید می توانید فرار کنید و یا از سپر محافظ استفاده کنید.

نسخه PC بازی نسخه ی ویژه ای به نام Prepare to Die edition خواهد بود که دارای محتوای اضافی به شرح زیر است:

باس های جدید-شامل Artorias of Abyss, Chimera of Tomb و باسهای دیگر.

سیستم PVP Online Matchmaking-که شامل Quick matching برای co-op یا PVP خواهد بود.

مکان های جدید-شامل Oolacile Tomb, Old Ruins و چند مکان دیگر

دشمنان جدید-شامل Abyss Guard, Chained Prisoner و دشمنان دیگر.

NPC های جدید-شامل Hawkeye Gough و چندی دیگر.

سلاح ها و زره های جدید-که از باس ها،دشمنان و NPC ها و ... بدست می آیند.
تاپيك تصاوير بازي

• [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]

Minimum Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E4300 1.8GHz
AMD CPU : Athlon 64 X2 Dual Core 3600+

Nvidia GPU : GeForce 9500 GT 512MB GDDR3
AMD GPU : Radeon HD 4650

RAM : 2 GB
HDD : 4 GB
DX 9
Recommended Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E6750 2.66GHz
AMD CPU : Athlon II X2 245

Nvidia GPU : GeForce 8800 GTX 768MB
AMD GPU : Radeon HD 4850

RAM : 3 GB
HDD : 4 GB
DX 9

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mag_5115 and kamyy
همین 10 دقیقه پیش برای بار دوم بازی رو تموم کردم:biggrin1:
الان رفتم برای بار سوم ولی مهم ترین کار اینه که DLC رو پیدا کنم. دقیقا کدوم فروشنده توی Darkroot Basin؟
بعد کشتن hydra یه gold crystal golem ته دریاچه میاد. البته باید تو bonefire استراحت کنی قبلش! اونو بکش یه جادوگر آزاد میشه و جادو میفروشه. بعدها باید بری همون جایی که golem رو کشتی تا پورتال باز شه!

دوستان کل بازی + همه ی باس هاش + همه ی دشمناش ناخن انگشت کوچیکه ی باس اول DLC هم نمیشن!!! از نظر سگ جون بودن میگم! قوی ترین جادوهای ممکن حداکثر 200 تا از جونش کم میکنن! یه چیز تخیلی هست این باس! البته با حوصله میشه از پسش بر اومد بدون اینکه حتی 1 ضربه ازش بخوری!!! که الان من حوصله ندارم می خوام بخوابم فردا خدمتش میرسم :دی 4 تا SOUL SPEAR من رو هم دیگه 10 درصد جونش رو کم کرد :دی باید برم تو کار پایرومنسی!!!

بعد کشتن hydra یه gold crystal golem ته دریاچه میاد. البته باید تو bonefire استراحت کنی قبلش! اونو بکش یه جادوگر آزاد میشه و جادو میفروشه. بعدها باید بری همون جایی که golem رو کشتی تا پورتال باز شه!

دوستان کل بازی + همه ی باس هاش + همه ی دشمناش ناخن انگشت کوچیکه ی باس اول DLC هم نمیشن!!! از نظر سگ جون بودن میگم! قوی ترین جادوهای ممکن حداکثر 200 تا از جونش کم میکنن! یه چیز تخیلی هست این باس! البته با حوصله میشه از پسش بر اومد بدون اینکه حتی 1 ضربه ازش بخوری!!! که الان من حوصله ندارم می خوام بخوابم فردا خدمتش میرسم :دی 4 تا SOUL SPEAR من رو هم دیگه 10 درصد جونش رو کم کرد :دی باید برم تو کار پایرومنسی!!!

ولی من با 6 ضربه فیزیکال خدمتش رسیدم:|

یک ساعت داشتم تلاش می کردم دمش رو بزنم :d

واقعا 6 ضربه؟ همون شیر+عقرب بود دیگه نه؟ پس چرا در برابر مجیک اینقدر مقاومه لامصب! :دی

آره خودش ، خودمم انتظار چنین چیزیو نداشتم ،
با Knight Astorias شدیدا حال کردم ، مبارزمون برابر و نفس گیر شده بود خفن ، خیلی باحال بود>:d<
الان رفتم سمت Black Dragon ، عجب چیزیه این بشر:-s هرچی می خوام دمشو بزنم مگه می زاره!!:-s

• Like
Reactions: masoud101
آره خودش ، خودمم انتظار چنین چیزیو نداشتم ،
با Knight Astorias شدیدا حال کردم ، مبارزمون برابر و نفس گیر شده بود خفن ، خیلی باحال بود>:d<
الان رفتم سمت Black Dragon ، عجب چیزیه این بشر:-s هرچی می خوام دمشو بزنم مگه می زاره!!:-s
من هنوز knight Astorias رو نکشتم! این دیگه آخرشه! اصلا از جونش کم نمیشه! آتیش و جادو مادو اصلا فایده ای نداره! باید کلی green blossem با خودم ببرم که استامینا تموم نکنم!!! اینو با کدوم اسلحه کشتیش؟

اما نکته ی جالب طرز قرار گیری bonfire هاست که تو DLC هیچ منطقی ندارن!!! 2 تا کنار هم هستن دیگه تا شونصد کیلومتر اونورتر خبری نیست! خدا پدر و مادر Shortcut رو بیامرزه :دی

من هنوز knight Astorias رو نکشتم! این دیگه آخرشه! اصلا از جونش کم نمیشه! آتیش و جادو مادو اصلا فایده ای نداره! باید کلی green blossem با خودم ببرم که استامینا تموم نکنم!!! اینو با کدوم اسلحه کشتیش؟

اما نکته ی جالب طرز قرار گیری bonfire هاست که تو DLC هیچ منطقی ندارن!!! 2 تا کنار هم هستن دیگه تا شونصد کیلومتر اونورتر خبری نیست! خدا پدر و مادر Shortcut رو بیامرزه :دی

من همه رو با Black Knight Halberd می کشم ، تا الان نشده جایی کم بیاره و بخوام عوض کنمش ،
البته آسیبش رو نوشته 368 ، اما من با مکافات زیاد دم Black Dragon Kalameet رو هم زدم ، شمشیرش الان نوشته 480 Damage اما بازم به نظر من ضعیف تره :-s
من همه باس هارو زدم ، الان دنبال شمشیرهایی که می شه با روح ها ساخت هستم ، لول آپ هم خیلی سخت شده برام ، 7 تا لول دیگه می خوام بتونم از شمشیر Astorias استفاده کنم ، آخه اصلا من Intel و Faith رو بالا نبرده بودم:( تقریبا 500k سول باس فارم کنم:((

راستی شیلد Astorias ضد انواع و اقسام چیزاست ، آتیش ، برق ، سم و .... ;;)
حیف من روحشو دادم به یکی ، وگرنه شیلدش رو می ساختم:(
ولی خیلی خوشم اومد ازش:x باحال ترین Boss بود:)

---------- نوشته در 05:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:31 PM ارسال شده بود ----------

دوستان بعد اینکه Gwyn رو شکست بدیم ، بازی تموم می شه و باید NG+ رفت ، یا اینکه همچنان می شه توی دنیاش دور زد؟:>

من همه رو با Black Knight Halberd می کشم ، تا الان نشده جایی کم بیاره و بخوام عوض کنمش ،
البته آسیبش رو نوشته 368 ، اما من با مکافات زیاد دم Black Dragon Kalameet رو هم زدم ، شمشیرش الان نوشته 480 Damage اما بازم به نظر من ضعیف تره :-s
من همه باس هارو زدم ، الان دنبال شمشیرهایی که می شه با روح ها ساخت هستم ، لول آپ هم خیلی سخت شده برام ، 7 تا لول دیگه می خوام بتونم از شمشیر Astorias استفاده کنم ، آخه اصلا من Intel و Faith رو بالا نبرده بودم:( تقریبا 500k سول باس فارم کنم:((

راستی شیلد Astorias ضد انواع و اقسام چیزاست ، آتیش ، برق ، سم و .... ;;)
حیف من روحشو دادم به یکی ، وگرنه شیلدش رو می ساختم:(
ولی خیلی خوشم اومد ازش:x باحال ترین Boss بود:)

---------- نوشته در 05:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:31 PM ارسال شده بود ----------

دوستان بعد اینکه Gwyn رو شکست بدیم ، بازی تموم می شه و باید NG+ رفت ، یا اینکه همچنان می شه توی دنیاش دور زد؟:>
باس اخر رو بکشی میری از اول بازی و دیگه نمیتونی دور بزنی تو محیط! پس مطمئن شو که همه جا رو رفته باشی! اما من هنوز نتونستم این Astorias رو شکست بدم. جونش که به نصف میشه چرا اینقدر وحشی میشه؟ :دی

باس اخر رو بکشی میری از اول بازی و دیگه نمیتونی دور بزنی تو محیط! پس مطمئن شو که همه جا رو رفته باشی! اما من هنوز نتونستم این Astorias رو شکست بدم. جونش که به نصف میشه چرا اینقدر وحشی میشه؟ :دی

سیوهامو کپی کردم ، رفتم کشتمش ، برای من خیلی راحت بود کشتنش:(( Gwyn رو می گم (آخه برای قابلیت استفاده کردن از بعضی آیتم ها خیلی فارم کردم ، لولم زیادی بالا رفت مثلا 10 لول فقط برای شمشیر Astorias از دیشب تا الان گرفتم:| ) ، اما یه دمو هم از وضعیت بیرون نشون نداد:( ببینم از اون استخون می تونم استفاده کنم برگردم سر Lordvessel یا نه ، حداقل شاید یکی از NPC ها یه حرفی بزنه!!:|
بعد تکلیف آنلاین و مسابقاتش هم بسته می شه تا دوباره بری و Astorias رو بکشی که بتونی توی مسابقات شرکت کنی:|
اینجوری که نمی شه آخه:((

سیوهامو کپی کردم ، رفتم کشتمش ، برای من خیلی راحت بود کشتنش:(( Gwyn رو می گم (آخه برای قابلیت استفاده کردن از بعضی آیتم ها خیلی فارم کردم ، لولم زیادی بالا رفت مثلا 10 لول فقط برای شمشیر Astorias از دیشب تا الان گرفتم:| ) ، اما یه دمو هم از وضعیت بیرون نشون نداد:( ببینم از اون استخون می تونم استفاده کنم برگردم سر Lordvessel یا نه ، حداقل شاید یکی از NPC ها یه حرفی بزنه!!:|
بعد تکلیف آنلاین و مسابقاتش هم بسته می شه تا دوباره بری و Astorias رو بکشی که بتونی توی مسابقات شرکت کنی:|
اینجوری که نمی شه آخه:((
بشین از اول بازی کن:d هر دفعه سخت تر میشه:d من الان دفعه سوم هستم رسیدم Anor Londo:d قراره برم با دوستان عزیز یه تجدید خاطره ای بکنم:d
===============================================
دوستان من الان به جای Streng دارم Faith رو میکشم بالا. اونجایی که نوشته R Weapon 1، هر دفعه که اینو میکشم بالا، 4تا اضافه میکنه به عدد اونجا. اان یعنی دست راست قوی تر میشه صرباتش؟

بشین از اول بازی کن:d هر دفعه سخت تر میشه:d من الان دفعه سوم هستم رسیدم Anor Londo:d قراره برم با دوستان عزیز یه تجدید خاطره ای بکنم:d
===============================================
دوستان من الان به جای Streng دارم Faith رو میکشم بالا. اونجایی که نوشته R Weapon 1، هر دفعه که اینو میکشم بالا، 4تا اضافه میکنه به عدد اونجا. اان یعنی دست راست قوی تر میشه صرباتش؟

فکر کنم اون عدد مربوط به همون اسلحه ای باشه که الان توی دست راستت هست ،
از اول آره ، اما من می خوام یکم آنلانشم بزنم ، یک غول های هستن که نگو ، طرف دیشب با 2 ضربه منو کشت:| اما قوی هاش فقط برای حال گیری میان ، Soul هارو نمی دزدن;;)

همت منو! نشستم اینقدر لول آپ کردم نفسم داره بند میاد. تو duke archive اونجایی که زندانی میشی از پله ها که بری پایین چند تا موجود بی آزار هستن. کلی soul میدن. 6 ساعت یه سره نشستم پای لول آپ حالم داره به هم میخوره :دی لولم 170 شده!!!!!! البته کل سول هایی که از باس ها گرفته بودم و از hero و warrior جمع کرده بودم رو هم استفاده کردم! بالای 100 تا soul داشتم یه سره همه رو خرج کردم :دی با این حال بازم کشتن Astorias سخته!!!!
فقط پویت هامو روی استقامت و قدرت خرج کرم! stamina بیشتر از 150 نمیشه؟؟؟ خیلی بده! با Havel armor رو به تن کردم راش میکنم به سمت دشمنا!!!!
کسی Dragon Greatsword رو گرفته؟ تا +4 آپگریدش کردم 540 تا دمیج میده لامصب!!! بیشتر بشه معلوم نیست چقدر میخواد دمیج بده!

کشتن Astorias اونقدرا هم سخت نیست ، 6نوع حرکت بیشتر نداره که اگه توجه کنی راحت میشه جاخالی داد
حاصل 15 با مرگ !
بلاخره تونستم دم این جانور و قطع کنم :d
b4b69eb9bd10.jpg

همت منو! نشستم اینقدر لول آپ کردم نفسم داره بند میاد. تو duke archive اونجایی که زندانی میشی از پله ها که بری پایین چند تا موجود بی آزار هستن. کلی soul میدن. 6 ساعت یه سره نشستم پای لول آپ حالم داره به هم میخوره :دی لولم 170 شده!!!!!! البته کل سول هایی که از باس ها گرفته بودم و از hero و warrior جمع کرده بودم رو هم استفاده کردم! بالای 100 تا soul داشتم یه سره همه رو خرج کردم :دی با این حال بازم کشتن Astorias سخته!!!!
فقط پویت هامو روی استقامت و قدرت خرج کرم! stamina بیشتر از 150 نمیشه؟؟؟ خیلی بده! با Havel armor رو به تن کردم راش میکنم به سمت دشمنا!!!!
کسی Dragon Greatsword رو گرفته؟ تا +4 آپگریدش کردم 540 تا دمیج میده لامصب!!! بیشتر بشه معلوم نیست چقدر میخواد دمیج بده!
لول 170 ؟ :>

باره دوم داری میری یا اولین باره؟:-/
من دیگه از بس یه مسیر رو رفتم خسته شدم ، من فارم توی Chamber Of Prince بود و Painted World .
لولم هم 122 شده ، اما خوب همش برای این بود که چیزایی که خوشم میومد رو بتونم استفاده کنم :)
بار اول رفتم سراغ Gwyn راحت زدمش ، اما الان می خوام ببینم بد کشتنش بیرون میاد که از حال و هوای بیرون با خبر بشیم ، یا نه ، هرچی می رم منو می کشه سریع!! یه مشکلی هست این وسط:-s

---------- نوشته در 01:30 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:26 AM ارسال شده بود ----------

کشتن Astorias اونقدرا هم سخت نیست ، 6نوع حرکت بیشتر نداره که اگه توجه کنی راحت میشه جاخالی داد
حاصل 15 با مرگ !
بلاخره تونستم دم این جانور و قطع کنم :d
b4b69eb9bd10.jpg

نه کشتنش سخت نیست ، اما باس خیلی باحالی بود از نظر من ، خیلی از استیلش خوشم اومد،
این شمشیر هم منم کلی زحمت کشیدم روش:d نامرد دمشو نیاورد پایین حالا هم که میاورد می خواست زمین رو بشکونه!! اما خوب اینقدر آزار دادم این بدبخت رو که بالاخره گرفتمش:d اما Demon Scale ندارم تقویتش کنم ، نمی دونم کجا می شه گیر اوورد:(

لول 170 ؟ :>

باره دوم داری میری یا اولین باره؟:-/
من دیگه از بس یه مسیر رو رفتم خسته شدم ، من فارم توی Chamber Of Prince بود و Painted World .
لولم هم 122 شده ، اما خوب همش برای این بود که چیزایی که خوشم میومد رو بتونم استفاده کنم :)
بار اول رفتم سراغ Gwyn راحت زدمش ، اما الان می خوام ببینم بد کشتنش بیرون میاد که از حال و هوای بیرون با خبر بشیم ، یا نه ، هرچی می رم منو می کشه سریع!! یه مشکلی هست این وسط:-s
بار دومه! اول که 170 نمیشه :دی فارم لند های باحال یکی valley of drake به ازای کشتن هر اژدها کلی سول میده! دارک روت گاردن :دی اونجایی که اون گربه هست اون آدمها اگه بیفتن تو چاله کلی سول میدن. تو اون demon ruins قبل از باس bed of chaos دایناسورها تو مواد مذاب هستن. اونا هم کلی سول میدن منتها respawn نمیشن.
لول رو کردم 175! باس رو هم کشتم الان تو یه منطقه تاریکم! dlc واقعا از خود بازی سخت تره! فردا 24 ساعت کامل میخوام برم بالای 200 برسونم خودمو :دی زدم به سیم آخر!!!
یه سوال از معجزه چطور میشه استفاده کرد. من faith 20 دارم اما بلد نیستم از معجزات استفاده کنم! چه کار کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or