Multi Platform Dark Souls

Dark Souls Prepare To Die Edition | PC

dark-souls-prepare-to-die-edition-to-release-mid-august-on-pc.jpg

Developer : From Software
Publsiher : Namco Bandai
Genre : Role Playing
Release Date : August 2012

"... And only dark will remain"
بالاخره و طبق اعلام مجله آلمانی PC Games ، نامکو تایید کرد عنوان تحسین شده ی From Software برای PC نیز منتشر خواهد شد. هنوز خبری مبنی بر تاریخ انتشار بازی به بیرون منتشر نشده است.بازی Dark Souls جانشینی برای بازی معروف Demon's Souls است .
در Dark Souls، شخصیتی که طراحی می کنید باید دشمنانی که به دنبالتان هستند را به قتل برساند و طی انجام بازی می بایست به محیط اطراف خود توجه فراوانی داشته باشید.

به نقل از مجله ی فامیتسو، شمشیر زنی و یا مبارزه با گرز در گذرگاه های تنگ سخت و دشوار خواهد بود، درست مثل Demon's Souls که همین ویژگی بسیار در آن نمایان بود.
همچنین وقتی که شما مورد حمله واقع می شوید می توانید فرار کنید و یا از سپر محافظ استفاده کنید.

نسخه PC بازی نسخه ی ویژه ای به نام Prepare to Die edition خواهد بود که دارای محتوای اضافی به شرح زیر است:

باس های جدید-شامل Artorias of Abyss, Chimera of Tomb و باسهای دیگر.

سیستم PVP Online Matchmaking-که شامل Quick matching برای co-op یا PVP خواهد بود.

مکان های جدید-شامل Oolacile Tomb, Old Ruins و چند مکان دیگر

دشمنان جدید-شامل Abyss Guard, Chained Prisoner و دشمنان دیگر.

NPC های جدید-شامل Hawkeye Gough و چندی دیگر.

سلاح ها و زره های جدید-که از باس ها،دشمنان و NPC ها و ... بدست می آیند.
تاپيك تصاوير بازي

• [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]

Minimum Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E4300 1.8GHz
AMD CPU : Athlon 64 X2 Dual Core 3600+

Nvidia GPU : GeForce 9500 GT 512MB GDDR3
AMD GPU : Radeon HD 4650

RAM : 2 GB
HDD : 4 GB
DX 9
Recommended Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E6750 2.66GHz
AMD CPU : Athlon II X2 245

Nvidia GPU : GeForce 8800 GTX 768MB
AMD GPU : Radeon HD 4850

RAM : 3 GB
HDD : 4 GB
DX 9

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mag_5115 and kamyy
لول 170 ؟ :>

بار اول رفتم سراغ Gwyn راحت زدمش ، اما الان می خوام ببینم بد کشتنش بیرون میاد که از حال و هوای بیرون با خبر بشیم ، یا نه ، هرچی می رم منو می کشه سریع!! یه مشکلی هست این وسط:-s

فکر کنم باس ها تو NG+ قوی تر میشن

منم در به در دنبال Dragon Scale میگردم ، 3 4تا داشتم Drake Sword رو آپگرید کردم باش الان پشیمونم ، نمی شه پس گرفت ؟؟ :d

کسی نمیدونه SERVER رو از کجا میشه گیر آورد ، همون Swordــه که تو لودیگ نشون میده ، نوشته که با هر ضربه ، Heal Recovery داره

آخرین ویرایش:
بار دومه! اول که 170 نمیشه :دی فارم لند های باحال یکی valley of drake به ازای کشتن هر اژدها کلی سول میده! دارک روت گاردن :دی اونجایی که اون گربه هست اون آدمها اگه بیفتن تو چاله کلی سول میدن. تو اون demon ruins قبل از باس bed of chaos دایناسورها تو مواد مذاب هستن. اونا هم کلی سول میدن منتها respawn نمیشن.
لول رو کردم 175! باس رو هم کشتم الان تو یه منطقه تاریکم! dlc واقعا از خود بازی سخت تره! فردا 24 ساعت کامل میخوام برم بالای 200 برسونم خودمو :دی زدم به سیم آخر!!!
یه سوال از معجزه چطور میشه استفاده کرد. من faith 20 دارم اما بلد نیستم از معجزات استفاده کنم! چه کار کنم؟

یه دستت Talisma بذار بعد استفاده کن ،
من اولین باره دارم میرم ، لولم 122 شده از بس فارم کردم ، آخه Knight رو چه به Intel !! اما 8 لول رفتم بالا برای شمشیر عشقم Astorias :d

---------- نوشته در 03:00 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:58 AM ارسال شده بود ----------

فکر کنم باس ها تو NG+ قوی تر میشن

منم در به در دنبال Dragon Scale میگردم ، 3 4تا داشتم Drake Sword رو آپگرید کردم باش الان پشیمونم ، نمی شه پس گرفت ؟؟ :d

کسی نمیدونه SERVER رو از کجا میشه گیر آورد ، همون Swordــه که تو لودیگ نشون میده ، نوشته که با هر ضربه ، Heal Recovery داره

نه ، یافتی به ما هم بگو ، من نمی خوام تموم کنم ، یکم می خوام برم مسابقات شرکت کنم:d

من Cursedاش رو ساختم با Soul Sif ، هم dmg بیشتر ، هم میشه Ghost ها رو بدون اون آیتم زد
fa9b486ad206.jpg

میخوام برم دنبال swordـــه Nito ، کار خاصی باید انجام داد ؟

بالاخره دو تا غول کلیسا رو کشتم :دی

دمش رو هم قطع کردم، یه تبر داد ولی اینا رو قرمز زده برام:

Equip load : 22.9/51.0
R weapon 1 : 18

چیا رو باید لول آپ کنم تا درست شه؟ :دی
tnx

-- مگه نباید strength رو ببرم بالا؟ پس چرا چیزی نمیشه؟

آخرین ویرایش:
بالاخره دو تا غول کلیسا رو کشتم :دی

دمش رو هم قطع کردم، یه تبر داد ولی اینا رو قرمز زده برام:

Equip load : 22.9/51.0
R weapon 1 : 18

چیا رو باید لول آپ کنم تا درست شه؟ :دی
tnx

-- مگه نباید strength رو ببرم بالا؟ پس چرا چیزی نمیشه؟
برای Equipment Load باید Endurance رو بکشی بالا
برای سلاح ها باید Strength رو بکشی بالا

بچه ها من هم خیلی لول آپ کردم تاحالا، توی کل بازی هر جا که یه دشمنی بود که از بقیه بیشتر سول میداد، ازش کلی فارم کردم، مثلا توی Darkroot Garden اون شوالیه سنگیا، توی Blighttown اون غولا که سنگ داشتن، توی Anor Londo اون شوالیه طلایی ها و ... اما بیشتر روی Strenght و Endurance و Vitality سرمایه گذاری کردم، مثلا Vitality چهار برابر Faith روش کار کردم، حالا خودم شک کردم که بعدا Intelligent و Faith و Dexerity به دردم نمیخوره؟؟؟؟ اگه بدرد میخورن بگین تا یه فکری به حالشون کنم... /:)

آخه هر چقدر میکشم بالا بازم نمیشه !!!! :(( الان Strength من 19 هست و Endurance هم 14 . . . یعنی هنوز هم کمه؟ هیچ چیزی به جز همون تبر اول بازی نمیتونم بزارم :((
یه سوال دیگه! تیر کمان گرفتم + تیراش، چیجوری باید reload اش کنم؟؟ :d

ببخشید سوالام در حد 0 هستن :دی :دی قبل از این فقط skyrim رو بازی کرده بودم تو این سبک... :دی

یه دستت Talisma بذار بعد استفاده کن ،
من اولین باره دارم میرم ، لولم 122 شده از بس فارم کردم ، آخه Knight رو چه به Intel !! اما 8 لول رفتم بالا برای شمشیر عشقم Astorias :d

---------- نوشته در 03:00 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:58 AM ارسال شده بود ----------

من تلسم دارم اما میگه فقط female میتونه ازش استفاده کنه!!!
Black Dragon هم بعد از فقط 2 بار مرگ از پا در اومد!!! Havel رو به تن کردم و با Dragon great sword رفتم سراغش! خیلی راحت تر از Astorias بود.حتی از father of the Abyss هم راحت تر بود! شیر عقرب که جای خود دارد :دی به نظر من Astorias سخت ترین باس بازیه! حتی بیشتر از باس های Anor londo! نمیدونم شاید من قلقشو نداشتم. اما واسه من کابوس بود این لامصب! :دی

البته با همون کلید لودت بزن ببین چی می خواد ، بیشتر شمشیر ها Strength می خوان با Dexirity ، اما مثلا شمشیر Astorias هم Faith و هم Intel درجه 18 می خواد!!:)

---------- نوشته در 01:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:57 PM ارسال شده بود ----------

من تلسم دارم اما میگه فقط female میتونه ازش استفاده کنه!!!
Black Dragon هم بعد از فقط 2 بار مرگ از پا در اومد!!! Havel رو به تن کردم و با Dragon great sword رفتم سراغش! خیلی راحت تر از Astorias بود.حتی از father of the Abyss هم راحت تر بود! شیر عقرب که جای خود دارد :دی به نظر من Astorias سخت ترین باس بازیه! حتی بیشتر از باس های Anor londo! نمیدونم شاید من قلقشو نداشتم. اما واسه من کابوس بود این لامصب! :دی

والا من که تونستم استفاده کنم و شخصیتمم زن نیست ،
اون Black Dragon هم زدن خودش زیاد سخت نیست ، اما زدن دمش حوصله می خواد ، من بعد 4 5 بار تلاش بالاخره زدم ، اما هیچ کدوم ازینا بهم نمی چسبه:|
Just my Black Knight Halbers :d

آخه هر چقدر میکشم بالا بازم نمیشه !!!! :(( الان Strength من 19 هست و Endurance هم 14 . . . یعنی هنوز هم کمه؟ هیچ چیزی به جز همون تبر اول بازی نمیتونم بزارم :((
یه سوال دیگه! تیر کمان گرفتم + تیراش، چیجوری باید reload اش کنم؟؟ :d

ببخشید سوالام در حد 0 هستن :دی :دی قبل از این فقط skyrim رو بازی کرده بودم تو این سبک... :دی

آره، Endurance خیلی کمی داری، برای رسیدن Equip Load به حدود 50 - 60 ، باید Endurance رو به حدود 20 برسونی...
منظورت از چجوری Reload کردن، نمیدونم چیه!!!! مگه تفنگه!؟!؟!؟ بعد از هر تیری که میزنی، خودش خود به خود تیر بعدی رو میزاره تو کمون دیگه!!! دقیقا مثل همون Skyrim که بازی کردی... اما اگه مشکلت اینه که وقتی تیر کمون دست میگیری، تیر نداره، یا اشتباهی به جای تیر تیرکمون، تیر CrossBow خریدی، یا تیراتو توی آیتمهایت نذاشتی، برو توی Change Equipment و سمت راست، ردیف دومش، عکس دو نوع تیر مختلف گذاشته، سمت چپیه مال کمونه، سمت راستیه ماله CrossBow ، تیرهایی که خریدیو بذار جلوی سمت چپیه...

البته با همون کلید لودت بزن ببین چی می خواد ، بیشتر شمشیر ها Strength می خوان با Dexirity ، اما مثلا شمشیر Astorias هم Faith و هم Intel درجه 18 می خواد!!:)

---------- نوشته در 01:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:57 PM ارسال شده بود ----------

والا من که تونستم استفاده کنم و شخصیتمم زن نیست ،
اون Black Dragon هم زدن خودش زیاد سخت نیست ، اما زدن دمش حوصله می خواد ، من بعد 4 5 بار تلاش بالاخره زدم ، اما هیچ کدوم ازینا بهم نمی چسبه:|
Just my Black Knight Halbers :d
این طلسمی که من دارم سفیده فکر کنم مخصوص female هاست. آخه روش نوشته only female طلسمو از کجا گرفتی؟ کسی میفروشه؟

آره، Endurance خیلی کمی داری، برای رسیدن Equip Load به حدود 50 - 60 ، باید Endurance رو به حدود 20 برسونی...منظورت از چجوری Reload کردن، نمیدونم چیه!!!! مگه تفنگه!؟!؟!؟ بعد از هر تیری که میزنی، خودش خود به خود تیر بعدی رو میزاره تو کمون دیگه!!! دقیقا مثل همون Skyrim که بازی کردی... اما اگه مشکلت اینه که وقتی تیر کمون دست میگیری، تیر نداره، یا اشتباهی به جای تیر تیرکمون، تیر CrossBow خریدی، یا تیراتو توی آیتمهایت نذاشتی، برو توی Change Equipment و سمت راست، ردیف دومش، عکس دو نوع تیر مختلف گذاشته، سمت چپیه مال کمونه، سمت راستیه ماله CrossBow ، تیرهایی که خریدیو بذار جلوی سمت چپیه...
مرسی :دیآره، تیر اشتباهی خریدم :دی :دی آخه میخواستم اون غول معلوله :دی رو بکشم :دی گفتم از دور راحت تره :دی

مرسی :دیآره، تیر اشتباهی خریدم :دی :دی آخه میخواستم اون غول معلوله :دی رو بکشم :دی گفتم از دور راحت تره :دی

آره، اون معلوله از دور خیلی راحته، من رفتم ازش دور وایسادم، توی فاصله چند متری هم یه ستون افتاده بود، او هی Lightning میزد، هی میخورد به ستونه :d منم هی تیر میزدم بهش، هی میرفتم از آهنگر باز تیر میخریدم تا بلاخره مرد، اما واسه من فایده ای نداشت، دقیقا همون قدری که از کشتن اون روح گرفتم، قبلش روح داده بودم واسه خرید تیر... :d

آره، اون معلوله از دور خیلی راحته، من رفتم ازش دور وایسادم، توی فاصله چند متری هم یه ستون افتاده بود، او هی Lightning میزد، هی میخورد به ستونه :d منم هی تیر میزدم بهش، هی میرفتم از آهنگر باز تیر میخریدم تا بلاخره مرد، اما واسه من فایده ای نداشت، دقیقا همون قدری که از کشتن اون روح گرفتم، قبلش روح داده بودم واسه خرید تیر... :d

خب اگه برین روی پله های پست سرش و اون بالا ـه پله ها باشه ضرباتش به شما نمی خورن:d
خیلی ساده می شه کشتش:d

خب اگه برین روی پله های پست سرش و اون بالا ـه پله ها باشه ضرباتش به شما نمی خورن:d
خیلی ساده می شه کشتش:d

من که اون با بمب و آتیش زدمش (به روش همون ستونه :دی) بعدشم با تبر خیلی خیلی قویم :دی یه 1000 تا زربه ای زدم تا مرد :دی :دی
کی میشه یه چیزی به جز این تبر بگیرم دستم... :-&

بعد از معلوله برم تو جنگل دیگه؟ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or