واسه کشتن اون روح ها باید یک potion استفاده کنی !اون روح های سفید رو که تو مرحله دریاچه و پل ها میری میفتن دنبالت خنجر دارن رو چطور میشه کشت با کدوم اسلحه؟
یه زره وکلاه خود از توی جنگل پیدا کردم سرعتم رو اورده پایین چیکار کنم ؟!!!
یه جایی هست تاریکه بعد کشتن غول سه ماسکی چیکار بایدکرد؟
کسی میدونه؟#
همه جا رو رفتم اما ناقص

ای بابا .اعصابم ریخت بهمبرای کشتن اون روح ها هم میتونی از اسلحه ی the cursed sword of artorias استفاده کنی که البته بعید میدونم الان داشته باشیش و هم میتونی از ایتم poition استفاده کنی (به شکل دو تا دست هستش ) که برای 4 5 دقیقه میتونی با اون روح ها با هر اسلحه ای مبارزه کنی.فکر کنم elite knight armor یا stone armor رو از توی جنگل پیدا کردی اگه هم میخوای سرعتت تو بازی زیاد باشه و هم زره خوبی داشته باشی راه سختی پیش رو داری ولی با کشتن havel the rock میتونی انگشترشو به دست بیاری که equip load ت رو دو برابر میکنه با اپدیت endurance هم equip load ت افزایش پیدا میکنه .اون جا تاریکه هم tomb of giants هست که هم جای سختیه و هم اگه lord vessel رو نگرفتی و در جای مخصوصش قرارش ندادی نمیتونی با باس اونجا یعنی gravelord nito مبارزه کنی .
potion ندارم .اون اسلحه کجاست و از کجا تهیه اش کنم؟. . لول ام 54 هست 45 ساعت بازی اخر هیچی ندارم. فقط یه تبر 16 با اون اسلحه شوالیه رو دارم.تاریکی رو هم که نرم فعلا! می مونه روح ها رو مسیرشم نرم. میمونه اونجایی که غورباغه ها هستن. بهترین راه اول اونجاست؟اول بگم بازی هیچ ایرادی نداره و Blade of Chaos هم که پیشم نشسته تایید میکنه این قضیه روبازی عجیبیه جداً !میتونم یه کتاب در مورد ایراداتش بنویسم ، ولی یه جذابیت خاصی داره که دست از سر آدم برنمیداره و دوست دارم همین طور ادامه بدم ! کلاً این جو منحصربفرد بازی فوق العاده ـست و آدم رو بدجوری درگیر میکنه.
این بندگان خدایی که بعضی جاها نشستن و با غم و غصه صحبت میکنن ، اگه بهشون حمله کنیم دیگه راهی نداره که دست از سرمون بردارن ؟!یه نفر یه جایی نشسته بود و یه کم باهاش صحبت کردم و بعد الکی هوس کردم کتکش بزنم !
بلند شد با نیزه (یا شمشیر خیلی بلند ، یادم نیست) افتاد به جونم ! دیگه هر دفعه میرم پیشش که حلالیت بطلبم ، می افته دنبالم !
نمیشه باهاش کنار اومد ؟!
ببین دوست عزیز شما وقتی هنوز اون ازدها سوسماریرو نکشتی بهتره نری با اون روح ها بجنگی چون که در اخر باید با four king بجنگی که یکی از سخت ترین باس های بازیه (ایتم potion رو هم میتونی از اون زنه که undead هست و پشت میله است بخری هم یه جسد همون نزدیک جایی که با اولین روح ها مواجه میشی هست که دو تا potion داره اون سلاح هم باید روح sif رو با یه شمشیر تا +10 ارتقا یافته رو ببری پیش اهنگر انورلوندو تا برات اون شمشیر رو بسازه که من بعید میدونم حتی به انورلوندو یا sens fortres رسیده باشی . پس من بهت پیشنهاد میکنم اول بری اون ازدها سوسماریرو بکشی که با اینکه گندست ولی باس راحتیه و بعدشم بری به blight town و blight town swamp و باس اونجا که queeelanaی عنکبوت هست رو بکشی (حواست باشه که وارد demon ruins نشی و زنگ بیداری واقع در queelag domain رو به صدا در بیاری.) و بعدشم برگردی به fire link shrine بری به بالای کلیسا و اون دو تا bell gargoyle رو بکشی (توصیه میشه به حالت انسان در بیای با مصرف یه humanity و با کمک sunlight knight به جنگ اون دو تا بری و بعد از کشتنشونم زنگ دیگه ی بیداری رو به صدا در بیاری. ) وقتی دو تا زنگ بیداری رو به صدا در بیاری درهای sens fortress باز میشن و تو میتونی از طریق sen s fortres بری به anorlondo و اونجا یه مبارزه ی سخت با orenstine و smogh در پیش داری و بعد ازکشتن اون دو تا ایتم lord vessel رو به دست میاری و میتونی بری به جنگ four king و nito و باس های demon ruins در مورد gaping dragon یا همون ازدها سوسماریه هم تو صفحه ی 105 به یکی از دوستان توضیح دادم میتونی بری بخونیش اگه سوال دیکه ای بود در خدمتم.
گرگه تو جنگل ول نمیچرخه واسه خودش کهاون گرگ رو من پیدا نتونستم کنم توی جنگل .هم اژدهای چند سر رو کشتم . هم پروانه . هم یک در مخفی بود پشت قلعه رو رفتم تا اخر فقط یه انگشتر داد که وسط درخت بود با یک جا هست که از غار رد شدم و فقط چند تا اژدها هست.پس گرگ سیف کجاست ؟
درضمن من می خوام شمشیر هامو ارتقا بدم گلد می خواد چطور تهیه کنم؟
اون گرگ رو من پیدا نتونستم کنم توی جنگل .هم اژدهای چند سر رو کشتم . هم پروانه . هم یک در مخفی بود پشت قلعه رو رفتم تا اخر فقط یه انگشتر داد که وسط درخت بود با یک جا هست که از غار رد شدم و فقط چند تا اژدها هست.پس گرگ سیف کجاست ؟
درضمن من می خوام شمشیر هامو ارتقا بدم گلد می خواد چطور تهیه کنم؟
هرجا دیدی بازی خیلی خیلی سخت شده بدون مسیر رو اشتباه رفتی:d فعلا همین رو یادم میاد.دوستان باز هم راهنمایی خواهند کرد:dخوب من بازی رو 10 ساعتی رفته بودم ولی به دلیل سختی و کمبود ـه وقت بیخیالش شدم . الان میخام دوباره شروع کنم و استادش کنم چند تا راهنمایی خیلی کاربردی و کلیدی میخام از اونایی که تو تمام ـه بازی به درد میخوره و باعث میشه به اموات هر کسی که این توصیه ها رو میگه صلوات بفرستماز اون توصیه ها میخام , خیلی ممنون .
دقیقا اونجا رفتم یه دروازه نیمه باز بود یه محوطه دایره ای بسته وسط اش یه درخت بود ویه انگشتر . برداشتم برگشتم ! سیف اونجا نبود!باید از اهنگر دارک روت کلید اون دری که سوراخ وسطشه بخری.بعد که درو باز کردی اخرای جنگل اون قسمت یه دروازه هست که سیف اونجاست
دقیقا اونجا رفتم یه دروازه نیمه باز بود یه محوطه دایره ای بسته وسط اش یه درخت بود ویه انگشتر . برداشتم برگشتم ! سیف اونجا نبود!
در ضمن اون قسمت که زنبور های سمی هست رو شانسی پیدا کردم تا اون چرخ دنده ها رفتم سوختم .چیز بدرد بخوری اونجا هست؟ رییس اسونی چیزی :d
خوب من بازی رو 10 ساعتی رفته بودم ولی به دلیل سختی و کمبود ـه وقت بیخیالش شدم . الان میخام دوباره شروع کنم و استادش کنم چند تا راهنمایی خیلی کاربردی و کلیدی میخام از اونایی که تو تمام ـه بازی به درد میخوره و باعث میشه به اموات هر کسی که این توصیه ها رو میگه صلوات بفرستماز اون توصیه ها میخام , خیلی ممنون .