Dark Souls | Xbox 360

به نکته خوبی اشاره کردی. آرتوریاس بر خلاف بیشتر باس های بازی، یه چالش درست و حسابی به شمار میره.
مانوس رو هم به نظرم آسونه. در واقع فرصت برای زدنش زیاده.
بدترین باس DLC همین اژدها سیاهه هست. فجیع سخته کشتنش. البته برای من. آتشش اصلا راه دفاعی نداره مگر اینکه سپر خود آرتوریاس تا حدی بتونه جلوشو بگیره. در بهترین حالت یه خورده ته جونت میمونه وگرنه بیشتر مواقع میکشتت.

مانوس کجاش اسونه؟ سگجون ترین باس بازیه!!! زیر کومبوهاش بمونی فاتحت خوندست
اتفاقا به نظرم اژدها سیاهه سادست, روند حمله هاش دستت بیاد حله!
من بار دوم زدمش, با black knight shield که 95درصد fire defence داره و حلقه بوست stamina, نکتش فقط اینه که بقدر کافی سبک باشی تا mobility خوبی داشته باشی (البته باید خود stamina کاراکترت max باشه)

---------- نوشته در 10:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:15 PM ارسال شده بود ----------

جواب منم بدید دیگه بلا نسبت مو نیستم که!:d

اگه پستارو میخوندی (که نخوندی :دی) میدیدی که gorgnama گفته :من فکر می کردم با این اوضاعی که کاراکترم داره همه رو با یه ضربه بکشم . . . پس نتیجه اینه که بله میشه!!!! به شرطی که DLC رو از یه لینک معتبر بگیری

به نکته خوبی اشاره کردی. آرتوریاس بر خلاف بیشتر باس های بازی، یه چالش درست و حسابی به شمار میره.
مانوس رو هم به نظرم آسونه. در واقع فرصت برای زدنش زیاده.
بدترین باس DLC همین اژدها سیاهه هست. فجیع سخته کشتنش. البته برای من. آتشش اصلا راه دفاعی نداره مگر اینکه سپر خود آرتوریاس تا حدی بتونه جلوشو بگیره. در بهترین حالت یه خورده ته جونت میمونه وگرنه بیشتر مواقع میکشتت.

اژدها سیاه رو زدم. با زره ی کامل Smough و Tower shield که در برابر آتش مقاومه و شمشیر Great Sword Of artorias.
خیلی سعی کردم دمشو بزنم ولی نامرد اصلا راه نداد.
مبارزه نفس گیری بود، خیلی طول کشید ولی بلاخره زدمش فقط حیف شد که شمشیر دمش رو نگرفتم.
آتشش همونحوری که گفتی سخت دفاع میشد ولی استراتژی جلوش فرار بود، هر جا می خواست آتش بزنه سریع فرار می کردم.
فقط مونده Manus . فکر نکنم خیلی مبارزه ساده ای باشه، حداقل جونش که خیلی زیاده.

---------- نوشته در 11:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:47 PM ارسال شده بود ----------

من تازه بازیرو شروع کردم الان پیش اون ازدهاهم که باید دومشو با تیر بزنی تا یه شمشیر بهت بده crossbow دارم ولی نمیزاره دستم بگیرم با زوبین هم میخوام بزنمش هدف نمیگیره بدون هدف هم اکثر تیرهام به دمش نمیخوره چه کار کنم؟

برو یه Short bow یا Long bow بخر بعد بیا سراغش. از همون پایین پل می تونی هدف بگیری بزنیش بعد از حدود 30 تا ضربه هم شمشیر رو می گیری.

یه سوالیه ذهنمو مشغول کرده, وقتی عضو گروه alvina میشی و میری بیرون shiva رو میبینی یه نفر پشت سرشه که shadoe mask داره نمیدونم دیدش یا نه؟
گزینه talk داره ولی جوابش فقط . . . میده, فکر کنم اینم مثل daughter of chaos باید یه ایتمی داشته باشی که باهات صحبت کنه وگرنه اصلا گزینه talk رو واسش نمیذاشتن.
کسی میدونه جریانش چیه؟

یه سوالیه ذهنمو مشغول کرده, وقتی عضو گروه alvina میشی و میری بیرون shiva رو میبینی یه نفر پشت سرشه که shadoe mask داره نمیدونم دیدش یا نه؟
گزینه talk داره ولی جوابش فقط . . . میده, فکر کنم اینم مثل daughter of chaos باید یه ایتمی داشته باشی که باهات صحبت کنه وگرنه اصلا گزینه talk رو واسش نمیذاشتن.
کسی میدونه جریانش چیه؟

اون محافظ Shiva ست.
اگه به شیوا حمله کنی اونم به تو حمله می کنه و اگه بکشیش بهت یه انگشتر خیـــــــلی بدرد بخور (البته در ورژن 1.05 به قبل) میده.
این انگشتره نوع حرکتت در هنگام جای خالی دادن رو تغییر میده، یعنی کاراکترت دیگه روی زمین ولو نمیشه و خیلی سریع جا خالی میده.
توی ورژن جدید (1.06) این انگشتر فقط توی 1/4 Load کار می کنه یعنی مقدار وزن وسایلی که داری باید 1/4 کل مقداری که می تونی بر داری باشه.

مانوس کجاش اسونه؟ سگجون ترین باس بازیه!!! زیر کومبوهاش بمونی فاتحت خوندست
اتفاقا به نظرم اژدها سیاهه سادست, روند حمله هاش دستت بیاد حله!
من بار دوم زدمش, با black knight shield که 95درصد fire defence داره و حلقه بوست stamina, نکتش فقط اینه که بقدر کافی سبک باشی تا mobility خوبی داشته باشی (البته باید خود stamina کاراکترت max باشه)
اتفاقا مانوس به خاطر دست چپش، کند هست و فقط کافیه با اون دستش ضربه بزنه. تا بیاد خودشو جمع کنه راحت وقت داری بزنیش. کمبوها هم با یه سپر درست و حسابی قابل دفاع هستن. من بار اول کشتمش.
بر عکس کالامیت سرش کلی باختم. نه به قول گرگنما نه میشه دمش رو بزنی و نه هیچی. آتیشش هم اگر بدونی چکار میخواد بکنه میتونی از آتیشش هم فرار کنی. فقط از بعضی ضرباتش نمیشه گذشت. کلا مبارزه باهاش وقت گیره و اعصاب آدم رو نابود میکنه.
یه Dragon Tooth با Greatshield Of Artorias برای این باس ها عالیه. Divine Zweihander هم در کنار اینا میشه کاملترین سلاح های بازی. البته من کلاس Warrior دارم و همه اینا رو به راحتی حمل میکنم. همه-شون هم فوق العاده قوی هستن

یه اسلحه توی این دی ال سی بهت می ده به اسم Gold Tracer که به نظرم فوق العادست، من مانوس رو با اون کشتم.
مبارزم با مانوس هم تاریخی بود :)
حدود 1/5 خونش مونده بود که سپرم شکست دیگه از اونجا به بعد خیلی درگیرانه شد! آخرین ضربه بازی رو با هم زدیم فقط ضربه من 1 صدم ثانیه زودتر اصابت کرد و اون مرد، یعنی وقتی کشتمش فقط یک خط جون داشتم .

یه اسلحه توی این دی ال سی بهت می ده به اسم Gold Tracer که به نظرم فوق العادست، من مانوس رو با اون کشتم.
مبارزم با مانوس هم تاریخی بود :)
حدود 1/5 خونش مونده بود که سپرم شکست دیگه از اونجا به بعد خیلی درگیرانه شد! آخرین ضربه بازی رو با هم زدیم فقط ضربه من 1 صدم ثانیه زودتر اصابت کرد و اون مرد، یعنی وقتی کشتمش فقط یک خط جون داشتم .
سلام علیرضا خوبی رفیق
آقا dark souls کو آپ هم داره ؟
من تو youtub دیدم آنلاین بازی میکنند .
میتونی راهنماییم کنی ؟

آخرین ویرایش:
دوستان کسی سیو بازی رو داره؟قبل از اینکه dlc رو بره? (هر چی جلوتر بهتر) میخوام dlc رو بازی می کنم ولی باید حداقل تا مرحله دوک آرشیو رو رفته باشی خیلی راهه! سیوم رو پاک کردم و دوباره حوصلش رو ندارم ممنون میشم

دوستان کسی سیو بازی رو داره؟قبل از اینکه dlc رو بره? (هر چی جلوتر بهتر) میخوام dlc رو بازی می کنم ولی باید حداقل تا مرحله دوک آرشیو رو رفته باشی خیلی راهه! سیوم رو پاک کردم و دوباره حوصلش رو ندارم ممنون میشم
anyone?

اقا تو رو خدا به دادم برسید سر این غوله bell gargoyle تا حالا صد بار مردم اسونه ولی نامردا وقتی دو تا میشن و هی اتیش میزنن مثل پر میمیرم یه تاکتیکی بهم یاد بدید از اون نیزه سر تبری و knight shield به جنگشون میرم از humanity و یار کمکی استفاده نکردم تا حالا به نظرتون استفاده کنم یه سپر یا item هم اگه معرفی کنید تا بتونم جلوی اتیش رو بگیرم

اون محافظ Shiva ست.
اگه به شیوا حمله کنی اونم به تو حمله می کنه و اگه بکشیش بهت یه انگشتر خیـــــــلی بدرد بخور (البته در ورژن 1.05 به قبل) میده.
این انگشتره نوع حرکتت در هنگام جای خالی دادن رو تغییر میده، یعنی کاراکترت دیگه روی زمین ولو نمیشه و خیلی سریع جا خالی میده.
توی ورژن جدید (1.06) این انگشتر فقط توی 1/4 Load کار می کنه یعنی مقدار وزن وسایلی که داری باید 1/4 کل مقداری که می تونی بر داری باشه.

مرسی, واجب شد بزنمش
ولی باز سوالم اینه : گزینه talke رو واسه چی گذاشتن واسش؟؟؟!!!
راستی جای اینکه روح Artorias رو بدی tracerها رو بگیری یه شمشیر باحال میتونی باهاش بسازی;)

---------- نوشته در 03:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:07 PM ارسال شده بود ----------

اتفاقا مانوس به خاطر دست چپش، کند هست و فقط کافیه با اون دستش ضربه بزنه. تا بیاد خودشو جمع کنه راحت وقت داری بزنیش. کمبوها هم با یه سپر درست و حسابی قابل دفاع هستن. من بار اول کشتمش.
بر عکس کالامیت سرش کلی باختم. نه به قول گرگنما نه میشه دمش رو بزنی و نه هیچی. آتیشش هم اگر بدونی چکار میخواد بکنه میتونی از آتیشش هم فرار کنی. فقط از بعضی ضرباتش نمیشه گذشت. کلا مبارزه باهاش وقت گیره و اعصاب آدم رو نابود میکنه.
یه Dragon Tooth با Greatshield Of Artorias برای این باس ها عالیه. Divine Zweihander هم در کنار اینا میشه کاملترین سلاح های بازی. البته من کلاس Warrior دارم و همه اینا رو به راحتی حمل میکنم. همه-شون هم فوق العاده قوی هستن

به هر حال هر کسی با توجه به سیستم بازیش با یه سری دشمنا راحت تره, اعصاب خوردترین باس بدون summon به نظرم باسهای anor londo هستن
این اسلحه هایی که گفتی عالین ولی من اسلحه های سریعتر رو ترجیح میدم, و فکر میکنم occult weaponها از divineها قویترن

دوستان اين پرپير تو داي رو از توپخونه گرفتم از اول دوباره دارم ميرم اما هيچ چيز جديدي از 10 ساعت نديدم قضيه چيه؟
خب چیز جدیدی هم نباید ببینی. چون که باید یک سری کارها انجام بدی تا بتونی وارد DLC بشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or