Dark Souls | Xbox 360

DLC هنوز نیموده :دی

امروز توی امریکا اومد، فردا هم توی اروپا میاد.
ولی من هنوز لینک دانلودی براش پیدا نکردم.

مگه غول آخر هم summon داشت ما نمیدونستیم!

آره داره، اگه اون یارو شوالیه زنده بمونه، برای اینکه زنده بمونه باید 80 تا Humanity بدی به اون Daughter of Chaos و در مخفی رو باز کنی و از اون در بری با Bed of Chaos بجنگی.

آره داره، اگه اون یارو شوالیه زنده بمونه، برای اینکه زنده بمونه باید 80 تا Humanity بدی به اون Daughter of Chaos و در مخفی رو باز کنی و از اون در بری با Bed of Chaos بجنگی.

البته من 45 تا بیشتر humanity ندادم و اضافه بر اون موقع گذشتن از در مخفی هر بار که رد میشی شوالیه رو زمین نشسته و دپ زده! باید همه اون حشره هایی رو که ورجه وورحه میکنن رو بکشی(هم sunlight medal و هم sunlight maggut , دراپ میکنن) اگه نکشی و یکی از اونا بهش حمله کنه hollow میشه و دفعه بعد بهت حمله میکنه
در مورد داستان DLC هم بگم
اگه sif رو نکشته باشی میتونی بعد از کشتن Artorias نجاتش بدی و بعدا اونو واسه کمک به کشتن Manus: father of abyss احضارش کنی
بعضی سایتها هم نوشتن که بعد از کشتن Manus پایان ممکنه عوض بشه
من که 20 بار یا بیشتر واسه کشتن manus مردم اخرم نزدمش بیخیال شدم, البته خوبیش اینه که پایان معمولی رو اول دیدم

سلام علیرضا خوبی ؟ چه خبر رفیق ؟
اقا جریان این نسخه Dark Souls: Prepare to Die Edition چیه ?

دوستان بالاخره Prepare To Die Edition روی دیسک اومد.

---------- نوشته در 06:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:25 PM ارسال شده بود ----------

شامل DLCهای بازیه که توی نسخه ی پی سی بودن.میتونین به صورت جداگانه از طریق لایو بگیرید و هم میتونید دیسک بازی رو بگیرید.
تعدادی باس و ایتم و محیط به بازی اضافه شده.:d

سلام، ارادتمندم ...
این نسخه همون نسخه ی اصلیه + دی ال سی .
دی ال سی بازی هم اومده من الآن دارم دانلود می کنم، 10 ساعت گیم پلی اضافه داره، چند تا غول و چند تا مکان جدید و زره و شمشیر اضافه شدن به بازی.
اگر دستگاه جی تگ داری من خودم لینک دی ال سی رو مستقیم کردم، می تونی از اینجا بگیری :
Artorias Of Abyss
برای تبلیغ دی ال سیش نوشته بود:
ready to return to the lordran ؟

دلم تنگ شده بود براش، از وقتی اینو بازی کردم دیگه هیچ بازی ای به دلم نمیشینه، از امشب دوباره بازی می کنم :)

سلام، ارادتمندم ...
این نسخه همون نسخه ی اصلیه + دی ال سی .
دی ال سی بازی هم اومده من الآن دارم دانلود می کنم، 10 ساعت گیم پلی اضافه داره، چند تا غول و چند تا مکان جدید و زره و شمشیر اضافه شدن به بازی.
اگر دستگاه جی تگ داری من خودم لینک دی ال سی رو مستقیم کردم، می تونی از اینجا بگیری :
Artorias Of Abyss
برای تبلیغ دی ال سیش نوشته بود:
ready to return to the lordran ؟

دلم تنگ شده بود براش، از وقتی اینو بازی کردم دیگه هیچ بازی ای به دلم نمیشینه، از امشب دوباره بازی می کنم :)
withcher 2 زو تازه شروع کردم خیلی خوبه اگه بازی دیگه ای بهت حال نمیده برو demon souls رو بگیر

برای بازی جدید و دی ال سی احتیاج به پچ 1.06 هست که بازم بازی رو سخت تر کرده.
البته یه خوبیش اینه که تعداد Bonfire هایی که میشه بینشون Warp کرد بیشتر شده.

withcher 2 زو تازه شروع کردم خیلی خوبه اگه بازی دیگه ای بهت حال نمیده برو demon souls رو بگیر

در به در دنبال Demons souls هستم، اگه جایی یا کسیو می شناسی که داره، بگو.

آقــــــــــــــــــــــــــــا ، سخته خداییش!
من فکر می کردم با این اوضاعی که کاراکترم داره همه رو با یه ضربه بکشم، ولی همین غول اولیه (که نصفش شیره، نصفش عقرب) کلید کرده، نامرد از دور میجنگه ...

من فکر می کردم با این اوضاعی که کاراکترم داره همه رو با یه ضربه بکشم، ولی همین غول اولیه (که نصفش شیره، نصفش عقرب) کلید کرده، نامرد از دور میجنگه ...
درود!
من از توی تاپیک PC مزاحم میشم:d
این باس آسون ترینشونه. در واقع در مقابل بقیه هیچه. سعی کنین نزدیکش بجنگین تا اون جرقه های زرد رنگشو شلیک نکنه. مواظب دمش هم باشین که سمی نشین چون بعضا با یه ضرب میکشه. یه ضربه هم داره که با دهن و چنگال هاش 5 ضرب میزنه. در کل فرصت برای زدنش خیلی زیاده.
شما به خود آرتوریاس برسین چی میگین:d DLC به نظرم حتی با داشتن بیشترین لول هم بازم سخت تر از خود بازی اصلیه.

از شما که استادین بعیده! از نزدیک راحت میزنیش, حلقه راه رفتن تو اب رو دستت کن با یه زره مقاوم به سم
تازه اگه artorias رو بکشی و بعدا برگردی 2تا میشن

درود!
من از توی تاپیک PC مزاحم میشم:d
این باس آسون ترینشونه. در واقع در مقابل بقیه هیچه. سعی کنین نزدیکش بجنگین تا اون جرقه های زرد رنگشو شلیک نکنه. مواظب دمش هم باشین که سمی نشین چون بعضا با یه ضرب میکشه. یه ضربه هم داره که با دهن و چنگال هاش 5 ضرب میزنه. در کل فرصت برای زدنش خیلی زیاده.
شما به خود آرتوریاس برسین چی میگین:d DLC به نظرم حتی با داشتن بیشترین لول هم بازم سخت تر از خود بازی اصلیه.

از شما که استادین بعیده! از نزدیک راحت میزنیش, حلقه راه رفتن تو اب رو دستت کن با یه زره مقاوم به سم
تازه اگه artorias رو بکشی و بعدا برگردی 2تا میشن

آره اونقدرا هم سخت نبود، مشکل از من بود، خیلی وقت بود بازی نکرده بودم، افت کرده بودم :)
شمشیر Priscilla رو بر داشتم و Havel's shield و انگشر مقاومت در برابر برق. دمش رو هم زدم و گرفتم.
اون آرتوریاس رو هم زدم، اونم خیلی سخت نبود، ولی باحال بود، انگار با یه نفر مثل خودت می جنگیدی ... جلوی اونم نیزه ی برقیم رو برداشتم و Tower Shield .
نکته ش این بود که مثل بعضی باس های بازی باید بیشتر از فکرت استفاده کنی تا قدرتت، اگه بخوای با زور بکشیش، راحت می کشت.
اون غول آخر Father of Abyss که توی Chasm of Abyss هست هم رفتم دیدم، خیلی جونش زیاده، من میزنمش میلیمتری از جونش کم میشه...
فوق العادست این بازی، از دی ال سی راضیم .

آخرین ویرایش:
آره اونقدرا هم سخت نبود، مشکل از من بود، خیلی وقت بود بازی نکرده بودم، افت کرده بودم :)
شمشیر Priscilla رو بر داشتم و Havel's shield و انگشر مقاومت در برابر برق. دمش رو هم زدم و گرفتم.
اون آرتوریاس رو هم زدم، اونم خیلی سخت نبود، ولی باحال بود، انگار با یه نفر مثل خودت می جنگیدی ... جلوی اونم نیزه ی برقیم رو برداشتم و Tower Shield .
نکته ش این بود که مثل بعضی باس های بازی باید بیشتر از فکرت استفاده کنی تا قدرتت، اگه بخوای با زور بکشیش، راحت می کشت.
اون غول آخر Father of Abyss که توی Chasm of Abyss هست هم رفتم دیدم، خیلی جونش زیاده، من میزنمش میلیمتری از جونش کم میشه...
فوق العادست این بازی، از دی ال سی راضیم .
به نکته خوبی اشاره کردی. آرتوریاس بر خلاف بیشتر باس های بازی، یه چالش درست و حسابی به شمار میره.
مانوس رو هم به نظرم آسونه. در واقع فرصت برای زدنش زیاده.
بدترین باس DLC همین اژدها سیاهه هست. فجیع سخته کشتنش. البته برای من. آتشش اصلا راه دفاعی نداره مگر اینکه سپر خود آرتوریاس تا حدی بتونه جلوشو بگیره. در بهترین حالت یه خورده ته جونت میمونه وگرنه بیشتر مواقع میکشتت.

من تازه بازیرو شروع کردم الان پیش اون ازدهاهم که باید دومشو با تیر بزنی تا یه شمشیر بهت بده crossbow دارم ولی نمیزاره دستم بگیرم با زوبین هم میخوام بزنمش هدف نمیگیره بدون هدف هم اکثر تیرهام به دمش نمیخوره چه کار کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or