Dark Souls | Xbox 360

ارتوریاس کیه؟:dیادم نیست ولی اینجایی که میگین توی دریاچه نرفتم:(.
این بازی جایی برای پشیمونی نداره فقط باید سعی کنی.تو میتونی:d

مرسی
من وقتی همه رو بجز باس اخر زدم ,داشتم واسه خودم ول میگشتم گفتم برم به اون زنه کنار دریاچه یه سر بزنم ببینم چیکارا میکنه؟!! (همون که تو یه غول طلایی زندانی بود و وقتی ازادش کنی کنار دریاچه ایکونش میاد و بهت جادو میفروشه)
دیدم ایکونه نیست عوضش ته دریاچه سمت چپ همونجایی که غول طلاییه بود یه سیاهچاله مانند اومده که اگه examine بشه میبرت تو یه جای کاملا جدید, با کلی دشمنای جدید که اخرشم میتونی artorias the abyss walker رو بکشی که خیلبم سخته, اگه save بازیو داری و حالشو حتما اینجارو برو

---------- نوشته در 12:27 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:10 AM ارسال شده بود ----------

ارتوریاس کیه؟:dیادم نیست ولی اینجایی که میگین توی دریاچه نرفتم:(.
این بازی جایی برای پشیمونی نداره فقط باید سعی کنی.تو میتونی:d

ارتوریاس خودمون دیگه!!!
همون که حلقشو بعد کشتن sif میگیری که باهاش بری abyss
صحیحو سالم میبینیش, چقدم قویه لا مصب!!! من که هنوز نتونستم بکشمش

مرسی
من وقتی همه رو بجز باس اخر زدم ,داشتم واسه خودم ول میگشتم گفتم برم به اون زنه کنار دریاچه یه سر بزنم ببینم چیکارا میکنه؟!! (همون که تو یه غول طلایی زندانی بود و وقتی ازادش کنی کنار دریاچه ایکونش میاد و بهت جادو میفروشه)
دیدم ایکونه نیست عوضش ته دریاچه سمت چپ همونجایی که غول طلاییه بود یه سیاهچاله مانند اومده که اگه examine بشه میبرت تو یه جای کاملا جدید, با کلی دشمنای جدید که اخرشم میتونی artorias the abyss walker رو بکشی که خیلبم سخته, اگه save بازیو داری و حالشو حتما اینجارو برو

---------- نوشته در 12:27 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:10 AM ارسال شده بود ----------

ارتوریاس خودمون دیگه!!!
همون که حلقشو بعد کشتن sif میگیری که باهاش بری abyss
صحیحو سالم میبینیش, چقدم قویه لا مصب!!! من که هنوز نتونستم بکشمش

عجب.پس واجب شد برم:dببینم چه شکلیه.
بازیش چقدر سوراخ داره:((

مگه برای ایکس باکس نیومده ؟ :d
حالا اگر کسی هم رو PC بازی کرده بگه

من اول با ایکس باس بازی میکردم که نمیدوم چه مرگیش بود, هی save هام میپرید, که منم نسخه pc رو گرفتم شاید این ارتوریاس هم جز DLC جدیده
به هر حال نه از باگ darkroot واسه soul farming خبریه ,نه از کشتن اژدها قرمزه با یه تیر از برج و نه از soul گرفتن با dragon head :(
تنها باگی که دیدم اینه که ضربات دشمنا گاهی از درو دیوار رد میشه و یهم میخوره :|
انصافا level بالا رسیدن با این شرایط یه چیز دیگست

من اول با ایکس باس بازی میکردم که نمیدوم چه مرگیش بود, هی save هام میپرید, که منم نسخه pc رو گرفتم شاید این ارتوریاس هم جز DLC جدیده
به هر حال نه از باگ darkroot واسه soul farming خبریه ,نه از کشتن اژدها قرمزه با یه تیر از برج و نه از soul گرفتن با dragon head :(
تنها باگی که دیدم اینه که ضربات دشمنا گاهی از درو دیوار رد میشه و یهم میخوره :|
انصافا level بالا رسیدن با این شرایط یه چیز دیگست

پس بگو.میگم ارتوریاس قرار بود تو دی ال سی باشه.پس ما هنوز نداریمش:(.خوب اره دیگه باگای بازی رو گرفتن.اپدیتای بازی رو هم بگیرید توی کنسول هم این باگا رو نداره دیگه:(

پس بگو.میگم ارتوریاس قرار بود تو دی ال سی باشه.پس ما هنوز نداریمش:(.خوب اره دیگه باگای بازی رو گرفتن.اپدیتای بازی رو هم بگیرید توی کنسول هم این باگا رو نداره دیگه:(

فکر کنم DLC ارتوریاس واسه ایکس باکس هم اومده ها

سلام
بالاخره دل به دریا زدم و رفتم واسه باس اخر (دوست داشتم اول بگردم و همه ایتمای مخفی رو کامل پیدا کنم)
خیلی ضعیف بود! یعنی اصلا انتظار نداشتم حتی میتونستم summon کنم ولی گفتم اول خودم برم ببینم چجوریاست؟ همون بار اول لهش کردم فقط تونست 2 ضربه بهم بزنه
فقط بگم artorias خیلی ازش قویتر بود . . .
دمو اخر هم واقعا ناامید کننده بود, حالم گرفته شد حالا 2 دقه انیمیشن میذاشتن میمردن؟
مردد موندم +NG رو برم یا نه؟

سلام
بالاخره دل به دریا زدم و رفتم واسه باس اخر (دوست داشتم اول بگردم و همه ایتمای مخفی رو کامل پیدا کنم)
خیلی ضعیف بود! یعنی اصلا انتظار نداشتم حتی میتونستم summon کنم ولی گفتم اول خودم برم ببینم چجوریاست؟ همون بار اول لهش کردم فقط تونست 2 ضربه بهم بزنه
فقط بگم artorias خیلی ازش قویتر بود . . .
دمو اخر هم واقعا ناامید کننده بود, حالم گرفته شد حالا 2 دقه انیمیشن میذاشتن میمردن؟
مردد موندم +NG رو برم یا نه؟

مگه غول آخر هم summon داشت ما نمیدونستیم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or