Dark Souls | Xbox 360

خوب بگو رفيق بايد چه حرکتي بزنيم ؟

باید اول dusk of Oolacile رو نجات بدی, همون که انتهای چپ دریاچه تو dark root basin توی یکی ازین غول کریستالی زردا زندانی شده,
بعدش توی duke archive همون اوایل یه غول کریستالی ابی میبینی, اگه بزنیش ازش یه broken pendant دراپ میشه اگه ورداریش و بری به محل اون غول کریستالی زرده راه ورود به مرحله جدیدو میبینی.
فقط اگه از اول رفتی بدون که با لول پایین زدن باس ها فوقالعاده مشکله

من تو دمو پريپر تو داي يه قارچ بزرگ يه موجود قرمز و چند تا چيز ديگه ديدم اما اژدهايي آخرشو کشتمو هر چي گشتم اونا رو پيدا نکردم کسي اونا رو ديده؟

چجوری میتونم big hat logan پیدا کنم؟
و چرا tin catalyst damage از کاتالیست های معمولی کمتره؟!!!
درصورتی که زده بیشتره!!!

تو sens fortress جهت گلوله سنگی رو عوض کن تا دیوار رو خراب کنه ( همون که موقع رفتن یکی بهش تکیه داده) بعد با master key یا کلیدی که ته پل پایین تاجرست قفسشو باز کن
فکر کنم damage فیزیکی کاتالیستا رو اشتباه گرفتیا!

---------- نوشته در 01:09 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:03 AM ارسال شده بود ----------

من تو دمو پريپر تو داي يه قارچ بزرگ يه موجود قرمز و چند تا چيز ديگه ديدم اما اژدهايي آخرشو کشتمو هر چي گشتم اونا رو پيدا نکردم کسي اونا رو ديده؟

دمو رو شما دیدی ما چطور بفهمیم کدوما رو میگی:d؟! یه قارچ همون بون فایر دوم dlc هست که جز npc هاست . . .

mage shoma demo ro nadidi?! in gharchi ke migam khayli bozorgtar az in bod ke to demo neshon midad bayad bahash mobareze mikardim.aslan bad az koshtan ezhdeha gool digeye to bazi hast ya na?man to in in dlc kolan 4ta gool bishtar nakoshtam.mamnon misham age javab bedin

mage shoma demo ro nadidi?! in gharchi ke migam khayli bozorgtar az in bod ke to demo neshon midad bayad bahash mobareze mikardim.aslan bad az koshtan ezhdeha gool digeye to bazi hast ya na?man to in in dlc kolan 4ta gool bishtar nakoshtam.mamnon misham age javab bedin

من یه جا خوندم که اگه sif رو نکشی و عضو forest hunters هم باشی وارد dlc که بشی یه جا alvida رو میبینی بعد راهنمایی میکنه تا sif رو نجات بدی و بعد که بری پیش sif دیگه مبارزه نمیکنی و حلقه travers abyss رو خودش بهت میده و حتی تو مبارزه با manus میتونی اونو summon کنی, شاید اینجوری داستان فرق کنه و دشمنای جدید زو هم ببینی
من خودم چون sif رو کشته بودم نتونستم امتحان کنم شاید بعدا . . . اگه حالشو داری یه try بکن

---------- نوشته در 03:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:24 PM ارسال شده بود ----------

در کریستال کیو هیچ راهی نیست این راه های مخفی ببینیم؟
چشمی چیزی؟

نه بهترین راهنما همون برف ماننداییه که میفتن, من خودم به عنوان کمک با تیرکمون میزدم و چون تیرا تا چند ثانیه میموندن مسیرو راحتتر میدیدم

چند ساعته تموم میشه؟

اگه فقط بفکر تمام کردن بازی باشی و باسهای جانبی و گشت و گذار رو بیخیال شی همونطور که دوستمون گفت 50 تا 60 ساعت,
ولی اگه بخوای به همه جا سرک بکشیو ایتما رو جمع کنی بار اول حداقل 90 تا 100 ساعت رو میخواد . . .

---------- نوشته در 06:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:52 PM ارسال شده بود ----------

اگر دفعه اول بخوای بازی رو تموم کنی، حدود 50 - 60 ساعت. دفعه دوم به بعد 10 تا 15 ساعت

اتفاقا به نطرم بار دوم تو نسخه جدید زیاد ساده نیست (هم خون حریفا بیشتره و هم دمیجی که میزنن بیشتر) البته من لولم 107 بود

اتفاقا به نطرم بار دوم تو نسخه جدید زیاد ساده نیست (هم خون حریفا بیشتره و هم دمیجی که میزنن بیشتر) البته من لولم 107 بود
منظورت Prepare To Die Edition هست؟ اونو که قبول دارم. هر لول یا هر چند بار هم که بازی رو تموم بکنی، این 4تا باس این DLC مخصوصا آرتوریاس و Kalameet از همیشه سخت تر هستن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or