Dark Souls | Xbox 360

mage shoma demo ro nadidi?! in gharchi ke migam khayli bozorgtar az in bod ke to demo neshon midad bayad bahash mobareze mikardim.aslan bad az koshtan ezhdeha gool digeye to bazi hast ya na?man to in in dlc kolan 4ta gool bishtar nakoshtam.mamnon misham age javab bedin
ببین دوست عزیز توی این DLC تنها 4 تا باس هست:
Knight Artorias
Manus, Father Of The Abyss
Black Dragon Kalameet
Sanctuary Guardian
به غیر از اینا دیگه باس توی این DLC نیست.

دوستان من تازه نسخه ی prepare to die رو گرفتم و دفعه ی اوله که می خوام بازی کنم . گویا بازی خیلی نکته داره و کلا محیط بازه . ممنون می شم که یه راهنمایی کلی کنید که کلا چجوری بازی کنم تا توی بازی گیج نشم و بازی هم کلا الکی سخت تر از اونی که هست نشه برام؟
ممنون

این باس هارو کجا میشه پیدا کرد؟
این باس ها توی DLC بازی که Prepare To Die هست، وجود دارن. یه سری کارها باید بکنین تا وارد این DLC بشین. دوستمون قبلا توضیح دادن:
باید اول dusk of Oolacile رو نجات بدی, همون که انتهای چپ دریاچه تو dark root basin توی یکی ازین غول کریستالی زردا زندانی شده,
بعدش توی duke archive همون اوایل یه غول کریستالی ابی میبینی, اگه بزنیش ازش یه broken pendant دراپ میشه اگه ورداریش و بری به محل اون غول کریستالی زرده راه ورود به مرحله جدیدو میبینی.
فقط اگه از اول رفتی بدون که با لول پایین زدن باس ها فوق العاده مشکله
================================
دوستان من تازه نسخه ی prepare to die رو گرفتم و دفعه ی اوله که می خوام بازی کنم . گویا بازی خیلی نکته داره و کلا محیط بازه . ممنون می شم که یه راهنمایی کلی کنید که کلا چجوری بازی کنم تا توی بازی گیج نشم و بازی هم کلا الکی سخت تر از اونی که هست نشه برام؟
ممنون
یه راهنمایی پایه و اساسی همین اول داشته باش، این که اگر وارد راهی شدی که دیدی به هیچ عنوان نمیتونی جلو بری و بازی بینهایت سخت هست، بدون راه رو اشتباه رفتی. البته اوایل بازی تا قلق دستت بیاد بازی برات سخت هست. بستگی به کلاسی که انتخاب کردی، سعی کن فقط موارد مخصوص به کلاست رو ارتقا بدی. دومین کار این که همین که روح به دستت رسید، سریعا میری کنار Bonfire تا Level Up کنی. این خیلی نکته مهمیه. هر جا اشکال داشتی بپرس. باید یه خورده بری جلو تا ما راهنماییت کنیم

یه راهنمایی پایه و اساسی همین اول داشته باش، این که اگر وارد راهی شدی که دیدی به هیچ عنوان نمیتونی جلو بری و بازی بینهایت سخت هست، بدون راه رو اشتباه رفتی. البته اوایل بازی تا قلق دستت بیاد بازی برات سخت هست. بستگی به کلاسی که انتخاب کردی، سعی کن فقط موارد مخصوص به کلاست رو ارتقا بدی. دومین کار این که همین که روح به دستت رسید، سریعا میری کنار Bonfire تا Level Up کنی. این خیلی نکته مهمیه. هر جا اشکال داشتی بپرس. باید یه خورده بری جلو تا ما راهنماییت کنیم
ممنون خب برای شروع کار چه کلاسی از همه بهتره؟منظور از موارد مخصوص به هر کلاس چیه؟این humanity چیه و به چه دردی میخوره که باید soul ها رو مصرف اون کرد یا مصرف ارتقا؟همون مرحله ی زندان بالای یک سری پله ی خیلی بلند یه جسد هست که فک کنم آیتم همراهش باشه؛چطور میشه بهش رسید چونکه راهی ندارهجلوتر ؛ جایی که قراره بریم مرحله ی بعد ؛ یه تخم پیدا میکنیم که میگه منو گرم کن ! چجوری آخه؟!تو مرحله ی بعد ؛ زیر اولین boun fire یه زندانی هست که نمیتونه حرف بزنه ؛ جریانش چیه و چطور آزاد میشه؟

ممنون خب برای شروع کار چه کلاسی از همه بهتره؟منظور از موارد مخصوص به هر کلاس چیه؟این humanity چیه و به چه دردی میخوره که باید soul ها رو مصرف اون کرد یا مصرف ارتقا؟همون مرحله ی زندان بالای یک سری پله ی خیلی بلند یه جسد هست که فک کنم آیتم همراهش باشه؛چطور میشه بهش رسید چونکه راهی ندارهجلوتر ؛ جایی که قراره بریم مرحله ی بعد ؛ یه تخم پیدا میکنیم که میگه منو گرم کن ! چجوری آخه؟!تو مرحله ی بعد ؛ زیر اولین boun fire یه زندانی هست که نمیتونه حرف بزنه ؛ جریانش چیه و چطور آزاد میشه؟
خب ببین برای شروع بازم بستگی به خودت داره که جادو رو بپسندی یا مبارزات تن به تن یا دور برد.
اگر با کلاس پایرومنسر شروع کنی، یه کلاس مناسب و خوب هست و خیلیا با همین کلاس بازی رو شروع میکنن. چون هم از سلاح سرد استفاده میکنه و هم قابلیت ایجاد آتش رو داره
بعد از اون کلاس Warrior خوبه که من همین کلاس رو برداشتم و یه کلاس متوسط و خوبه
ببین از کدوم خوشت میاد و همونو بردار.
موارد مربوط به هر کلاس یعنی وقتی خواستی لول آپ کنی، بدونی چه چیزی رو بکشی بالا تا کاراکترت رو قوی تر کنی. مثلا اونی که جادوگر برداشته، مسلما نمیاد قدرتای فیزیکی رو خیلی بکشه بالا چون اون برای کلاس Warrior یا Knight هست. منظورم اینجور چیزا هست.
Humanity برای این هست که کنار Bonfire ها بتونی شمایل انسانی خودت رو پیدا کنی. در این صورت، NPC ها بهتر باهات حرف میزنن و توی این حالت میتونی برای بعضی از باس ها یه نفر رو احضار کنی و چیزای مخفی رو پیدا کنی. هر Humanity که استفاده میکنی، علاوه بر پر کردن کامل خط جونت، به عددی که کنار خط جون هست هم یکی اضافه میکنه. تو برای اینکه به شمایل انسانی در بیای، باید اون عدد 1 باشه. بیشتر هم باشه مشکلی نیست. تو فقط باید یک Humanity استفاده کنی تا شمایل انسانی رو به دست بیاری. توجه داشته باش که اگر بمیری، بازم به شکل یه آدم مرده بر میگردی و هر جا که مرده باشی، تمام روح ها و Humanity هایی که به دست آورده باشی، همونجا میوفته تا دوباره بری و برشون داری. بنابراین احتیاط رو رعایت کن تا وقتی که به جنازه قبلیت نرسیدی، نمیری چرا که در این صورت تمام روح ها و Humanity ها رو برای همیشه از دست میدی.
Soul هم همون واحد پول بازی هست. میتونی از فروشنده ها خرید کنی یا اسلحه ها تو ارتقا بدی. علاوه بر اون، برای لول آپ کردن هم استفاده میشه. پیشنهاد میشه اوایل تا میتونی فقط لول آپ کنی. بعد که روی روال افتادی، برای کارهای دیگه اقدام کنی.
اون جسد هم فعلا بهش دسترسی نداری. بعدا که به Undead Parish رسیدی و وارد کلیسا شدی، از آسانسور اونجا باید راه مخفی رو پیدا کنی و برگردی به همین اول بازی تا با استفاده از کلید، دری رو باز کنی و به این جسد برسی که یه انگشتر بهت میده که برای باس Hydra مورد نیازت میشه و میتونی بدون این که سرعتت کم بشه توی آب راه بری.
اون تخم در واقع یکی از فروشنده های بازی هست. الان شما چون آیتم ها مخصوص رو نداری، کاری نمیتونی بکنی. جریان از این قراره که برای اینکه آیتم مورد نظرتو به دست بیاری، باید یه آیتم مخصوص رو اینجا بندازی و یک بار بمیری تا وقتی بر گردی پیش این تخم، برای آیتم مورد نظرتو انداخته باشه و برش داری.
اونی هم که زیر Bonfire نشسته، یه Firekeeper هست. در واقع Estus Flask رو ارتقا میده و هر دفعه که Bonfire رو Kindle کردی، میتونی خون بیشتری با خودت ببری. آزاد هم نمیشه. تو باید Fire Keeper Soul رو پیدا کنی و بدی به این تا برات آپگریدش کنه. البته این آیت خیلی نادره و کم گیر میاد. یه سری جاهای به خصوص هست. 2تا از این ها توی بازی هستن. دومی توی شهر Anor Londo هست. توجه داشته باش که اگر اینا رو بکشی، Bonfire اون منطقه خاموش میشه.

ای ول بابا خیلی خیلی ممنون از راهنمایی هات
خب اینجوری بازی پره از رمز و راز .این همه اطلاعات رو از کجا گیر بیارم که هر دفعه مجبور نباشم بیام اینجا و سوال بپرسم
و اینکه موارد مخصوص مربوط به کلاس پایرومنسر چیا هستن؟

ای ول بابا خیلی خیلی ممنون از راهنمایی هات
خب اینجوری بازی پره از رمز و راز .این همه اطلاعات رو از کجا گیر بیارم که هر دفعه مجبور نباشم بیام اینجا و سوال بپرسم
و اینکه موارد مخصوص مربوط به کلاس پایرومنسر چیا هستن؟
بهترین راهنما برای انجام این بازی این هست:
Dark Souls Wiki - home
هر چی که بخوایین اونجا به صورت لیست شده گذاشته شده.

on doost azizi ke mige bayad beri on adam kirystaly ro bokoshe bad az on bere to daryache ta vard dlc beshe.mikhastam azash beporsam ke in dostemon in nokte ro az koja fahmide?

این دوسته ما کاملا درست گفته
و اینکه از سایت های خارجی خونده اومده گفته دیگه عزیزه من چرا بحث میکنی؟
من خودم رفتم اونجا 4 تا باسشم کشتم روششم همین روشی بوده که این دوستمون گفته

on doost azizi ke mige bayad beri on adam kirystaly ro bokoshe bad az on bere to daryache ta vard dlc beshe.mikhastam azash beporsam ke in dostemon in nokte ro az koja fahmide?

سلام
فارسی بنویسی بهتره ها:d
من خودم شانسی بعد از زدن 4تا باس اصلی و قبل کشتن Gwyn اخرین باس بازی داشتم بازیو واسه ایتمای احتمالی که ندیدم گز میکردم که اون راه ورود رو دیدم, ولی چون میخواستم واسه New game بدونم تو اینترنت راه دقیق رو search کردم
پیشنهادم هم اینه که تا جایی که میتونید خودتون پیش برید ولی اگه جایی واقعا گیر کردید یا واسه بعضی ایتمای مخفی راهنما رو search کنید
سوالیم بود تا جایی که بتونم البته به همراه بقیه دوستان خدمتم

dadash sharmandeh.gooshim farsi nadare.nemekham azeyateton konam.dark souls behtarin bazi omrame,baraye hamin mikham hame chiz ro darbarey dlc dark souls bedonam.shoma khodeton 1bar demoye prepear to die ro bebined mifahmid ke che mojodaye ajib dige alave bar on 4ta bas hastan mesl ye ninjaye ghermez rang ya masalan ye gharch kheyli khayli bozorg ke to demo neshon midad dasht bahash mobareze mikard.be khatere khodeton ham ke shode khaheshan faghat 1bar demoye prepare to die ro bebinid.bad nazareton ro begid ke bebinid man rast migam. MER30

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or