Dark Souls | Xbox 360

جای خاصی نمیرن همون جایی که میمیرید اگه دوباره سر بزنید یه چیز سبز میبینید اگه اونو بخورید دوباره روح هاتون بهتون برمیگرده البته اگه قبل از رسیدن و برداشتن اون item سبز دوباره بمیرید دیگه روح هاتون رو نمیتونید باز پس بگیرید و باید بیخیالشون بشید بازی به شدت زیبا و سخته شدیدا توصیه میکنم از راهنمای قدم به قدم استفاده کنید موفق باشید

dadash sharmandeh.gooshim farsi nadare.nemekham azeyateton konam.dark souls behtarin bazi omrame,baraye hamin mikham hame chiz ro darbarey dlc dark souls bedonam.shoma khodeton 1bar demoye prepear to die ro bebined mifahmid ke che mojodaye ajib dige alave bar on 4ta bas hastan mesl ye ninjaye ghermez rang ya masalan ye gharch kheyli khayli bozorg ke to demo neshon midad dasht bahash mobareze mikard.be khatere khodeton ham ke shode khaheshan faghat 1bar demoye prepare to die ro bebinid.bad nazareton ro begid ke bebinid man rast migam. MER30

من که 2تا demo دیدم که چیزایی که میگی رو نداشت لینک دانلود اونی که دیدی رو بذار

in demo ro to trailerhayei ke site pardis game mizare didam.hoodod 2mah pish.alan bayad beri to arshive trailerhash ta betoni peydash koni.hatman boro.mojodhay jadid ro on ja mibini.rasti bad az koshtan ezhdeha on angoshtari ke mide be che dard mikhore?

in demo ro to trailerhayei ke site pardis game mizare didam.hoodod 2mah pish.alan bayad beri to arshive trailerhash ta betoni peydash koni.hatman boro.mojodhay jadid ro on ja mibini.rasti bad az koshtan ezhdeha on angoshtari ke mide be che dard mikhore?

نمیدونم من که فایدشو نفهمیدم شاید به درد بازی انلاین بخوره یا شایدم واسه dlcهای بعدی باشه

سلام
من تازه رفتم نسخه جدید رو گرفتم فق یه چیزی هست و اون اینکه من یادم نیست کی بعد از اتمام بازی دوباره رفتم که الان از اوایل بازی اومدم!وقتی میخوام از اول کاراکترم رو بسازم باید از لول 1 شروع کنم.راهی نیست با همون لول قبلیم شروع کنم؟(وقتی بازی رو تموم کرده باشی و از اول شروع کنم دیگه باسهای سابق بازی نیست؟)چون من واقعا یادم نمیاد که باس زنگ بالای کلیسا رو و همینطور این اژدها قرمز روی پل رو زدم!:-/
و اینکه این 4 تا باس اضافه شده کجان؟
ممنون

مطمین نیستم چون خودم نرفتم ولی فکر کنم از blight town swamp از یه شاخه ی پهن که اونجاست باید بری بالا و وارد hollow بشی و از hollow هم وارد ash lake بشی حالا برای چی میخوای بری ashlake اخه رفتن به اونجا انگار اجباری نیست

شما اول باید برسین به پایین ترین نقطه Blight town. یعنی همون باتلاق. جهت مخالف لونه queelag رو بگیرین و برین تا برسین به یه درخت بسیار قطور و بزرگ. از شاخه بالا برید و وارد درخت بشید. به دیوار ضربه بزنین تا محو بشه. بعد همینجور ادامه بدین و برید پایین تا وارد Ash Lake بشین. در ضمن مواظب خونواده قارچ ها هم باشین.
توی Ash Lake یه hydra هست که میتونین برای گرفتن روح بیشتر نابودش کنین.
انتهای Ash Lake هم یه اژدها هست که میتونین باهاش حرف بزنین و عضو Covenant بشید. در ضمن اگر برید پشت سرش، میتونین به دمش ضربه بزنین و یه شمشیر قدرتمند به دست بیارید

سلام
من تازه رفتم نسخه جدید رو گرفتم فق یه چیزی هست و اون اینکه من یادم نیست کی بعد از اتمام بازی دوباره رفتم که الان از اوایل بازی اومدم!وقتی میخوام از اول کاراکترم رو بسازم باید از لول 1 شروع کنم.راهی نیست با همون لول قبلیم شروع کنم؟(وقتی بازی رو تموم کرده باشی و از اول شروع کنم دیگه باسهای سابق بازی نیست؟)چون من واقعا یادم نمیاد که باس زنگ بالای کلیسا رو و همینطور این اژدها قرمز روی پل رو زدم!:-/
و اینکه این 4 تا باس اضافه شده کجان؟
ممنون
از این سوالات هرکدوم رو یاد دارید جواب بدید دیگه ثواب داره:d

help me

آقا هر كي ميدونه جواب بدهاين ايتم رو از كجا ميشه گير آورد::::>Peculiar Dollشنيدم تو Anor londo پيشه نقاشي بزرگه تو كليسا يه راه جديد باز ميكنه به اسم Painted World of Ariamisاگه ميدونيد بگيد از كجا پيداش كنم اين عروسكه {Peculiar Doll}روبا تشكر

آقا هر كي ميدونه جواب بدهاين ايتم رو از كجا ميشه گير آورد::::>Peculiar Dollشنيدم تو Anor londo پيشه نقاشي بزرگه تو كليسا يه راه جديد باز ميكنه به اسم Painted World of Ariamisاگه ميدونيد بگيد از كجا پيداش كنم اين عروسكه {Peculiar Doll}روبا تشكر
این عروسک دقیقا توی زندونی هست که بازی رو برای اولین بار از اونجا شروع میکنین.
باید برگردین به Undead Asylum و از توی زندون برش دارین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or