زمانی که میمیری، هر چی Souls و Humanity داری همونجایی که مردی، میوفته. باید بری و برشون داری. اگر قبل از اینکه بهشون برسی، ببازی، کلا از دست میرنسول ها زمانی که میمیریم کجا میره؟
زمانی که میمیری، هر چی Souls و Humanity داری همونجایی که مردی، میوفته. باید بری و برشون داری. اگر قبل از اینکه بهشون برسی، ببازی، کلا از دست میرنسول ها زمانی که میمیریم کجا میره؟
dadash sharmandeh.gooshim farsi nadare.nemekham azeyateton konam.dark souls behtarin bazi omrame,baraye hamin mikham hame chiz ro darbarey dlc dark souls bedonam.shoma khodeton 1bar demoye prepear to die ro bebined mifahmid ke che mojodaye ajib dige alave bar on 4ta bas hastan mesl ye ninjaye ghermez rang ya masalan ye gharch kheyli khayli bozorg ke to demo neshon midad dasht bahash mobareze mikard.be khatere khodeton ham ke shode khaheshan faghat 1bar demoye prepare to die ro bebinid.bad nazareton ro begid ke bebinid man rast migam. MER30
in demo ro to trailerhayei ke site pardis game mizare didam.hoodod 2mah pish.alan bayad beri to arshive trailerhash ta betoni peydash koni.hatman boro.mojodhay jadid ro on ja mibini.rasti bad az koshtan ezhdeha on angoshtari ke mide be che dard mikhore?
از این سوالات هرکدوم رو یاد دارید جواب بدید دیگه ثواب داره:dسلام
من تازه رفتم نسخه جدید رو گرفتم فق یه چیزی هست و اون اینکه من یادم نیست کی بعد از اتمام بازی دوباره رفتم که الان از اوایل بازی اومدم!وقتی میخوام از اول کاراکترم رو بسازم باید از لول 1 شروع کنم.راهی نیست با همون لول قبلیم شروع کنم؟(وقتی بازی رو تموم کرده باشی و از اول شروع کنم دیگه باسهای سابق بازی نیست؟)چون من واقعا یادم نمیاد که باس زنگ بالای کلیسا رو و همینطور این اژدها قرمز روی پل رو زدم!
و اینکه این 4 تا باس اضافه شده کجان؟
ممنون
این عروسک دقیقا توی زندونی هست که بازی رو برای اولین بار از اونجا شروع میکنین.آقا هر كي ميدونه جواب بدهاين ايتم رو از كجا ميشه گير آورد:::Peculiar Dollشنيدم تو Anor londo پيشه نقاشي بزرگه تو كليسا يه راه جديد باز ميكنه به اسم Painted World of Ariamisاگه ميدونيد بگيد از كجا پيداش كنم اين عروسكه {Peculiar Doll}روبا تشكر
چطور بايد برگردم اول بازي و كليد درش رو از كجا گير بيارماین عروسک دقیقا توی زندونی هست که بازی رو برای اولین بار از اونجا شروع میکنین.باید برگردین به Undead Asylum و از توی زندون برش دارین