amirgolo
کاربر سایت
برو بچ ...
در پی حالی که از بازی Dark souls کردیم، رفتم با بدبختی Demon's souls رو گیز اوردم و الآن دارم بازی می کنم. (دلتون بسوزه) :d
ولی باید بگم که Dark souls واقعا خیلی بهتر بود، یعنی اینو بازی کردم یه جورایی متوجه شدم که کاملا توی بازی دوم اینا ایرادات بازی اول رو گرفتن .
در عین حال باید بگم که Dark souls خیلی هم سخت تر بود. این شاید به مراتب راحت تر باشه (البته شایدم چون من اونو قبلا بازی کردم این به نظرم راحت تر میاد).
گفتم شاید براتون جذاب باشه که بدونید چه تفاوت هایی بین دو نسخه هست، اومدم براتون بنویسم:
1 - بازی در شماره 1 حالت اکشن تر داره و کاراکتر زود نمی میره، در شماره 2 شما در ابتدای بازی با یکی دو ضربه از پا در میاید ولی در شماره 1 اینطور نیست و با ضربه خوردن خیلی کمتر از خونتون کم میشه.
2 - نبرد های شماره 2 خاص ترن و هوش مصنوعی بهتر، شما تا اونجا که می تونید در بازی شماره 2 از درگیری دوری می کنید و اغلب باید سعی کنید که 1 به 1 بجنگید و اگه دشمن بشه 2 تا کارتون واقعا سخت میشه، اما توی شماره یک می تونید به تنهایی به قلب 5 - 6 تا دشمن بزنید و همه رو تارومار کنید.
4 - بازی شماره 2 به قولی Open world تر هست و مراحل مرز بندی ندارن ولی در شماره 1 شما یک مکان مرکزی دارید که اونجا تصمیم می گیرید کدوم مرحله رو برید.
3 - در بازی شماره دو شما Bonfire دارید که حکم چک پوینت رو براتون داره علاوه بر اون در طی مراحل می تونید Shortcut هایی رو درست کنید، اما در بازی 1 شما فقط یک Arc Stone در ابتدای مرحله دارید و هر جای مرحله که بمیرید از اونجا شروع میشه ولی Shortcut در این بازی هم هست که دیگه لازم نباشه کل راه رو دوباره طی کنید.
5 - در بازی شماره 2 سیستم پر کردن خون با معجونیه که توی هر بون فایر به مقدار خاصی پر میشه ولی در شماره 1 گیاهانیه که در طی بازی پیدا می کنید و تعدادشون خیلی بیشتر از معجون های شماره دوئه.
6 - اسلحه ها و سیستم آپگرید کردنشون در شماره دو بسیار بهتر از شماره یکه.
7 - لول آپ در شماره دو پای هر بون فایر انجام میشه ولی در شماره یک فقط در همون مکان اصلی بازی که اسمش Nexus هست انجام میشه.
8 - مکان ها و دشمن ها هم در شماره 2 بسیار بهتر کار شدن.
9 - اون سیستم Human و Undead توی شماره 2، در شماره 1 وجود نداره و کاراکتر یه حالت پایداری داره.
10 - جادو ها توی شماره 2 تعداد داشت اما توی شماره یک همون سیستم Mana معروف وجود داره که شما می تونید حتی مانا رو پر کنید و باز هم جادو کنید.
دیگه فعلا همینا به ذهنم رسید ...
داستانش چیه؟