Dark Souls | Xbox 360

برو بچ ...
در پی حالی که از بازی Dark souls کردیم، رفتم با بدبختی Demon's souls رو گیز اوردم و الآن دارم بازی می کنم. (دلتون بسوزه) :d
ولی باید بگم که Dark souls واقعا خیلی بهتر بود، یعنی اینو بازی کردم یه جورایی متوجه شدم که کاملا توی بازی دوم اینا ایرادات بازی اول رو گرفتن .
در عین حال باید بگم که Dark souls خیلی هم سخت تر بود. این شاید به مراتب راحت تر باشه (البته شایدم چون من اونو قبلا بازی کردم این به نظرم راحت تر میاد).
گفتم شاید براتون جذاب باشه که بدونید چه تفاوت هایی بین دو نسخه هست، اومدم براتون بنویسم:
1 - بازی در شماره 1 حالت اکشن تر داره و کاراکتر زود نمی میره، در شماره 2 شما در ابتدای بازی با یکی دو ضربه از پا در میاید ولی در شماره 1 اینطور نیست و با ضربه خوردن خیلی کمتر از خونتون کم میشه.
2 - نبرد های شماره 2 خاص ترن و هوش مصنوعی بهتر، شما تا اونجا که می تونید در بازی شماره 2 از درگیری دوری می کنید و اغلب باید سعی کنید که 1 به 1 بجنگید و اگه دشمن بشه 2 تا کارتون واقعا سخت میشه، اما توی شماره یک می تونید به تنهایی به قلب 5 - 6 تا دشمن بزنید و همه رو تارومار کنید.
4 - بازی شماره 2 به قولی Open world تر هست و مراحل مرز بندی ندارن ولی در شماره 1 شما یک مکان مرکزی دارید که اونجا تصمیم می گیرید کدوم مرحله رو برید.
3 - در بازی شماره دو شما Bonfire دارید که حکم چک پوینت رو براتون داره علاوه بر اون در طی مراحل می تونید Shortcut هایی رو درست کنید، اما در بازی 1 شما فقط یک Arc Stone در ابتدای مرحله دارید و هر جای مرحله که بمیرید از اونجا شروع میشه ولی Shortcut در این بازی هم هست که دیگه لازم نباشه کل راه رو دوباره طی کنید.
5 - در بازی شماره 2 سیستم پر کردن خون با معجونیه که توی هر بون فایر به مقدار خاصی پر میشه ولی در شماره 1 گیاهانیه که در طی بازی پیدا می کنید و تعدادشون خیلی بیشتر از معجون های شماره دوئه.
6 - اسلحه ها و سیستم آپگرید کردنشون در شماره دو بسیار بهتر از شماره یکه.
7 - لول آپ در شماره دو پای هر بون فایر انجام میشه ولی در شماره یک فقط در همون مکان اصلی بازی که اسمش Nexus هست انجام میشه.
8 - مکان ها و دشمن ها هم در شماره 2 بسیار بهتر کار شدن.
9 - اون سیستم Human و Undead توی شماره 2، در شماره 1 وجود نداره و کاراکتر یه حالت پایداری داره.
10 - جادو ها توی شماره 2 تعداد داشت اما توی شماره یک همون سیستم Mana معروف وجود داره که شما می تونید حتی مانا رو پر کنید و باز هم جادو کنید.

دیگه فعلا همینا به ذهنم رسید ...

داستانش چیه؟

سر این بازی به اندازه ی کافی به f**k نرفتیم شماره دومشم تایید شد فکر کنم کارگردانش miazaki تا ما هاردکور گیمرهارو با این بازییاش دیوونه نکنه دست بردار نیست:-s

خارق العاده هست نسخه دوم دارك سولز هم معرفي شد و براي همين نسل هم عرضه ميشه ديروز داشتم دوباره دارك سولز بازي ميكردم گفتم چي ميشه نسخه دوم رو هم تو اين نسل بازي كنيم مثل اينكه خدا صدامونو شنيد اميدوارم به اندازه نسخه اول سخت و چالش برانگيز باشه.همچنين حداقل 20 تا باس اصلي داشته باشه.

سوال ديگه؟؟؟

2تا سوال1.آقا يكي بگه دارك هند.Dark Hand. رو از كجا ميشه پيدا كرد؟2.چطور ميشه با اين Snuggly داد و ستد يا معامله كرد؟با تشكر...

2تا سوال1.آقا يكي بگه دارك هند.Dark Hand. رو از كجا ميشه پيدا كرد؟2.چطور ميشه با اين Snuggly داد و ستد يا معامله كرد؟با تشكر...
براي اينكه DARK HAND رو بدست بياري بايد به كاوننت شبح تاريك DARK WRAITH ملحق بشي براي اينكه عضو اين COVENANT بشي بايد با DARK STALKER KATH در THE ABYSS ملاقات كني كه يه موجودي شبيه مار و زالويه دقيقا شبيه همون موجودي كه تو FIRE LINK SHRINE هست يعني KING SEEKER FRAMPT.
دو تا نكته وجود داره اينكه اگه LORD VESSEL رو گرفتي نباي دبري طرف KING SEEKER FRAMPT واقع در FIRE LINK SHRINE چون اگه بري پيشش ديگه نميتوني عضو اين كاوننت بشي.
نكته دوم اين استاكر تاريك فقط موقعي ظاهر ميشه كه LORD VESSEL رو يا نداشته باشي يا اگرم داري هنوز به KING SEEKER FRAMPT. نداده باشي. و بلافاصله بعد از نابود كردن FOUR KINGS ميتوني با اين موجود ملاقات كني.
وقتي به اين كاوننت پيوستي DARK HAND به عنوان پاداش از اين كاوننت مخوف دريافت ميكني.
وبه كمك اين موجود هم ميتوني بري به FIRELINK ALTAR.

در مورد SNUGGLY براي اينكه باهاش دادوستد كني بايد فقط 1 عدد از آيتمي رو كه پيشنهاد ميدي در درون لونش همون آشيانه DROP كني.
چند تا نكته وجود داره 1.فقط بايد يك آيتم رو دراپ كني وگرنه بقيه آيتم هات به هدر ميره.
2.آيتم موردنظر بايد دقيقا در درون لونه درآپ شه نه جلوش.
3.اگه SNUGGLY بهت بگه كه اين آيتم رو نميخواد يا به اندازه كافي از اين آيتم داره يا اين آيتم نرم وسافت نباشه و گرم نباشه به طور كلي قبولش نميكنه.
مهمترين نكته هم اينه كه بعد از درآپ كردن آيتم از بازي خارج شو و بازي رو دوباره لود كن تا وقتي كه برگردي جلويه لونش پاداشتو دريافت كني.

---------- نوشته در 07:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:37 PM ارسال شده بود ----------

baray bar dovom migam sharmande,gooshim farsi nadare.mamnon az tozihat kamelet.emroz on bakhsh ro ham rad kardam.ye soal: to in dark souls 2ta jay dige peyda shod:1)kenar daryache2)dam tablo naghashi.mikhastam begam aya jay dige ham to in bazi hast ke mesl in jaha makhfi bashe?rasti doost man demo ro az pardis game gerefti bebeni?
داداش كلا جاهاي مخفي تو بازي اين مناطق هستن 1.PAINTED WORID OF ARIAMIS
2.GREAT HOLLOW ,ASH LAKE
3.مكان دي ال سي بازي كه خودت اشاره كردي كنار همون درياچه DARK ROOT GARDEN كه بايد اون دختر رو از كريستال طلايي نجات بديمو...
البته يه سري اتاق مخفي و راه هاي مخفي و BONE FIRE هاي مخفي هم در بازي وجود دارن مثل اتاق شومينه ANOR LONDO ,مخفيگاه DAUGHTER OF CHAOS يا بن فايرهاي THE CATACOMBS و DARKROOT GARDEN و...
همچنين راه مخفي منتهي به كاوننت DARK MOON IF BLADE كه كشفش براي خودم خيلي لذت بخش بود اما لذت بخش ترين اكتشاف برام THE ABYSS بود زماني كه كاملا از ادامه بازي عاجز مونده بودم ونميدونستم روح LORD چهارمم رو از كجا بايد گير بيارم.

ویژگی های Dark hand چیه؟می ارزه گرفتنش؟

با dark hand در صورت کشتن امکان جذب humanity بالا میره, مثلا اگه تاجرا یا اهمگرا رو باش بکشی مقدار humanity که بهت میده دو برابر میشه
اگه شوالیه های DARK WRAITH رو که قبل محل four kings هستن رو بزنی هم ممکنه ازشون دراپ بشه

---------- نوشته در 07:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:37 PM ارسال شده بود ----------

داداش كلا جاهاي مخفي تو بازي اين مناطق هستن 1.PAINTED WORID OF ARIAMIS
2.GREAT HOLLOW ,ASH LAKE
3.مكان دي ال سي بازي كه خودت اشاره كردي كنار همون درياچه DARK ROOT GARDEN كه بايد اون دختر رو از كريستال طلايي نجات بديمو...
البته يه سري اتاق مخفي و راه هاي مخفي و BONE FIRE هاي مخفي هم در بازي وجود دارن مثل اتاق شومينه ANOR LONDO ,مخفيگاه DAUGHTER OF CHAOS يا بن فايرهاي THE CATACOMBS و DARKROOT GARDEN و...
همچنين راه مخفي منتهي به كاوننت DARK MOON IF BLADE كه كشفش براي خودم خيلي لذت بخش بود اما لذت بخش ترين اكتشاف برام THE ABYSS بود زماني كه كاملا از ادامه بازي عاجز مونده بودم ونميدونستم روح LORD چهارمم رو از كجا بايد گير بيارم.
یه سوال برای dlc بازی.اگر منظور از دختره همون زره طلاییه هست که اخر دریاچه جایی که این هیدرا هستش و باید بکشیش هست که من اونو نجات دادم(صداش شبیه مرداس:d)نجاتش دادم بعدش باید چکار کنم؟
ممنون

dadash man faghat makanhay"kenar daryache" va "tablo naghashi" ro kashf kardam.on yeki dige kojast?

---------- نوشته در 11:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:34 PM ارسال شده بود ----------

dar zemn on joje kalaghe che padashi mide?

یه سوال برای dlc بازی.اگر منظور از دختره همون زره طلاییه هست که اخر دریاچه جایی که این هیدرا هستش و باید بکشیش هست که من اونو نجات دادم(صداش شبیه مرداس:d)نجاتش دادم بعدش باید چکار کنم؟ممنون
برو صفحه 83 بر و بچ توضيح دادن{باید اول dusk of Oolacile رو نجات بدی, همون که انتهای چپ دریاچه{سمت چپ غول چند سره تو آب} غول کریستالی زردا زندانی شده, بعدش توی duke archive {همون جائي كه بعد كشتن باس Anor Londo و pendant دراپ میشه اگه ورداریش و بری به محل اون غول کریستالی زرده {سمت چپ درياچه كه دختره رو نشون دادي}راه ورود به مرحله جدیدو میبینی.فقط اگه از اول رفتی بدون که با لول پایین زدن باس ها فوق العاده مشکله

---------- نوشته در 02:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:12 PM ارسال شده بود ----------

یه سوال برای dlc بازی.اگر منظور از دختره همون زره طلاییه هست که اخر دریاچه جایی که این هیدرا هستش و باید بکشیش هست که من اونو نجات دادم(صداش شبیه مرداس:d)نجاتش دادم بعدش باید چکار کنم؟ممنون
برو صفحه 83 بر و بچ توضيح دادن{باید اول dusk of Oolacile رو نجات بدی, همون که انتهای چپ دریاچه{سمت چپ غول چند سره تو آب} غول کریستالی زردا زندانی شده, بعدش توی duke archive {همون جائي كه بعد كشتن باس Anor Londo}يه دونه موجود كريستالي برزگ هست كه آبي رنگه بكشش و pendant دراپ میشه اگه ورداریش و بری به محل اون غول کریستالی زرده {سمت چپ درياچه كه دختره رو آزاد دادي}راه ورود به مرحله جدیدو میبینی.فقط اگه از اول رفتی بدون که با لول پایین زدن باس ها فوق العاده مشکله

---------- نوشته در 02:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:24 PM ارسال شده بود ----------

بر وبچ هر كي ميدونه بگه كه رفتم تو فزش بدجورD:اين باسو چطور ميشه پيدا كرد:::::::::Dark Sun Gwyndolin

---------- نوشته در 02:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:35 PM ارسال شده بود ----------

بر وبچ هر كي ميدونه بگه كه رفتم تو فازش بدجورD:اين باسو چطور ميشه پيدا كرد:::::::::Dark Sun Gwyndolin

dadash man faghat makanhay"kenar daryache" va "tablo naghashi" ro kashf kardam.on yeki dige kojast?

great hollow و Ash lake راهشون از توی مرداب Blighttown ه. یه درخت بزرگ هست که ازش میری بالا و میری توش و دیوار نامرئی پشت صندوقچه رو میزنی و...

بر وبچ هر كي ميدونه بگه كه رفتم تو فازش بدجورD:اين باسو چطور ميشه پيدا كرد:::::::::Dark Sun Gwyndolin

انگشتر Darkmoon رو از Catacombs پیدا می کنی، میکنی توی انگشتت، میری پیش مجسمه نزدیک بون فایر دوم توی Anor Londo و مجسمه محو میشه و میری پایین و ...

یه سوال برای dlc بازی.اگر منظور از دختره همون زره طلاییه هست که اخر دریاچه جایی که این هیدرا هستش و باید بکشیش هست که من اونو نجات دادم(صداش شبیه مرداس:d)نجاتش دادم بعدش باید چکار کنم؟
ممنون
براي اينكه وارد dlc بازي بشي يعني مكان هاي sanctury garden ,Oolacile sanctury ,royal woods
,Oolacile town ship, chasm of the abyss,battle of stoicism
در درجه اول بايد lord vessel رو گرفته باشي و در fire link altar كار گذاشته باشي تا راهي كه به سمت the dukes archiver منتهي ميشه يعني هاله طلايي رنگي كه با قدرت great lord بسته شده باز بشه.
خوب حالا بعد از كار گذاشتن lord vessel به undead parish وارپ كن و بعد وارد dark root garden شو وسپس وارد dark root basin شو و راه خودتو به سمت پايين تپه ادامه بده تا hydra آن مار 7 سر رو از دور ببيني
اگه RUSTED IRON RING رو از UNDEAD ASYLUM از مسير در قفل شده و از روي پله ها برداشتي ديگه موقع حركت در مناطق POOR FOOTING مثل آب و مرداب و كف قيري SENS FORTRESS سرعتت كم نميشه وميتوني با سرعت استاندارد در اين مناطق حركت كني. در درياچه اين حلقه رو استفاده كن تا موقع مبارزه راحتت تر مار7 سر رو بكشي كه كشتنش خيلي ساده هست فقط مواظب باش تو درياچه نيفتي وغرق نشي.
اگه HYDRA رو كشتي كه بايد بري توي غار واقع در پشت درياچه تا برسي به انتهاي غار بعد بايد غول كريستالي طلايي رو نابود كني تا dusk of Oolacile رو آزاد كني زني با گيسوآني بافته شبيه سزارهاي رومي با چندين پر در داخل موهاش.
بعد از آزاد كردن dusk of Oolacile ميتوني در سمت راست درياچه summon اين شخصيت رو پيدا كني و احضارش كني و ازش miracle بخري.بعد از انجام اين كارها وارد قسمت ورودي the duks archives بشو وسربازان كريستالي رو نابود كن و از آسانسور برو بالا بعدش كمي جلوتر يك غول كريستاليه iron golem آبي رنگ سمت راست ايستاده نابودش كن و بعد از كشتنش آيتم BROKEN PENDANT رو كه دراپ ميشه بردار اين آيتم جادويي حكم يك كليد رو داره تا اجازه ورود به SANCTURY GARDEN رو دريافت كني بعد از گرفتن اين آيتم به DARL ROOT BASIN برگرد وبه انتهاي غار پشت درياچه برو همون جايي كه غول كريستالي طلايي رنگ رو نابود كردي وقتي به انتها برسي يه پرتال تاريك در اين قسمت وجود داره روش EXAMINE كن تا دستي از دل تاريكي دربياد تا ببرت به عمق زمين يعني SANCTURY GARDEN.

---------- نوشته در 06:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:41 PM ارسال شده بود ----------

---------- نوشته در 11:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:34 PM ارسال شده بود ----------

dar zemn on joje kalaghe che padashi mide?
براي وارد شدن به THE GREAT HOLLOW بايد وارد شهر آفت زده BLIGHT TOWN بشي اما راه هاي ورودي به اين شهر اگه LORD VESSEL رو گرفتي و كارگذاشتي و مخفيگاه DAUGHTER OF CHAOS رو پيدا كردي نزديكترين مسير به BLIGHT TOWN اينه كه به جايگاه DAUGHTER OF CHAOS وارپ كني.اما از راه هاي ديگه مثل در ورودي از DETHS ميتوني وارد BLIGHT TOWN بشي اما بهترين مسير بعد از مخفيگاه DAUGHTER OF CHAOS اينه كه بري به FIRE LINK SHRINE بعدش از پله هاي پايين و آسانسور وارد NEW LONDO RUINS بشي و بعدش با استفاده از راه پله NEW LONDO RUINS واقع درابتداي خرابه ها و سمت راست وارد دره VALLY OF DRAKS بشي و بعد از روي پل چوبي كوچيك وار د غار بشي وبعد از گذشتن از اين غار از تمام نردبون ها بياي پايين تا برسي به آسياب بادي كه حكم آسانسور رو داره و بعد از آساسنسور هم خودتو به پايين ترين نقطه BLIGHT TOWN برسون اگه لونه QUELLAQS OF DOMAIN رو قسمت شمالي اين مرداب فرض كنيم بايد جهت مخالف اين لونه رو بگيري يعني بري به سمت جنوب شرقي مرداب برو تا به ريشه خشكيده درخت غول آسا برسي وقتي رسيدي از روي تنه اين ريشه درخت به بالا برو تا به انتهاي اين قسمت برسي تا وارد قسمت خالي درخت بشي وقتي وارد اين مخفيگاه شدي ظاهرا بسته است اما يك ديوار مخفي در سمت چپ داخل درخت وجود داره با زدن يه ضربه شمشير يا هر اسلحه ديگه اين ديوار نامرئي محو ميشه ويك صندوق رو پيدا ميكني دوباره درست پشت همين صندوق يك راه مخفي ديگه وجود داره برو به پشت صندوق و به ديوار ضربه بزن تا راه مخفي به GREAT HOLLOW باز بشه مسير رو ادامه بده تا به بن فاير وا ين قسمت برسي.
نكته اگه RUSTED IRON RING رو داري حتما در داخل مرداب استفاده كن تاسرعت حركتت استاندارد بمونه وافت نكنه.
يك نكته مهم در GREAT HOLLOW يه انگشتر به نام CLORANTHY RING واقع در وسط اين ناحيه وجود داره كه براي گرفتنش بايد خودتو از روي تنه درخت به وسط و قسمت باز درخت توخالي بندازي تا اين انگشتر رو بگيري كه براي مبارزه با باس ها زياد به كار مياد و داري قدرت جادويي هست كه STAMINA REGENERATION رو 20% افزايش ميده كه مكمل خوبي همراه GRASS CREST SHIELD به حساب مياد.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or