Dark Souls | Xbox 360

:)) عمرا نزدیکشون هم نمی‌تونم بشم :دی کلا گیر کردم، البته گیر نکردم، یکم سخت میتونم Unit های معمولی جایی که می‌خوام برم رو بزنم، برا همین گفتم یکم Farm کنم.
براي اينكه بتوني باهاشون مبارزه كني بايد لولت بالا باشه و همچنين اسلحه هاي قدرتمندي داشته باشه يعني بايد اوسط بازيرو رد كني الان خيلي زوده بري اونجا به قول خودت نزديكشونم نميتوني بشي.:d

یه سوال مبتدیانه که مرتبط با اینجا هم نیست!!
وقتی دیسک بازی dark souls رو میزارم واجرا میکنم ارور میده و وارد بازی نمیشه..title up رو هم روی فلش مموری ریختم..
باید چی کار کنم؟

دوستان تازه بازی رو شروع کردم
Boss یا غول اول همون پتک به دست رو کشتم و الان یه جایی ام که روح داره :d
آماتورم تو DC راهنمایی کنین کلا :d

فقط یک نکته که نباید فراموش کنی و دوستان هم قبلا گفتن اینه که "اگه دیدی بازی خیلی خیلی سخت شده بدون راه رو اشتباه اومدی":d
برای راهنمایی هم Guide ـه Ign فکر کنم بدردت بخوره

:)) عمرا نزدیکشون هم نمی‌تونم بشم :دی کلا گیر کردم، البته گیر نکردم، یکم سخت میتونم Unit های معمولی جایی که می‌خوام برم رو بزنم، برا همین گفتم یکم Farm کنم.

شما برای farm کردن سولز وقتی یکم چرخ زدی و افتادن دنبالت میای سمت پله ها کنارش مکان برای وایستادن هست تا وسط برو اونا از پله ها میرن بالا که از بالا سرت بیان یه جورایی وسط اون یه تیکه زمین(بین دره و دیوار ) وایستا با سپر گارد بگیر میان میخورن رو کلت و پرت میشن پایین:))

dadash man na balad hastam , na emkanatesh ro daram.man hamishe ba gooshi meyam to site.gooshim ham farsi nadare.dadash bayad ye kam vaght bezari beri to arshive trailerhash.chon in demo hododan 2mah pish to site omade bode baray hamin ye kam bayad vaght bezary beri to arshive trailerha donbalesh.hatman boro chand chiz khayli khayli mohem toosh hast.faghat ajale kon ke man khayli montazeretam.Mamnon

dar zemn onjaye makhfi to taney derakht ham raftam.jaleb bod.akhar on ghesmat ezhdeha hamash az man dragon sale mikhad.1)age behesh bedi chi mishe?2)age bokoshish chi mishe3)dar zemn to achivementhay bazi ghesmathaye seckret bazi koja hastand?4)achivement "Discover Gravelord Servant covenant" chi hast?5)man 2ta payan to in bazi bishtar nadidam,aya in bazi be joz in 2ta,payan dige ham dare?Kolan 5ta soal shod ke age javab bedi mamnon misham

یه سوال مبتدیانه که مرتبط با اینجا هم نیست!!وقتی دیسک بازی dark souls رو میزارم واجرا میکنم ارور میده و وارد بازی نمیشه..title up رو هم روی فلش مموری ریختم..باید چی کار کنم؟
اگر دیسکت ال تی2 هست و میخوای روی ال تی3 اجراش کنی تایتل اپدیت حتما باید قدیمی باشه.اگه جدیدترین رو بریزی کار نمیکنه

سلام
من سری اول که بازی رو انجام دادم برای بیشتر کردن لول شمشیر از +5 باید یه ایتم از depth برمیداشتی که اسمش فکر کنم(larg ember)بود.بعد میبردیش پیش اهنگر undead parish و شمشیر رو +10 میکردی و بعد جای اهنگر anor londo با روح باس که کشته بودی ترکیبش میکردی و یه چیزی میشد.
ولی الان من اون ایتم رو دادم به اهنگر و شمشیر از +6 یا +7 بالاتر نمیره و از لیست غیب میشه!:-/
باید کار خاصی انجام بدم؟سری اول که بازی تموم شد همونجور بود که گفتم!:|
ممنون

ما راهنماييت ميكنيم غمت نباشه بچه ها ي حرفه اي اينجا زيادن.:d
یکی لطف میکنه بگه این بازی دقیق چند ساعت گیم پلی داره ؟ و ارزش بازی کردن داره یا نه ؟ و سوال آخر اینکه اعتیاد آوره آیا ؟ :d
اگه بخواي خالص محيطو بگردي و هيچ آيتمي رو جا نذاري و سر از همه جاهايه مخفي بازي دربياري بيشتر از 80 ساعت وحتي به 100 ساعت هم ميرسه اگه دفعه اول تموم كني.
ارزش بازي كردن چه عرض كنم عرضش 300 ساعت بازي كردنم داره به شرطي كه عاشقش بشي وبه زور تحملش نكني. واكه باهاش مچ بشي به شدت اعتيادآور وخانمان سوزه پس حواست باشه.:d

---------- نوشته در 01:39 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:20 AM ارسال شده بود ----------

سلام
من سری اول که بازی رو انجام دادم برای بیشتر کردن لول شمشیر از +5 باید یه ایتم از depth برمیداشتی که اسمش فکر کنم(larg ember)بود.بعد میبردیش پیش اهنگر undead parish و شمشیر رو +10 میکردی و بعد جای اهنگر anor londo با روح باس که کشته بودی ترکیبش میکردی و یه چیزی میشد.
ولی الان من اون ایتم رو دادم به اهنگر و شمشیر از +6 یا +7 بالاتر نمیره و از لیست غیب میشه!:-/
باید کار خاصی انجام بدم؟سری اول که بازی تموم شد همونجور بود که گفتم!:|
ممنون
اصولا سلاح هاي استاندارد بوسله large ember تا 10+ و بوسيله very large ember واقع در new londo ruins تا 15+ reinforce ميشن.
اگه از ليستت غيب شدن بدون كه درجه آپ گريدشون به احتمال قوي تموم شده وبايد وارد مرحله ascension ميشن يعني بايد ازشون سلاح هاي divine ,fire ,crystal ,std,occur ,enchant,magic ,chaos,lighting,raw و... بسازي.
البته سلاح هايي هستن كه بصورت استاندارد آپگريد نميشن, اگه سلاح هاي مربوط به اژده ها باشن با dragon scale آپگريد ميشن واگه يونيك باشن يعني از روح باس ها ساخته شده باشن با demon titanite آپگريد ميشن واگه مربوط به جادوگري و knight ها وخاص باشن با twinkling titanite آپ گريد ميشن.

dar zemn onjaye makhfi to taney derakht ham raftam.jaleb bod.akhar on ghesmat ezhdeha hamash az man dragon sale mikhad.1)age behesh bedi chi mishe?2)age bokoshish chi mishe3)dar zemn to achivementhay bazi ghesmathaye seckret bazi koja hastand?4)achivement "Discover Gravelord Servant covenant" chi hast?5)man 2ta payan to in bazi bishtar nadidam,aya in bazi be joz in 2ta,payan dige ham dare?Kolan 5ta soal shod ke age javab bedi mamnon misham

درود
1.اگه بهش dragon sale بدی یه سنگ بهت میده و هم توانایی اتیشی که از کله اژدها میاد بیرون بیشتر میشه, تا 80 تا میتونی بهش بدی و هی اتیشو قویتر کنی البته اگه داشته باشی!!!!
2.نمیشه کشتش امتحان کن, فقط میشه دمشو زد که یه شمشیر خوب ولی سنگین بهت میده اتفاقی هم نمیفته
3.؟؟؟؟
4.تو catacomb درست نرسیده به عقرب سمت چپ یه تابوت باز هست هست که کنارش بری یه گزینه میاد که میتونی توش بخوابی بعد مدتی میبرنت پیش lord nito و میتونی عضو گروهش بشی با offer کردن ایتم هم 2تا miracle بهت میده ( البته همه اینا به شرطیه که هنوز nito رو نکشته باشی)
5.همین 2تاست ( یه جا نوشته بود اگه manus رو تحت شرایط خاصی بکشی وقبلش 2تا پایان قبلیو دیده باشی احتمالا یه پایان دیگه هم هست ولی من خودم همچین چیزی ندیدم, فکر کنم چرت نوشته بود:d)

---------- نوشته در 03:09 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:59 AM ارسال شده بود ----------

یکی لطف میکنه بگه این بازی دقیق چند ساعت گیم پلی داره ؟ و ارزش بازی کردن داره یا نه ؟ و سوال آخر اینکه اعتیاد آوره آیا ؟ :d

ساعتشو که دوستان گفتن , ارزش هر بازی کاملا به سلیقه خود گیمر مرتیظه, به نظر من بهترین بازی نقش افرینیه که ساخته شده

اصولا سلاح هاي استاندارد بوسله large ember تا 10+ و بوسيله very large ember واقع در new londo ruins تا 15+ reinforce ميشن.
اگه از ليستت غيب شدن بدون كه درجه آپ گريدشون به احتمال قوي تموم شده وبايد وارد مرحله ascension ميشن يعني بايد ازشون سلاح هاي divine ,fire ,crystal ,std,occur ,enchant,magic ,chaos,lighting,raw و... بسازي.
البته سلاح هايي هستن كه بصورت استاندارد آپگريد نميشن, اگه سلاح هاي مربوط به اژده ها باشن با dragon scale آپگريد ميشن واگه يونيك باشن يعني از روح باس ها ساخته شده باشن با demon titanite آپگريد ميشن واگه مربوط به جادوگري و knight ها وخاص باشن با twinkling titanite آپ گريد ميشن.
فکر کنم به این مرحله ascension رسیدن باید چکارشون کنم؟
من مثلا broken straight sword رو تا +5 اپگرید میکردم و بعدش با larg ember به +10 میرسوندم و میدادم به اهنگر anor londo و اونم با روح یکی از این باس های بازی که کشتم یه شمشیر یا سپری میساخت ولی الان نمیشه!
ممنون

فکر کنم به این مرحله ascension رسیدن باید چکارشون کنم؟
من مثلا broken straight sword رو تا +5 اپگرید میکردم و بعدش با larg ember به +10 میرسوندم و میدادم به اهنگر anor londo و اونم با روح یکی از این باس های بازی که کشتم یه شمشیر یا سپری میساخت ولی الان نمیشه!
ممنون

همه ی اسلحه ها رو که نمیشه اینکارو کرد.مثلا همون بروکن سوردی که گفتین رو میشه با روح سیف great sword of astorias رو ساخت باهاش.
وقتی که به مرحله ی ascension رسیدن هر اهنگری چندتا از قابلیتهایی که دوستمون بالا گفتن رو داره و میتونه سلاحتو به اونا تبدیل کنه.مثلا دمیج اتش و رعدوبرق و اینجور چیزا بهش اضافه میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or