Dark Souls | Xbox 360

به خودم میگم چرا من این بازی رو پیگیرش نشدم!! از بس مردم بد گفتن از بازی! منم گفتم حتمی چیزه چرتیه! ولی وقتی Trailer این Dark Souls 2 رو تو VGA دیدم، روانی اتمسفر و جو بازی شدم!! گفتم من که عاشق RPG های اینجوری‌ام چرا اینو بازی نکردم؟ و وقتی بعد از 10 ساعت مرگ و میر متدوال :دی یکم پیشرفت کردم تو بازی، واقعا می‌تونم بگم یک شاهکار هست، شاهکار

فوق العادست، واقعا فوق العادست .
اتمسفر بازی نا خودآگاه آدمو جذب می کنه.
نمی دونم به منطقه Anor Londo رسیدی یا نه ؟ طراحی اون مرحله رو واقعا دوست دارم.
کلا طراحی مراحلش شاهکاره .
البته بعضی مراحلش رو هم اصلا دوست ندارم به این دلیل که خیلی روی اعصابه، مثلا Blighttown ... از اینکه وارد این قسمت بازی بشم نفرت دارم.

این باس Gwyndolin تو نسخه معمولی هم بود؟:-/
من تو بحث بچه ها تو تاپیک ds 2 این موضوع رو فهمیدم!از کجا و چجوری باید برم پیشش؟
ممنون
آره توی نسخه اول هم بود.
برای اینکه باهاش روبرو بشی، انگشتر Darkmoon Seance Ring رو از Catacombs به دست بیار. بعدش توی Anor Londo برو توی اون پلتفرم چرخان و یه بار دیگه بچرخونش تا بیاد پایین تر. در واقع این باس پایین جایی هست که تو با Ornstein و Smoogh میجنگی.
اونجا انگشتر رو بکن به دستت تا مجسمه Gwyn محو بشه.
پایین پله ها، یه فرش هست. میتونی اونجا عضو Covenant اونها بشی. اگر از مه سفید بگذری، Gwyndolin به خاطر اینکه وارد مقبره Gwyn شدی بهت حمله میکنه.

راه دوم اینه که یه تیر به Gwynevere بزنی تا محو بشه. در این صورت، Anor Londo شب میشه و دشمنای اونجا همگی محو میشن. این کار باعث میشه Firekeeper آنور لوندو بهت حمله کنه وکه مجبوری بکشیش و Bonfire اونجا خاموش میشه. بعدش بری پایین و ادامه ماجرا
راه اول رو بری بهتره. البته دیدن آنور لوندو توی شب هم خالی از لطف نیست!

آخرین ویرایش:
ممنون فقط این انگشتر اگر جاش سر راسته بگو. اگر نه که برم بگردم پیداش کنم!
راستشو بخوای دقیقا یادم نمیاد از کجا برش داشتم. چون من توی دفعه اول برش داشتم و الان دفعه 6 هستم. اینم از همون دفعه اول توی جعبه آیتمم مونده.

توی Catacombs باید دنبالش بگردی، از پله های مارپیچ که میای پایین یه دیواری هست که با ضربه خراب میشه، اونجا یه نردبون هست که میره پایین و تعدادی اسکلت هست که می کشیشون یا فرار می کنی و میری ته دالان و انگشتر و بر میداری و بر میگردی .

راسیت این four king رو سری 2وم با چی میکشین؟
من هرچی زور زدم نمرد.بار اول راحت مرد ولی این بار چه با dragon tooth +5 و چه با great sword artorias نمیمیره!

راسیت این four king رو سری 2وم با چی میکشین؟
من هرچی زور زدم نمرد.بار اول راحت مرد ولی این بار چه با dragon tooth +5 و چه با great sword artorias نمیمیره!
ببین اینا رو هر کار کنی ضربه میخوری. من خودم هر دفعه با همین Dragin Tooth میکشمشون. فقط نباید کم بیاری. فقط باید ضربه بزنی. سلاحتو با 2تا دست بگیری بهتره. اگر بتونی دورش بزنی و بری پشت سرش بازم بهتره. هر چه سریع تر اینا رو بکشی، بهرته چون بعدیا اگر ظاهر بشن کارت سخت میشه

اونجاییه که فلش زدم.

ynoq0gql1h9z7dirp04s.gif

آقا به خدا دارید زیاد از حد این Dragin Tooth رو تحویل میگیرید! :d
به نظر همون Black Knight Sword با توجه به وزنی که داره خیلی بهتره! اگرم جفتشون فول اپگرید باشن فکر نکنم Dragin Tooth دمیجش از Black Knight Sword خیلی بیشتر باشه. نهایتش 50 تا که در عوض Black Knight Sword به خاطر 10 کیلو وزن کمترش هم می تونید تعداد ضربات بیشتر بزنید و هم سرعتش خیلی بیشتر! بعد اونم Black Knight Greataxe گزینه ی خیلی بهتریه تا Dragin Tooth :d

پ.ن: کسی تو 360 آنلاین میزنه اینو؟

به نظر همون Black Knight Sword با توجه به وزنی که داره خیلی بهتره! اگرم جفتشون فول اپگرید باشن فکر نکنم Dragin Tooth دمیجش از Black Knight Sword خیلی بیشتر باشه. نهایتش 50 تا که در عوض Black Knight Sword به خاطر 10 کیلو وزن کمترش هم می تونید تعداد ضربات بیشتر بزنید و هم سرعتش خیلی بیشتر! بعد اونم Black Knight Greataxe گزینه ی خیلی بهتریه تا Dragin Tooth :d

آخه فقط به قدرتش نیست، Dragon Tooth در برابر دفاع قویه و نمیشه با سپر جلوش محافظت کرد و همینطور با یه ضربه حریفو پهن می کنه روی زمین .
ولی بازم با این حال به نظر من توی سلاح های اینجوری Grant از Dragon tooth بهتره .

اونجاییه که فلش زدم.

ynoq0gql1h9z7dirp04s.gif

موافقم. dragon tooth يكي از بهترين سلاحهاي سنگين بازي ولي نميشه گفت بهترينه چون يه ضعف بزرگ داره و اينه كه كنده و واقعا بايد حرفه اي باشي تا بتوني با اين سلاح درست كاركني يعني بايد بدوني دقيقا چه موقعي ضربه رو بزني كه با توجه به كندي اين سلاح زود بتوني با سپر ضربات دشمن رو block كني. اما دو نكته وجود داره كه اين سلاحو تبديل به يكي از بهترين great hammer هاي بازي كرده.
.1وقتي اين سلاحو تا5+ ارتقا ميديم يعني dragon tooth+5 دميجي معادل 435 واحد پيدا ميكنه كه در صورت زدن ضربه با دودست اين دميج بالايه 650 تا ميشه من خودم دم كالاميت رو با اين سلاح زدم.
يه نكته ديگه كه بايد توجه كنيم اينه كه گول دميج فيزيكي سلاح رو نبايد خورد چون اين دميج فيزيكي براي سلاح هايي كه سنگين تر هستن و strength بالاتري براي استفاده كردن ميخوان اين دميج به مراتب بالاتر است از سلاح هايي كه سبك تر هستن و strenth پايينتري ميخوان.
يه مثال ميزنم سلاح obsidian great sword كه باقطع كردن دم كالاميت بدست مياد دميجش 320 هست در صورتي كه dragon tooth قبل از ارتقا دميجش 290 هست ولي يك ضربه يك دستي dragon tooth حداقل 2 برابر قويتر از ضربه يك دستي obsidian great sword هست اما چرا؟
چون obsidian great sword وزنش معادل 8.0 و براي استفاده 20 واحد strengh ميخواد اما dragon tooth وزنش معادل 18.0 هست وبراي استفاده بخاطر وزن سنگينش 40 واحد strength ميخواد پس ميتونيم اينطوري نتيجه گيري كنيم چون dragon tooth وزن بالايي داره وبه مراتب strength بالايي براي استفاده ميخواد هنگام ضربه زدن مقدار زيادي از stamina يا انرژي رو مصرف ميكنه و در نتيجه damage فيزيكي خيلي بالايي هم بر دشمنان وارد ميكنه من هر ضربه دو دستي كه با dragon tooth+5 به gwyn وارد ميكردم بيشتر از 650 واجد از خونش كم ميشد.
پس هر سلاجي كه سنگينتر باشه و نياز به strength بالاتري داشته باشه در نتيجه قدرت بيشتري هم داره.
به عنوان مثال havel's shield ,great shield of artorias بخاطر وزن سنگيني كه دارن و در كنارش نياز به strength بالايي براي استفاده دارن, تبديل شدن به بهترين سپرهاي بازي.همچنين بايد قدرت جادويي آيتم هارو هم در چنين مواقعي در نظر گرفت مثلا dragon tooth داري يك قدرت جادويي هست كه flame defense ,magic defense رو به اندازه 20 واحد بيشتر ميكنه و در نتيجه رسيستانس در برابر اين نوع ضربات افزايش پيدا ميكنه.همچنين havel's shield قدرت جادويي منحصر به فردي در برابر سم poise داره.

دوستان رسیدم به این orenstine و smough اون سریعه orenstine رو میزنم میکشم smough قوی میشه بعد بیشتر وقتا که میرم با dragoon tooth ضربه بزنم به smough میپره بالا وقتی میخوره زمین یه موج الکتریسیته میاد حتی اگه فرار هم بکنم میمیرم سلاحی یا سپری هست که بتونم از این موج های الکتریسیته جون سالم به در ببرم شما چطوری smough رو کشتید بعد چنتا سوال هم دارم 1-اون دموی اول بازی چی میگه انگلیسیم خوب نیست زیاد 2-gwindolin و gwinever رابطه ای با lord gwin دارند؟3-این artorias کی بوده والان کی یا چی هست مگه قبلا نمرده پس چرا تو prepare to die باید باهاش بجنگیم ؟4- راهی هست که با کشتن gwindolin شیوا باهامون دشمن نشه و firelink anorlondo سالم باقی بمونن ؟5-برای اینکه پایان خوب بازی رو ببینیم باید همه ی firelink هارو روشن کرده باشیم مثلا اگه firelink anorlondo یا firelink firelinkshrine خاموش بشن یا firelink یکی از مناطق رو یادمون رفته باشه روشن کنیم میتونیم پایان خوب بازی رو بازم ببینیم؟ 6-توی catacombs چه سلاحی بردارم تا این اسکلتا رو بکشم ؟7-اون ازدها قرمزرو چجوری میشه کشت و اون firelink زیر ازدها قرمزرو چطوری باید روشن کنم ؟8-اون الکتریسیته ای که ازدها ابی ها توی valley of drakes میزنن رو با چه سپری میشه دفع کرد واصلا اونا از چی محافظت میکنن ؟9-چطوری برگردم به undead asylum؟10- جایی تو بازی هست که بتونم ایتم ها رو بفروشم یه عالمه سپر چوبی و اسلحه های مختلف دارم که نیازی بهشون ندارم

دوستان رسیدم به این orenstine و smough اون سریعه orenstine رو میزنم میکشم smough قوی میشه بعد بیشتر وقتا که میرم با dragoon tooth ضربه بزنم به smough میپره بالا وقتی میخوره زمین یه موج الکتریسیته میاد حتی اگه فرار هم بکنم میمیرم سلاحی یا سپری هست که بتونم از این موج های الکتریسیته جون سالم به در ببرم شما چطوری smough رو کشتید بعد چنتا سوال هم دارم 1-اون دموی اول بازی چی میگه انگلیسیم خوب نیست زیاد 2-gwindolin و gwinever رابطه ای با lord gwin دارند؟3-این artorias کی بوده والان کی یا چی هست مگه قبلا نمرده پس چرا تو prepare to die باید باهاش بجنگیم ؟4- راهی هست که با کشتن gwindolin شیوا باهامون دشمن نشه و firelink anorlondo سالم باقی بمونن ؟5-برای اینکه پایان خوب بازی رو ببینیم باید همه ی firelink هارو روشن کرده باشیم مثلا اگه firelink anorlondo یا firelink firelinkshrine خاموش بشن یا firelink یکی از مناطق رو یادمون رفته باشه روشن کنیم میتونیم پایان خوب بازی رو بازم ببینیم؟ 6-توی catacombs چه سلاحی بردارم تا این اسکلتا رو بکشم ؟7-اون ازدها قرمزرو چجوری میشه کشت و اون firelink زیر ازدها قرمزرو چطوری باید روشن کنم ؟8-اون الکتریسیته ای که ازدها ابی ها توی valley of drakes میزنن رو با چه سپری میشه دفع کرد واصلا اونا از چی محافظت میکنن ؟9-چطوری برگردم به undead asylum؟10- جایی تو بازی هست که بتونم ایتم ها رو بفروشم یه عالمه سپر چوبی و اسلحه های مختلف دارم که نیازی بهشون ندارم
خب بهترین کار رو کردی که اول Ornstein رو کشتی. وقتی که فقط Smough موند، کافیه دور یه ستون بچرخیو وقتی هم پرید بالا، فرصت کافی داری که فرار کنی. در واقع قسمت اصلی رو پشت سر گذاشتی، فقط قسمت آسون مونده

در مورد سوالاتت:

1- دموی اول بازی میگه که اول اژدهایان بر روی زمین حکومت داشتند تا اینکه در اعماق زمین، آتش پدیدار میشه و 4 تا لرد به وجود میاد. آخرینشون به آسونی فراموش میشه. فقط Gwyn و Nito و Izalith این وسط در مرکز توجه میمونن. تا اینکه این آتش رفته رفته کمرنگ میشه و همه انسان ها به یه نفرین به نام Darksign دچار میشن که باعث میشه مثل مرده ها بشن. تو هم یکی از همین مرده ها هستی. منتها در افسانه ها اومده که یکی ظهور میکنه و دنیا رو نجات میده. که اگر با kaathe حرف بزنی، بهت میگه تو از نوادگان لرد چهارمی هستی که باید بقیه لردها رو بکشی و Dark Lord بشی.

2- اونا بچه های Gwyn هستن

3- آرتوریاس یکی از چهار شوالیه بزرگ لرد Gwyn بوده که زمانی که Abyss به Olacile حمله میکنه، میره اونجا تا اونا رو نابود کنه. تنها کسی هم بوده که تونسته وارد Abyss بشه. منتها اونجا به دست Darkwraith ها شکست میخوره و برای همیشه گرفتار میشه.
اون 3 تا دیگه هم یکی همین Ornstein هست. یکی Gough همون غوله توی DLC که بهت کمک میکنه و آخری هم Lord's Blade Ciaran هست که بعد از کشتن آرتوریاس ظاهر میشه. Ornstein فرمانده-شون بود.

4- فکر نکنم

5- نه ربطی به اینا نداره. بعد از کشتن Gwyn، یا باید از در بری بیرون و یا باید Bonfire رو روشن کنی

6- توی Catacombs، اگه بتونی توی قبرستون zweihander رو برداری و اونو به درجه Divine ارتقا بدی، دیگه اسکلت ها زنده نمیشن. یا میتونی یه جادوگر که یه چراغ تو دستش هست رو بکشی تا طلسم بشکنه و اسکلت های هر منطقه ای که اینا توش هستن، دیگه زنده نمیشن

7- اژدهای قرمز رو من نتونستم بکشم. ولی بعضی از دوستان مثل اینکه تونستن. برای رفتن به Bonfire اونجا، کافیه کنار پله هایی که میره به پایین وایسی و یه تیر بهش بزنی تا بیاد پایین و سریع از بین پاهاش بری کنار Bonfire

8- بهترین سپر های بازی Greatshield Of Artorias و Havels Greatshield' هستن. اینا بسیار مقاوم هستن ولی باز هم فکر نکنم هیچ سپری بتونه به طور کامل جلوی جرقه ها رو بگیره

9- کافیه بری توی آسانوسوری که میخوره به کلیسای Undead Parish. همین که آسانسور راه افتاد و رفت بالا، یه لحظه یه شکاف توی دیوار پدیدار میشه. از آسانسور میپری بیرون و میری سمت راست. بعد میپری روی ستون برج و از پله ها میری بالا و میری توی لونه کلاغ حدود 2 دقیقه میشینی تا کلاغ ببرتت اونجا

10- نمیتونی بفروشی اما فکر کنم Frampt میتونه اونا رو بخوره و بهت سول بده

8-اون الکتریسیته ای که ازدها ابی ها توی valley of drakes میزنن رو با چه سپری میشه دفع کرد واصلا اونا از چی محافظت میکنن
سپرهایی از جنس چوب جلوی الکتریسیته مقام ترند.

خیلی ممنونم که دوستان به من جواب دادن ولی یه چند تا سوال دیگه برام پیش اومد 1-این frampt کیه و کجاست؟2-abyss و olacile و darkwraith کین یا چین و kaathe کیه وکجاست ؟4- طبق حرف های kaathe پایانی که ما تبدیل به dark lord میشیم پایان اصلی بازیه نه پایانی که firelink رو روشن میکنیم مگه نه؟5-این وجود lord های سه گانه چرا باعث طاعون میشه ؟6-lord izalith کیه تو بازی هست اصلا یادم نمییاد هیچ کدوم از باسای بازی اسمشون lord izalth باشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or