Dark Souls | Xbox 360

خیلی ممنونم که دوستان به من جواب دادن ولی یه چند تا سوال دیگه برام پیش اومد 1-این frampt کیه و کجاست؟2-abyss و olacile و darkwraith کین یا چین و kaathe کیه وکجاست ؟4- طبق حرف های kaathe پایانی که ما تبدیل به dark lord میشیم پایان اصلی بازیه نه پایانی که firelink رو روشن میکنیم مگه نه؟5-این وجود lord های سه گانه چرا باعث طاعون میشه ؟6-lord izalith کیه تو بازی هست اصلا یادم نمییاد هیچ کدوم از باسای بازی اسمشون lord izalth باشه؟
Kingseeker Framp یه Primordial Serpent هست. وقتی 2 تا ناقوس رو به صدا در میاری، توی Firelink Shrine یه در توی زمین باز شده و یه مار بزرگ از توش اومده بیرون. ایشون هستن:

CrazyDog_Art.JPG
abyss یه نیروی تاریکی بود که به Oolacile حمله میکنه. Oolacile اگر اشتباه نکنم همین جای هست که بازی توش جریان داره. وقتی که Abyss میاد Dusk Of Oolacile رو زندانی میکنه، توسط یه شوالیه آزاد میشه که خودش میگه که این شوالیه همون Artorias بوده. منتها آرتوریاس اسیر Abyss میشه. Dusk Of Oolacile هم بعد از آزاد شدنش توی یه غول کریستالی زندانی میشه تا زمان حال. که شخصیت اصلی نجاتش میده و بعدش میتونی وارد DLC بشی.

Darkstalker Kaathe یه Primordial Serpent دیگه هست که در صورتی ظاهر میشه که وارد The Abyss شده باشی. قیافه-ش دقیقا همون Frampt هست. این Kaathe رهر Darkwraith Covenant هست.

آره پایان اصلی اینه که تو تبدیل به Dark Lord بشی.

لرد ها با قدرتشون اژدهایان رو نابود میکنن. Gwyn م خودشو قربانی میکنه تا آتش جاودانه بمونه. منتها بعد از گذشت زمان، آتش رفته رفته محو میشه و همه نفرین میشن.

Lost Izalith در واقع یکی از چهارتا لرد هست که توی دموی اول بازی هم نشون میده. توی دمو میگه Witch Izalith و دختران آشفتگی اش. که تو 2 تا از دختراش رو توی بازی میبینی که نصف عنکبوت و نصف انسان هستن. سومی هم جلوی در Bed Of Chaos هست. تو ویکی اینجوری نوشته:
The Witch of Izalith attempted to duplicate the First Flame from a soul, but instead created a distorted being of Chaos and Fire. Its power formed a bed of life which would become the source of all demons. The boss is located in a chamber below Lost Izalith, and the entrance is guarded by a daughter of chaos.
میگه که آیزالت سعی داشت که نخستین آتش رو از یه روح بازسازی کنه و اونو تکرار کنه اما در عوض یه جور آشفتگی از آتش به وجود آورد. قدرت اون یه بستر زندگی رو تشکیل داد که منبع تمام شیاطین شد.

در واقع تو خود آیزالت رو نمیبینی بله بستر آشفتگی رو میبینی (Bed Of Chaos)

فقط یه نکته که باید بگم اینه که من کامل به داستان وارد نیستم. اگر احد میومد توی بحثمون خیلی بهتر میتونستیم یه جمع بندی درست و حسابی بکنیم. چندتا نکته هم مبهم هست و باید فرضیه سازی کنیم.
من خودم توی ویکی و فروم های خارجی و آیتم های بازی و NPC ها دارم ته و توی داستان بازی رو در میارم.

آخرین ویرایش:
Kingseeker Framp یه Primordial Serpent هست. وقتی 2 تا ناقوس رو به صدا در میاری، توی Firelink Shrine یه در توی زمین باز شده و یه مار بزرگ از توش اومده بیرون. ایشون هستن:

CrazyDog_Art.JPG
abyss یه نیروی تاریکی بود که به Oolacile حمله میکنه. Oolacile اگر اشتباه نکنم همین جای هست که بازی توش جریان داره. وقتی که Abyss میاد Dusk Of Oolacile رو زندانی میکنه، توسط یه شوالیه آزاد میشه که خودش میگه که این شوالیه همون Artorias بوده. منتها آرتوریاس اسیر Abyss میشه. Dusk Of Oolacile هم بعد از آزاد شدنش توی یه غول کریستالی زندانی میشه تا زمان حال. که شخصیت اصلی نجاتش میده و بعدش میتونی وارد DLC بشی.

Darkstalker Kaathe یه Primordial Serpent دیگه هست که در صورتی ظاهر میشه که وارد The Abyss شده باشی. قیافه-ش دقیقا همون Frampt هست. این Kaathe رهر Darkwraith Covenant هست.

آره پایان اصلی اینه که تو تبدیل به Dark Lord بشی.

لرد ها با قدرتشون اژدهایان رو نابود میکنن. Gwyn م خودشو قربانی میکنه تا آتش جاودانه بمونه. منتها بعد از گذشت زمان، آتش رفته رفته محو میشه و همه نفرین میشن.

Lost Izalith در واقع یکی از چهارتا لرد هست که توی دموی اول بازی هم نشون میده. توی دمو میگه Witch Izalith و دختران آشفتگی اش. که تو 2 تا از دختراش رو توی بازی میبینی که نصف عنکبوت و نصف انسان هستن. سومی هم جلوی در Bed Of Chaos هست. تو ویکی اینجوری نوشته:

میگه که آیزالت سعی داشت که نخستین آتش رو از یه روح بازسازی کنه و اونو تکرار کنه اما در عوض یه جور آشفتگی از آتش به وجود آورد. قدرت اون یه بستر زندگی رو تشکیل داد که منبع تمام شیاطین شد.

در واقع تو خود آیزالت رو نمیبینی بله بستر آشفتگی رو میبینی (Bed Of Chaos)

فقط یه نکته که باید بگم اینه که من کامل به داستان وارد نیستم. اگر احد میومد توی بحثمون خیلی بهتر میتونستیم یه جمع بندی درست و حسابی بکنیم. چندتا نکته هم مبهم هست و باید فرضیه سازی کنیم.
من خودم توی ویکی و فروم های خارجی و آیتم های بازی و NPC ها دارم ته و توی داستان بازی رو در میارم.

درود
بله ظاهرا پایان اصلی همینه که بری بیرون, pendantی که gift اولیه بازی هم هست مال لرد چهارم هستش و احتمالا Reah of Thorolund هم که این گردنبند رو داره یکی دیگه از نوادگان اونه . . .
( بچه ها تا حالا کسی به اون مردک Petrus of Thorlund روح داده ببینه ماموریت مخفیشون به catacomb چی بوده ؟!!؟ اگه جریانو میدونید به منم بگید )
gwinever در واقع یه توهمه که gwindolin با جادو ایجاد کرده و احتمالا از همین طریق میخواد شما رو مجاب کنه که باید به حرف kingseeker Framp گوش کنی و bonrefire رو روشن کنی و جانشین پدرش بشی

علي جان توضيحات كامل و زيبايي رو دادن منم يه چيزايي رو ميگم هرچند ناقصه.:d

GWYN پادشاه اخگر ,او يك جنگجوي بزرگ و خداوند بود كه با نام پادشاه (روشنايي)خورشيد هم شناخته ميشه كسي كه به عصر باستاني دراگن ها پايان داد زماني كه او به همراه GRAVE LORD NITO , IZALITH ,SEATH THE SCALESS, گورزاد نهاني و شواليه هايه وفادارش با دراگن ها جنگيد او به دليل نزاع هايي كه پبش اومد خودش رو بوسيله وصل شدن به نخستين آتش قرباني كرد حداقل هزاران سال قبل از وقايع بازي.
وبدين ترتيب عصر آتش شروع شد.
GWYN بسيار قدرتمند بود وبه همين خاطر قسمت هايي از روحش را براي پادشاهان FOUR KINGS, SEATH THE SCALESS به ميراث گذاشت اما هنوز روح او باقي مانده بود و واقعا قويترين نيرو به حساب ميومد.

در مورد IZALITH هم او يك جادوگر بود كه همينطور كه علي گفت بخاطر سعي در بازسازي نخستين آتش هرجو مرجي از آتش بوجود اومد و اين آشفتگي تبديل شده به بستري از زندگي براي بيرون آمدن شياطين.
IZALITH هفت تا دختر داشت كه تنها يكي از دختراش تونست از اون مهلكه جون سالم به در ببره و فرار كنه يعني QUELANA و دوتا دختر ديگه اي هم كه مادر بازي ميبينيم بصورت نيمه انسان وعنكوبت دراومدند وبصورت نيمه TRANSFORMED شدن و بقيه هم به همراه مادرشون در BED OF CHAOS گرفتارشدن به نظرم اون روح آتشيني كه در BED OF CHAOS قرار گرفته روح منفور شده خود آيزالت هست.

KING SEEKER هم يك مار ازلي به حساب مياد كه حتي بعد از به صدار درآوردن ناقوس اول ميتونيم صداي خروپفشو بشنويم.
در مورد DARK WRAITH ها هم اگه LORD VESSEL رو بدي به Kingseeker Frampt ديگه نميتوني با Darkstalker Kaathe ملاقات كني وعضو اين كاوننت بشي.

آخرین ویرایش:
سلام
من عضو DARK WRAITH شدم به این مارمولکه اگه humanity بدم چی میشه؟چندتا باید بدم؟
ممنون
هر کدوم از Covenant ها تا 3 لول میشه توی اون ها پیشرفت کرد.
اگر به این ماره حدود 30 تا Humanity بدی، یه سلاح بهت میده و یه ست کامل زره.

سلام

دوستان بنده می خوام این بازی رو شروع کنم منتها حوصله گیج شدن و مرگ های اعصاب خرد کن رو ندارم. اگر میشه یه گاید خوب معرفی کنید تا از همین ابتدا رو اصول پیش بریم.:d

با تشکر

سلام

دوستان بنده می خوام این بازی رو شروع کنم منتها حوصله گیج شدن و مرگ های اعصاب خرد کن رو ندارم. اگر میشه یه گاید خوب معرفی کنید تا از همین ابتدا رو اصول پیش بریم.:d

با تشکر

گاید فارسی وجود نداره
ولی انگلیسی خواستی
ایمیلتو بده برات بفرستم

یک سوال
من امروز رفتم و DARKSOULS TPREPARE TO DIE رو گرفتم
وقتی وارد بازی میشم دقیقا همون منوهای دارک سولز اصلی هست !
و وقتی وارد بازی میشم و بازی رو لود میکنم از آخرین سیوم میاره ! حالا میخواستم بدونم چطوری میتونم وارد DLC بشم ؟
در ضمن بگم من یک دور بازی رو تا انتها رفته بودم

یک سوال
من امروز رفتم و DARKSOULS TPREPARE TO DIE رو گرفتم
وقتی وارد بازی میشم دقیقا همون منوهای دارک سولز اصلی هست !
و وقتی وارد بازی میشم و بازی رو لود میکنم از آخرین سیوم میاره ! حالا میخواستم بدونم چطوری میتونم وارد DLC بشم ؟
در ضمن بگم من یک دور بازی رو تا انتها رفته بودم
رفيق من اين جوابو به يكي از دوستان در مورد وارد شدن داخل دي ال سي بازي داده بودم:
براي اينكه وارد dlc بازي بشي يعني مكان هاي sanctury garden ,Oolacile sanctury ,royal woods
,Oolacile town ship, chasm of the abyss,battle of stoicism
در درجه اول بايد lord vessel رو گرفته باشي و در fire link altar كار گذاشته باشي تا راهي كه به سمت the dukes archiver منتهي ميشه يعني هاله طلايي رنگي كه با قدرت great lord بسته شده باز بشه.
خوب حالا بعد از كار گذاشتن lord vessel به undead parish وارپ كن و بعد وارد dark root garden شو وسپس وارد dark root basin شو و راه خودتو به سمت پايين تپه ادامه بده تا hydra آن مار 7 سر رو از دور ببيني
اگه RUSTED IRON RING رو از UNDEAD ASYLUM از مسير در قفل شده و از روي پله ها برداشتي ديگه موقع حركت در مناطق POOR FOOTING مثل آب و مرداب و كف قيري SENS FORTRESS سرعتت كم نميشه وميتوني با سرعت استاندارد در اين مناطق حركت كني. در درياچه اين حلقه رو استفاده كن تا موقع مبارزه راحتت تر مار7 سر رو بكشي كه كشتنش خيلي ساده هست فقط مواظب باش تو درياچه نيفتي وغرق نشي.
اگه HYDRA رو كشتي كه بايد بري توي غار واقع در پشت درياچه تا برسي به انتهاي غار بعد بايد غول كريستالي طلايي رو نابود كني تا dusk of Oolacile رو آزاد كني زني با گيسوآني بافته شبيه سزارهاي رومي با چندين پر در داخل موهاش.
بعد از آزاد كردن dusk of Oolacile ميتوني در سمت راست درياچه summon اين شخصيت رو پيدا كني و احضارش كني و ازش miracle بخري.بعد از انجام اين كارها وارد قسمت ورودي the duks archives بشو وسربازان كريستالي رو نابود كن و از آسانسور برو بالا بعدش كمي جلوتر يك غول كريستاليه iron golem آبي رنگ سمت راست ايستاده نابودش كن و بعد از كشتنش آيتم BROKEN PENDANT رو كه دراپ ميشه بردار اين آيتم جادويي حكم يك كليد رو داره تا اجازه ورود به SANCTURY GARDEN رو دريافت كني بعد از گرفتن اين آيتم به DARL ROOT BASIN برگرد وبه انتهاي غار پشت درياچه برو همون جايي كه غول كريستالي طلايي رنگ رو نابود كردي وقتي به انتها برسي يه پرتال تاريك در اين قسمت وجود داره روش EXAMINE كن تا دستي از دل تاريكي دربياد تا ببرت به عمق زمين يعني SANCTURY GARDEN.

باز یه چند تا سوال دیگه دارم از پیشکسوتان 1-اون شمشیری که sif باهاش باهامون میجنگه شمشیر artorias نیست؟ اصلا اون جایی که با sif میجنگیم مزار artorias نیست ؟ و اینکه sif چه ارتباطی با artorias داره اخه این طور که از پست های دوستان فهمیدم بعد از شکست دادن artorias تو dlc میتونیم sif رو از مجازات خلاص کنیم اصلا این sif در واقع چی هست و الان من که sif رو کشتم بازم میتونم اون رو از عذاب نجات بدم؟ 2-من موفق شدم اون smough رو به دیدار مالک دوزخ بفرستم نمیدونید وقتی با اخرین ضربه که دو دستی با dragon tooth بهش وارد کردم چه عشقی کردم سر کشتن nemesis تو re3 انقدر لذت نبردم بعد از اسانسور رفتم بالا و به یه زن گنده رسیدم که بهم lord vessel رو داد اون زنه همون توهم gwynever نبود که توسط gwyndolin ساخته شده بود؟ اگه اره پس چرا lord vessel رو به ما داد و در نابود کردن پدرش به ما کمک کرد ؟متاسفانه زود lord veseel رو دادم به frampt حالا دیگه نمیتونم تو catacombs با khaate ملاقات کنم و توی covenant dark wraith عضو بشم ؟3- تو covenant way of light firelink shrine هست و باید توسط petrus توش عضو بشیم عضو شدم یه زن با دو تا نگهبان هم کنار petrus بودن بعد برگشتم به undead asylume وقتی برگشتم دیدم petrus و نگهبانا و زنه غیبشون زده بعد از یه مدت petrus اومد و داشت خودشو سرزنش میکرد که چرا اون زنه را تنها گذاشته حالا زنه چی شده راهی هست که بتونیم ازش محافظت کنیم ؟ راستی تو undead asylume به اون شوالیه هم که اول بازی کمکمون کرد برخوردم انگار undead شده بود بهم حمله کرد منم مجبور شدم بکشمش بیچاره رو 4-این seath the scales مگه ازدها نیست پس چرا lord gwyn که دشمن ازدها هستش تکه ای از روح خودشو به یه ازدها داده ؟اون اتش زیر ازدها قرمزرو روشن کردم و بعدش اون ازدها قرمزه رفت دیگه تو بازی نمیبینیمش؟5-من با اینکه اون شمشیره تو catacombs رو بدست اوردم ولی بازم وقتی اسکلتا رو میکشم بعد از چند ثانیه دوباره زنده میشن نکنه با ایتم divine ember توسط andrei باید ترکیبش کنم ؟اصلا پیش andrei که میرم یه سوالی درباره ی همین ایتم divine ember میپرسه ازم منم no رو میزنم ؟6- اون دو تا شوالیه ی ارشد lord gwyn چرا به ما کمک میکنن و با ما کاری ندارن در حالی که ما میخوایم gwyn رو بکشیم؟7-برای زنده کردن fire keeper firelink shrine باید اون شوالیه زردرو تو painted world of aramis بکشیم دیگه؟

با سلامی فراوان به برو بکس
:d
اقا جوابمو بدین دیگه زده به کلم دیشب موسمو از عصبانیت زدم ترکوندم
واقعا اعصابم ریخته به هم که اومدم کمک بگیرم وگرنه اصلا کمک نمیگیرم تو Anor Londo باس هاش کجاین؟ من که باسی ندیدم کامل میگم کجاها رفتم که راهنمایی کنین اولی که پرنده ها میارنت تو Anor Londo از پله ها رفتم پایین رسیدم به یه کلیسا بعد دوتا ادمه ضرح پوشه گنده که کشتمشون رفتم بیرونه کلیسا بعدش جلوم یه کلیسا دیگه بود که رفتم میخوره به یه مه تلایی که نمیشه رفت توش بعدش برگشتم از کلیسا اومدم بیرون وسته دوتا کلیسا سمته راستش میخورد به یه زیرزمینی که رفتم توش Bonfire بود با یه زنه که بش صحبت کردم هیچی نشد اومدم بیرون روبرو یه چیزی بود که رفتم مثله اسانسور بود که میبرد پایین رفتم پایین یه ازژدها بود که زدمش دیگه هرچی گشتم چیزی نبود چیکار کنم؟

---------- نوشته در 07:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:03 PM ارسال شده بود ----------

اجب چرا هرچی سوال میکنم پاک میشه؟ نمیخواین جواب مارم بدین؟ اگه نمیخواین الکی اسپم نکنم !!!

با سلامی فراوان به برو بکس
اقا جوابمو بدین دیگه زده به کلم دیشب موسمو از عصبانیت زدم ترکوندم
واقعا اعصابم ریخته به هم که اومدم کمک بگیرم وگرنه اصلا کمک نمیگیرم تو Anor Londo باس هاش کجاین؟ من که باسی ندیدم کامل میگم کجاها رفتم که راهنمایی کنین اولی که پرنده ها میارنت تو Anor Londo از پله ها رفتم پایین رسیدم به یه کلیسا بعد دوتا ادمه ضرح پوشه گنده که کشتمشون رفتم بیرونه کلیسا بعدش جلوم یه کلیسا دیگه بود که رفتم میخوره به یه مه تلایی که نمیشه رفت توش بعدش برگشتم از کلیسا اومدم بیرون وسته دوتا کلیسا سمته راستش میخورد به یه زیرزمینی که رفتم توش Bonfire بود با یه زنه که بش صحبت کردم هیچی نشد اومدم بیرون روبرو یه چیزی بود که رفتم مثله اسانسور بود که میبرد پایین رفتم پایین یه ازژدها بود که زدمش دیگه هرچی گشتم چیزی نبود چیکار کنم؟

---------- نوشته در 07:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:03 PM ارسال شده بود ----------

اجب چرا هرچی سوال میکنم پاک میشه؟ نمیخواین جواب مارم بدین؟ اگه نمیخواین الکی اسپم نکنم !!!

همونجا که از آسانسور میای پایین و اژدها رو میکشی سمت چپت یه ستونه که باید بپری روشو از روش میتونی بری تو کلیسای روبرو و .....

آخرین ویرایش:
...

باز یه چند تا سوال دیگه دارم از پیشکسوتان 1-اون شمشیری که sif باهاش باهامون میجنگه شمشیر artorias نیست؟ اصلا اون جایی که با sif میجنگیم مزار artorias نیست ؟ و اینکه sif چه ارتباطی با artorias داره اخه این طور که از پست های دوستان فهمیدم بعد از شکست دادن artorias تو dlc میتونیم sif رو از مجازات خلاص کنیم اصلا این sif در واقع چی هست و الان من که sif رو کشتم بازم میتونم اون رو از عذاب نجات بدم؟ 2-من موفق شدم اون smough رو به دیدار مالک دوزخ بفرستم نمیدونید وقتی با اخرین ضربه که دو دستی با dragon tooth بهش وارد کردم چه عشقی کردم سر کشتن nemesis تو re3 انقدر لذت نبردم بعد از اسانسور رفتم بالا و به یه زن گنده رسیدم که بهم lord vessel رو داد اون زنه همون توهم gwynever نبود که توسط gwyndolin ساخته شده بود؟ اگه اره پس چرا lord vessel رو به ما داد و در نابود کردن پدرش به ما کمک کرد ؟متاسفانه زود lord veseel رو دادم به frampt حالا دیگه نمیتونم تو catacombs با khaate ملاقات کنم و توی covenant dark wraith عضو بشم ؟3- تو covenant way of light firelink shrine هست و باید توسط petrus توش عضو بشیم عضو شدم یه زن با دو تا نگهبان هم کنار petrus بودن بعد برگشتم به undead asylume وقتی برگشتم دیدم petrus و نگهبانا و زنه غیبشون زده بعد از یه مدت petrus اومد و داشت خودشو سرزنش میکرد که چرا اون زنه را تنها گذاشته حالا زنه چی شده راهی هست که بتونیم ازش محافظت کنیم ؟ راستی تو undead asylume به اون شوالیه هم که اول بازی کمکمون کرد برخوردم انگار undead شده بود بهم حمله کرد منم مجبور شدم بکشمش بیچاره رو 4-این seath the scales مگه ازدها نیست پس چرا lord gwyn که دشمن ازدها هستش تکه ای از روح خودشو به یه ازدها داده ؟اون اتش زیر ازدها قرمزرو روشن کردم و بعدش اون ازدها قرمزه رفت دیگه تو بازی نمیبینیمش؟5-من با اینکه اون شمشیره تو catacombs رو بدست اوردم ولی بازم وقتی اسکلتا رو میکشم بعد از چند ثانیه دوباره زنده میشن نکنه با ایتم divine ember توسط andrei باید ترکیبش کنم ؟اصلا پیش andrei که میرم یه سوالی درباره ی همین ایتم divine ember میپرسه ازم منم no رو میزنم ؟6- اون دو تا شوالیه ی ارشد lord gwyn چرا به ما کمک میکنن و با ما کاری ندارن در حالی که ما میخوایم gwyn رو بکشیم؟7-برای زنده کردن fire keeper firelink shrine باید اون شوالیه زردرو تو painted world of aramis بکشیم دیگه؟
1.والا رفيق اطلاعات زيادي از sif در بازي در دسترس نيست و در داخل خود توضيحات بازي در مورد انگشترها نهفته هست مثلا در مورد توضيحات انگشتر cat cvenent ring نوشته شده كه: آلوينا از دوستان قابل اعتماد آرتورياس و گرگ بزرگ خاكستري سيف بوده. "Ring granted to those bound by the Forest Hunter covenant. Answer Alvina's summoning. The white cat Alvina speaks a humang tongue and has lived since the early Age of Fire. Alvina was a trusted friend of Knight Artorias and the Great Wolf Sif." پس ميشه اينطور برآورد كرد كه سيف از همراهان آرتورياس در هنگام نبرد بوده و رابطه دوستانه اي با هم داشتن. يه سري اطلاعات در مورد آرتورياس ميگم كه بتونه كمكت كنه: شواليه اعظم آرتورياس Artorias يكي از چهار شواليه پادشاه وين Gywn بود و او فرمانده شواليه هاي سپاه لرد گوين بود آرتورياس اراده فولادين و شكست ناپذيري داشت كه اين دو ويژگي آرتورياس, يعني فرماندهي و اراده اي فولادين به او قوت بخشيد به دشمني اش با خادمان تاريكي و به ويژه دشمني با اشباح تاريك كاف Darkwraiths of Kaathe . آرتورياس با شمشير بزرگي كه داشت بي مانند بود وحريفي ياراي مقابله با او را نداشت و همينطور لرد گوين انگشتري ساخته بود به نام wolf ring براي كمك بيشتر به توانايي هاي آرتورياس. زماني كه آرتورياس در new londo بود پي برد كه تونايي اين رو داره تا بتونه در abyss قدم بگذاره. كه به همين خاط لقب Artorias the Abysswalker به او داده شد. اين قدرت به آرتورياس اين اجازه را ميداد تا وارد خانه اي كه مخصوص اشباح سياه و پادشاهان four kings بود بشود. در زماني نامشخص در گذشته هنگامي كه سرزمين Oolacile توسط abyss ( قدرتي نامتناهي در دل تاريكي) ضربه خورد آرتورياس به سمت اين سرزمين حركت كرد تا پرنسس dusk of Oolacile رو نجات دهد. آرتورياس در عمق محسوسي در كنار اين تاريكي مطلق يعني abyss قرار گرفت و بعد از نبرد با اين قدرت تاريك پي برد كه در برابر abyss شكست خورده هست و شانسي براي پيروزي نيست كه در اين هنگام سپر مخصوصش را كه توسط هاله اي از جادو افسون شده بود به يار همراه باوفايش در ميدان هاي نبرد يعني گرگ بزرگ خاكستري sif داد تا اين سپر جادويي از سيف محافظت كند. زماني كه آرتورياس بوسيله abyss شكست خورد اين قدرت تاريكي در وجور آرتورياس نيز رخنه كرد و آرتورياس بصورت Artorias of the Abyss درآمد ودر خدمت Abyss قرار گرفت. بعد از اين وقايع قهرماني ناشناس(كاراكتر بازي)به زمان گذشته سفر ميكند و آرتورياس گرفتار شده در چنگال Abyss رو ميكشد و روح آرتورياس رو از اين وضعيت اسفناك آزاد ميكند. اين كمك توسط اين قهمرمان ناشناس باعث شد كه افتخارات شكوهمند آرتورياس دست نخورده و مقدس باقي بماند واين لكه ننگ بر روح آرتورياس باقي نماند چون هيچ كسي هرگز ندانست كه دقيقا چه اتفاقي براي آرتورياس در Abyss افتاد. در عوض آرتورياس باور كرده بود كه شكست خورده و مرده و هيچ راهي برابر فرار او از اين مهلكه باقي نمانده و همه چيز براي آرتورياس تباه شده بود. زماني كه كاراكتر بازي اين مخلوق تاريكي (Abyss ) رو نابودميكنه سيف از اين طلسم نجات پيدا ميكنه چون توسط هاله اي از جادو توسط سپر آرتورياس محافظت ميشد اما راهي براي فرار نداشت و دراين هاله گرفتار شده بود تا از چنگال abyss در امان بمونه. كه با مردن آرتورياس سيف از اين بند رها ميشه.

آخرین ویرایش:
1.بله اون شمشير خود آرتورياس هست.اون جايي كه مبارزه ميكنيم در واقع يك مكان مقدس كه سيف از يادبودها و گنجينه هاي آرتورياس محافظت ميكنه مثل همين شمشير كه با دهنش برميرداره وهمچنين انگشتر trverse the abyss ... اگه سف رو بكشي ديگه نميتوني اون رو از زمان گذشته نجات بدي بايد به گذشته سفر كني تا سيف در زمان حال نجات پيدا كرده باشه. 2.اون زن يك فريب بوده منتها كاسه پادشاهان رو به ما ميده با اين نيت كه ما اين كاسه رو به Kingseeker Framp بديم تا از حقيقت ماجرا مطلع نشيم و همانند لرد وين به اولين آتش وصل بشيم وصل بشيم تا جانشين لرد وين باشيم وبا وصل شدن به اولين آتش همانند وين انسان ها رو كه بصورت undead جاويدان درآمده اند نجات بدهيم واين لعنت dark sighn نابود بشه. همچنين اين مار ازلي به ما نميگه كه از نوادگان لرد چهارم هستيم تا به حققت موضوع پي ببريم چون پايان اصلي بازي اينه كه ما لرد بشيم و اين خواسته ويندولين نيست ودرصدد اينه كه ما راه پدرش رو ادامه بديم. اگه lord vessel رو دادي به Kingseeker Framp ديگه نميتوني عضو كاوننت covenant dark wraith بشي در منطقه the abyss. 3.اون زنرو بايد بري از tomb of giant كه توسط دو hallow اسير شده نجات بدي ولي در آخر اين زن ميميره. 4.اژده هايه قرمز رو هم اگه دوباره از اونور پل بيايي به سمت sun light altar دوباره مياد.seath the scaless به دراگن ها خيانت كرد وبه سپاه لرد وين ملحق شد و به همين خاطر لقب خائن به او داده شد. 5.اون اسكلت ها هم بهترين سلح براي كشتنشون سلاح هاي divine هست divine ember رو بده به andre of astora واقع در undead parish تا بتوني سلاح هاي ديواين بسازي. 7.براي زنده كردن fire keeper souls fire link shrine بايد در قصر anor londo بوسيله آيتم black eye orb قاتل فاير كيپر رو كه همون شواليه طلايي هست شناسايي كني و وارد دنياي شواليه بشي ونابودش كني وبعد fire keeper رو ازش برداري و بياي روي فاير كيپر fire link shrine استفاده كني تا اون دختر زنده بشه و بن فاير دوباره روشن بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or