Kingseeker Framp یه Primordial Serpent هست. وقتی 2 تا ناقوس رو به صدا در میاری، توی Firelink Shrine یه در توی زمین باز شده و یه مار بزرگ از توش اومده بیرون. ایشون هستن:خیلی ممنونم که دوستان به من جواب دادن ولی یه چند تا سوال دیگه برام پیش اومد 1-این frampt کیه و کجاست؟2-abyss و olacile و darkwraith کین یا چین و kaathe کیه وکجاست ؟4- طبق حرف های kaathe پایانی که ما تبدیل به dark lord میشیم پایان اصلی بازیه نه پایانی که firelink رو روشن میکنیم مگه نه؟5-این وجود lord های سه گانه چرا باعث طاعون میشه ؟6-lord izalith کیه تو بازی هست اصلا یادم نمییاد هیچ کدوم از باسای بازی اسمشون lord izalth باشه؟
Darkstalker Kaathe یه Primordial Serpent دیگه هست که در صورتی ظاهر میشه که وارد The Abyss شده باشی. قیافه-ش دقیقا همون Frampt هست. این Kaathe رهر Darkwraith Covenant هست.
آره پایان اصلی اینه که تو تبدیل به Dark Lord بشی.
لرد ها با قدرتشون اژدهایان رو نابود میکنن. Gwyn م خودشو قربانی میکنه تا آتش جاودانه بمونه. منتها بعد از گذشت زمان، آتش رفته رفته محو میشه و همه نفرین میشن.
Lost Izalith در واقع یکی از چهارتا لرد هست که توی دموی اول بازی هم نشون میده. توی دمو میگه Witch Izalith و دختران آشفتگی اش. که تو 2 تا از دختراش رو توی بازی میبینی که نصف عنکبوت و نصف انسان هستن. سومی هم جلوی در Bed Of Chaos هست. تو ویکی اینجوری نوشته:
میگه که آیزالت سعی داشت که نخستین آتش رو از یه روح بازسازی کنه و اونو تکرار کنه اما در عوض یه جور آشفتگی از آتش به وجود آورد. قدرت اون یه بستر زندگی رو تشکیل داد که منبع تمام شیاطین شد.The Witch of Izalith attempted to duplicate the First Flame from a soul, but instead created a distorted being of Chaos and Fire. Its power formed a bed of life which would become the source of all demons. The boss is located in a chamber below Lost Izalith, and the entrance is guarded by a daughter of chaos.
در واقع تو خود آیزالت رو نمیبینی بله بستر آشفتگی رو میبینی (Bed Of Chaos)
فقط یه نکته که باید بگم اینه که من کامل به داستان وارد نیستم. اگر احد میومد توی بحثمون خیلی بهتر میتونستیم یه جمع بندی درست و حسابی بکنیم. چندتا نکته هم مبهم هست و باید فرضیه سازی کنیم.
من خودم توی ویکی و فروم های خارجی و آیتم های بازی و NPC ها دارم ته و توی داستان بازی رو در میارم.
آخرین ویرایش: