Dark Souls | Xbox 360

LOL
من که حتی بعد از کشتن غولاخر بازی Duke Nakem پلی استیشن 1 که اونقدر سخت بود که حتی با چیت کد هم با بدبختی کشته میشد هیچ احساس خاصی بهم دست نداد
یعنی کاملا جدی میگم
حتی بعد از کشتن اون غولاخر به اون وحشتناکی که با چیت کد هم با بدبختی کشته میشد کوچکترین احساسی بهم دست نداد
ببخشید ولی دیوونه که نیستم که بعد از کشتن یک موجود تخیلی که هیچگونه واقعیتی نداره به هوا بپرم و نعره بزنم
بیشترین میزان خوشحالی ای که تا حالا کردم هم این بوده که بعد از کشتن یک غولاخر بسیار سخت نفس راحتی کشیدم و گفتم: اخیش راحت شدم
شما داريد به شعور ما فن هاي دارك سولز بي احترامي ميكنيد! درسته هر شخصي براي خودش نظري داره و قابل احترام هم هست ولي شما ديگه بحث رو از بازي كشيديد بيرون و شعور ما رو هم زير سوال ميبريد! خواهشا يخرده مواظب پست دادنتون باشيد از بازي دارك سولز بدت مياد ديگه چرا به مخاطبانش بي احترامي ميكني! كسي شمارو مجبور نكرده كه اين بازي رو انجام بديد و شعور مارو هم زير سوال ببريد دنياي گيم رو هم نبايد با دنياي واقعي يكي كنيد.

سلام
این باس اول بازی artorias رو کشتم و با روحش که میشه شمشیر ساخت شمشیرش بهتر از شمشیری که با روح sif(great sword of artoria)j هست یا نه؟
گرچه من این روح رو دادم به طرفی که همونجا نشسته بود داشت فاتحه میخوند!:dولی در کل میخوام بدونم بهتر از اون شمشیره یا نه؟
روح باس های بعدی تو dlc چه چیزه به درد به خوری میشه باهاش ساخت؟یا مثلا به چه کسی میشه داد که یه چیزه به درد بخور بده؟
اگه یه راهنمایی بکنید ممنون میشم!

سلام
این باس اول بازی artorias رو کشتم و با روحش که میشه شمشیر ساخت شمشیرش بهتر از شمشیری که با روح sif(great sword of artoria)j هست یا نه؟
گرچه من این روح رو دادم به طرفی که همونجا نشسته بود داشت فاتحه میخوند!:dولی در کل میخوام بدونم بهتر از اون شمشیره یا نه؟
روح باس های بعدی تو dlc چه چیزه به درد به خوری میشه باهاش ساخت؟یا مثلا به چه کسی میشه داد که یه چیزه به درد بخور بده؟
اگه یه راهنمایی بکنید ممنون میشم!

قدرت اين شمشير كه با روح آرتورياس ساخته ميشه abyss great sword كمي بالاتر از دو شمشير ديگه آرتورياس هست چون قدرت تاريكي abyss در اين شمشير نهفته هست.وهمچنين هر چقدر تعداد هيومنيتي هايي كه با خودت ميبري بيشتر باشه حداكثر 11 تا هيومنيتي به ازاي هر هيومنيتي ,دميج اين شمشير هم بيشتر ميشه ولي (great sword of artorias(cursedخاصيتي خوبي داره اينه كه چون نفرين شده هست ارواح واقع در new londo ruin's رو هم نابود ميكنه.كلا شمشير great sword of artorias هم يكي از بهترين شمشيرهاي بازي هست.
اون كسي هم كه اونجا فاتحه ميخونه Ciaran يكي از 4 شواليه لرد وين هست و زن هم هست و مثل اينكه آرتورياس رو دوست داشته .:d
باروح manus هم ميتوني catalyst اش رو بدست بياري كه بايد روح manus رو ببري پيش آهنگر آنورلوندو تا با يه كاتاليست معمولي يونيك كنه واين كاتاليست رو دريافت كني كه دومين كاتاليست قدرتمند بازي براي كلاس sorcery به حساب مياد.
همچنين روح manus هم ميتوني با snuggly مبادله كني وجادوي سياه pursuers رو دريافت كني.

و من ایمان آوردم :praying: :دی

الان Taurus Demon روی اون پل داره منو می کشه..... :دی کمک نکنین یه جوری خودم می کشمش. :p :دی چه مزه ای داره تپش قلب وقتی یه غول بی شاخ و دم رو میبینی >:d< :دی

راستی من همینجوری کلاس Wanderer رو انتخاب کردم :| :دی یه خرده توضیح میدین در موردش؟ :دی

این دختره بعد از کشتن Manus فقط ناله میکرد و بیخیالش شدم رفتم.میشد کا خاصی روش کرد یا بری دوباره یه جای دیگه ببینیش؟اگه اره کجا؟
و اینکه من manus و artorias رو کشتم و راه اون دوتای دیگه از کجاست؟
ممنون

آخرین ویرایش:

الان Taurus Demon روی اون پل داره منو می کشه..... :دی کمک نکنین یه جوری خودم می کشمش. :p :دی چه مزه ای داره تپش قلب وقتی یه غول بی شاخ و دم رو میبینی >:d< :دی

راستی من همینجوری کلاس Wanderer رو انتخاب کردم :| :دی یه خرده توضیح میدین در موردش؟ :دی

درود
این کلاس واسه کسانی که نبردای سریع رو میپسندن مناسبه, و جابجایی و mobility حرف اول رو میزنه. باید لول dexterity بالایی داشته باشی و از light armor و شمشیرای سبک ولی سریع توصیه میشه.
به هر حال چند تا پیشنهاد:
pyromencu.1 رو حتما یاد بگیر, ;کل جادوهاشو بخر و دستکشو تا اخر up کن
2. intelligence رو تا 16 ببر که بتونی از strong magic shield یا great magic weapon استفاده کنی
2. تو جنگل عضو cat covenant شو بعد وقتی شیوا و محافظشو تو blight town پایین اسیاب دیدی البته بعد از خرید!!! حتما بکششون با زذن محافظ یه حلقه میگیری که پرش و جابجاییتو چند برابر میکنه( البته وقتی که وزنت زیر 1/4 equipe loud باشه
موفق باشی

---------- نوشته در 04:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:57 PM ارسال شده بود ----------

این دختره بعد از کشتن Manus فقط ناله میکرد و بیخیالش شدم رفتم.میشد کا خاصی روش کرد یا بری دوباره یه جای دیگه ببینیش؟اگه اره کجا؟
ممنون

همون جایی که قبلا میومد بهت جادو میفروخت میاد . . .

برو بچ جادوی chameleon رو ازش بخرید و تو محیطای مختلف امتحان کنید, جالبه.

به چه ايمان آوردي؟:dميشه گفت بيشتر از 50% لذت اين بازي در هنگام مبارزات با باس هاي بازي كه از يه طرف تپش قلب زياد ميشه و از طرفي آهنگ هاي بسار حماسي در حين مبارزه نواخته ميشه كه با روحوروان آدم بازي ميكنه.:d
براي كشتن Taurus Demon هم كافيه كه بلافاصله قبل از روبه رو شدن با اين باس برگردي به روي برجك قبلي و دوتا كماندار رو نابود كني و بري لبه اين برجك وايستي وهر موقع باس نزديك به پايين برجك شد خودتو بندازي پايين واز دكمه RB استفاده كن تا با 3 يا 4 ضربه برق آسا نابود بشه.
كلاس سرگردان Wanderer كه در بين تمام كلاس ها, كلاس نسبتا خوبي به حساب مياد كه تمركز اين كلاس بيشتر بر روي سرعت عمل و گريز از حملات مستقيم دشمن قرار گرفته تا دفاع كردن .
در ابتداي كار اين كلاس از نيروي حياتي وHP پاييني برخوردار هست همچنين ARMOR اي كه در شروع بر تن داري ضعيفه و به همين خاطر كاراكتر اين كلاس تحمل ضربات پي در پي و متوالي رو نداره.
اما شمشيري كه كاراكتر اين كلاس در دست داره بخاطر احتياج به Dexterity بالا داراي ضربات سريعي هست و سلا ح بسيار كارآمدي براي استارت بازي به حساب مياد و ميتوني با كمبوهايه سريع دشمناني كه روبه روت قرار ميگيرن رو منهدم كني.
همچنين شما يه انتخاب ديگه پيش رو داريد و ميتونيد از SPELL ها هم در مبارزه استفاده كنيد كه بايد عصا وجادويه مربوطه رو پيدا كنيد.
همچنين اين كلاس به خاظر داشتن مهارت بالا Dexterity ميتونه ار كمان هاي موجود در بازي استفاده كنه.
در كل يك كلاس متوسط كه با اتكا به سرعت و گريز از مبارزه و با استفاده ار حركات CRITICAL ميتونه در مبارزات سنگين پيروز ميدان باشه.

به نظرم براي شروع بازي كلاس SORCERY بهترين كلاس موجود هست.چون جادوي روح بر تمام باس هاي بازي تاثير مخربي داره و هيچ قدرتي نميتونه جلويه جادوهايه مهلك اين كلاس رو بگيره.
من خودم تو اين كلاس GWYN باس آخر بازي رو با 3 ضربه جادويي دفعه اول كشتم.با 2 ضربه CRYSTAL SOUL SPEAR و 1 ضربه DARK BEAD از فاصله خيلي نزديك.:d

منظور از شیوا همون firekeeper anorlondo نیست مگه تو blight town با محافظش هم میشه پیداش کرد ؟کی؟کجا؟ چقدر این بازی سوراخ سمبه و راز داره الان یه عالمه ایتم دارم نمیدونم اصلا به چه دردی میخورن راهی نیست این ادمایی که نجاتشون میدیم و اغلب به firelink shrine میرن رو نذاریم hollow بشن ؟اون یارو که از بشکه نجاتش میدادیم هم تبدیل به hollow شد تو blight town مجبور شدم بکشمش

فکر کنم دیر ویرایش کردم سوال 2 پرید!:d
من manus و artorias رو کشتم و راه اون دوتای دیگه از کجاست؟
ممنون
كلا 4 تا باس در اين منطقه وجود داره فقط دراگن سياه كالاميت مونده.:d
براي مبارزه با كالاميت بايد از اون مكاني كه با آرتورياس مبارزه كردي جلوتر از پله هاي سمت چپ بري بالا و راهتو به جلو ادامه بدي تابرسي به يه برجك كه يكي از چهار شواليه هاي لرد وين يعني Hawkeye Gough كماندار افسانه اي و رهبر شكارچيان دراگن ها در اين مكان قرار گرفته.منتها در اين برجك بسته و بايد با استفاده از كليد Crest Key در اين برجك رو باز كني و از پله ها بري بالا تا برسي به اين شواليه بزرگ.
اين كليد رو هم بايد در Oolacile Township از داخل صندوقي كه در درونش هيولاي Mimic وجود داره برداري اين صندوق در كنار شومينه روشن آتشين روي طبقه چوبي قرار گرفته كه بايد بپري روي اين كف چوبي.
بعد از رسيدن به اين شواليه Hawkeye Gough چند بار باهاش صحبت كن بعدش برگرد به پايين ترين جايه جنگل يعني قسمت آبشارها تا با كالاميت روبه روبه شي بعد از اينكه توسط كلاميت صدمه ديدي يا مردي برگرد دوباره پيش اين كماندار Hawkeye Gough وباهاش دوباره صحبت كن وبعد از ديدن يك صحنه ي سينماتيك كه چگونه اين كماندار كور پوز كالاميت رو به خاك ميماله دوباره برو به سمت پايين آبشاران تا با باس كالاميت اين دراگن باستاني دسته و پنجه نرم كني.:d

من يه ٢ روزه دارم بازي ميكنم كلاسم knight هست و لولم ٢٩ هستش ( قسمت undead burg كه بايد زنگ رو به صدا در بياري رو رفتم) چه چيز هايي رو اپگريد كنم؟ كه جلوتر مشكل ساز نشه:d
چند باري هم سعي كردم برم قسمت darkroot ولي hydra كه اون انتها هست ميزنه ميكشه منو:|:d
بعد من الان شديدا به divine weapon نياز دارم اين اسكلت ها رو اعصابن

منظور از شیوا همون firekeeper anorlondo نیست مگه تو blight town با محافظش هم میشه پیداش کرد ؟کی؟کجا؟ چقدر این بازی سوراخ سمبه و راز داره الان یه عالمه ایتم دارم نمیدونم اصلا به چه دردی میخورن راهی نیست این ادمایی که نجاتشون میدیم و اغلب به firelink shrine میرن رو نذاریم hollow بشن ؟اون یارو که از بشکه نجاتش میدادیم هم تبدیل به hollow شد تو blight town مجبور شدم بکشمش
نه شيوا مرده اسم كاملشم هست Shiva of the East اينم عكسش.
npc_shivaoftheeast.jpg

Shiva of the East
اولين برخورد با اين شخصيت بعد از وصل شدن به كاوننت FOREST HUNTER COVENANT در DARK ROOT GARDEN هست كه بايد وار قسمتي از جنگل بشي كه بوسيله در بزرگ مهر شده بسته شده و كليدش رو بايد از ANDRE OF ASTORA بخري.
محل اين شخص نزديك ورودي به خرابه هاست درست بعد از ملاقات با Alvina در قسمت شمال شرقي جنگل بعد از قصري كه آلوينا توش زندگي ميكنه ميتوني اين شخصو پيدا كني و بايد باهاش صحبت كني تا اطلاعاتي در مورد اين كاوننت بهت بده.بعدش اين شخص جنگل رو ترك ميكنه و اگر هنوز عضوي از اين كاوننت شكارچي جنگل مونده باشي ميتوني در blight town بعد از چرخ آبي پيداش كني وباهاش تجارت كني.
تا جايي كه اطلاع دارم در پايان بازي ميتوني Siegmayer of catarina ودخترش رو و همچنين شواليه خورشيد Solaire of astora رو نجات بدي.

من يه ٢ روزه دارم بازي ميكنم كلاسم knight هست و لولم ٢٩ هستش ( قسمت undead burg كه بايد زنگ رو به صدا در بياري رو رفتم) چه چيز هايي رو اپگريد كنم؟ كه جلوتر مشكل ساز نشه:d
چند باري هم سعي كردم برم قسمت darkroot ولي hydra كه اون انتها هست ميزنه ميكشه منو:|:d
بعد من الان شديدا به divine weapon نياز دارم اين اسكلت ها رو اعصابن
خوب با توجه به كلاسي كه داري سعي كن بيشتر strength ,endurance رو لول آپ كني بعدشم با لولي كه داري الان از سلاح hallberd استفاده كن وبعدش كه لولت بالاتر رفت به ترتيب از zewihander ,dragon tooth استفاده كن.
براي كشتن هيدرا هم هنوز زوده بايد لولت بره بالاتره تا بتوني باهاش بجنگي.
براي نابود كردن اسكلتها هم سعي كن نكرومنسر هر ناحيه رو پيدا كني ونابودش كني تا اين طلسم جاودانه بودن اسكلت ها شكسته بشه هر نكرومنسر رو يه بار نابود كني براي هميشه از بين ميرن.
چهرشونم شبيه جادوگراست يه مشعل رو دست چپشون دارن و ماسك رو صورتشونه.

Last edited by a moderator:
كلا 4 تا باس در اين منطقه وجود داره فقط دراگن سياه كالاميت مونده.:d
براي مبارزه با كالاميت بايد از اون مكاني كه با آرتورياس مبارزه كردي جلوتر از پله هاي سمت چپ بري بالا و راهتو به جلو ادامه بدي تابرسي به يه برجك كه يكي از چهار شواليه هاي لرد وين يعني Hawkeye Gough كماندار افسانه اي و رهبر شكارچيان دراگن ها در اين مكان قرار گرفته.منتها در اين برجك بسته و بايد با استفاده از كليد Crest Key در اين برجك رو باز كني و از پله ها بري بالا تا برسي به اين شواليه بزرگ.
اين كليد رو هم بايد در Oolacile Township از داخل صندوقي كه در درونش هيولاي Mimic وجود داره برداري اين صندوق در كنار شومينه روشن آتشين روي طبقه چوبي قرار گرفته كه بايد بپري روي اين كف چوبي.
بعد از رسيدن به اين شواليه Hawkeye Gough چند بار باهاش صحبت كن بعدش برگرد به پايين ترين جايه جنگل يعني قسمت آبشارها تا با كالاميت روبه روبه شي بعد از اينكه توسط كلاميت صدمه ديدي يا مردي برگرد دوباره پيش اين كماندار Hawkeye Gough وباهاش دوباره صحبت كن وبعد از ديدن يك صحنه ي سينماتيك كه چگونه اين كماندار كور پوز كالاميت رو به خاك ميماله دوباره برو به سمت پايين آبشاران تا با باس كالاميت اين دراگن باستاني دسته و پنجه نرم كني.:d
ممنون
یعنی باس اول بازی همون شیره بود!؟اون که از این باس دوم روی پل taurus بود فکر کنم راحت تر بود!
برای جنگ با کالامیت باید اولش مثل seath the scaless مرد؟یا میشه همون اول شکستش داد؟من اون شمشیر تو دمش رو میخوام اگه برم با این شوالیه صحبت کنم و اون صحنه رخ بده بازم میشه دمش رو قطع کرد؟
ممنون>:d<

بچه ها یک سوال : میتونیم توی dlc یک کاری بکنیم اون خانم قارچه نمیره جون اول وارد شدم زنده بود boss هارو کشتم خواستم برگردم جاش خالی بود چیکار کنم ؟

فقط بعد این که اون شواله زدش میتونی باهاش مبارزه کنی . . . دمشم میشه زد ولی صبر و حوصله میخواد
---------- نوشته در 11:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:35 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها یک سوال : میتونیم توی dlc یک کاری بکنیم اون خانم قارچه نمیره جون اول وارد شدم زنده بود boss هارو کشتم خواستم برگردم جاش خالی بود چیکار کنم ؟

اون قارچه که خودش نمیمیره :d
به هر حال بعد زدن مانوس 3تا قارچ بهت جایزه میده همین. جادوهایی هم که میفروشه رو از dusk میتونی بخری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or