Dark Souls | Xbox 360

ببینم یعنی در واقع Lord Gwyn یک شخص بسیار خوب بوده و حتی از ما که شخصیت اصلی بودیم هم خوب تر بوده؟
اخه همونطور که گفتید لورد گوین میخواسته انسان هارو از حالت Undead نجات بده و نفرین Dark SIGN رو نابود کنه
اگه اینطور بوده باشه که لورد گوین خیلی ادم خوب و مهربانی بوده دمش گرم
I LOVE YOU LORD GWYN

بعدش راستی اگه این Scarless با لورد گوین دوست بوده پس چرا در ابتدای بازی نشون داده میشه که بعد از نابودی همه ی اجدهایان Scarless از ناراحتی غرش میکنه؟
یک نفر به همه ی سوالاتم جواب بده ممنون میشم

رسیدم به باس four kings پوکیدم:(سپری هست که جلوی ضربه های شمشیرش رو بتونه بگیره اخه شمشیرش به سپرم که میخوره یه مقدار از جونم میره این ارتوریاس تو abysse با این four kings جنگیده و اونم انگار پوکیده نه؟این abysse چه جای وحشتناکیه حالا میفهمم چرا ارتوریاس به abysse walker معروف شده

این به گفت ای Mini quest بازی مثل اون زن تو tomb of giant و اون پدر که دنبال پسرش میگرده و پسرش رو قبل از crystal cave نجات میدیم و در اخر این جادوگر پایان داستانش تو بازی رو باید کجا بریم ببینیم؟
من برای اون زنه تا کشتن 2 تا محافظاش و رفتا زنه به کلیسا رفتم و جادوگر رو وقتی تو زندان جای باس اژدها کریستالی اسم منطقه ش رو یادم رفته زندانی بود کلیدش رو یادم رفت پیدا کنم رفتم باس seath the scaless رو کشتم برگشتم دیدم ناپدید شده و اون پسر رو نجات دادم او firelink shrine دیدمش و دنبال باباش میگشت!حالا برای این 3 مورد باید کجا برم ؟
ممنون

دوستان یه سپر میشه معرفی کنید که جلوی این جادوهای four kings رو بگیره مثلا سپر ارتوریاس یا سپری که با روح moonlight buterfly ساخته میشه چطورن؟میتونن به طور کامل جادوها رو دفع کنن؟بعد این جادوهاشو که به طرف ما پرت میکنه رو کسی تونسته جاخالی بده هی جادوهاش در حد موشکهای sam منو دنبال میکنن و یه عالمه از جونمو میبرن این orenstin و smough رو کشتیم گفتیم بازی دیگه راحت میشه ولی زهی خیال باطل

دوستان یه سپر میشه معرفی کنید که جلوی این جادوهای four kings رو بگیره مثلا سپر ارتوریاس یا سپری که با روح moonlight buterfly ساخته میشه چطورن؟میتونن به طور کامل جادوها رو دفع کنن؟بعد این جادوهاشو که به طرف ما پرت میکنه رو کسی تونسته جاخالی بده هی جادوهاش در حد موشکهای sam منو دنبال میکنن و یه عالمه از جونمو میبرن این orenstin و smough رو کشتیم گفتیم بازی دیگه راحت میشه ولی زهی خیال باطل
ببین اگر Dragoon Tooth رو داری سعی کن ارتقاش بدی . با اون بری به مبارزه. چون که اینجا تو به سلاحی نیاز داری که پشت سر هم ضربه بزنه و انرژی کمی ازت بکشه. فکر نکنم هیچ سپری بتونه جلوی ضرباتشون رو بگیره ولی سپر آرتوریاس تا حد زیادی مقاوم هست.
نکته مهم اینه که از کنارشون باشی، یعنی بهشون چسبیده باشی، وقتی ضربه میزنن، خیلی کمتر از خونت کم میشه ولی اگر دور باشی تقریبا با 2 ضربه میمیری. همیشه سعی کن کنارشون باشی.
از طرفی هم سعی کن تا دومی ظاهر نشده، اولی رو بکشی.
نکته-ش فقط همینه که یه سلاح داشته باشی که پشت سر هم ضربه بزنه. Crystal HellBerd هم خوبه

این به گفت ای Mini quest بازی مثل اون زن تو tomb of giant و اون پدر که دنبال پسرش میگرده و پسرش رو قبل از crystal cave نجات میدیم و در اخر این جادوگر پایان داستانش تو بازی رو باید کجا بریم ببینیم؟
من برای اون زنه تا کشتن 2 تا محافظاش و رفتا زنه به کلیسا رفتم و جادوگر رو وقتی تو زندان جای باس اژدها کریستالی اسم منطقه ش رو یادم رفته زندانی بود کلیدش رو یادم رفت پیدا کنم رفتم باس seath the scaless رو کشتم برگشتم دیدم ناپدید شده و اون پسر رو نجات دادم او firelink shrine دیدمش و دنبال باباش میگشت!حالا برای این 3 مورد باید کجا برم ؟
ممنون
Reah of Thorolund
1.اولين ظهور اين دختر در بازي بعد از كشتن باس capra demon هست در كنار petrus of Thorolund ديده ميشه كه به همراه 2 نفر اسكرت ميشه و در مورد يك ماموريت در مورد كشيشان صحبت ميكنه كه اين ماموريت معلوم نميشه چيه.
2.برخورد دوم با اين دختر در tomb of giant هست جايي كه patches the hyena مارو با لگد از رويه لبه پرتگاه به پايين پرت ميكنه در اين جا در يك چاله اين دختر به همراه دو بادي گاردش قرار گر فته اما اين دو محافظ بصوورت hollow درآمدند كه بايد نابود بشن تا اين دختر آزاد بشه.
3.برخوردسوم.بعد از رهايي از tomb of giant اين دختر به كليساي undead parish واقع در كنار محراب جايي كه fire keeper soul قرار داشت نقل مكان ميكنه تا miracle هاي ارتقا يافته اش را بفروشد در اين جا ما دو تا پايان براي اين شخصيت داريم بعد از ملاقات با او در tomb of giant اگر ما به دو منطقه يا بيشتر از مناطق بازي سير كنيم و مناطقي كه داراي باس هستند وبيشتر از 2 باس رو نابود كنيم petrus of Thorolund اين دختر رو ميكشه.
پايان دوم اگر تمام ميراكل ها رو از اين دختر بخريم اين دختر بصورت ناگهاني از undead parish به the dukes' archives نقل مكان ميكنه تا از سرنوشت تيره اش فرار كنه اما در همون سلولي كه ما پس از اولين برخورد با seath the scaleless رسپاون شديم اين دختر دراين سلول بصورت hollow در مياد و به ما حمله ميكنه كه بايد نابودش كنيم.

siegmayer of catarina
1.اولين ظهور sen's fortress سمت راست دروازه.
2.روي لبه پايين در اولين تپه واقع در sen's fortress.
3.بيرون در مكاني كه 3 تا شواليه در آن حضور دارن واقع در قصر anor londo كه بايد اين 3شواليه رو نابود كنيم و پاداشي از اين شخصيت دريافت كنيم.
4.در فاير لينك شراين اين شخص پاداش رو به ما ميده كه اين پاداش يك ميراكل هست.
5.نزديك ورودي the great hallow واقع در شهر blight town در جهت مخالف لونه باس quellaq's domain كه بايد 3تا purple moss clump بهش بديم.
6.lost izalith در مكاني كه كف زير پامون فرو ميريزه و بايد در اين مكان سمي بهش كمك كنيم تا شياطين نابود شوند.
7.اولين بن فاير در ash lake به همراه دخترش هست كه بايد قبلش دخترش رو از داخل غول طلايي كريستالي واقع در the dukes' archives نجات بديم.كه با توجه به ميزان hp مانده در اين شواليه پاداش هاي متفاوتي رو ميده.

big hat logan
1.بايد از درون قفس واقع در sen's fortress اين شخصيت رو كه بهترين جادوگر داخل بازي هست نجات بديم.
2.لگان به فاير لينك شراين برميگردد وجادوهاي خاصش رو به ما آموزش ميدهد.
3.پس از گشودن شدن هاله هاي طلايي مه واقع در مكان هاي 3 لرد, لگان در درون سلولي در كف زندان the dukes' archives زنداني شده كه بايد با استفاده از كليد Archive Tower Giant Cell Key اين در رو باز كنيم اين كليد رو بايد از درون صندوق واقع در ساختمان اصلي در مكاني كه پلكان تاشو وجود داره پيدا كنيم همون پلكاني كه ميخوره به را ه اصلي .
4.بعد از شكست seath the scaleless بايد همه spell هارو ازش بخريم وچندين بار باهاش صحبت كنيم و2 با بازيرو load كنيم و بريم به مكاني كه براي اولين بار با seath the scaleless برخورد كرديم در اين مكان لگان بصورت hollow دراومده وبه ماحمله ميكنه كه بايد نابود بشه.

من intelligence بالا بود(40-50) با great heavy soul زدمشون بدون اینکه یکبار بمیرم...(همین الان که شما گفتی فهمیدم از جادو هم استفاده میکردن یا اینکه الان Safety & Peace گفت فهمیدم باهمم ظاهر میشن...در کل اصلا نمیدونم چجوری ضربه میزنن:-??)
شما اون حلقه هه که 20% damage جادو میبره بالا و soul spear استفاده کنی فک کنم بتونی راحت بزنیشون...

آخرین ویرایش:
هر کیو که میشناسیم رو پس باید بکشیم که الان قبل این که برم با four king بجنگم با اون مرده که اول ورودمون به firelink shrine نزدیک اتش نشسته بود برخوردم که انگار hollow شده بود و منم کشتمش اون مرده که تو new londo ruins خودشو تو یه سلول حبس کرده و جادو میفروشرو هم میتونیم نجات بدیم ؟ در جواب کاربر nathan dracula هم باید عرض کنم که اتفاقا درسته که یه ذره بازیش اعصاب ادم رو سر مرگ های متعددش خورد میکنه ولی وقتی به اون باس غلبه میکنی نه تنها خستگی ادم از تنش در میره بلکه خیلی هم لذت بخشه دوستان دیگه هم که این بازی رو انجام دادن حتما با این مرگ ها و اعصاب خورد شدنها دست و پنجه نرم کردن وگرنه تو این تاپیک تا حالا یه نفر هم این بازی رو تموم نکرده بود منم لولم زیاد بالا نیست 76 بنابراین یه ذره بازی برام مشکلتتره نسبت به بقیه دوستان یکی تو این تاپیک بود که میگفت لولش 370 هست نمیدونم اصلا بهش ضربه میخوره از جونش کم میشه؟four kings رو هم کشتم اتفاقا باس راحتی بود ولی یه ذره شیوه ی کشتنش خاص بود باید دودستی با یه اسلحه ی قدرتمند مثل dragoon tooth بهش ضربه میزدی و بیخیال دفع ضربه هاش میشدی هدف بعدیمم lord nito هست که انگار خیلی راحته اون قاتل fire keeper رو هم کشتم چرا اصلا fire keeper رو کشته بود؟ ولی محافظاشو نکشتم اگه محافظاشو میکشتیم که ایتم خاصی بهمون نمیدادند؟یه انگشتر خوب هم گرفتم ولی چون برای مبارزه با four kings لازم بود که حلقه ی ارتوریاس و havel رو دستم کنم مجبور شدم درش بیارم و اونم شکست:( راهی نیست بشه تعمیرش کرد؟

چجوری میتونم برای بار دوم به undead asylum برگردم؟ چند تا سایت خوندم یه راه مخفی هست توی firelink shrine

Dark Souls - Returning to Asylum - YouTube

طبق این ویدیو رفتم ولی کلاغ هموجا مونده تکون نمیخوره !؟
براي اينه برگردي اول بازي بايد دوباره اون كلاغي كه اوردتت به فايرلينك شراين همون ميبرتت به undead asylum تو فايرلينك شراين سمت راست بالا يه آسانسور هست ميخوره به undea parish و يه short cut بين فاير لينك شراين و undead parish محسوب ميشه سوار اون آساسنسور بشو و زماني كه داره ميره بالا به جلوت نگاه كن كه يه شكاف بزرگ روي ديوار هست و كاملا خالي بايد از اونجا خودتو بندازي رو لبه ديوار و بري سمت راست بالاتر و بايد بپري روي ستون شيب دار سمت چپ منتها براي اينكه بتوني بپري روي ستون شيبدار بايد خيلي دقيق و كار شده بپري چون اونجا فضا كمي براي دوييدن و پريدن وجود داره رو اين حساب اگرم 10 بار پريدي وافتادي پايين ناميد نشو چون يخرده طول ميكشه كه قلق پريدنش بيفته دستت بعد از اينكه پريدي روي ستون شيب دار برو بالا همچنين دوباره ميتوني خودتو بندازي رو سقف سمت چپ و كليد رو بردار كه در بسته F2 واقع در تيمارستان رو باز ميكنه پس كليد رو هم از رو ي سقف واقع در سمت چپ روي سقف بردار بعد دوباره خودتو بنداز پايين و اين راهو دوباره تكرا كن و دوباره بپر روي ستون و ايندفعه از روي پله هاي سمت چپ برو بالا و دوباره از پله هاي سمت راست برو بالا تا برسي به خونه كلاغ اونجا يكي دو دقيقه بايد كنار تخم مرغ ها بخوابي تا كلاغ برت داره ببرتت به تيمارستان.

من در این دارک سولز بعد از کشتن هر باس اصلا و به هیچ هم احساس لذت بخشی بهم دست داده نمیشد و خستگی هم از تن ام نمیرفت ;)

من بعد از کشتن غول های خفنش دقیقا مثل اینکه منچستر یونایتد گل برتری رو زده باشه، می پریدم هوا هورا می کشیدم :d (مخصوصا غول های Anor Londo که دیگه واقعا خسته م کرده بودن)

من بعد از کشتن غول های خفنش دقیقا مثل اینکه منچستر یونایتد گل برتری رو زده باشه، می پریدم هوا هورا می کشیدم :d (مخصوصا غول های Anor Londo که دیگه واقعا خسته م کرده بودن)

LOL
من که حتی بعد از کشتن غولاخر بازی Duke Nakem پلی استیشن 1 که اونقدر سخت بود که حتی با چیت کد هم با بدبختی کشته میشد هیچ احساس خاصی بهم دست نداد
یعنی کاملا جدی میگم
حتی بعد از کشتن اون غولاخر به اون وحشتناکی که با چیت کد هم با بدبختی کشته میشد کوچکترین احساسی بهم دست نداد
ببخشید ولی دیوونه که نیستم که بعد از کشتن یک موجود تخیلی که هیچگونه واقعیتی نداره به هوا بپرم و نعره بزنم
بیشترین میزان خوشحالی ای که تا حالا کردم هم این بوده که بعد از کشتن یک غولاخر بسیار سخت نفس راحتی کشیدم و گفتم: اخیش راحت شدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or