Dark Souls | Xbox 360

damet garm dadash.miram sar mizanam behesh bebinam onja che khabare.dadash be nazar man in dark souls baz ham jahaye makhfi dare ama bayad ye sar be site rahnamay khod bazi ke dostan dige linkesh ro gozashte bodand bezanimin dark souls khayli vosa'at dare ke ma hanoz az bazihash khabar nadarim.rasti fahmidi on angoshtar ke bad az koshtan ezhdeha to dlc be dast miyarim be che dard mikhore?

damet garm dadash.miram sar mizanam behesh bebinam onja che khabare.dadash be nazar man in dark souls baz ham jahaye makhfi dare ama bayad ye sar be site rahnamay khod bazi ke dostan dige linkesh ro gozashte bodand bezanimin dark souls khayli vosa'at dare ke ma hanoz az bazihash khabar nadarim.rasti fahmidi on angoshtar ke bad az koshtan ezhdeha to dlc be dast miyarim be che dard mikhore?
حواهش ميكنم اگه منظورت انگشتري كه از دراگن سياه kalameet دراپ ميشه يعني calamity ring براي اينكه بازي سختتر بشه يه جورايي وقتي اين انگشتر رو به دست ميكنيم درجه سختي بازي بيشتر ميشه و براي كسايي كه به دنبال چالش بيشتر از بازي هستن چون با استفاده از اين انگشتر damage هايي كه از دشمنان دريافت ميكنيم دو برابر قويتر ميشه و ميزان hp به اندازه 2 برابر نسبت به قبل ازمون كم ميشه پس اجتناب كن از استفادش.:d

dadash ye khahesh azat mikonam age anjam bedi mamnonet mesham.ye lotfy mikoni beri demoy dark souls prepare to die ro az arshive trailerhay pardis game downlod koni.gae dost dashti bezar to site bacheha ham bebinand.(faghat az site pardis game begir bebin).akhe man to on demo bashayi ro didam ke to kol bazi bahashon barkhord nakarde bodam.mikham nazaret ro behem begi. khayli khayli mamnon.

بعد از زدن 2تا ناقوس که باعث باز شدن در(دروازه)میشه وقتی میرم تو این مکان که متاسفانه اسمش رو یادم رفته(همونجا که این موجودات با کله مار وجود داره و تبر تاب میخوره)فکر کنم (sen fortres)بود .من هنوز راه به سمت پایینش رو پیدا نکردم همونجا که اول این تبرها که تاب میخورن اگه پایین رو نگاه کنی یکی از 1 پا ها وجود داره که با عصا برقی میجنگه(نمیدونم خوب توضیح دادم یا نه).از کجا باید برم؟
و اینکه تو همین مکان جاییکه این سنگ قل میخورن میان پایین سمت دنبال یکیشون که میری سمت چپ به 1 نردبان میرسی که وقتی ازش پایین میری تو همون سوراخ چندتا سنگ گیر کرده و اون مسیر نردبان هم که سرکاریه و دوباره باید ازش بیای بالا!کار خاصی باید اینجا انجام بدی؟
ممنون

آخرین ویرایش:
بعد از زدن 2تا ناقوس که باعث باز شدن در(دروازه)میشه وقتی میرم تو این مکان که متاسفانه اسمش رو یادم رفته(همونجا که این موجودات با کله مار وجود داره و تبر تاب میخوره)فکر کنم (sen fortres)بود .من هنوز راه به سمت پایینش رو پیدا نکردم همونجا که اول این تبرها که تاب میخورن اگه پایین رو نگاه کنی یکی از 1 پا ها وجود داره که با عصا برقی میجنگه(نمیدونم خوب توضیح دادم یا نه).از کجا باید برم؟
و اینکه تو همین مکان جاییکه این سنگ قل میخورن میان پایین سمت دنبال یکیشون که میری سمت چپ به 1 نردبان میرسی که وقتی ازش پایین میری تو همون سوراخ چندتا سنگ گیر کرده و اون مسیر نردبان هم که سرکاریه و دوباره باید ازش بیای بالا!کار خاصی باید اینجا انجام بدی؟
ممنون
دوست عزیز من قبلا برای یه نفر دیگه نحوه رد کردن این قسمت رو نوشتم. امیدوارم تو هم بتونی ردش کنی:
یه راهنمای خواستی در حد خدا!:d
ولی تا جایی که ذهنم یاری میکنه بهت میگم.:d
ببین وار قلعه که میشی 2 تا مار جلوت هستن. اونا رو میکشی و میری اتاق بعدی که یه پل هست و چندتا تبر خیلی بزرگ هی تکون میخورن
روی پل یه مار هست اونو بکش و برو جلو و از پله ها برو بالا
اون بالا که رسیدی دوباره یه پل هست و یه مار اون طرفش وایساده که به طرف آذرخش پرتاب میکنه. اونو بکش و برو اتاق بعد همینجور که بری، به یه جایی میرسی که هی سنگای گنده قل میخورن و رد میشن. وقتی یکیشون گذشت، سریع برو بالا تا جایی که در مه آلود رو ببینی. دقت کن بالای پله ها دوباره یه مار دیگه وایساده. اونجایی که ماره هست نباید بری. اونجایی که در مه آلود هست برو.
مستقیم ادامه بده تا برسی دوباره به جایی که سنگ قل میخوره. اینجا باید سریع باشی تا بتونی برسی به مرکز اصلی یعنی جاییکه سنگا پرتاب میشن. از جایی که وارد اتاق میشی، درست سمت چپ توی دیوار یه راه پله هست. دقت کن اونجا 5 تا راه هست. 4 تاشون رو میتونی با اهرم سنگ پرتاب کنی توشون. اونا رو کاری نداشته باش مگر اینکه بخوای جادوگر رو آزاد کنی و بخوای آیتم جمع کنی. توی اون 4راه، یه راه پله هست که میخوره به بالا. دیگه بری توی اون راه، بقیه-ش دیگه چیزی نیست. فقط یه پل دیگه میمونه که اونو رد کنی، میرسی به یه در مه آلود دیگه و میرسی بالای قلعه!:d

دوست عزیز من قبلا برای یه نفر دیگه نحوه رد کردن این قسمت رو نوشتم. امیدوارم تو هم بتونی ردش کنی:

ممنون از راهنماییت من به سمت بالا رو مشکل ندارم و حتی iron golem رو هم کشتم منظورم اون پایین بعد از رد کردن او 2 تا مار ورودی هست اگر پایین رو نگاه کنی تو پایین ترین طبقه همین 1 پا با عصا برقی هستش راه ورود به اونجا رو نمیدونم!
و اینکه اگر دنبال این سنگ به سمت پایین رفته باشی همون مسیری که سمت بالا بری میرسی به اهرم تنظیم جهت سنگ وقتی به سمت پایین بری چندتا سنگ تو یک سوراخ رو پر کردن و کنارش یه نردبان هست ازش که بری پایین هیچی نیست و حتی نمیتونی زیاد حرکت کنی موندم اون برای چی هست؟
ممنون

ممنون از راهنماییت من به سمت بالا رو مشکل ندارم و حتی iron golem رو هم کشتم منظورم اون پایین بعد از رد کردن او 2 تا مار ورودی هست اگر پایین رو نگاه کنی تو پایین ترین طبقه همین 1 پا با عصا برقی هستش راه ورود به اونجا رو نمیدونم!
و اینکه اگر دنبال این سنگ به سمت پایین رفته باشی همون مسیری که سمت بالا بری میرسی به اهرم تنظیم جهت سنگ وقتی به سمت پایین بری چندتا سنگ تو یک سوراخ رو پر کردن و کنارش یه نردبان هست ازش که بری پایین هیچی نیست و حتی نمیتونی زیاد حرکت کنی موندم اون برای چی هست؟
ممنون
براي رسيدن به پايينترين نقطه واقع در قلعه sen's fortress يعني كف قيري شكل كه در اون ناحيه 4 تا demon titanite وجود دارن 3 راه وجود داره كه من 2 راه سر راستشو بهت ميگم.
1.بيا همونجايي كه گوي ها از بالا به سمت پايين پرت ميشه و ميتونيم با استفاده از اهرم گوي رو به چهار قسمت مختلف بفرستيم اگه دقت كني در سمت راست همون راهي كه گوي به چاله منتهي ميشه (همون چاله اي كه چندتا گوي داخلش قرار گرفته وخودتم اشاره كردي)يك راهرو هست وارد اين ورودي شو تله اي كه از 4دريچه تير پرتاب ميكنه رو رد كن وبرو به سمت چپ و از پل رد شو همون پلي كه 4 تا تبر نزديك به هم در حال حركت نوساني هستن وبايد با دويدن اين 4 تا تبر رو پشت سر بزاري وقتي اين پل رو رد كردي دقيقا بپيچ سمت راست و مار شمشير به دست serpent soldier رو بكش كمي جلوتر وقتي به انتها ميرسي يه چاله مستطيلي كوچيك ميبيني خودتو از اين چاله بنداز پايين تا به يه ورودي ديگه برسي خودتو بنداز پايين تا برسي به ناحيه اي كه دو حفره بزگ مستطيلي وجود داره كه اين حفره راه ورود به كف قلعه هست به داخل حفره نگاه كني ميبيني كه حفره تا پايين بصورت رده رده كار شده و ميتوني خودتو بندازي روي لبه حفره و همينطور به نوبت از لبه بعدي بندازي لبه پايينتر مثلا وقتي خودتو انداختي روي يه لبه, درست سمت چپ ديوار يه لبه پايينتر هست كه بايد خودتو بندازي پايين از همين استراتژي استفاده كن تا به كف برسي.
راه دوم هم دوباره باز به اين حفره ها ميخوره اين راه از رو از قسمت بن فاير sen's fortress ميگم وقتي از رو به روي بن فاير خودتو به پايين روي پله ها ميندازي برو به سمت پايين جايي كه دوتا تله روي زمين هست دوباره در اين قسمت واقع در سمت راست همون چاله كوچيك مستطيلي رو ميبيني ولي ايندفه اين چاله يه طبقه بالاتر قرا گرفته پس وقتي خودتو ميندازي پايين حواست باشه خونت تا آخر پر باشه وقتي بيفتي پايين دوباره به همون دوحفره بزرگ ميرسي.
دركف قلعه تونستي 4 تا demon titanite رو نابود كن چون كشتن هر كدوم از اين موجودات يه titanite demon پاداش ميده كه اين سنگ ها به درد reinforce ارتقاي سلاح هايي ميخوره كه با روح باس ها توسط giant black smith واقع در anor londo ساخته ميشه.
در قسمت شما شرقي كف قلعه راه خروجي وجود داره كه ميتوني بري اونجا واز نردبون بري بالا و از سمت چپ خودتو بندازي پايين تا دوباره برگردي به راه اصلي قلعه.البت يه راه مخفي هم روبه روي نردبون هست كه ميخوره به يه mini giant.
در مورد اون نردبون هم كه ميره پايين و چند تاگوي داخلشه چيز خاصي نيست بيشتر فكر كنم هدف سازنده ها ساختن يه جان پناه براي در امان ماندن از برخورد با گوي ساخته شده.

---------- نوشته در 07:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:53 PM ارسال شده بود ----------

dadash ye khahesh azat mikonam age anjam bedi mamnonet mesham.ye lotfy mikoni beri demoy dark souls prepare to die ro az arshive trailerhay pardis game downlod koni.gae dost dashti bezar to site bacheha ham bebinand.(faghat az site pardis game begir bebin).akhe man to on demo bashayi ro didam ke to kol bazi bahashon barkhord nakarde bodam.mikham nazaret ro behem begi. khayli khayli mamnon.
خواهش ميكنم داداش ميتوني لينك مستقيمشو بزاري يه سر رفتم پيداش نكردم ببينم نظرمو حتما ميگم.

آخرین ویرایش:
دوستان الان تو anorlondo هستم به اون اهنگره هم رسیدم روح butterfly و chaus with quilag و فکر کنم irongolem رو هم دارم میخواستم ببینم که چه سلاحهایی رو با این روحها میتونم بسازم اصلا راهنما درباره سلاحها سراغ دارید تا لینکشو بی زحمت در اختیارم بذارید بعد با روح wolfsif هم میشه شمشیر lord gwin رو ساخت؟ لطفا بهم جواب بدید رسیدم به این smogh و orenstin لولمم 51 اگه با این روحها نمیشه سلاح خاصی ساخت حداقل باهاشون لولمو ببرم بالا بعد بنظرتون چطوره که برم از همین اهنگره تیر بخرم یه سری تیر مخصوص داره 500چوب دونه ای این orenstin رو با زوبین بکشم بعد با خیال راحت برم سراغ smogh

بچه ها كسي دمه black dragon kalameet رو زده؟
من از اول مبارزه با اين باس كه به نظرم خيلي سختتر از باس هاي ANOR LONDO هستش از اول هدفم اين بود كه فقط دمش رو بزنم ودر نهايت به طرز فجيعي دمش قطع شد و من لذت زيادي از اين مبارزه بردم و افتخار بزرگي رو كسب كردم و شمشير اين باس يعني OBSIDIAN GREAT SWORD رو بدست آوردم.:d
دم اين باس به راحتي قطع نميشه و انگار جنسش از فولاده و من با 3 ضربه دو دستي و قدرتي سلاح افسانه اي DRAGON TOOTH +5 دمش رو قطع كردم وهر ضربه اي كه به دمش وارد ميكردم بيش تر از 600 تا DAMAGE بهش وارد ميشد و از خونش كم ميكرد.
چون اين باس هميشه دمش رو به بالاست بهترين زمان براي ضربه زدن به دمش وقتي كه به سمت شكم و پاهاش حركت ميكنيم و نزديك به دمش قرار ميگيريم و اژده ها در اين موقعيت دمش رو به زمين ميكوبه بهترين فرصت براي زدن ضربه هست همچنين موقعي كه روي دو پا واميسته تا آتيش بكشه يا از قدرت لنز چشماش استفاده كنه زمان هاي خوبي براي زدن ضربه هست.
لولم در زمان مبارزه با اين باس 84 بود چون دوباره از اول بازي رو با كلاس ,KNIGHT , كه عاشق اين كلاسم شروع كردم از HAVEL'S ARMOR,HAVEL'S HELM ,GURDIN LEGGINGS,GURDIAN GAUNTLETS استفاده كردم همچنين از سپر افسانه اي GREAT SHIELD OF ARTORIAS +5 استفاده كردم اما مهمترين نكته در مبارزه با اين DRAGON استفاده از انگشتر FLAME STONEPLATE RING ميباشد كه FLAME DEFENSE رو 50 واحد بيشتر ميكنه و در برابر آتيش اين اژده ها استفاده از اين انگشتر مهمترين استراتژي به شمار ميره جوري كه شدت آتيش كشنده اين اژده ها به مراتب كمتر ميشه وتمام HP رو يهو خالي نميكنه.
البته وزن شمشيرOBSIDIAN GREAT SWORD سبك و براي استفاده از اين شمشير به 20 تا STRENGTH نيازه كه همين باعث شده قدرت DMAGE اين شمشير در مقايسه با سلاح DRAGON TOOTH در رتبه خيلي پايينتر قرار بگيره نقطه قوت اين شمشير اينه كه در عين حال كه سبك و سريع هست با توجه به وزنش DAMAGE خوبي داره وقدرت اسرار آميزش وقتي كه با دودست و ضربه قدرتي تيغه شمشير رو به زمين ميكوبه و در يك آن همه جا پر از آتيش ميشه و دشمناني رو كه اطرافمون هستن نابود ميكنه در واقع به درد درگيري هاي شلوغ ميخوره.
البته با اين سلاح هايي كه نام بردم مبارزه با اين باس ساده است و من در عرض يك ساعت مبارزه و شكست هاي متوالي موفق به قطع كردن دمش شدم.

دوستان اون Glitchای که تو Darkroot Garden هست ( اون دری که اونجاست ) بعد 7000 تا Soul میده هردفعه رو کسی می‌دونه چجوریه؟ اگه ویدئو بود که چه بهتر!

دوستان اون Glitchای که تو Darkroot Garden هست ( اون دری که اونجاست ) بعد 7000 تا Soul میده هردفعه رو کسی می‌دونه چجوریه؟ اگه ویدئو بود که چه بهتر!
داداش منظورتو واضح تر ميگي متوجه نشدم دقيقا كدوم قسمتي؟ منظورت از گليچ چيه؟:d

داداش منظورتو واضح تر ميگي متوجه نشدم دقيقا كدوم قسمتي؟ منظورت از گليچ چيه؟:d

بعد از اینکه زنگ کلیسا رو زدم، رفتم Darkroot Garden . همون جایی که سرسبزه و ... آخرش یک دری هست که باید کلیدشو از اون آهنگره بخری، من 2 ساعت farm کردم 20000 تا جمع کردم کلید رو خریدم، فقط به خاطره اینکه گفته بودن اونجا خیلی راحت میشه farm کرد :دی یکجا گفته بود میری توی اون دره بعد یکم می‌چرخی 4 نفر رو دنبال خودت می‌کشونی بعدش میای لبه‌ای جایی پرت میشن پایین 7000 تا Soul میده! ( به این میگن Glitch اصولا :دی ) می‌خواستم ببینم چجوری باید اینا رو جمع کنم بعد پرت بشن پایین :دی

فکر کنم منظور ایشون اینه که تو darkroot garden از اون دره که بغل bonfire هست و با crest of artorias باز میشه وقتی میدوی وهمه ی دشمنا رو دنبال خودت میکشونی تا یه راهپله ولی بازی انگار اینجا باگ داره و همه دشمنایی که دنبالت هستن میافتن ته دره و یه 7000soul هر دفعه صاحب میشی اگه منظور همینه که من فیلم سراغ ندارم ولی تو game pressure مفصل دربارش توضیح داده یه سر به اونجا بزنید شاید بدردتون خورد اسمشم گذاشته how to farm soul

دوستان الان تو anorlondo هستم به اون اهنگره هم رسیدم روح butterfly و chaus with quilag و فکر کنم irongolem رو هم دارم میخواستم ببینم که چه سلاحهایی رو با این روحها میتونم بسازم اصلا راهنما درباره سلاحها سراغ دارید تا لینکشو بی زحمت در اختیارم بذارید بعد با روح wolfsif هم میشه شمشیر lord gwin رو ساخت؟ لطفا بهم جواب بدید رسیدم به این smogh و orenstin لولمم 51 اگه با این روحها نمیشه سلاح خاصی ساخت حداقل باهاشون لولمو ببرم بالا بعد بنظرتون چطوره که برم از همین اهنگره تیر بخرم یه سری تیر مخصوص داره 500چوب دونه ای این orenstin رو با زوبین بکشم بعد با خیال راحت برم سراغ smogh
رفيق اگه يه سپرو تا 10+ ارتقا بدي بوسيله آهنگر آنور لوندو همون غوله ميتوني بوسيله روح MOONLIGHT BUTTERFLY يه سپر كريستالي دريافت كني همچنين اگه يه تبر AXE رو تا 10+ ارتقا بدي بوسيله روح IRON GOLEM AXE GOLEM رو دريافت ميكني.
همچنين اكه يه FIST WEAPON رو تا 10+ارتقا بدي بوسيله روح IRON GOLEM ميتوني DRAGONBONE FIST رو بدست بياري اين اسلحه ها رو بايد داخل دستت كني بخاطر همين اسمش FIST
همچنين اگه يه نيزه SPEAR رو تا 10+ بالا ببري بوسيله روح MOONLIGHT BUTTER FLY سلاح MOON LIGHT BUTTER FLY HORN رو بدست مياري.
براي ساختن شمشير GWYN روح خودش لازمه با روح GREAT GREY WOLF SIF هم ميتوني GREAT SHIELD OD ARTORIAS , GREAT SWORD OF ARTORIAS رو بدست بياري منتها بايد يه سپر رو تا 10+ ويه STRAIGHT SWORD رو تا 10+ ارتقا بدي.
اينم لينكي كه دوستمون چندصفحه قبل گذاشتن.
http://darksoulswiki.wikispaces.com/Weapons

---------- نوشته در 09:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:45 PM ارسال شده بود ----------

بعد از اینکه زنگ کلیسا رو زدم، رفتم Darkroot Garden . همون جایی که سرسبزه و ... آخرش یک دری هست که باید کلیدشو از اون آهنگره بخری، من 2 ساعت farm کردم 20000 تا جمع کردم کلید رو خریدم، فقط به خاطره اینکه گفته بودن اونجا خیلی راحت میشه farm کرد :دی یکجا گفته بود میری توی اون دره بعد یکم می‌چرخی 4 نفر رو دنبال خودت می‌کشونی بعدش میای لبه‌ای جایی پرت میشن پایین 7000 تا Soul میده! ( به این میگن Glitch اصولا :دی ) می‌خواستم ببینم چجوری باید اینا رو جمع کنم بعد پرت بشن پایین :دی
گرفتم چي ميگي منم با اين جور صحنه ها زياد روبه رو شدم تو بازي والا به همين راحتي هم فكر نكنم باشه اينارو بكش طرف خودت بعد برو كنا دره اينجوري فكر كنم شانست براي گليچ كردن بيشتر بشه خلاصه تو اطراف دره بازيشون بده ببين اونا تورو ميندازن پايين يا تو ميندازيشون پايين ولي به نظرم مثل يه مرد بجنگ.:d
البته اونجايي كه ميگي روح خيلي خوب ميده اگه بتوني باهاشون مبارزه كني.:d

گرفتم چي ميگي منم با اين جور صحنه ها زياد روبه رو شدم تو بازي والا به همين راحتي هم فكر نكنم باشه اينارو بكش طرف خودت بعد برو كنا دره اينجوري فكر كنم شانست براي گليچ كردن بيشتر بشه خلاصه تو اطراف دره بازيشون بده ببين اونا تورو ميندازن پايين يا تو ميندازيشون پايين ولي به نظرم مثل يه مرد بجنگ.:d
البته اونجايي كه ميگي روح خيلي خوب ميده اگه بتوني باهاشون مبارزه كني.:d

:)) عمرا نزدیکشون هم نمی‌تونم بشم :دی کلا گیر کردم، البته گیر نکردم، یکم سخت میتونم Unit های معمولی جایی که می‌خوام برم رو بزنم، برا همین گفتم یکم Farm کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or