Dark Souls | Xbox 360

دوستان بعد از زدن این باس پروانه یه برج هست که ازش میری بالا یه آهنگر تبدیل به سنگ شده.جای دیگه ای هم نیست الان که برم.کجا باید برم الان؟این آهنگرو میشه آزادش کرد؟

نه نمیشه.برگرد پیش اهنگره قبل از دارک روت گاردن و کلید اون دره که نور وسطشه تو دارک روت گاردن ازش بخر و برو sif رو بکش.

بذار این سوالایی که تو ذهنم مونده از اول بازی رو یه جا بپرسم خیال خودمو راحت کنم:دی
1-انسان بودن یا hollow بودن چه تفاوتی داره؟
2-راهی نیست که بشه این soul ها رو ذخیره کرد؟مثلا من 3000 تا soul دارم بعد میرم یه جا میمیرم وقتی میخوام دوباره برم اون soul ها برگردونم تو راه دوباره میمیرم و همش میپره:دی
3-راهی نیست که بشه بدون خارج شدن از بازی(مثلا وقتی میمیریم) از آخرین چک پوینت بیایم و نخواد برگردی به بون فایر؟
4-من دوتا کمون دارم ولی تیر نمیزنه هیچ کدوم!چرا؟باید تیر داشت؟از کجا باید گیر آورد؟
5-این بازی جادو هم داره؟چطوری باید استفاده کرد علیه دشمنا و از کجا باید گیر آورد؟
6-و در آخر یه روش برای کشتن این prowling demon و اون شوالیه های خفته تو جنگل ارائه کنید.ممنون:دی
خودمم نمیدونم چطوری بدون راهنمایی و اینکه چیزی بلد باشم تا اون باس پروانه رفتم:دی

تو anor lodo
رفتم پیش دختره حالا کجا برم؟
با ادرس و کروکی:d

از طریق new lando ruins برو به abyss و four kings رو بکش.new lando ruins هم از طریق اسانسوری که تو فایر لینک هست میره پایین باید از اونجا بری.برای کشتن روح های اونجا هم باید از transeit curse استفاده کنی که شکل دو تا دسته.

---------- نوشته در 12:29 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:02 AM ارسال شده بود ----------

بذار این سوالایی که تو ذهنم مونده از اول بازی رو یه جا بپرسم خیال خودمو راحت کنم:دی
1-انسان بودن یا hollow بودن چه تفاوتی داره؟
2-راهی نیست که بشه این soul ها رو ذخیره کرد؟مثلا من 3000 تا soul دارم بعد میرم یه جا میمیرم وقتی میخوام دوباره برم اون soul ها برگردونم تو راه دوباره میمیرم و همش میپره:دی
3-راهی نیست که بشه بدون خارج شدن از بازی(مثلا وقتی میمیریم) از آخرین چک پوینت بیایم و نخواد برگردی به بون فایر؟
4-من دوتا کمون دارم ولی تیر نمیزنه هیچ کدوم!چرا؟باید تیر داشت؟از کجا باید گیر آورد؟
5-این بازی جادو هم داره؟چطوری باید استفاده کرد علیه دشمنا و از کجا باید گیر آورد؟
6-و در آخر یه روش برای کشتن این prowling demon و اون شوالیه های خفته تو جنگل ارائه کنید.ممنون:دی
خودمم نمیدونم چطوری بدون راهنمایی و اینکه چیزی بلد باشم تا اون باس پروانه رفتم:دی

1-من که فرقه خاصی ندیدم بینشون ولی یه فرقایی دارن.مثلا تو شکل انسان میتونی قبل باسهایی که اون شوالیه هست برای جنگیدن با باس احضارش کنی.
2-نه نمیشه.خوبه تا حالا حداکثر 3000 تا از دست دادی من که یه بار 64000تا از دست دادم خیلی سوختم:d.
3-یه روش هست که زیاد نمیصرفه برای وقتایی هست که خیلی رفتی جلو و به بونفایر هم نرسیدی.وقتی مردی به محض اینکه صفحه لودینگ اومد یکی دو ثانیه صبر کن بعد سریع بزن بیا تو دشبرد وقتی که دوباره برگردی تو بازی از همونجایی که مردی میای و تمام سولهاتم کنارته برای ریکاور کردن.
4-اره باید براشون تیر بخری و تو اینونتوری تو محل خودشون قرارشون بدی که دو نمونه تیر کمون داره.که یکیشون بولت میخواد یکیشون هم arrow که تو اینونتوری مشخصن.باید از فروشنده ها یا اهنگریا بخری.
5-همون اول میتونستی mage انتخاب کنی تا از جادو استفاده کنی یا اگه اینکار رو نکردی با لول اپ کردن اون چندتا چیزه اخری میتونی از جادو هم استفاده کنی که به نظر من خیلی بهتره جادو چون تو باس اخری میفهمی که چه اشتباهی کردی میج نشدی.
6-راه خاصی این دیمنها ندارن فقط از پشت بچسب بهشون و بزن و هر وقت هم خواستن بپرن بپر عقب.اگه اون روحهای توی جنگل رو میگی که یه باگ داره میتونی کلی سول جمع کنی.اول اون بون فایر کنار دره ورودی رو لایت کن.وقتی که روحها افتادن دنبالت بدو برو قسمت سمت راست پله کنار دره تا روحها بیان و بی افتن پایین.این کار رو چند بار انجام بدی کلی سول میگیری.بعدش از همین کنار دره بگیر برو تا برسی به یه قلعه که وقتی داخلش بشی سمت چپش یه موش روی دیوار هست که عضو گروهش بشو تا این روحها دیگه کاری باهات نداشته باشن.
بازیش اگه با قاعده بری جلو ریاد سخت نیست.فقط یادت باشه دستکش پایرومنسی رو حتما بگیری چون نیازی نداره که میج باشی تا از جادو استفاده کنی که خیلی هم بدردبخوره تا مثل من تو باسه اخر حیرون نشی.:d

آقا دمت گرم خیلی کمک کزدی!
فقط یه دوتا چیز:
در مورد سوال 6 منظور من اون شوالیه هایی هستن که تو darkroot garden قبل از باس پروانه هستن و خوابیدن و بری کنارشون بیدار میشن.خیلی هم بزرگن.شما هم همونا رو میگی؟
این دستکش پایرومنسی که میگی چی هست؟وکجاست؟:دی
اگه توصیه دیگه ای هم برای من که زیاد وارد نیستم برای به اتمام رسوندن بازی داری بگو.دمت گرم:دی

new lando ruins کجاست؟
از تو فایر لینک باید بری.همون قسمتی که زنه تو زندانه و estus flask رو اپگرید میکنه.کنارش پله هست میره به سمت پایین همینو ادامه میدی میرسی به یه اسانسور که میبرتت نیو لاندو روینز.

---------- نوشته در 07:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:55 PM ارسال شده بود ----------

آقا دمت گرم خیلی کمک کزدی!
فقط یه دوتا چیز:
در مورد سوال 6 منظور من اون شوالیه هایی هستن که تو darkroot garden قبل از باس پروانه هستن و خوابیدن و بری کنارشون بیدار میشن.خیلی هم بزرگن.شما هم همونا رو میگی؟
این دستکش پایرومنسی که میگی چی هست؟وکجاست؟:دی
اگه توصیه دیگه ای هم برای من که زیاد وارد نیستم برای به اتمام رسوندن بازی داری بگو.دمت گرم:دی
خواهش میکنم.نه:d.من اونایی رو گفتم که با باز کردن اون دره نورانیه میرسی بهشون.اونا که سخت نیستن برو نزدیکشون وقتی خواستن بزننت بپر عقب بعد سریع برو بزن.البته میتونی اروم از کنارشون رد بشی بدون اینکه بیدار بشن فقط باید فاصلتو باهاشون حفظ کنی.اگه پروانه رو کشتی دیگه احتیاجی نیست بری اون سمت.
قبل از depths یه نفر تو بشکه هست که اگه نجاتش بدی این دستکشو بهت میده که میتونی از دور با دشمنات بجنگی.خیلی سلاحه بدرد بخوریه ولی من نتونستم بگیرمش چون موقعی که میخواستم بشکه رو بشکنم به یارو اسیب رسوندم و مجبور شدم بکشمش.
سعی کن تو اپگرید کردن سلاحها عجله نکنی چون ممکنه جلوتر یه سلاح بهتر گیرت بیاد و نتونی اپگریدش کنی.

این بازی چرا اینجوریه؟این پروانه رو هر ضربه که بهش میزنم یک اپسیلون هم از خونش کم نمیشه.
دمیج سلاحت چنده؟هر چی تو بازی پیشرفت میکنی سلاحهای جدید میگیری که دمیجشون بیشتره و بهتره از اونا استفاده کنی.پروانه هم جز باسهای خیلی اسونه بازیه.

دمیج سلاحت چنده؟هر چی تو بازی پیشرفت میکنی سلاحهای جدید میگیری که دمیجشون بیشتره و بهتره از اونا استفاده کنی.پروانه هم جز باسهای خیلی اسونه بازیه.

الان بیشترین دمیج مال شمشیرم هست که 85ـه.یه تبرزین هم دارم که 105ـه ولی کارکترم زورش نمیرسه باهاش ضربه بزنه.
دو ساعت در برابر ضربه های این پروانه جاخالی میدم وقتی میاد میشنیه رو دیوار هرچی بهش ضربه میزنم یه ذره از کل خونش بیشتر کم نمیشه.

الان بیشترین دمیج مال شمشیرم هست که 85ـه.یه تبرزین هم دارم که 105ـه ولی کارکترم زورش نمیرسه باهاش ضربه بزنه.
دو ساعت در برابر ضربه های این پروانه جاخالی میدم وقتی میاد میشنیه رو دیوار هرچی بهش ضربه میزنم یه ذره از کل خونش بیشتر کم نمیشه.

شما بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که با شمشیری که از دم اژدها روی پل بدست میاد بری جلو خیلی بدرد میخوره.

اینطوری که سخت تره :دی حالا چطوری برگردم اونجا و سوال مهمتر اینکه چطوری اون اژدها رو بکشم؟:دی

برگرد به اندد برگ.خوبی بازی به اینه که همه جاش به هم وصله.احتیاجی نیست بکشیش.فقط کافیه از پایین پل بری و دمش رو با تیر کمون بزنی.یه چند بار این کار بکنی خودش شمشیر رو بهت میده.

برگرد به اندد برگ.خوبی بازی به اینه که همه جاش به هم وصله.احتیاجی نیست بکشیش.فقط کافیه از پایین پل بری و دمش رو با تیر کمون بزنی.یه چند بار این کار بکنی خودش شمشیر رو بهت میده.

تیر کمون دارم ولی تیر نداره .تیرش رو از کجا باید گیر بیارم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or