Dark Souls | Xbox 360

1-کجا باید عضو این گروه گربه که میگی بشم؟
2-الان برم داخل همون دره که یه محوطه بازه با باسش بجنگم؟کشتنش راحته؟چطوریه؟
3-این گزینه kindle که تو بون فایر ها هست چیه؟
از اون دره که باز کردی از پله هاش برو پایین برو سمت چپ مستقیم بدو با هیچکی نجنگ تا به یه ساختمون میرسی رو دیوارش اون گربه هست.
بعدشم از پله همون ساختمون برو پایین و مستقیم برو تا به گرگه برسی.

1-کجا باید عضو این گروه گربه که میگی بشم؟
2-الان برم داخل همون دره که یه محوطه بازه با باسش بجنگم؟کشتنش راحته؟چطوریه؟
3-این گزینه kindle که تو بون فایر ها هست چیه؟
2-اره.باسش یه گرگه که سخت هم هست:((.یه چند بار بمیری میفهمی چطوری بکشیش:d.
3-برای کیندل کردن باید به شکل ادم باشی و هیومنیتی مصرف کنی که با این کار estus flask بیشتری میتونی با استراحت در اون بون فایر داشته باشی که اگه برای بار اول کیندل کنی تعدادش از پنج میرسه به ده.برای بیشتر از ده شدن باید rite of kindle بدست بیاری که اخرای بازی بهت میده.

این اسکلتا که تو قبرستونن چرا نمیمیرن.هی میزنم دوباره درست میشه. چکار کنم که بمیرن.اگه قراره اسلحه رو آپگرید کنم (من شمشیر دم اژدها رو دارم)بگید چی میخواد.چه جوری آپگرید کنم.دستتونم درد نکنه.

این اسکلتا که تو قبرستونن چرا نمیمیرن.هی میزنم دوباره درست میشه. چکار کنم که بمیرن.اگه قراره اسلحه رو آپگرید کنم (من شمشیر دم اژدها رو دارم)بگید چی میخواد.چه جوری آپگرید کنم.دستتونم درد نکنه.

خواهش میکنم.از اون قسمت نباید برین برای اخرای بازیه.و برای کشتنشون هم باید سلاحتون رو به یه چیزی که اسمش یادم نیست اپگرید کنین :d ولی تو انورلاندو یه سلاح پیدا میکنید که خودش این خاصیت رو داره و سلاح خوبی هم هست.حالا اگه یادم اومد مینویسمش.برای اپگرید سلاحها باید برید پیش اهنگر که هر اهنگری یه چیزه خاص به سلاح اضافه میکنه یکی اتیش یکی یه چیزه دیگه.برای اینکه اتیش اینا اضافه کنید اول باید سلاحتون رو به+5 اپگرید کنین.یا میتونین جعبه اپگرید کردن رو بخرین و اپگریدها رو تا +5 خودتون انجام بدین.بیشتر از +5 باید برین پیش اهنگر.

واقعا ببخشین.من کاملا گیج شدم.با چی تا 5+ آپگرید کنم.اصلا نمیدونم این وسایلی که دارم به چه درد میخوره(غیر از شمشیر و سپر:">).یکی کمک کنه.HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

نبود کسی راهنمایی کنه؟

میج و پایرومنسر خوبه.

---------- نوشته در 08:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:50 PM ارسال شده بود ----------

واقعا ببخشین.من کاملا گیج شدم.با چی تا 5+ آپگرید کنم.اصلا نمیدونم این وسایلی که دارم به چه درد میخوره(غیر از شمشیر و سپر:">).یکی کمک کنه.HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

باید بری پیش اهنگر(اهنگر تو اندد برگ قبل از دارک روت یا تو انور لاندو یا کاتاکامبز) یه گزینه داره که میتونی سلاح هاتو اپگرید کنی اونجا میتونی سلاحتو تا +5 اپگرید کنی که فقط دمیجش بیشتر میشه برای اضافه کردن اتیش و اینجور چیزا باید تا +5 اپگرید شده باشن و پیش اهنگری که اتیش اضافه میکنه سلاحتو اتیشی کنی.برای فهمیدن همه چیزه بازی صفحه هات قبل لینک ویکی دارک سولز هست که درباره ی همه چی توضیح داده.برای فهمیدنه کاراییه چیزهای مختلف بهترین راه امتحان کردنشونه.

آخرین ویرایش:
دوست عزیز master.mhn دستت درد نکنه.
کسی میدونه چرا bonfire تو firelink از کار افتاده؟
یه سری علامت بالا سمت چپ زیر خون هست که مثلا یه سپر میکشه که یه فلش رو به بالا روشه یا یه زره که اونم فلش رو به بالا روشه کسی میدونه اینا چین؟
من یه انگشتر گرفتم که وقتی دست کارکترم میکنم دورش حاله نور میاد (عین ......نژاد:))) میدونید کارش چیه؟؟

دوست عزیز master.mhn دستت درد نکنه.
کسی میدونه چرا bonfire تو firelink از کار افتاده؟
یه سری علامت بالا سمت چپ زیر خون هست که مثلا یه سپر میکشه که یه فلش رو به بالا روشه یا یه زره که اونم فلش رو به بالا روشه کسی میدونه اینا چین؟
من یه انگشتر گرفتم که وقتی دست کارکترم میکنم دورش حاله نور میاد (عین ......نژاد:))) میدونید کارش چیه؟؟

خواهش میکنم.
اونه زنه که تو زندون بود و حرف نمی زد فایر کیپر بود و الان مرده و به خاطر همین بون فایر خاموش شده.اون شوالیه زرد رنگ بود که میگفت میخوام انتقام بگیرم و بعد از اینکه از تو زندان انددبرگ نجاتش دادی یه مدت جلو همین زنه نشسته بود کار همونه.اگه همون اول میکشتیش الان خیالت راحت بود ولی الان میتونی انتقام بگیری که قبل از باسهای دوقلو انور لاندو باید یه کار خاص انجام بدی تا بری توی یه دنیای دیگه و شوالیه رو بکشیش.جزئیات دقیقش رو نمیدونم ولی اگه صفحات قبل رو بخونی میفهمی.
اونا به خاطر استفاده از انگشترها هست که افکتشون رو اینجوری نشون میده.
تو مشخصات خوده انگشتر توضیح داده که چکار میکنه.خودم ندیدم چون از سپری استفاده میکردم که استامینا سریع پر میکرد و یه نور سبز همیشه دورم بود که افکتهای دیگه معلوم نمیشدن.(gotchya:d)

ببخشین زیاد سوال میپرسم.من بلد نیستم که سول رو با اسلحه ترکیب کنم(یا یه همچین چیزی).صفحات قبل رو که خوندم این رو نوشته بودن ولی توضیحی که چجوری میشه این کارو کرد نبود.کلا اگه روشی برای قوی کردن اسلحه و زره هست اگه بگید ممنون میشم.(مثل ترکیب کردن چیزای مختلف)

ببخشین زیاد سوال میپرسم.من بلد نیستم که سول رو با اسلحه ترکیب کنم(یا یه همچین چیزی).صفحات قبل رو که خوندم این رو نوشته بودن ولی توضیحی که چجوری میشه این کارو کرد نبود.کلا اگه روشی برای قوی کردن اسلحه و زره هست اگه بگید ممنون میشم.(مثل ترکیب کردن چیزای مختلف)

من خودم یه سلاح بیشتر با سول ترکیب نکردنم اونم با سول سیف.اول باید broken sword رو تا +10 اپگرید کنی بعد با سوله سیف ببریش پیش اهنگر انورلاندو تا اون برات great sword of astoria رو درست کنه.

بچه ها این شمشیری که از دم اژدها میگیریم رو میشه آتیشی یا برقیش کرد.اگه نه که کدوم شمشیرو آپگرید کنم و اتیشی کنم خوب در میاد.:-*

بچه ها این شمشیری که از دم اژدها میگیریم رو میشه آتیشی یا برقیش کرد.اگه نه که کدوم شمشیرو آپگرید کنم و اتیشی کنم خوب در میاد.:-*

نمی دونم چون خودم تا+4 بیشتر نتونستم اپگریدش کنم چون استخون گیر نیوردم ولی فکر کنم بشه.great battle axe رو بچه ها میگن سلاح خیلی خوبیه که دمیجش تا 700 هم میرسه ولی کنده به خودت بستگی داره که از کدوم سلاح خوشت بیاد می خوای سریع باشه دمیجش کم یا کند باشه دمیجش زیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or