Dark Souls | Xbox 360

حالا ببینم چی گیرم میاد.دستتم درد نکنه فقط یه چیزی.از این قول 7 سر تو دریاچه من یه انگشتر گرفتم که وقتی دستم میکنم خونم دقیقا نصف میشه(یه چیزی تو مایه های نفرین)وقتی که درش میارم خونم درست میشه.میدونید این چیه؟
یه انگشتر دیگه هم دارم به اسم wolf ring اگه کار اینم میدونی بگو که از رو توضیحاتش هیچی نفهمیدم.
تو dark root اون دری که کلیدش رو 20000 سول میخری رو باز کردم همون اولش یه روح میاد مثل اب خوردن منو میکشه.نمیشه روش زوم کرد.موندم توش.چیکارش کنم؟؟؟؟
master.mhn یه دونه ای.نبودی بازی رو ول میکردم:x

آخرین ویرایش:
حالا ببینم چی گیرم میاد.دستتم درد نکنه فقط یه چیزی.از این قول 7 سر تو دریاچه من یه انگشتر گرفتم که وقتی دستم میکنم خونم دقیقا نصف میشه(یه چیزی تو مایه های نفرین)وقتی که درش میارم خونم درست میشه.میدونید این چیه؟
یه انگشتر دیگه هم دارم به اسم wolf ring اگه کار اینم میدونی بگو که از رو توضیحاتش هیچی نفهمیدم.
تو dark root اون دری که کلیدش رو 20000 سول میخری رو باز کردم همون اولش یه روح میاد مثل اب خوردن منو میکشه.نمیشه روش زوم کرد.موندم توش.چیکارش کنم؟؟؟؟

1-این انگشتری که میگی اسمش چی هست؟چون همچین چیزی ندیدم.توضیحاتش چی نوشته؟
2-درست یادم نیست ولی فکر کنم دمیج ضرباتت رو بیشتر میکنه حالا یه نگاه میکنم خبری میدم.
3-اونجا میتونی از باگ بازی استفاده کنی و سول جمع کنی.یه ضربه به دیوار کنار در ورودی بزن تا غیب بشه و بون فایر رو روشن کن بعد از پله ها که رفتی پایین سمت چپه پله ها یه راه باریکه کنار دره هست.دشمنا رو بنداز دنبالت بعد برو اون گوشه تا هر کی میاد پرت شه تو دره همینجوری راحت میتونی یه عالمه سول جمع کنی.برای کشتنشون هم باید transeit curse استفاده کنی که شکل دوتا دسته اینجوری میتونی روشون لاک هم بکنی.ولی اگه همین راه کنار دره رو ادامه بدی میرسی به یه قلعه که وقتی واردش شدی روی دیوار سمت چپش یه گربه هست که اگه عضو گروهش بشی اون روحها دیگه کاری باهات ندارن.
خواهش میکنم.اگه گرگنما نبود من خودمم بازی رو ول میکردم.

اروم اروم برو جلو تا به یه یارو برسی که میگه پایین رو نگاه کن و میزنی yes یه کاتسین نشون میده و یه کلاه اون پایین میگیری که همه جا رو برات روشن میکنه.
اسمش نمیدونی چیه؟
شاید قبلا گرفته باشمش.اون پایین هیچی نبود

مرسی حالا کجا برم باسشم زدم
رفتم تو Valley of Drakes اون چند اژدها رو هم زدم چیکار کنم؟

برو تو انورلاندو همونجایی که قبلا مه جلوش رو گرفته بود و seaf رو بکش.
vally of drakes چبزه خاصی نداره فقط چندتا جا رو بهم وصل میکنه.

اسم اون اپگریدی که برای کشتن اسکلتهای catacombs نیاز داری رو یادم اومد:d.سلاحت باید divine شده باشه که تو انور لاندو اگه خوب بگردی یه divine ocult پیدا میکنی که سلاح خوبی هسته و راحت میتونی باهاش اون اسکلتها رو بکشی.

اگه بتونی دقیق تر بگی که کجاست خیلی ممنونت میشم.این چیزی که مصرف میکنه تا بتونه رو روح ها زوم کنه و شکل دوتا دست هست رو از کجا بخرم یا پیدا کنم؟
بعد از کشتن غول دریاچه و گرگه اومدم تو انور لاندو.مسیرو درست دارم میرم؟؟؟؟؟
راستی اون اژدها آبیها بد جور سگ جونن.مدلشونه یا راهی داره واسه راحت کشتنشون که من بلد نیستم؟؟بزنیشون چیزی هم میده؟؟
این پایرومنس رو از کجا گیر بیارم.مثل اینکه خیلی چیز خوبی.

اگه بتونی دقیق تر بگی که کجاست خیلی ممنونت میشم.این چیزی که مصرف میکنه تا بتونه رو روح ها زوم کنه و شکل دوتا دست هست رو از کجا بخرم یا پیدا کنم؟
بعد از کشتن غول دریاچه و گرگه اومدم تو انور لاندو.مسیرو درست دارم میرم؟؟؟؟؟
راستی اون اژدها آبیها بد جور سگ جونن.مدلشونه یا راهی داره واسه راحت کشتنشون که من بلد نیستم؟؟بزنیشون چیزی هم میده؟؟
این پایرومنس رو از کجا گیر بیارم.مثل اینکه خیلی چیز خوبی.
اره راه رو داری درست میری.اون پروانه تو دارک روت گاردن رو کشتی یا نه؟
وقتی که وارد قصر میشی همونجایی که شوالیه زیاد داره توی یکی از اتاقها فکر کنم پشت شومینه بود که یه راه مخفی هست که با ضربه باید بازش کنی.اونجاست.
اون سنگه رو فکر کنم فروشنده ی توی depths که اسکلته و پشت نرده هست داره.از طریق اندد برگ هم میتونی بری.اولین باری که میری بالا برای رفتن به اندد برگ اونجایی که موشه تو فاضلاب هست یه در هست که اگه بازش کرده باشی راحت میتونی بری پیشه پیرزاله.
مدلشونه.احتیاجی نیست از اون سمت بری.چیزه خاصی هم نمیدن.
تویه depth یه نفر هست که تو بشکه زندانی هست اگه نجاتش بدی بهت میده دسکشو.همونجایی که قصابه هست.حتما بگیرش چون خیلی به کارت میاد.

دستکش رو گرفتم.باید جادو بخرم تا کار کنه؟؟؟؟؟اگه آره کدوم جادوش از همه بهتره و از کی بخرم؟؟؟؟
این depths به کجا میخوره؟؟
یه قابلیتهایی تو بازی هست واسه کشتن سریع instant kill (اگه درست نوشته باشم ) که مثلا طرف از پشت میاد شمشیرشو فرو میکنه تو بدن آدم بدون اینکه بتونی کاری کنی یا وقتی طرف داره با سپر دفاع میکنه اگه بهش زربه بزنی بهت یه فن میزنه که کلی از خون آدم کم میشه.میدونید چجوری میشه ما هم اینجوری زربه بزنیم؟؟؟؟؟من فقط زربه معمولی میتونم بزنم

آخرین ویرایش:
دستکش رو گرفتم.باید جادو بخرم تا کار کنه؟؟؟؟؟اگه آره کدوم جادوش از همه بهتره و از کی بخرم؟؟؟؟
این depths به کجا میخوره؟؟
یه قابلیتهایی تو بازی هست واسه کشتن سریع instant kill (اگه درست نوشته باشم ) که مثلا طرف از پشت میاد شمشیرشو فرو میکنه تو بدن آدم بدون اینکه بتونی کاری کنی یا وقتی طرف داره با سپر دفاع میکنه اگه بهش زربه بزنی بهت یه فن میزنه که کلی از خون آدم کم میشه.میدونید چجوری میشه ما هم اینجوری زربه بزنیم؟؟؟؟؟من فقط زربه معمولی میتونم بزنم

اره جادوهایی که تایپشون پایرومنسی هست رو میتونی با این دستکش استفاده کنی.depths به blight town میخوره که زنگ دوم هست مگه اونجا نرفتی؟پس چطوری رفتی انورلاندو؟
اگه از پشت دشمن بری و rb رو بزنی سریع میکشش یا اینکه میتونی ضربات شمشیرش رو پری(parry)کنی.موقعی که خواست بهت ضربه بزنه lt روبزن وقتی شمشیرش رو کنار زد سریع بعدش rb رو بزن تا بکشش.
جهت جلو با rb لگد میزنه.جهت جلو با rt میپره ضربه میزنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or