Dark Souls | Xbox 360

اون قضیش چیه؟!اگه مث این بی خطر هست بگید بی زحمت چون خودم تقریبا تازه شروع کردم.
یکی دو صفحه قبل توضیح دادم.اره بیخطره فقط دشمنا میوفتن دنبالت بعد میرن ته دره:d

---------- نوشته در 11:54 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:53 AM ارسال شده بود ----------

اگر نفرین شدی و خونت نصف شده باید بری به مکان زنگ اول.
وقتی که زنگ اول رو به صدا در اوردی از نردبان که اومدی پایین یه ادم با دستهای باز وایستاده از اون باید انگشتر فکر کنم purge داشت تو اسمش بخری که نفرین از بین بره بعد بری باس کشی.

منم به توصیه بچه ها خیلی از این سنگها گرفتم گفتم طلسم میشم ولی همشون رو دستم باد کردن:d.

یکی دو صفحه قبل توضیح دادم.اره بیخطره فقط دشمنا میوفتن دنبالت بعد میرن ته دره:d

---------- نوشته در 11:54 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:53 AM ارسال شده بود ----------

منم به توصیه بچه ها خیلی از این سنگها گرفتم گفتم طلسم میشم ولی همشون رو دستم باد کردن:d.

وقتی نفرین شدی باید از همون جای زنگ از مغازه دار یک سنگ که عکس اسکلت روش بخری قیمتش3000soulهست:)

کریستالی یرو له کردم:d
رفتم abyse باسشو ترکوندم:d
demon ruins کجاست ؟پیداش نمی کنم.
همون جایی که زنگ دوم رو به صدا درمیاری و daughter of chaos هست.از اونجا میتونی بری دیمن روینز.

---------- نوشته در 02:52 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:51 AM ارسال شده بود ----------

وقتی نفرین شدی باید از همون جای زنگ از مغازه دار یک سنگ که عکس اسکلت روش بخری قیمتش3000soulهست:)

ممنون ولی من خیلی وقته که از اونجاها گذشتمb-).

آخرین ویرایش:
من به 2تا مشکل اساسی برخوردم.بعد از زدن زنگ دوم رفتم جلو از تو مواد مذاب یه boos میاد که با دو ضربه منو میکشه.نه میشه جاخالی داد نه میشه قایم شد.حتی سپر رو هم میگیرم باز با هر ضربش نصف خونم میره نمیدونم چکارش کنم؟؟؟؟؟لطفآ کمک کنید
دوم اینکه یه چیزی اومده رو سرم که جای کلاه خود که چسبیده به سرم هیچ کارش نمیتونم بکنم اصلا نفهمیدم چرا اینطوری شدم؟؟؟؟؟ چه جوری درستش کنم؟؟؟
بعد از زدن زنگ دوم چکار کنم؟راه کدومه؟ممنون میشم کمک کنید

آخرین ویرایش:
با کمک دوستان و master.mhnبازی رو تمام کردم:punk:

---------- نوشته در 11:11 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:07 AM ارسال شده بود ----------

من به 2تا مشکل اساسی برخوردم.بعد از زدن زنگ دوم رفتم جلو از تو مواد مذاب یه boos میاد که با دو زربه منو میکشه.نه میشه جاخالی داد نه میشه قایم شد.حتی سپر رو هم میگیرم باز با هر زربش نصف خونم میره نمیدونم چکارش کنم؟؟؟؟؟لطفآ کمک کنید
دوم اینکه یه چیزی اومده رو سرم که جای کلاه خود که چسبیده به سرم هیچ کارش نمیتونم بکنم اصلا نفهمیدم چرا اینطوری شدم؟؟؟؟؟ چه جوری درستش کنم؟؟؟
بعد از زدن زنگ دوم چکار کنم؟راه کدومه؟ممنون میشم کمک کنید
الان باید برگردی به اون دره که باز شد اونجا زوده.

با کمک دوستان و master.mhnبازی رو تمام کردم:punk:

---------- نوشته در 11:11 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:07 AM ارسال شده بود ----------

الان باید برگردی به اون دره که باز شد اونجا زوده.

خواهش میکنم.من خودم هنوز باس اخر رو نکشتم:d.حوصله رفتنش رو دیگه ندارم بیخیالش شدم.

---------- نوشته در 08:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:33 PM ارسال شده بود ----------

اون چیزی که رو سرمه چیه؟؟چه جوری میشه برش داشت؟؟

چی اومده؟اگه سره اژدهاست که با اون سنگه که از اژدهای اش لیک گرفتی اومده با مردنت میره.

چی اومده؟اگه سره اژدهاست که با اون سنگه که از اژدهای اش لیک گرفتی اومده با مردنت میره.[/QUOTE]

سر اژدها نیست.وقتی زنگ دوم رو زدم رفتم تو اون قسمتی که مواد مذاب هست.همون اولش یه بون فیر داره که جلوش این موجودهایی که روی زمین میخزند و وقتی میکشیشون ازشون ده تا کرم میزنه بیرون داره. یه چند ثانیه اونجا وایستادم که یهو یه چیزی مثل پوست هون موجودا اومد رو سرم.)x

ما هم با افتخار این بازیو انجام دادیمو تموم کردیم.
اتمسفرش بی نطیره ، سختی ش بیشتر ادمو وادار میکنه که برای 3-2 بار هم تلاش کرد.
حس تنهایی و رو بخوبی منتقل میکنه.

بقول معروف واقعا چسبید .
دست گل سازنده هاش درد نکنه.
بعداز مدتها یه بازی واقعا به معنای کلمه بزرگو با لذت هرچه تمام انجام دادیم.

بنطرم تنها نکته منفی ش داستانش هست.
ولی خوب داستان تو پیچ و خم گیم پلی گم میشه. ولی از امتیاز کلی بازی کم میکنه.

در کل لقب شاهکار برازنده این بازیه.

آخرین ویرایش:
چی اومده؟اگه سره اژدهاست که با اون سنگه که از اژدهای اش لیک گرفتی اومده با مردنت میره.

سر اژدها نیست.وقتی زنگ دوم رو زدم رفتم تو اون قسمتی که مواد مذاب هست.همون اولش یه بون فیر داره که جلوش این موجودهایی که روی زمین میخزند و وقتی میکشیشون ازشون ده تا کرم میزنه بیرون داره. یه چند ثانیه اونجا وایستادم که یهو یه چیزی مثل پوست هون موجودا اومد رو سرم.)x[/QUOTE]
یه چیزی هست که شبیه توت فرنگیه ولی کورک داره یادم نیست کجا میتونی بگیریش ولی فکر کنم تو فایرلینک بود بالایه اون پشته بومه با اون میتونی خودتو درمان کنی.

دوستان save editorاین بازی برای x360موجوده هر کی خواس تو گوگل یه سرچی بزنه ودانلود کنه اسمش هم SnugglyTheBarterهست خودم تستش کردم کار میکنهb-)

قبل از اون اژدها قرمزه با یکی صحبت میکنی که به خورشید نگاه میکنه.میگه عضو گروه بشی کمکت میکنه.میگن اگه عضو بشی شمشیر خوبی میده.(من تازه عضو سایت شدم,نمیدونستم منتظر جواب بودی.ببخشید.)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or