Dark Souls | Xbox 360

اون تبر دو زار نمی ارزه !
بری اسلحه های خودتو آپگرید کنی 100 برابر بهتر از اون گیرت میاد .
grave lordswordیا black kniteswordیا drakes swordیا lightening spearیاqueen laagh's fury sword کدوم بردارم کاربردی تره؟

---------- نوشته در 12:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:53 PM ارسال شده بود ----------

قضیه سول گرفتن تو darkroot garden چیه؟(میگن یک باگه.):d:db-)b-)

---------- نوشته در 01:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:59 PM ارسال شده بود ----------

1-اسمش یادم نیست ولی فکر نکنم این بود.همه چیزش بالا بود ولی تنها مشکلش این بود که اپگرید نمیشد ولی با این حال نسبت به اپگرید شده ی بقیه ی خیلی مقاوم بود.
2-اره اون که خیلی اسون من تو تریلراش که اینو دیدم گفتم یا خدا این دیگه چیه.حالا وقتی که تو انورلاندو رفتی میفهمی باس چیه.باسهاش اصلا توازن ندارن چون 4تا لرد اخر بازی خیلی اسون بودن.
3-باید humanity مصرف کنی و بعد گزینه ی kindle رو بزنی.اواخر بازی یه rite of kindle بدست میاری که میتونی بیشتر از 10تا کیندل کنی.
3-گریو لرد سورد رو باید از catacombs بری.هر وقت رفتی اونجا خبری بده بهت بگم از کجا بری تا برسی به نیتو و عضو گروهش بشی تا این شمشیر رو بهت بده.فقط قبل از کشتن نیتو باید بری عضو گروهش بشی.
4-بگیریش کنارش مینویسه که چقدر میخواد ولی بهتره strengh تا 34 یا 32 برسونی که خیالت راحت باشه.
ممنوووووووووون.دمتگررررررررم.فقط نگفتی زره هرو از کجا گیر اوردی؟چاکریییییییییم.:):x:d

grave lordswordیا black kniteswordیا drakes swordیا lightening spearیاqueen laagh's fury sword کدوم بردارم کاربردی تره؟

---------- نوشته در 12:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:53 PM ارسال شده بود ----------

---------- نوشته در 01:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:59 PM ارسال شده بود ----------

ممنوووووووووون.دمتگررررررررم.فقط نگفتی زره هرو از کجا گیر اوردی؟چاکریییییییییم.:):x:d

من خودم از لایتینگ اسپیر استفاده میکردم دمیجش فکر کنم 480 بود ولی سرعت ضربه زدنش خوبه.gravelord sword هم خوبه.
تو صفحات قبل هست.
یادم نیست.ولی دی وی دیش رو میزارم اسمشو ببینم چی بود.

---------- نوشته در 01:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:07 PM ارسال شده بود ----------

وقتی موشها مصموم میکنند چطوری میشه برطرفش کرد؟

یه گیاه بنفش رنگ هست که فکر کنم با اون میتونی میزان مصموم شدنت رو کم کنی و یا با سفید رنگه کلا خوب بشی.یا اگه برسی به بون فایر خوب میشی.

آخرین ویرایش:
2 - Lightening Spear : توی Sen's Fortress دومین جایی که گلوله های سنگی میان پایین (راه پله ای که پاگرد داره) شما از وسط راه پله وارد میشین ، صبر کنین که سنگ رد بشه بعد دنبالش برین پایین ، وقتی به پایین راه پله برسین یه اتاق سمت چپ هست که یه صندوق توشه . اون صندوق یه Mimic هست و نباید بازش کنید. با شمشیر بهش ضربه بزنید و بکشیدش تا این نیزه رو بدست بیارید - نصف قدرت این نیزه برقیه و سرعتش هم فوق العاده بالاست .(متن قبل از جایی کپی کردم.درسته؟)

---------- نوشته در 01:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:25 PM ارسال شده بود ----------

وقتی موشها مصموم میکنند چطوری میشه برطرفش کرد؟
من میرم تو bonfire سیو میکنم.

2 - Lightening Spear : توی Sen's Fortress دومین جایی که گلوله های سنگی میان پایین (راه پله ای که پاگرد داره) شما از وسط راه پله وارد میشین ، صبر کنین که سنگ رد بشه بعد دنبالش برین پایین ، وقتی به پایین راه پله برسین یه اتاق سمت چپ هست که یه صندوق توشه . اون صندوق یه Mimic هست و نباید بازش کنید. با شمشیر بهش ضربه بزنید و بکشیدش تا این نیزه رو بدست بیارید - نصف قدرت این نیزه برقیه و سرعتش هم فوق العاده بالاست .(متن قبل از جایی کپی کردم.درسته؟)

---------- نوشته در 01:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:25 PM ارسال شده بود ----------

من میرم تو bonfire سیو میکنم.

اونجا شاید باشه ولی من همون اول بار قبل از اینکه وارد دارک روت گاردن بشم با کشتن یکی از دشمنام بهم دادش:d.خوبی بازی همینه به صورت رندمه بعضی چیزاش دیگه بستگی به شانست داره.ولی از لحاظ سرعت و دمیج سلاح خیلی خوبیه به نظره من.تا اخر بازی با همین رفتم.
بستگی به دشمنات هم داره بعضیهاشون سلاح اتشی دیج بیشتری بهشون وارد میکنه.

اونجا شاید باشه ولی من همون اول بار قبل از اینکه وارد دارک روت گاردن بشم با کشتن یکی از دشمنام بهم دادش:d.خوبی بازی همینه به صورت رندمه بعضی چیزاش دیگه بستگی به شانست داره.ولی از لحاظ سرعت و دمیج سلاح خیلی خوبیه به نظره من.تا اخر بازی با همین رفتم.
بستگی به دشمنات هم داره بعضیهاشون سلاح اتشی دیج بیشتری بهشون وارد میکنه.
داستان باگ فهمیدم.من الان با گربه صحبت کردم و عضو گروه شدم.دیگه نمیشه باگرو زد؟

آخرین ویرایش:
توی blighttown بودم.human هم بودم.یهو دیدم بازی یه اخطار میده,راستشو بخوای ترسیدم,دویدم به سمت bonfire.امدم سیو کنم دیدم یه ادم قرمز امد طرفم.کشتمش.3 تاhumanity داد و12000 سولز.این کی بود؟

توی blighttown بودم.human هم بودم.یهو دیدم بازی یه اخطار میده,راستشو بخوای ترسیدم,دویدم به سمت bonfire.امدم سیو کنم دیدم یه ادم قرمز امد طرفم.کشتمش.3 تاhumanity داد و12000 سولز.این کی بود؟

نمیدونم احتمالش هست که یه مغازه داری چیزی بوده این جور چیزاش رندوم هست البته به کارهای خودت هم بستگی داره. بار اول که رفتم اول بلایت تون یه فروشنده نشسته بود که سلاح های کریستالی میفروخت ولی بار دوم ندیدمش.
برای من هم این جور حمله ها چندبار اتفاق افتاد یکیش تو new lando ruins بود.

اینا رو وقتی بکشی برای کشتن باس منطقه میان کمکت

اسمه زره gold-hemmed black هست.

:d

از بین اینایی که گفتی grave lord sword از بقیه بهتره
نظر منو بخوای این دو تا از همه بهترن :
Great Sword of Artorias که از روح اون گرگه بدست میاد
Fire Great Axe +10 که از آپگرید Great Axe به صورت Fire پیش اون آهنگر اسکلت بدست میاد .
البته این دو تا کند هستن ولی خیلی قوی هستن مخصوصا دومی که نزدیک 800 تا دمیج میده .
ولی اگه دنبال شمشیر سریع هستی همون grave lord sword خوبه و lightening spear هم اگه تا ته آپگرید کنی بد نیست .

از بین اینایی که گفتی grave lord sword از بقیه بهتره نظر منو بخوای این دو تا از همه بهترن :Great Sword of Artorias که از روح اون گرگه بدست میاد Fire Great Axe +10 که از آپگرید Great Axe به صورت Fire پیش اون آهنگر اسکلت بدست میاد .البته این دو تا کند هستن ولی خیلی قوی هستن مخصوصا دومی که نزدیک 800 تا دمیج میده .ولی اگه دنبال شمشیر سریع هستی همون grave lord sword خوبه و lightening spear هم اگه تا ته آپگرید کنی بد نیست .
ارتوریاس که دمیجش به زور به سیصد میرسید کجاش خوب بود؟تبره بهتره به نظر من اگه سرعت نداره دمیج داره ولی ارتوریاس رو که من تا +4 اپگردی کردم نه سرعت داشت نه دمیج.

سلام
دوست عزیز کاراکترهای قرمز که میان کاملا برنامه نویسی شده در بازی هستند و همیشه در منطقه خاص خودشون ظاهر می شن البته حتما باید در حالت human باشید.
و وسایلی که بعد از کشته شدن میدن با هم فرق دارن ولی معمولا همه humanity هم میدن - من الان بار سوم هست دارم بازی میکنم و در طول بازی فکر کنم 5 یا 6 منطقه دیدم که از این کاراکترای قرمز میاد.

موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or