Dark Souls | Xbox 360

از بین اینایی که گفتی grave lord sword از بقیه بهتره
نظر منو بخوای این دو تا از همه بهترن :
Great Sword of Artorias که از روح اون گرگه بدست میاد
Fire Great Axe +10 که از آپگرید Great Axe به صورت Fire پیش اون آهنگر اسکلت بدست میاد .
البته این دو تا کند هستن ولی خیلی قوی هستن مخصوصا دومی که نزدیک 800 تا دمیج میده .
ولی اگه دنبال شمشیر سریع هستی همون grave lord sword خوبه و lightening spear هم اگه تا ته آپگرید کنی بد نیست .
روح گرگه و عنکبوترو دارم.میدونم چجوری میشه شمشیر queen laagh's fury sword بدست اورد.اما شمشیر گرگرو حتما میخوام.چجوری میشه گرفتش؟با روح پروانهه میشه چیکار کرد؟

روح گرگه و عنکبوترو دارم.میدونم چجوری میشه شمشیر queen laagh's fury sword بدست اورد.اما شمشیر گرگرو حتما میخوام.چجوری میشه گرفتش؟با روح پروانهه میشه چیکار کرد؟

broken sword رو تا+10 اپگرید کن بعد ببرش پیش اهنگر تو نیو لاندو.
بقیه رو گرگنما جواب میده.

شمشیر آرتوریاس که همون طور که دوستمون گفت broken sword +10 و روح گرگه .
با روح پروانه میشه یک سپر یا یک نیزه درست کرد .
نیزه که اصلاچیز بدرد بخوری نیست !
اما سپرش یک سپر کریستالیه که خودم ساختمش ولی امتحانش نکردم ، شنیدم که با سپر میشه یه مقدار زیادی دمیج داد .

ارتوریاس که دمیجش به زور به سیصد میرسید کجاش خوب بود؟تبره بهتره به نظر من اگه سرعت نداره دمیج داره ولی ارتوریاس رو که من تا +4 اپگردی کردم نه سرعت داشت نه دمیج.

نه پسرم شما هر چی قدرت کاراکترتو بیشتر کنی ، قدرت شمشیر هم زیاد تر میشه + شمشیر دو تا دمیج میده ، یکی فیزیکی و یکی جادویی تا 750 تا دمیج فکر کنم می داد .

اما سپرش یک سپر کریستالیه که خودم ساختمش ولی امتحانش نکردم ، شنیدم که با سپر میشه یه مقدار زیادی دمیج داد .

نه پسرم شما هر چی قدرت کاراکترتو بیشتر کنی ، قدرت شمشیر هم زیاد تر میشه + شمشیر دو تا دمیج میده ، یکی فیزیکی و یکی جادویی تا 750 تا دمیج فکر کنم می داد .

از من قدرتهای جادوییم زیاد نبود شاید به خاطر اونه.دمیجش برای من دوتا 130 بود که به 300 هم نمیرسید.

از من قدرتهای جادوییم زیاد نبود شاید به خاطر اونه.دمیجش برای من دوتا 130 بود که به 300 هم نمیرسید.
یه شمشیر معمولی(نه زیاد کند و قدرتمند ونه سریع بیجون)تو این بازی وجود ندارهههه؟

---------- نوشته در 09:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:48 PM ارسال شده بود ----------

منظورت broken straight swodه؟یه زره وسپر خوب معرفی کن.

آخرین ویرایش:
ash lake به پایان رسید.الان نمیدونم کجا برم.توی راهنمای gamespot نوشته بود برمیگردی به northen undead asylum.اما چجوری؟به اژدها سیاهه توی ash lake ده تا dragon scale بدی چی میشه؟اگه dragon scale تموم کنم باید از کجا بدست اورم؟

ash lake به پایان رسید.الان نمیدونم کجا برم.توی راهنمای gamespot نوشته بود برمیگردی به northen undead asylum.اما چجوری؟به اژدها سیاهه توی ash lake ده تا dragon scale بدی چی میشه؟اگه dragon scale تموم کنم باید از کجا بدست اورم؟
ash lake اجباری نیست
الان باید برگردی اون دره که باز شد بعد زنگ دوم
برگرد از درخت برو بالا و راهو برگرد

ash lake اجباری نیست
الان باید برگردی اون دره که باز شد بعد زنگ دوم
برگرد از درخت برو بالا و راهو برگرد
با تشکر.northen undead asylum پاک شد.برای بدست اوردن catarina armor باید اون مرده که دم در Sen's Fortress رو باید کشت یا بعدا بهت میده؟

---------- نوشته در 05:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:46 PM ارسال شده بود ----------

اسمه زره gold-hemmed black هست.
کجا بگیرمش؟کجا؟:d

با تشکر.northen undead asylum پاک شد.برای بدست اوردن catarina armor باید اون مرده که دم در Sen's Fortress رو باید کشت یا بعدا بهت میده؟

---------- نوشته در 05:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:46 PM ارسال شده بود ----------

همون نیزه برقی خوبه دمیجش اگه تا اخر اپگرید کنی تا نزدیکای 500 میره و سرعتش هم خوبه ولی در مقابل بعضی دشمنا ضعیفه که اینجور جاها من از gravelord sword استفاده میکردم این دوتا رو اگه تا اخر اپگرید کنی خوبه.دریک سورد هم بد نیست ولی من چون چندتا dargon scale دادم به اون اژدهای توی اش لیک نتونستم تا اخر اپگریدش کنم ببینم چی میشه.
نه احتیاجی نیست بکشیش تو انورلاندو توی یه اتاقی گیر افتاده که اگه نجاتش بدی خودش این زره رو بهت میده.فقط وقتی که وارد قصره توی انورلاندو شدی خوب همه جا رو بگرد.
یادم نیست کجا گرفتمش ولی اگه تو محیط خوب بگردی پیداش میکنی.

---------- نوشته در 07:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:14 PM ارسال شده بود ----------

---------- نوشته در 09:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:48 PM ارسال شده بود ----------

نه broken sword که اون اسکلتهای اول بازی ازش استفاده میکردن و با کشتنشون ازشون به جا میموند.

دو تا سوال دارم
اون یارو که پایین زنگ اول بود دیگه از سنگی که نفرین رو از بین میبره نمیفروشه.چه کار باید کرد؟؟؟؟؟؟
این شمشیری که از پیوستن به گروه نیتو میگیریم رو نمیشه آتیشی یا برقیش کرد؟؟؟؟؟؟؟

دو تا سوال دارم
اون یارو که پایین زنگ اول بود دیگه از سنگی که نفرین رو از بین میبره نمیفروشه.چه کار باید کرد؟؟؟؟؟؟

1-توی new lando ruins بالای یکی از برجها یه نفر هست که لباس قرمز تنشه اون نفرین رو از بین میبره ولی سنگ نمیفروشه.مگه چکار میکنی که اینقدر نفرین میشی:d؟
2-نمیدونم.

دم غول کریستالیم.میترسم نفرین شم.همون شمشیری که گفتم دارم.کلا 420 تا دمیج بیشتر نمیزنه:(.کدوم اسلحه رو پیشنهاد میکنی؟این موجوداتی که سر راهن واسه رسیدن به غول کریستالی رو اگه رد کنی و نکشی دنباله آدم راه نمیفتن؟؟؟؟
واسه کشتن سه غول اصلی دیگه کجا برم؟؟ اگه مسیر رو به ترتیب از fierlink بدی که ممنونت میشم .البته نیتو رو میدونم کجاست ولی انقدر تارکه که فعلا پشیمون شدم تا ببینم چی میشه
راستی هم سال نو شما مبارک هم بابت کمکها دستت درد نکنه

چرا ... توی این بازی پر از شمشیره و انتخابش کاملا سلیقه ایه ولی با این مشخصات همون گریو لرد یا نیزه برقی از بقیه بهترن .

منظورم همون شمشیر شکسته ست که اول بازی بدست میاری ، ابتدایی ترین و شاید ضعیف ترین شمشیر بازی .
ببین بستگی به لولت داره که از چه زره ای استفاده کنی ، من با لول حدود 300 از زره Smough استفاده می کنم که به نظرم از بقیه بهتره .
ولی اگه دنبال زره خوب با قابلیت آپگرید می گردی Black Knight از بقیه بهتره .
سپر هم بهترینش Great Shield Of Artorias هست که از روح گرگه بدست میاد ولی اگه از روحش شمشیر ساختی دیگه اینو نمی تونی بسازی ، بهترین کار اینه که یدونه از Great Shield ها رو تا ته آپگرید کنی (اون سپر های قدی رو می گم)

نه اون یارو رو نکش ، خودت بعدا می تونی بدستش بیاری .
توی همون Sen's Fortress دقیقا قبل از غول آهنی وقتی داری از راه های باریک به سمت بالای قلعه می ری یه جا هست سمت چپت که پل ریخته ولی می تونی از روش بپری و بری اونورش ، اونور توی اون اتاق تهش یه فروشنده هست که چیزهای خوبی می فروشه و فکر کنم این زره رو هم بفروشه .

دو تا سوال دارم

اولی رو که دوستمون جواب داد .
در مورد دومی هم خیر .

دم غول کریستالیم.میترسم نفرین شم.همون شمشیری که گفتم دارم.کلا 420 تا دمیج بیشتر نمیزنه:(.کدوم اسلحه رو پیشنهاد میکنی؟این موجوداتی که سر راهن واسه رسیدن به غول کریستالی رو اگه رد کنی و نکشی دنباله آدم راه نمیفتن؟؟؟؟
واسه کشتن سه غول اصلی دیگه کجا برم؟؟ اگه مسیر رو به ترتیب از fierlink بدی که ممنونت میشم .البته نیتو رو میدونم کجاست ولی انقدر تارکه که فعلا پشیمون شدم تا ببینم چی میشه
راستی هم سال نو شما مبارک هم بابت کمکها دستت درد نکنه

نترس بابا ، احتمال نفرین شدن اونجا کمه ، برای اطمینان یه زره با مقاومت زیاد در مقابل نفرین بپوش .
اون غوله که کشتنش خیــــــــــلی راحته ، با هر شمشیری میشه زدش ، من یک شمشیر آتیشی رو پیشنهاد می کنم . (البته اگه بخوای دم وسطیش رو بزنی و شمشیرشو بگیری ، یکم سخت میشه)
نه اون موجودات پشت در می مونن ، خیالت راحت .
Four Kings ... Fire link > New Londo Ruins
Nito ... Firelink > Catacombs > Tomb Of giant
Bed of Chaos > Firelink > undead Burg > Darkroot Basin > Valley Of drakes > Blight town > Demons Ruin > Lost Izalith

اگه اول بری سراغ Bed of Chaos احتمالا می تونی Sunlight maggot رو بدست بیاری که یه کلاهه که اطراف رو روشن می کنه و برای Tomb Of Giant و کشتن نیتو خیلی به کار میاد .
در ضمن در بین اینا کشتن Four Kings از بقیه سخت تره ، ولی اون سه تای دیگه آسونن .

از کجا بفهمم مقاومتش در برابر نفرین زیاده???باورت میشه من تا اینجا که اومدم به این چیزاش توجه نکردم.اصلا نمیدونم کدوم انگشتر بهتره یا مثلا دستکش پایرومنس رو گرفتم ولی 4 تا جادوی مسخره میزنه که ازش استفاده نمیکنم.فقط بکش برو بازی کردم.

آخرین ویرایش:
از کجا بفهمم مقاومتش در برابر نفرین زیاده???باورت میشه من تا اینجا که اومدم به این چیزاش توجه نکردم.اصلا نمیدونم کدوم انگشتر بهتره یا مثلا دستکش پایرومنس رو گرفتم ولی 4 تا جادوی مسخره میزنه که ازش استفاده نمیکنم.فقط بکش برو بازی کردم.

توی توضیحاتش نوشته که چه قابلیت هایی داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or