دوست عزیز مثل اینکه خیلی به شما برخورده.چیزی که نوشتم سوالی بود اگه دقت کرده باشی.در ضمن اینهمه سول ازکجا آوردید تا 50 قدرتهای اصلیتونو بالا بردید.(به غیر از باگهای بازی) بدست آوردن اینقدر سول کار ساده ای نیست.و اون چیزی که من گفتم با اونی که شما گفتید یکیه وقدرت شمشیر تقریبا310 هست که اگه کارکتر رو قوی کنید بیشتر میشه.با این حساب فکر کنم لولتون بالای 280 باشه.من خودمو کشتم تازه شده 75.و اینکه داریم بحث میکنیم و اطلاعاتمون رو به اشتراک میزاریم دیگه به دل گرفتن نداره عزیز الکی ناراحت نشو.الان دیگه قضیه حللللله.![]()
کی من به دل گرفتم !!!؟ نه مشکل اینجاست که فقط 7% مفهوم با کلمات منتقل میشه و چون این صرفا یک نوشته ست این اشتباهات پیش میاد
من یه بار تموم کردم بازیو ، بار دوم رفتم Ash Lake و اون کلک بازی رو یاد گرفتم و لولم حدود 300 هست .
البته بازم دلیل نمیشه ، چون یه چیز دیگه ای در مورد این ارتقاء ها هست که خداییش دیگه حوصله توضیح دادن ندارم :d
شما هم ول کنید این بازیو دیگه ، ناسلامتی ویچر 2 اومده ...
بابا گرگنما فقط دارک سولز بازی میکنه:dحداقل 5 بار بازی رو رفته.
نه بابا من همون دو بار بازی رو رفتم یه بارم می خواستم یه راه که به ذهنم رسیده بود رو امتحان کنم که رفتم نتیجه داد ، راه اینه که میشه دومین غولی که توی بازی میزنی Sif باشه ، اگه گفتی چجوری ؟:d
امروزم ویچر 2 رو گرفتم تا یه جاییش رفتم ، خیلی بازیه جالبی باید باشه ...
سلام اسی،حیلی توپی.خب از اول بگو جانم،الان روح iron golem (باس Sen's Fortress) دارم.چیکار میتونم باهاش بکنم؟ریزه کارهای غولارم میگی؟:d:d
---------- نوشته در 09:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:27 PM ارسال شده بود ----------
از شما هم متشکرییییرم![]()
اسی دیگه کیه !!!؟
با روح اون یا میتونی یه تبر درست کنی که باید یه تبر +10 ببری پیش آهنگر
یا می تونی یه دستکش از جنس استخوان درست کنی که باید Caestus یا Claw رو +10 کنی ببری پیش آهنگر .
ریزه کاری غول یعنی چی ؟ هر کسی به یه نحوی غولها رو می کشه که من روش خودمو می گم ، بعضیاشم خودم کشف کردم (مثل غول توی غار کریستالی یا غول آخر)