Dark Souls | Xbox 360

دوست عزیز مثل اینکه خیلی به شما برخورده.چیزی که نوشتم سوالی بود اگه دقت کرده باشی.در ضمن اینهمه سول ازکجا آوردید تا 50 قدرتهای اصلیتونو بالا بردید.(به غیر از باگهای بازی) بدست آوردن اینقدر سول کار ساده ای نیست.و اون چیزی که من گفتم با اونی که شما گفتید یکیه وقدرت شمشیر تقریبا310 هست که اگه کارکتر رو قوی کنید بیشتر میشه.با این حساب فکر کنم لولتون بالای 280 باشه.من خودمو کشتم تازه شده 75.و اینکه داریم بحث میکنیم و اطلاعاتمون رو به اشتراک میزاریم دیگه به دل گرفتن نداره عزیز الکی ناراحت نشو.الان دیگه قضیه حللللله. :)

کی من به دل گرفتم !!!؟ نه مشکل اینجاست که فقط 7% مفهوم با کلمات منتقل میشه و چون این صرفا یک نوشته ست این اشتباهات پیش میاد :)
من یه بار تموم کردم بازیو ، بار دوم رفتم Ash Lake و اون کلک بازی رو یاد گرفتم و لولم حدود 300 هست .
البته بازم دلیل نمیشه ، چون یه چیز دیگه ای در مورد این ارتقاء ها هست که خداییش دیگه حوصله توضیح دادن ندارم :d
شما هم ول کنید این بازیو دیگه ، ناسلامتی ویچر 2 اومده ...
بابا گرگنما فقط دارک سولز بازی میکنه:dحداقل 5 بار بازی رو رفته.

نه بابا من همون دو بار بازی رو رفتم یه بارم می خواستم یه راه که به ذهنم رسیده بود رو امتحان کنم که رفتم نتیجه داد ، راه اینه که میشه دومین غولی که توی بازی میزنی Sif باشه ، اگه گفتی چجوری ؟:d
امروزم ویچر 2 رو گرفتم تا یه جاییش رفتم ، خیلی بازیه جالبی باید باشه ...
سلام اسی،حیلی توپی.خب از اول بگو جانم،الان روح iron golem (باس Sen's Fortress) دارم.چیکار میتونم باهاش بکنم؟ریزه کارهای غولارم میگی؟:d:d:));)

---------- نوشته در 09:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:27 PM ارسال شده بود ----------

از شما هم متشکرییییرم:)>-

اسی دیگه کیه !!!؟
با روح اون یا میتونی یه تبر درست کنی که باید یه تبر +10 ببری پیش آهنگر
یا می تونی یه دستکش از جنس استخوان درست کنی که باید Caestus یا Claw رو +10 کنی ببری پیش آهنگر .
ریزه کاری غول یعنی چی ؟ هر کسی به یه نحوی غولها رو می کشه که من روش خودمو می گم ، بعضیاشم خودم کشف کردم (مثل غول توی غار کریستالی یا غول آخر)

کی من به دل گرفتم !!!؟ نه مشکل اینجاست که فقط 7% مفهوم با کلمات منتقل میشه و چون این صرفا یک نوشته ست این اشتباهات پیش میاد :)
من یه بار تموم کردم بازیو ، بار دوم رفتم Ash Lake و اون کلک بازی رو یاد گرفتم و لولم حدود 300 هست .
البته بازم دلیل نمیشه ، چون یه چیز دیگه ای در مورد این ارتقاء ها هست که خداییش دیگه حوصله توضیح دادن ندارم :d
شما هم ول کنید این بازیو دیگه ، ناسلامتی ویچر 2 اومده ...

نه بابا من همون دو بار بازی رو رفتم یه بارم می خواستم یه راه که به ذهنم رسیده بود رو امتحان کنم که رفتم نتیجه داد ، راه اینه که میشه دومین غولی که توی بازی میزنی Sif باشه ، اگه گفتی چجوری ؟:d
امروزم ویچر 2 رو گرفتم تا یه جاییش رفتم ، خیلی بازیه جالبی باید باشه ...

اسی دیگه کیه !!!؟
با روح اون یا میتونی یه تبر درست کنی که باید یه تبر +10 ببری پیش آهنگر
یا می تونی یه دستکش از جنس استخوان درست کنی که باید Caestus یا Claw رو +10 کنی ببری پیش آهنگر .
ریزه کاری غول یعنی چی ؟ هر کسی به یه نحوی غولها رو می کشه که من روش خودمو می گم ، بعضیاشم خودم کشف کردم (مثل غول توی غار کریستالی یا غول آخر)

توی اش لیک چکار کردی:d؟
اون روشی که گفتی با دراگون هد استون برای من کار نکرد:((.
بار دوم کلیدها رو هم داریم یا نه؟اگه هستن میریم تو depth بعد از اونجا میریم تو انددبرگ و دارک روت و سیف:d.همینجوریه؟
خدارو شکر دیدیم که یه بازی دیگه هم بکنی:d.
ویچر خیلی توپه من که خیلی منتظرش بودم>:d

توی اش لیک چکار کردی:d؟
اون روشی که گفتی با دراگون هد استون برای من کار نکرد:((.
بار دوم کلیدها رو هم داریم یا نه؟اگه هستن میریم تو depth بعد از اونجا میریم تو انددبرگ و دارک روت و سیف:d.همینجوریه؟
خدارو شکر دیدیم که یه بازی دیگه هم بکنی:d.
ویچر خیلی توپه من که خیلی منتظرش بودم>:d

نه بار دوم کلید ها رو نداری
راهش اینه :
قابلیت Masterkey رو انتخاب می کنی > غول اول (اژدهای سبز) رو می کشی > فایر لینک > آندد برگ > قبل از غول دوم راهرو رو میای پایین و اون یارو که گرز دستشه رو می کشی ، در رو باز می کنی که میری توی Darkroot Basin > میری Dark root Garden > میری به جنگ Sif .
به همین راحتی ...

بابا چرا جو الکی می دی !!!؟
من بعد از دارک سولز اینا رو بازی کردم :

resident evil code veronica X
Skyrim
Darkness 2
EVil 5 DLC
Assassin's creed
silent Hill
I am alive
Fifa street
Saint's Row
The fool
sine mora
و ...
الآنم سه تا بازی در پیش رو دارم به ترتیب Witcher 2 , Mass Effect 3 , KOA Reckoning بعد از ویچر می رم سراغ مس افکت .
بیش از 35000 امتیاز GS هم دارم (این آخری کل کل بود) :d

نه بار دوم کلید ها رو نداری
راهش اینه :
قابلیت Masterkey رو انتخاب می کنی > غول اول (اژدهای سبز) رو می کشی > فایر لینک > آندد برگ > قبل از غول دوم راهرو رو میای پایین و اون یارو که گرز دستشه رو می کشی ، در رو باز می کنی که میری توی Darkroot Basin > میری Dark root Garden > میری به جنگ Sif .
به همین راحتی ...

بابا چرا جو الکی می دی !!!؟
من بعد از دارک سولز اینا رو بازی کردم :

resident evil code veronica X
Skyrim
Darkness 2
EVil 5 DLC
Assassin's creed
silent Hill
I am alive
Fifa street
Saint's Row
The fool
sine mora
و ...
الآنم سه تا بازی در پیش رو دارم به ترتیب Witcher 2 , Mass Effect 3 , KOA Reckoning بعد از ویچر می رم سراغ مس افکت .
بیش از 35000 امتیاز GS هم دارم (این آخری کل کل بود) :d
xbox رو rgh کردی؟
نظرت درباره koa چیه؟

xbox رو rgh کردی؟
نظرت درباره koa چیه؟

آره .
هنوز بازی نکردم ، فعلا ویچر رو بازی کنم ، بعد مس افکت ، بعد می رم سراغ اون .
ولی فکر کنم هر چی باشه از اون اسکایریم مزخرف بهتر باشه . بازی انقدر در حالت سکون بود و انقدر نبرد های خشکی داشت که وسطش دیگه حوصلمو سر برد ! بازی آر پی جی ، یه قسمتش نیرد های منحصر بفردشه که اسکایریم این آیتم مهم رو نداشت .

آره .
هنوز بازی نکردم ، فعلا ویچر رو بازی کنم ، بعد مس افکت ، بعد می رم سراغ اون .
ولی فکر کنم هر چی باشه از اون اسکایریم مزخرف بهتر باشه . بازی انقدر در حالت سکون بود و انقدر نبرد های خشکی داشت که وسطش دیگه حوصلمو سر برد ! بازی آر پی جی ، یه قسمتش نیرد های منحصر بفردشه که اسکایریم این آیتم مهم رو نداشت .

دستت درد نکنه کجای اسکایریم مضخرف بود؟ازادی عملش یا تاثیر انتخابهات در روند بازی؟
مشکل مبارزاتش چی بود؟

تو NEW LONDO RUINS هیچ بونفیری نیست:-/ ؟؟؟؟؟؟
من هرچی میگردم چیزی پیدا نمیکنم

نه نیست:d.نزدیک ترین بون فایر همون فایرلینک هست.

راستی علیرضا یه بون فایر توی catacombs هست که پشت یه سنگه اونو چجوری باید روشنش کرد؟من هرچی دنبال راهی گشتم که به پشت سنگه برسم نشد.

بازی قراره برای pc هم بیاد
اینم تریلرش
http://trailers-ak.gametrailers.com...reparetodie_debuttrailer_640x360_1200_m30.mp4
توش یه جاهای جدیدی هم هست
dlc که براش نیومده؟

نه ولی قراره این اضافات به صورت دی ال سی برای کنسول بیاد .

نه نیست:d.نزدیک ترین بون فایر همون فایرلینک هست.

راستی علیرضا یه بون فایر توی catacombs هست که پشت یه سنگه اونو چجوری باید روشنش کرد؟من هرچی دنبال راهی گشتم که به پشت سنگه برسم نشد.

یه دیواره که باید با شمشیر بزنیش باز بشه .
قبل از رسیدن به اون مقبره که توش شمشیر گریو لرد رو میگیریم ، قبل از اینکه از اون پله های مارپیچ بیای پایین ، یه پل هست . اونور پل همون دیواریه که باید با شمشیر بزنی .

این بازی جدا معرکه هست dlc بیاد میگیرم ! ولی کی میاد !
میدونم نباید اینجا عنوان کنم ولی پیدا کردن برنر مکس هم تو بازار ایران شده بسی دردسر

آقا ما رسیدیم به قول آخر نمیشه زدش.هر کاری میکنم نمیشه.راه حلی نداره؟؟؟؟اصلا راه زدنش چیه؟؟من پایرومنسی استفاده نمی کنم.تا اینجاشم با یه شمشیر اومدم.بگید که خیلی رو عصابمه)x

آقا ما رسیدیم به قول آخر نمیشه زدش.هر کاری میکنم نمیشه.راه حلی نداره؟؟؟؟اصلا راه زدنش چیه؟؟من پایرومنسی استفاده نمی کنم.تا اینجاشم با یه شمشیر اومدم.بگید که خیلی رو عصابمه)x

من که همون اول هم بهتون گفتم به فکر مبارزه از راه دور باشین تا تو باس اخر پشیمون نشین:d.خودمم همین جوری شدم که بی خیالش شدم.تنها راه کشتنش اینه که ضرباتش رو پری کنی.

مگه میشه پری کرد.اتفاقآ به فکر خودمم رسید ولی حتی یه دونشم پری نتونستم بکنم.واقآ الان پشیمونم که همه زورم گزاشتم رو شمشیر.هرکی میخواد از این به بعد بره پایرومنس برداره که مثل من قول آخرش اینجوری نره رو مخش.ولا همه قولاش رو حد اکثر 3 بار رفتم تا کشتم.این یکی ما رو ............. 30 بار رفتم نشد که نشد.باگ نداره:d؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or