Dark Souls | Xbox 360

تو استفاده از سیو ادیتور مشکل دارم.خود سیو ادیتور رو وقتی میخوام باز کنم ارور میده.کمک؟؟؟؟؟؟؟؟
http://www.up.98ia.com/images/saw0sxnuceu0260hzm0p.png

---------- نوشته در 10:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:09 PM ارسال شده بود ----------

دوستان زحمت نکشن.بلاخره زدمش:((.فقط با پری کردن.

افرین.تنها راه کشتنش در تن به تن همین پری کردنه.ولی من دیگه حوصله ی بازیش رو ندارم.

بابا خجالت زده شدم.من کلآ از کنسول مثل خر کار میکشم:d.هیچیش نمیشه.بهتون قول میدم.هر چی کمتر کار بکشی زودتر خراب میشه(سوسول بار میاد:)))

سلام

من مدت ها این تاپیک رو میخوندم ولی ترسیدم بیشتر بخونم بیشتر spoil بشه برای همین گفتم سوالمو بپرسم شاید بهتر باشه:

برای بار اول، چه کلاسی رو پیشنهاد می‌کنید؟

بعد یه سری Gift میشه انتخاب کرد، داستان اونا چیه؟

ممنون.

سلام

من مدت ها این تاپیک رو میخوندم ولی ترسیدم بیشتر بخونم بیشتر spoil بشه برای همین گفتم سوالمو بپرسم شاید بهتر باشه:

ممنون.

ببین انتخاب کلاس کاملا سلیقه ایه و اینو بار ها گفتم .
ولی اگه از من بپرسی به صورت خلاصه بگم یکی از این دو تا :
Sorcerer
Pyromancer
اون جوایز هم در طول بازی اکثرا می تونی پیداشون کنی ولی قابلیت Master Key از بقیه بیشتر به کار میاد چون می تونی بعضی از در های قفل رو باهاش باز کنی .

سلام

ممنون.

دوست عزیز همونجوری که دوست بالایی هم گفتن شما کلاس PYROMANCY رو بردار که از همون اول بتونی از آتیش استفاده کنی و بازی راحت تر بشه GIFT هم MASTER KEY که یه سری از درها و قفل ها رو میتونی باهاش باز کنی

هورا بالاخره کامپیوترم درست شد.دوستان گرامی اخرین باری که online بودم سر باسهای انورلاندو گیر کرده بودم,چه قدر اسون بودن:d.lordvessel رو سر جاش گذاشتم.رفتم تو the catacombs.شمشیر gravelordروگرفتم .رفتم توtomb of the giants وnito رو زدم . رفتم تو duke's archivers بعد crystal cave باسشو زدم.تو new londo ruins رفتم بعد the abyss .چه باس سختیه:((.کمکککککک.من armor of the thorns رو میخواهم.کمکککککک.

هورا بالاخره کامپیوترم درست شد.دوستان گرامی اخرین باری که online بودم سر باسهای انورلاندو گیر کرده بودم,چه قدر اسون بودن:d.lordvessel رو سر جاش گذاشتم.رفتم تو the catacombs.شمشیر gravelordروگرفتم .رفتم توtomb of the giants وnito رو زدم . رفتم تو duke's archivers بعد crystal cave باسشو زدم.تو new londo ruins رفتم بعد the abyss .چه باس سختیه:((.کمکککککک.من armor of the thorns رو میخواهم.کمکککککک.

اون باسش باید فقط سریع عمل کنی یه سلاح قوی بردار تا اومد بدو طرفش و شروع کن زدنش تا قبل از اینکه بقیه بیاین سریع باید اینو بکشی بعد بری سراغ بعدی زیاد سخت نیست.

مواد لازم برای زدن Four Kings : (به این روش می گن روش بولدوزری که برای دو تا غول جواب میده ، این و غول آخر بازی)
یک Lightening Spear تا ته آپگرید شده .
یک سپر خوب
یک زره بسیار قوی (قوی ترین زره ای که داری ، وزنشم مهم نیست چون توی این مرحله سرعت عمل مهم نیست)
جادوی strong magic shield (توی دوکس آرکایوز بود)
انگشتری که مدت زمان جادو رو بیشتر می کنه . (از همون یارو جادو فروشه توی فایر لینک می تونی بخری)

حالا وقتی به غول رسیدی جادو رو بزن تا ضد ضربه بشی بعد برو با نیزه ای که داری نفر اول رو بزن .
هر جا جادوت تموم شد سریع دوباره جادو رو بزن (3تا داری)
3تا جادون که تموم شد دیگه فقط باید به معجون خون متوسل بشی . اونا میزننت تو هم میزنی با این تفاوت که تو میتونی خونت رو پر کنی.

خب نظرات درباره ی smough armor یاiron golem armor یاhavel armor چطوره؟سپر eagle+10چطور؟ levelم89 خوبه؟اون شمشیره که تو the catacombs میگیریمش که خیلی درازه؛lighteningش 700 تا دمیج میده،خیلی توپه.من armor of the thorns رو میخواهم.)xقبل از the abyss از این روح قرمزا(که توی blighttown) دیده بودم نیست؟

مزخرف ترین و رو اعصاب ترین باس بازی همین Four Kings بودن :d مخصوصا اگر میخواستی باهاشون تا کنی و نم نم بزنی که دیگه هیچی . روش کشتنش همونطوری که دوستان گفتن باید به صورت کاملا بولدوزری حمله ببری بهشون تا سریعتر بترکن که اگر دو تا شدن دیگه کارت تمومه . مثل همه ی باس های بازی این جا هم اگر پایرو داره از پایرو برای 3 تای اولی استفاده کن ، آخری هم که تنهاست راحت میشه دخلش رو آورد

خب نظرات درباره ی smough armor یاiron golem armor یاhavel armor چطوره؟سپر eagle+10چطور؟ levelم89 خوبه؟اون شمشیره که تو the catacombs میگیریمش که خیلی درازه؛lighteningش 700 تا دمیج میده،خیلی توپه.من armor of the thorns رو میخواهم.)xقبل از the abyss از این روح قرمزا(که توی blighttown) دیده بودم نیست؟

smough armor بهترین زره بازیه همونو بپوش .
اون زره Thorns هم که میگی باید فانتوم های Depth , Demons Ruin , Lost Izalith رو بکشی و از Quelaagh's domain برش داری .
ولی همون زره اسموگ بهتره ، اونو بپوش .
بهترین سپر بازی هم Great Shield of artorias هست که اونم از روح گرگ بدست میاد .

سلام خدمت شما ببخشید کسی خبر نداره که نسخه pc بازی برای کنسول ها هم روی دیسک می یاد یا نه اخه من می خوام این بازی رو تهیه کنم اگر می یاد خواهشا بهم بگید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or