Dark Souls | Xbox 360

براحتی زدمش.فقط با smough armor و شمشیر.نیازی به سپر نبود.رفتم تو demon ruins باسشو زدم بعد lost izalith فقط یه مشکلی دارم،چجوری تو مواد مذاب حرکت کنم؟همینطور این دایناسورا.خیلی رو اعصابن.)x

سلام بر تمامي دوستان آقا من 360 رو آپديت LT3 كردم و ديگه اين بازي رو نمي خونه PS3 رو هم فروختم ولي بدجور ديوونه اين بازي شدم راهي نداره بتونم بازيش كنم نسخه PC داره؟;)

براحتی زدمش.فقط با smough armor و شمشیر.نیازی به سپر نبود.رفتم تو demon ruins باسشو زدم بعد lost izalith فقط یه مشکلی دارم،چجوری تو مواد مذاب حرکت کنم؟همینطور این دایناسورا.خیلی رو اعصابن.)x

گفتم که خیلی اسونه فقط باید همینجور بری جلو من که نه سپر داشتم نه زره قوی فقط جرات داشتم:d.
یه انگشتری هست که دمیج مواد مذاب رو کم میکنه.با کشتن اون باس توی مواد مذاب بهت میده بکن دستت راحت تو مواد مذاب راه برو.یه بار بکشیشون دیگه مزاحمت نمیشن.

---------- نوشته در 09:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:40 PM ارسال شده بود ----------

سلام بر تمامي دوستان آقا من 360 رو آپديت LT3 كردم و ديگه اين بازي رو نمي خونه PS3 رو هم فروختم ولي بدجور ديوونه اين بازي شدم راهي نداره بتونم بازيش كنم نسخه PC داره؟;)

نسخه پی سیش قرار بیایه.یا میتونی همون رو پچ کنی برای ال تی3.

bed of choasرو چجوری بزنم؟

سختیش فقط زدن همون دوتا شاخشه که اولیش راحته میری سمت راست یا چپ داخل شاخش یه چزی هست که بزنیش میشکنه بعد یه کاتسین نشون میده باید بری سراغ اون یکی شاخه ولی ایندفه باید حواست جمع باشه چون زمین خراب میشه و عصبانی هم هست میزنت نباید نزدیک وسطش بشی از گوشه حرکت کن بعد که دومی رو زدی برو سراغ وسط هر کدوم از شاخه ها رو که بزنی سیو میشه اگه بمیری احتیاجی نیست که دوباره بزنیشون:d.برای تموم کردنش هم باید بری سراغ وسط که جلوش خرابه و یه گودال هست معمولا قبلش میمیری و باید دوباره بیای از اونجایی که بازی سیو میشه به محض اینکه از بالا سر خوردی افتادی پائین بدو به طرف وسط و تا به گودال رسیدی بپر پایینش یه تنه درخت هست که میوفتی روش از اینجا به بعد دیگه کاری نداری شاخه رو میگیری میری داخل غار اخر غار یه موجود افتاده یه ضربه بهش میزنی میمیره لازم هم نیست اونجا احتیاط کنی چون هیچکس مزاحمت نمیشه راحته فقط باید اون قسمت شاخه ها رو رد کنی.موفق باشی;)

gwyn خیلی سختهههههههههههههههههههه.:((.کمکککککککککککککک.
1 . قبل از اینکه بزنیش برو همه جاهای بازی رو که نرفتی بگرد و همه بون فایر ها رو کیندل کن . اینو که بکشی کلا بازی تمومه .2 . توی راهنمایی FOUR KINGS یه روش گفتم و آخرش هم اگه دقت می کردی نوشتم که این سبک برای 2 تا غول جواب میده ، اون و همین غول آخر .

محمد جان اين پچش رو بايد از كجا گير بيارم؟;)

پچش رو احتیاجی نیست از جایی بگیری.از بازی ایمیج بگیر و ایمیجش رو بنداز توی abgx360_v1.0.6 بعد بزن چک کنه خودش دیگه برات پچش میکنه بعد دوباره ایمیج رو رایت کن و از بازی لذت ببر.

ببخشيد انقدر سوال مي پرسم ولي من آخر نفهميدم چطوري ميشه با 360 از بازي عكس گرفت يكي يه توضيح ميده;)
پچش رو احتیاجی نیست از جایی بگیری.از بازی ایمیج بگیر و ایمیجش رو بنداز توی abgx360_v1.0.6 بعد بزن چک کنه خودش دیگه برات پچش میکنه بعد دوباره ایمیج رو رایت کن و از بازی لذت ببر.
خوب از چي بازي ايميج بگيرم؟:-/:d

ببخشيد انقدر سوال مي پرسم ولي من آخر نفهميدم چطوري ميشه با 360 از بازي عكس گرفت يكي يه توضيح ميده;)

خوب از چي بازي ايميج بگيرم؟:-/:d

با گوشیتون میتونید از صفحه مانیتور عکس بگیرین:d.
خوب دی وی دی بازی رو بزار توی دی وی دی رام و بوسیله ی xbox backup creator یا image burn ایمیج بازی رو بگیر.

این bell gargoyle چطوری بزنم تنهایی؟ سنگ فراخوانی هم میزارم هر کی میاد منو میکشه :cursing:

فقط باید به موقع جاخالی بدی و ضربه بزنی.حرکاتشون رو بفهمی دیگه راحت میشه.من دوبار بیشتر سر این غول نمردم و بدون سامن هم کشتمشون:db-).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or