black souls
کاربر سایت
براحتی زدمش.فقط با smough armor و شمشیر.نیازی به سپر نبود.رفتم تو demon ruins باسشو زدم بعد lost izalith فقط یه مشکلی دارم،چجوری تو مواد مذاب حرکت کنم؟همینطور این دایناسورا.خیلی رو اعصابن.)x
براحتی زدمش.فقط با smough armor و شمشیر.نیازی به سپر نبود.رفتم تو demon ruins باسشو زدم بعد lost izalith فقط یه مشکلی دارم،چجوری تو مواد مذاب حرکت کنم؟همینطور این دایناسورا.خیلی رو اعصابن.)x
سلام بر تمامي دوستان آقا من 360 رو آپديت LT3 كردم و ديگه اين بازي رو نمي خونه PS3 رو هم فروختم ولي بدجور ديوونه اين بازي شدم راهي نداره بتونم بازيش كنم نسخه PC داره؟![]()
bed of choasرو چجوری بزنم؟
1 . قبل از اینکه بزنیش برو همه جاهای بازی رو که نرفتی بگرد و همه بون فایر ها رو کیندل کن . اینو که بکشی کلا بازی تمومه .2 . توی راهنمایی FOUR KINGS یه روش گفتم و آخرش هم اگه دقت می کردی نوشتم که این سبک برای 2 تا غول جواب میده ، اون و همین غول آخر .gwyn خیلی سختهههههههههههههههههههه..کمکککککککککککککک.
محمد جان اين پچش رو بايد از كجا گير بيارم؟![]()
خوب از چي بازي ايميج بگيرم؟پچش رو احتیاجی نیست از جایی بگیری.از بازی ایمیج بگیر و ایمیجش رو بنداز توی abgx360_v1.0.6 بعد بزن چک کنه خودش دیگه برات پچش میکنه بعد دوباره ایمیج رو رایت کن و از بازی لذت ببر.
ببخشيد انقدر سوال مي پرسم ولي من آخر نفهميدم چطوري ميشه با 360 از بازي عكس گرفت يكي يه توضيح ميده
خوب از چي بازي ايميج بگيرم؟:d
این bell gargoyle چطوری بزنم تنهایی؟ سنگ فراخوانی هم میزارم هر کی میاد منو میکشه :cursing:
ببخشيد انقدر سوال مي پرسم ولي من آخر نفهميدم چطوري ميشه با 360 از بازي عكس گرفت يكي يه توضيح ميده
خوب از چي بازي ايميج بگيرم؟:d