Dark Souls | Xbox 360

اره از اول شروع کنی بهتره چون هیچی جلو نرفتی.
نه احتیاجی نیست b رو بزنی همینجور سریع میتونی بری پشتش کندن اینا.
اره گفتم که راهت از این طرف نیست از همون مه باید بری وقتی از مه گذشتی سریع قفل کن رو جونوره و بپر rb رو تو هوا بزن میوفتی روش و نصف جونش میره بعدش هم که راحته.اون در هم وقتی از اینجا رفتی کلیدش رو توی فایرلینک پیدا میکنی و برمیگردی بازش میکنی.
یه بار همون جوری رفتم پشتش جواب داد!:دی ولی بعدش هر کاری کردم نشد! :| دقیقا باید چه دکمه ای رو بزنم ؟!
.برو جلو سپر رو بگیر بزار ضربه اول رو بزنن وقتی ضربه اول رو زدن به سپر خورد یه ذره میرن عقب اون موقع نوبت توئه.
اگه خواستی که خیلی راحت بزار ضربه اول رو بزنه بعد جالی بده سریع برو پشتش بکشش.اگه از پشت بزنی کوئیک کیل میکنه.
تمامی کارهای که میگی رو انجام دادم ولی هنوز نمیدونم چجوری میشد سریع طرف مقابلت رو بکشی! من بابت هر مبارزه باید 5دقیقه وقتم رو بزارم تا بتونم بکشم! خدا نکنه بیشتر از 2نفر بریزم سرم!
راستی واسه کشت همزمان بیش از یه نفر باید چیکار کرد؟! البته من رفتم ویلی خیلی سخته! ثملا همون جا داشتم با شمشیر با یکی مبارزه میکردم که یه نفر با تیر کمون اضافه شد! دهنم سرویس شد! از اون ور باید با اون شمشیریه مبارزه میکردم از یه طرف دیگه هم باید جا خالی می دادم تا تیرهای اون تیر کمون داره بهم نخوره!

از بالا بپر رو کلش و RT رو بزن . نصف خونش رو میبره .
ممنون. دکمه پرش هم داره مگه ؟! :دی رو همون غوله قفل کنم RT رو بزنم حاله دیگه ؟! :دی

پ.ن: دوستان من کلا خیلی کم تو بازی ای گیر میوفتم. به جرات میگم این اولین و تنها بازی ای بوده که اینقدر منو اذیت کرده! یعنی از بازی های هم سبک خودش یه سرو گردن بالا تره!
فکر کنم سخت ترین بازی این نسل باشه! حداقل تو سبک خودش!

ممنون. دکمه پرش هم داره مگه ؟! :biggrin1: رو همون غوله قفل کنم RT رو بزنم حاله دیگه ؟! :biggrin1:

پ.ن: دوستان من کلا خیلی کم تو بازی ای گیر میوفتم. به جرات میگم این اولین و تنها بازی ای بوده که اینقدر منو اذیت کرده! یعنی از بازی های هم سبک خودش یه سرو گردن بالا تره!
نه دکمه پرش که نداره.از همون لبه اون محل لیز بخور بیفت رو سرش و RT رو بزن
I AM AlIVE رو روی حالت Survival بازی کن نظرت عوض میشه :d به شدت بد دسته . جوری هم هست که اگر یه جا رو گیر افتادی شاید دیگه هیچ وقت نتونی ردش کنی

اخر نفهمیدم،دراکولارو زدی یانه؟:-/:d.class تو چیه:-/.برای کشتن همزمان چند نفر باید قوی تر شی،الان باید کاری کنی که جنگ تن به تن داشته باشی.

---------- نوشته در 10:15 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:05 AM ارسال شده بود ----------

اوه اوه اوه! یکی زده 120 ساعت! یکی زده 100ساعت!!! یکی زده 140ساعت!!!!
من باید اینقدر وقت بزارم تا این بازی رو تموم کنم ؟!

آخه این دیگه خیلی سخته!)xخیلی از بازی ها من با سخترین درجه سختیِ بازی تا آخر رفتم ولی اینو همون اول کار گیر کردم!:| اینقدر سخته!:| آره همون شمشیر شکسته!:دی:| پایینتر توضیح دادم دقیقا کجا هستم!:| تا اینجا که شمشیر دیگه ای ندارم! آره اون Motion هم زدم! اگه نمیزدم که تا همین جاش هم نمیتونستم برم!:)) سپر هم برداشتم که تا ایجاش رو رفتم!:دی البته قبلش سپر رو برنداشته بودم نمیدونی با چه بدبختی ای بازی میکردم!:|

class pyromancy از همشون بهتر؟! کدوم کلاس بازی رو مقداری واسم آسون تر میکنه؟!

همون اوایل بازی...همون جایی که یه شمشیر داخل زمین هست. رو به روی در بزرگِ. همون جایی که وقتی داخلش میشی یه اژدها میاد سراغت و باید از دستش فرار کنی! اونجا رو البته رد کردم! بزار دقیق تر بگم. یه خورده جلوتر... بعد اینکه یه سرباز رو میبینه که رو زمین افتاده و باهاش صحبت میکنه و یه کلید هم ازش میگیره. بعدش جلوتر یه سرباز مثل خودش رو میبینه که هم زره داره و هم شمشیر و باید باهاش مقابله کنه. بدبختی اینجاست که سیو هم نمی شد کرد! وقتی میسوزم باید دوباره از نوع شروع کنم. همون جایی که یه شمشیر داخل زمین فرو رفته رو به روش هم یه دره بزرگ هست. از اونجا باید دوباره استارت بزنم. 3تا رو با هزار بدبختی بکشم تا برسم به اون سربازِ که زره و شمشیر داره و مثل خودم با میتونه با خوردن اون (معجونه چیه!:دی) HP یا همون جونش رو زیاد کنه!
همون pyromancy از همشون بهتره،همون اول کار یه دستکش بهت میده که قدرت اتشین داره.>:) برای دشمنای اول بازی خیلی بدرد میخوره.:-bd

نه دکمه پرش که نداره.از همون لبه اون محل لیز بخور بیفت رو سرش و RT رو بزن
I AM AlIVE رو روی حالت Survival بازی کن نظرت عوض میشه :d به شدت بد دسته . جوری هم هست که اگر یه جا رو گیر افتادی شاید دیگه هیچ وقت نتونی ردش کنی

دکمه پرش داره.وقتی که b رو گرفتین میدوین یه لحظه دستتون رو بردارین بعد سریع دوباره b رو بزنین میپره.دکمه ی rb رو باید بزنین نه rt.

---------- نوشته در 12:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:28 PM ارسال شده بود ----------

یه بار همون جوری رفتم پشتش جواب داد!:دی ولی بعدش هر کاری کردم نشد! :| دقیقا باید چه دکمه ای رو بزنم ؟!

تمامی کارهای که میگی رو انجام دادم ولی هنوز نمیدونم چجوری میشد سریع طرف مقابلت رو بکشی! من بابت هر مبارزه باید 5دقیقه وقتم رو بزارم تا بتونم بکشم! خدا نکنه بیشتر از 2نفر بریزم سرم!
راستی واسه کشت همزمان بیش از یه نفر باید چیکار کرد؟! البته من رفتم ویلی خیلی سخته! ثملا همون جا داشتم با شمشیر با یکی مبارزه میکردم که یه نفر با تیر کمون اضافه شد! دهنم سرویس شد! از اون ور باید با اون شمشیریه مبارزه میکردم از یه طرف دیگه هم باید جا خالی می دادم تا تیرهای اون تیر کمون داره بهم نخوره!

ممنون. دکمه پرش هم داره مگه ؟! :دی رو همون غوله قفل کنم RT رو بزنم حاله دیگه ؟! :دی

وقتی رفتین پشتشون باید دکمه ی rb رو بزنین.
اره روش قفل کنین و همینجور برین جو تا بیوفتین پایین بعد تو هوا rb رو بزنین.
نمیدونم شما چکار میکنین که پنج دقیقه طول میکشه کشتنشون.باید به موقع سپر بگیرین جاخالی بدین و بزنین کلش همینه کار دیگه ای هم نباید بکنین.یه کم بمیرین میاد دستتون که چکار کنین.:d;)

سلام

کسی لینک تورنتی یا لینک کم حجم از این داره؟ لینکایی که من پیدا کردم 1.7 گیگابایته:

5227979401990c16131385d4af22dd2a.jpg

اقايون جان من كمك كنيد:(()xباو عصباني نشو بخند:d

من الان Undead parish رو رد كردم و به Darkroot garden رسيدم وقتي ميرم به يه غول پروانه ميرسم اونو چطوري بزنم؟:(از اون يكي سمت هم رفتم كه به Darkroot basin رسيدم كه خيلي سخته:|
چيكار كنم؟:(
بعد دوستان چطوري ميشه اجناسم رو بفروشم؟;)

اقايون جان من كمك كنيد:(()xباو عصباني نشو بخند:d

من الان Undead parish رو رد كردم و به Darkroot garden رسيدم وقتي ميرم به يه غول پروانه ميرسم اونو چطوري بزنم؟:(از اون يكي سمت هم رفتم كه به Darkroot basin رسيدم كه خيلي سخته:|
چيكار كنم؟:(

مبارزه با این Boss توی 2 مرحله هست. مرحله اول جاخالی دادن به Spellهایی که میزنه هست. یه ذره سخته ... مخصوصا اونی که به صورتی موجی میفرسته. من پیشنهاد میکنم تا توی آخرین Bonefire یه بار Kindle کنی.
وقتی شما واسه یه مدت خاصی به ضرباتش جاخالی دادی، اون میره و رو لبه‌ي پل میشینه. بعدش شما فرصت داری تا بهش ضربه بزنی. این همون مرحله ی دوم هست. سعی کنید به مقدار Stamina-ی خودتون، ضربات رو بزنین.

مبارزه با این Boss توی 2 مرحله هست. مرحله اول جاخالی دادن به Spellهایی که میزنه هست. یه ذره سخته ... مخصوصا اونی که به صورتی موجی میفرسته. من پیشنهاد میکنم تا توی آخرین Bonefire یه بار Kindle کنی.
وقتی شما واسه یه مدت خاصی به ضرباتش جاخالی دادی، اون میره و رو لبه‌ي پل میشینه. بعدش شما فرصت داری تا بهش ضربه بزنی. این همون مرحله ی دوم هست. سعی کنید به مقدار Stamina-ی خودتون، ضربات رو بزنین.
نه داداش اينو ميدونم دست گلت درد نكنه ولي خيلي سخته اصلا ازش خون كم نميشه كه يه ماه بايد بزنمش با دوتا ضربه هم كه له ميكنه آدمو:((سپرم كه جلوي ضرباتش تاثير نداره جاخالي هم كه يكي در ميون بهت ميگيره:((بهترين روش براي كشتنش چيه؟:(راستي من يدونه از اين light ها كه سلاح رو نوراني ميكنه هم دارما بزنم؟;)

راستي چندتا سوال ديگه:

اين Kindle چيكار ميكنه؟

اين گل هاي قرمزي كه اين گياها ميدن به چه درد ميخوره؟بنفشش كه براي سمه قرمزشم نوشته براي خون ريزي چه شكلي خون ريزي ميكنه شخصيت؟;)

ممنون خيلي لطف ميكنيد;)

نه داداش اينو ميدونم دست گلت درد نكنه ولي خيلي سخته اصلا ازش خون كم نميشه كه يه ماه بايد بزنمش با دوتا ضربه هم كه له ميكنه آدمو:((سپرم كه جلوي ضرباتش تاثير نداره جاخالي هم كه يكي در ميون بهت ميگيره:((بهترين روش براي كشتنش چيه؟:(راستي من يدونه از اين light ها كه سلاح رو نوراني ميكنه هم دارما بزنم؟;)

راستي چندتا سوال ديگه:

اين Kindle چيكار ميكنه؟

اين گل هاي قرمزي كه اين گياها ميدن به چه درد ميخوره؟بنفشش كه براي سمه قرمزشم نوشته براي خون ريزي چه شكلي خون ريزي ميكنه شخصيت؟;)

ممنون خيلي لطف ميكنيد;)

تنها چارت این هست که جاخالی بدی :دی زیاد سخت نیست. بعد یه مدت قلقش میاد دستت. فقط بعضا تیرهای نورانی میزنه که جاخالی دادن اون‌ها سخته. البته اون‌ها زیاد آسیب نمیزنن. فقط همون طور که گفتم Kindle کن.
Kindle قابلیتی هست که با اون میتونی میزان Flaskها (همون بطری‌هایی که سلامتی رو پر میکنه) رو افزایش بدی. واسه اینکار هم اول باید به فرم Human باشی و در مرحله‌ی بعدی باید یدونه آیتم Humanity مصرف کنی تا اون هدد بالای صحه از صفر به یک تغییر کنه. فعلا تا 10 تا Flas میتونی داشته باشی.
گل‌های قرمز هم برای درمان Poison خوبن.
فزوش اجناس هم بعد اینکه 2 تا زنگ رو به صدا درآوردی خودت میبینی :دی نمیخوام واست اسپویل کنم.

راستي چندتا سوال ديگه:

اين Kindle چيكار ميكنه؟

ممنون خيلي لطف ميكنيد;)
حتما دم اژدها قرمزه تو undead burg رو نزدی.شمشیری بهت میده که 200 تا damage داره.زیر پل undead burg با تیر و کمان بزن به دمش.20 تا بزنی دمش کنده میشه و بازی خیلی آسون تر میشه.

تنها چارت این هست که جاخالی بدی :دی زیاد سخت نیست. بعد یه مدت قلقش میاد دستت. فقط بعضا تیرهای نورانی میزنه که جاخالی دادن اون‌ها سخته. البته اون‌ها زیاد آسیب نمیزنن. فقط همون طور که گفتم Kindle کن.
Kindle قابلیتی هست که با اون میتونی میزان Flaskها (همون بطری‌هایی که سلامتی رو پر میکنه) رو افزایش بدی. واسه اینکار هم اول باید به فرم Human باشی و در مرحله‌ی بعدی باید یدونه آیتم Humanity مصرف کنی تا اون هدد بالای صحه از صفر به یک تغییر کنه. فعلا تا 10 تا Flas میتونی داشته باشی.
گل‌های قرمز هم برای درمان Poison خوبن.
فزوش اجناس هم بعد اینکه 2 تا زنگ رو به صدا درآوردی خودت میبینی :دی نمیخوام واست اسپویل کنم.

اینو اضافه کنم که گلهای قرمز برای جلوگیری از خونریزیه.خونریزی هم مثل مسموم شدن یه نوار میاد پایین و تا وقتی هست از جونتون کم میشه.

از تمامي دوستان ممنونم پس بايد برگردم به Undead burg و دم اژدهارو با تير بزنم شايد فرجي شد:(آخه من توانايي پاييني دارم نمي تونم از تير و كمان استفاده كنم:))

فقط بعضا تیرهای نورانی میزنه که جاخالی دادن اون‌ها سخته.
بابا اونا كه هيچي اون يكي موجيا كه با دوتا تيرش آدم ميميره:((
قابلیتی هست که با اون میتونی میزان Flaskها (همون بطری‌هایی که سلامتی رو پر میکنه) رو افزایش بدی.
بعد اين قابليت تا آخر بازي ميمونه يا نه بعد مردن دوباره همون 5 تا ميشه؟;)
بعد براي اينكه انسان بشم بايد چيكار كنم؟;)اين فرم انسانيت بعد يه بار مرگ دوباره از بين ميره؟:-/
راستي كدوم نژاد بازي از همه قوي تر و بهتره؟>:d<

ببخشيد خيلي فك ميزنم شرمنده:d

از تمامي دوستان ممنونم پس بايد برگردم به Undead burg و دم اژدهارو با تير بزنم شايد فرجي شد:(آخه من توانايي پاييني دارم نمي تونم از تير و كمان استفاده كنم:))

بابا اونا كه هيچي اون يكي موجيا كه با دوتا تيرش آدم ميميره:((

بعد اين قابليت تا آخر بازي ميمونه يا نه بعد مردن دوباره همون 5 تا ميشه؟;)
بعد براي اينكه انسان بشم بايد چيكار كنم؟;)اين فرم انسانيت بعد يه بار مرگ دوباره از بين ميره؟:-/
راستي كدوم نژاد بازي از همه قوي تر و بهتره؟>:d<

ببخشيد خيلي فك ميزنم شرمنده:d
خب،نگران نباش یاد میگیری :d.تیر هارو باید از فروشنده سامورایی تو undead burg بخری.اون قابلیت که برای زیاد شدن جون هست تا اخر بازی برات میمونه.برای انسان شدن باید humanity هایی رو که میگیری باید استفاده کنی بعد تو bonfire میری تو قسمت اخر(reserve holowing)فکر کنم اسپلش ایجوری بود،بعد human میشی.وقتی بمیری از دست میره:d.pyromancer یه جورایی یه سر و گردن از همه بالا تره،چون دستکش pyromancy خیلی بدرد میخوره. قدرت اتشین داره.>:) برای دشمنای اول بازی خیلی بدرد میخوره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or