Dark Souls | Xbox 360

از تمامي دوستان ممنونم پس بايد برگردم به Undead burg و دم اژدهارو با تير بزنم شايد فرجي شد:(آخه من توانايي پاييني دارم نمي تونم از تير و كمان استفاده كنم:))

بابا اونا كه هيچي اون يكي موجيا كه با دوتا تيرش آدم ميميره:((

بعد اين قابليت تا آخر بازي ميمونه يا نه بعد مردن دوباره همون 5 تا ميشه؟;)
بعد براي اينكه انسان بشم بايد چيكار كنم؟;)اين فرم انسانيت بعد يه بار مرگ دوباره از بين ميره؟:-/
راستي كدوم نژاد بازي از همه قوي تر و بهتره؟>:d<

ببخشيد خيلي فك ميزنم شرمنده:d

آره اون قابلیت تا آخر بازی میمونه اما نسبت به اون Bonfire. یعنی هر جایی که Kindle کتی, همونجا تعداد Flaskها افزایش پیدا میکنه.
واسه اینکه Human بشی باید یدونه آیتم Humanity داشته باشی. بعدش باید بری سراغ یکی BoneFireها و از اونجا گزینه‌ی Reverse Hollowing رو انتخاب کنی.
نژاد قوی نداریم :دی بستگی به بازیت میتونی یدونه نژاد رو انتخاب کنی. ولی معمولا Pyromancy گزینه‌ی خوبی واسه تازه کارهاست.

[FONT=&quot]منم اسم نژادم دقيق يادم نيست ولي يه تبر مزخرف و يه لباس پشمالو داره اگه اشتباه نكنم معني اسمش پياده نظام بود[/FONT] :-/:d
[FONT=&quot]تیر هارو باید از فروشنده سامورایی تو[/FONT] undead burg [FONT=&quot]بخری[/FONT].
[FONT=&quot]اين مرتيكه كجاش بود من نديدم؟[/FONT] [FONT=&quot]خاك بر سرم[/FONT]
[FONT=&quot]بعد براي اينكه اين خونام 10 تا بشه تو[/FONT] bonfire [FONT=&quot]نياز به ماده خاصي دارم يا نه رايگانه؟[/FONT]:d
آره اون قابلیت تا آخر بازی میمونه اما نسبت به اون Bonfire. یعنی هر جایی که Kindle کتی, همونجا تعداد Flaskها افزایش پیدا میکنه.
اوه پس خوبه كه اميدوار شدم به خودم:d

[FONT=&amp]منم اسم نژادم دقيق يادم نيست ولي يه تبر مزخرف و يه لباس پشمالو داره اگه اشتباه نكنم معني اسمش پياده نظام بود[/FONT] :-/:d

[FONT=&amp]اين مرتيكه كجاش بود من نديدم؟[/FONT] [FONT=&amp]خاك بر سرم[/FONT]
[FONT=&amp]بعد براي اينكه اين خونام 10 تا بشه تو[/FONT] bonfire [FONT=&amp]نياز به ماده خاصي دارم يا نه رايگانه؟[/FONT]:d

اوه پس خوبه كه اميدوار شدم به خودم:d

قبل از بون فایر انددبرگ که داخل برج هست بری سمت راست دوتا سرباز زره به دست میبینی که نیزه دارن و سمت اونجا هم یه تعداد بشکه هست که اگه بشکه ها رو بشکنی زیرشون یه راه هست که میبرتت پیش اون فروشنده.
نه برای کیندل کردن فقط باید هیومنیتی استفاده کنی.

خوب متاسفانه من از اول بازي تا حالا هر چي soul داشتم انقدر مردم همشون پريده:d

مثل اينكه بايد بزنم New game برم:dراستي اول بازي چه skill وردارم؟master key خوبه؟>:d

دقیقا.مخصوصا devil may cry و dark souls;)
خیلی ها میگن بازی خیلی خیلی سخته ولی اگر یاد بگیری چیکار باید بکنی راحت ترین بازی دنیاست.مساله اینه که تو خیلی از بازی ها نیازی به فکر کردن نیست و راحت میری جلو واسه همینه این بازی سخت به نظر میاد چون بدون فکر اصلا نتیجه نمیگیری .جزو بهترین بازی هاییه که انجام دادم واقعا هم لذت بردم ازش همچین بازی واقعا کم پیدا میشه اونم با این گیم پلی فوق العاده

مثل اينكه بايد بزنم New game برم:dراستي اول بازي چه skill وردارم؟master key خوبه؟>:d

آقا من یه جمله ی معروف توی این بازی برای خودم دارم که میگه : روح چرک کف دسته .
اصلا نباید به فکر احتکارش باشی ، تا روح اومد دستت یا باید آپگرید کنی یا باهاش وسیله بخری .
فکر نمی کنم لازم باشه بزنی از اول . چون دشمنا با نشستن پای هر بون فایر زنده می شن و می تونی دوباره روح ها رو بدست بیاری .
ولی اگه فکر می کنی بهتره از اول بری کلاس Pyromancer یا Sorcerer رو بردار با قابلیت Master Key .
تا قسمت Undead Parish این Master key بهترین قابلیته .

بازی خوش ساخت و چالش بر انگیزی بود ولی انصافا اصلا نمیشه در رده ی بازیهای صاحب سبک و شاهکارهایی مثلا مثل چند سری اول Resident Evil قرارش داد :d
همه از بازی مینالن که خیلی سخت هست و غیر قابل پیشرفت و اعصاب خرد کن و اینا ولی به نظر من اصلا اینطور نیست . تو بازی فقط باید بدونی از کجا شروع کنی و به چه ترتیب ادامه بدی . دوستان همون اول بازی میرن catacomb که برای آخرای بازی هست و میگن چرا دو تا اسکلت پیزوری اینقدر جون دارن :d
کلا سختی بازی اون اوایلش هست ، با پیشرفت تو بازی و مخصوصا گرفتن جادوهای pyromancy بازی خیلی راحت میشه طوریکه باس آخر بازی رو هم خیلی راحت میشه با پایرو زد ، بدون تحمل حتی یک ضربه

بازی خوش ساخت و چالش بر انگیزی بود ولی انصافا اصلا نمیشه در رده ی بازیهای صاحب سبک و شاهکارهایی مثلا مثل چند سری اول Resident Evil قرارش داد :d
همه از بازی مینالن که خیلی سخت هست و غیر قابل پیشرفت و اعصاب خرد کن و اینا ولی به نظر من اصلا اینطور نیست . تو بازی فقط باید بدونی از کجا شروع کنی و به چه ترتیب ادامه بدی . دوستان همون اول بازی میرن catacomb که برای آخرای بازی هست و میگن چرا دو تا اسکلت پیزوری اینقدر جون دارن :d
کلا سختی بازی اون اوایلش هست ، با پیشرفت تو بازی و مخصوصا گرفتن جادوهای pyromancy بازی خیلی راحت میشه طوریکه باس آخر بازی رو هم خیلی راحت میشه با پایرو زد ، بدون تحمل حتی یک ضربه
داداش با اين حساب فكر كنم شما بايد يه ابر گيمر باشي كه:d

darkی جون چرا اینقدر اعتماد به نفس خودتو ازدست دادی،تو میتونی:-bd.سعی کن.

داداش با اين حساب فكر كنم شما بايد يه ابر گيمر باشي كه
چطو دادا ؟ :d
بازی سخت به نظر من بازی فکری هست . یه چی مثل davinci code لامصب مخمون پوکید :d
ولی جدی بازی سخت اکشن من read dead : revolver رو یادم میاد رو ps2 که واقعا اشک ریختم تا تمومش کردم :d

darkی جون چرا اینقدر اعتماد به نفس خودتو ازدست دادی،تو میتونی:-bd.سعی کن.
قربون همتون به كمك و روحيه دادن همين شما دوستان تونستم 17000 تا رو به راحتي بگيرم واقعا تازه داره مزه ي بازي ميره زير زبونم:-bd

ولي خودمونيم مبارزه با اون شواليه هاي Darkroot garden چه لذتي ميده:p
البته بالاي 20000 جمع كردم ولي level up كردم حالا يه سوالي برام پيش اومده LU كنم بهتره يا نه key رو بخرم؟;)

پ.ن:اونجور كه آخه شما گفتي گفتم يه نابغه اي چيزي هستين:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or