Dark Souls | Xbox 360

قربون همتون به كمك و روحيه دادن همين شما دوستان تونستم 17000 تا رو به راحتي بگيرم واقعا تازه داره مزه ي بازي ميره زير زبونم:-bd

ولي خودمونيم مبارزه با اون شواليه هاي Darkroot garden چه لذتي ميده:p
البته بالاي 20000 جمع كردم ولي level up كردم حالا يه سوالي برام پيش اومده LU كنم بهتره يا نه key رو بخرم؟;)

پ.ن:اونجور كه آخه شما گفتي گفتم يه نابغه اي چيزي هستين:d

key رو که حتما باید بخرین تا سیف رو بکشین اول key رو بخرین بعد lu کنین.در کل هر دوتاشون خوبن:d.

key رو که حتما باید بخرین تا سیف رو بکشین اول key رو بخرین بعد lu کنین.در کل هر دوتاشون خوبن:d.

آره اين خوب فكريه اول key رو بخرم بعد برم با خيال راحت level up كنم;;)دزدي:>:d

همون جور که بجه ها گفبن برو کلید در dark root garden که اسمش crest of artorias هست رو از اهنگره بخر که به اونجا باید با سیف بجنگی.روش کشتن great gray wolf sif یه کوچولو سخته،اگه یاد بگیری کشتنش اسونه.سیف این شکلیه
images

سلام

واي واي من عكس اينو ديده بودم از اول بازي مي ترسيدم يعني اين كي مياد:-sپس سيف اينه:((ك و ن ش پارس:d
آره خودشه،زیاد سخت نیست;)این یارو یکم سریعه وattack های قوی میده.با سپر نمیتونی جولوش وایسی با یک یا دو ضرب stammina(همونی که زیر جونت هست)میپره.باید مثل رعد و برق سریع جاخالی بدی>:).ضرباتش تکرارین و قابل پیشبینی و وقتی attack هاش تموم شد باید حمله کنی.اگه توصیح کامل میخوای در خدمتیم.;).

آره خودشه،زیاد سخت نیست;)این یارو یکم سریعه وattack های قوی میده.با سپر نمیتونی جولوش وایسی با یک یا دو ضرب stammina(همونی که زیر جونت هست)میپره.باید مثل رعد و برق سریع جاخالی بدی>:).ضرباتش تکرارین و قابل پیشبینی و وقتی attack هاش تموم شد باید حمله کنی.اگه توصیح کامل میخوای در خدمتیم.;).
قربونت برم:xواي من از اين دشمناش كه سپر جلوشون اثر نميكنه متنفرممممممممممممم ~x(

آقا من key رو خریدم و پیش اون گربه رفتم صحبت کردم حالا باید کجا برم؟راه رو پیدا نکردم:(

همون راهی رو که میری تا به گربه برسی ادامه بده یعنی از پله های اون طرف قلعه بیا پایین و همینجور راه رو ادامه بده تا به دره برسی دیگه همونجا راه رسیدن به سیف:dرو میبینی.

همون راهی رو که میری تا به گربه برسی ادامه بده یعنی از پله های اون طرف قلعه بیا پایین و همینجور راه رو ادامه بده تا به دره برسی دیگه همونجا راه رسیدن به سیف:dرو میبینی.
هه من رفته بودم از اون ور دور زدم اومدم پيش گربه:))چه خنگيم:dراستي يكي از سربازاي اونجا قبل از صحبت با گربه باهام دعواش شد زدم از دره پرتش كردم پايين 1000 تا سول داد خيلي حال كردم:d

;;)
ما فقط تو بازي خودزني ميكنيم:d

آخه امكان كشتن اين sif هست؟:-?:dنيم ساعت زدمش تازه ديدم يدونه از اين مستطيل هاي خونشم تموم نشده:d

سیف رو باید سعی کنی بری زیرش و بزنیش ، اگه روبروش وایسی با 2 تا ضربه شمشیرش میکشت .
یه سپر خوب بردار و برو زیرش و شروع کن به زدن و تا دیدی می خواد حرکت کنه ، سپرتو بگیر بالا .
ولی یدونه از حرکاتش دفاع نداره ، همون که نوک شمشیرشو می ذاره زمین و به شکل دایره می چرخه ، تا دیدی خواست این کارو کنه جاخالی بده بیا عقب .

سیف رو باید سعی کنی بری زیرش و بزنیش ، اگه روبروش وایسی با 2 تا ضربه شمشیرش میکشت .
یه سپر خوب بردار و برو زیرش و شروع کن به زدن و تا دیدی می خواد حرکت کنه ، سپرتو بگیر بالا .
ولی یدونه از حرکاتش دفاع نداره ، همون که نوک شمشیرشو می ذاره زمین و به شکل دایره می چرخه ، تا دیدی خواست این کارو کنه جاخالی بده بیا عقب .
دقيقا علي رضا جان تنها راه اينه كه برم زيرش بزنمش و جلوي اون حركتش جاخالي بدم ولي اين كه هربار از Bonfire بيام اونجا خيلي ستمه:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or