Dark Souls | Xbox 360

من یه سوال دارم.:d
اگه 30 تا dragon scale به اون اژدها سنگیه تو ash lake بدیم چی میشه؟

منم همین سوال رو دارم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به ترتیب 10 ، 30 و 80 تا اگه بهش بدید قدرت آتیش اون کله ی اژدهاتون بیشتر میشه
ولی اگه 30 تا بهش بدید یه آیتم دیگه بهتون میده که مثل سر اژدهاست ولی اینبار میاد جای زره ای که دارید .
حالت سنگی داره . اسمش Dragon Torso یا یه چیزی توی این مایه هاست .

به ترتیب 10 ، 30 و 80 تا اگه بهش بدید قدرت آتیش اون کله ی اژدهاتون بیشتر میشه
ولی اگه 30 تا بهش بدید یه آیتم دیگه بهتون میده که مثل سر اژدهاست ولی اینبار میاد جای زره ای که دارید .
حالت سنگی داره . اسمش Dragon Torso یا یه چیزی توی این مایه هاست .
دمت گرم،یدونه ای.:-*.فقط همه این هارو تو یه دست باید داد؟ این همه از کجا گیر بیارم؟

---------- نوشته در 07:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:57 PM ارسال شده بود ----------

اميرجون بيا من راهنماييت كنم:d
چیو؟:-/

دمت گرم،یدونه ای.:-*.فقط همه این هارو تو یه دست باید داد؟ این همه از کجا گیر بیارم؟

آره همه رو باید توی یه دست بدی و عضو هیچ گروه دیگه ای هم در این بین نشی ولی عمرا اگه بشه 80 تا Dragon Scale در یه دست بازی بدست اورد .
کلا با کشتن غولهای اژدها این آیتمو بدست میاری و اژدها های آبی توی Valley of Drakes که اونا هم خیلی کم این آیتمو بهت می دن شاید 1000 بار باید بکشیشون تا این تعداد بدست بیاری شایدم بیشتر .
این جور آیتمها اکثرا برای مود آنلاین بازی هست که توش به وفور از این جور چیز ها یافت میشه ...

آره همه رو باید توی یه دست بدی و عضو هیچ گروه دیگه ای هم در این بین نشی ولی عمرا اگه بشه 80 تا Dragon Scale در یه دست بازی بدست اورد .
کلا با کشتن غولهای اژدها این آیتمو بدست میاری و اژدها های آبی توی Valley of Drakes که اونا هم خیلی کم این آیتمو بهت می دن شاید 1000 بار باید بکشیشون تا این تعداد بدست بیاری شایدم بیشتر .
این جور آیتمها اکثرا برای مود آنلاین بازی هست که توش به وفور از این جور چیز ها یافت میشه ...
دمت گرررررررررررررررررررررررررررررررررررررم.:x.با روح gwyn به جز گرفتن شمشیر چی کار میشه انجام داد؟

---------- نوشته در 02:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:34 PM ارسال شده بود ----------

من LT3 بازیرو میخوام.)x.کسی میدونه از کجا باید پیدا کنم؟(بی زحمت:d)

چیو؟:-/
در مورد بازي ديگه چون من خيلي حرفه اي هستم گفتم بهت ياد بدم:d

خوب با تشكر از تمامي دوستان گلم به ويژه اميرخان و علي رضا جون و محمد عزيز كه واقعا منو كمك كردن شكر خدا هم Moonlight و هم Sif رو كشتم;)

فقط يه سوالي داشتم الان كه كشتم بايد كجا برم و در ضمن اون كليدهايي كه از Moonlight گرفتم به درد كجا مي خوره؟;)

در مورد بازي ديگه چون من خيلي حرفه اي هستم گفتم بهت ياد بدم:d

خوب با تشكر از تمامي دوستان گلم به ويژه اميرخان و علي رضا جون و محمد عزيز كه واقعا منو كمك كردن شكر خدا هم Moonlight و هم Sif رو كشتم;)

فقط يه سوالي داشتم الان كه كشتم بايد كجا برم و در ضمن اون كليدهايي كه از Moonlight گرفتم به درد كجا مي خوره؟;)

برو به depths و زنگ دوم رو به صدا در بیار.از دو راه میتونی بری یکیش از vally of drakes که راهش کوتاه تره و اون یکی راهش هم از طریق depths هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or