Dark Souls | Xbox 360

در مورد بازي ديگه چون من خيلي حرفه اي هستم گفتم بهت ياد بدم:d

خوب با تشكر از تمامي دوستان گلم به ويژه اميرخان و علي رضا جون و محمد عزيز كه واقعا منو كمك كردن شكر خدا هم Moonlight و هم Sif رو كشتم;)

فقط يه سوالي داشتم الان كه كشتم بايد كجا برم و در ضمن اون كليدهايي كه از Moonlight گرفتم به درد كجا مي خوره؟;)
افرین.b-).قبل از اژدهها قرمزه یه در بود که بسته بود اون رو باز کن و برو به undead burg slum و boos اون جارو بزن یه کلید بهت میده که از اونجا میری به depths.رسیدی به depths خبر بده;).حتما خبر بده اخه اونجا وزق هایی هست که نفرینت میکنن.l-)

---------- نوشته در 08:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:10 PM ارسال شده بود ----------

دوستان چطوری میشه قدرت مجیک رو بالا برد؟
عزیز دل شما یا باید magic های قوی تر برداری(مثلا بجای soul arrow باید ازgreat soul arrow استفاده کنی.)یا باید عصای قوی تر برداری که قدرت magic attack بیشتری داره وگرنه magicها قوی تر نمیشن.;)

---------- نوشته در 08:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:15 PM ارسال شده بود ----------

من LT3 بازیرو میخوام.)x.کسی میدونه از کجا باید پیدا کنم؟(بی زحمت:d)

آخرین ویرایش:
افرین.b-).قبل از اژدهها قرمزه یه در بود که بسته بود اون رو باز کن و برو به undead burg slum و boos اون جارو بزن یه کلید بهت میده که از اونجا میری به depths.رسیدی به depths خبر بده;).حتما خبر بده اخه اونجا وزق هایی هست که نفرینت میکنن.l-)
دمت گرم اونو باز كردم ولي حس زدن غولش رو نداشتم الان ميرم يه حالي ميدم بهش:d
عمو جون ، پسر گلم ، من که توی این پست همشو گفتم برات :)
قربونت برم علي جون شرمنده داداش گلم لطف كردي:-*

من LT3 بازیرو میخوام.)x.کسی میدونه از کجا باید پیدا کنم؟(بی زحمت:d)
من این سوال رو 20 بار پرسیدم،یکی جواب بده.:((:(()x)x​

خونتون كجاي تهران هست امير جان؟;)

آقا تورو خدا كمك كنيد تو بازي طلسم شدم اونم دوبار:((:((:((كمممممممممممممممممممك:((

آخرین ویرایش:

خونتون كجاي تهران هست امير جان؟;)

آقا تورو خدا كمك كنيد تو بازي طلسم شدم اونم دوبار:((:((:((كمممممممممممممممممممك:((
چرا پیام های قبلی رو نمیخونی:dمن که بهت گفته بودم رفتی depths خبر بده.برای break کردن طلسم باید بری سراغ اون مرده که بعد bell اول پایین ساختمونه و میگه بیا بغلم.:d.ازش یه item میخری که از روی اسمش واضحه.4000 تا سول میخواد.مگه میخوای چی کار کنی که ادرس میخوای؟:d

چرا پیام های قبلی رو نمیخونی:dمن که بهت گفته بودم رفتی depths خبر بده.برای break کردن طلسم باید بری سراغ اون مرده که بعد bell اول پایین ساختمونه و میگه بیا بغلم.:d.ازش یه item میخری که از روی اسمش واضحه.4000 تا سول میخواد.مگه میخوای چی کار کنی که ادرس میخوای؟:d
خوب اين جايي كه ميگي كجاست اميرجون؟;):dحالا بايد چطوري اونجارو برم كه طلسم نشم؟:x

راستي من اون يارو رو نجات دادم ولي دستكش رو به من نداد:-/:(

ببينم اگه نزديكي يه جايي بگم بخري داداش گلم;)

خوب اين جايي كه ميگي كجاست اميرجون؟;):dحالا بايد چطوري اونجارو برم كه طلسم نشم؟:x

راستي من اون يارو رو نجات دادم ولي دستكش رو به من نداد:-/:(

ببينم اگه نزديكي يه جايي بگم بخري داداش گلم;)
خب.بعد از اون باس که اولین بار زنگ رو به صدا در بیاری اسمش هم bell george هست.میری بالا ساختمون زنگ رو به صدا در میاری بعد میای پایین قبل در ورودی ساختمون وایساده(تو undead parish).اون یارو که ازاد کردی میره تو firelink shrine.اون جا بهت میده دسکشو.اگه از همون مسیر که اومدی خارج شی کسی نفرینت نمیکنه.:d.

خب.بعد از اون باس که اولین بار زنگ رو به صدا در بیاری اسمش هم bell george هست.میری بالا ساختمون زنگ رو به صدا در میاری بعد میای پایین قبل در ورودی ساختمون وایساده(تو undead parish).اون یارو که ازاد کردی میره تو firelink shrine.اون جا بهت میده دسکشو.اگه از همون مسیر که اومدی خارج شی کسی نفرینت نمیکنه.:d.
خوب الان يعني من ردش كردم يا نه جلوتره؟من يكم گيج شدم:d

خوب يعني بازم بعدا اين يارو رو مي بينم؟;)يعني هيچ راهي نيست به اونا برخورد نكنم و بدون نفرين برم؟:(

خوب الان يعني من ردش كردم يا نه جلوتره؟من يكم گيج شدم:d

خوب يعني بازم بعدا اين يارو رو مي بينم؟;)يعني هيچ راهي نيست به اونا برخورد نكنم و بدون نفرين برم؟:(
آره 20 بار به firelink میری این که میگم اون جا میبینیش اینه که زود تر بگیری.مجبور نیستی با اون وزقا بجنگی.;).جلو تر بری به firelink میرسی.:d

ویه چیز دیگه : نمیدونم از پایرومنسی استفاده می کنی یا نه ، ولی اگه استفاده نمی کنی خیلی اشتباه می کنی . یه پایرومنسی بعد از زنگ دوم هست که از یه Covenant می گیریش ، همون طبقه پایین زنگ دوم . اون به طرز باور نکردنی ای قویه .
کجا؟من دقیقا نفهمیدم کجارو میگی!

آقا مثل خر تو Sens Fortress موندم!تو این خراب شده یه bonfire نیست؟با کلی بدبختی رسیدم به Iron Golem،زد سوسکم کرد رفت از اول!دوباره کل SF رو باید برم!

آقا مثل خر تو Sens Fortress موندم!تو این خراب شده یه bonfire نیست؟با کلی بدبختی رسیدم به Iron Golem،زد سوسکم کرد رفت از اول!دوباره کل SF رو باید برم!

چرا یه دونه هست قبل از iron golem باید از یه لبه بپری پایین.بون فایر اونجایه.جایه دقیقش درست یادم نیست ولی فکر کنم همون قسمتی بود که غوله بمب پرت میکرد( نه اونجایی که غول هست اون جایی که بمبا انداخته میشدن:d) یه قسمتش هست که حصار نداره نگاه کنی بون فایر رو پایینش میبینی بپر پایین سیو کن بعد دوباره برگرد.

با این حال که حواسم جم بود ولی یهو این غیرباقه ها (:دی) تعدادشون زیاد شد و منو نفرین کردم. چطور میتونم نوار سلامتی رو به حالت قبلی برگردونم؟

این بون فایر Sen's Fortress جالب ترین بون فایر کل بازیه . یعنی مخفیه مخفیه ها ، حتی از روی راهنما هم سخت بشه پیداش کرد :d
ببین از قلعه که خارج میشی یه غول روبروت میبینی که داره سنگ میذاره توی یه سوراخی ، یه غولی هم از بالا توپ آتشی میندازه پایین که نمی تونی ببینیش . خب حالا دقیقا از همین در راهنماییت می کنم :
از در که اومدی بیرون میری سمت چپ ، پله های موجود رو میری بالا ، نمی دونم دقیقا همون زبقه است یا باید یه طبقه دیگه هم بری بالا ولی بلاتخره توی هر کدوم از دو طبقه باشه شما به محض اینکه از پله ها رسیدی بالا سمت راستتو نگاه کنی می بینی لبهی دیوار ریخته ، میری اونجا آروم خودتو میندازی پایین و بون فایر رو میبینی .

با این حال که حواسم جم بود ولی یهو این غیرباقه ها (:دی) تعدادشون زیاد شد و منو نفرین کردم. چطور میتونم نوار سلامتی رو به حالت قبلی برگردونم؟

همون زنگ اول رو که زدی طبقه پایینش یکی هست Purgin Stone می فروشه ، از اون استفاده کنی درست میشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or