Dark Souls | Xbox 360

علي رضا جون من اون غول توي Deths رو زدم و كليد رو ازش گزفتم حالا من چطوري بايد اين نوار سلامتي رو به حالت اولش برگردونم؟از چه آيتمي بايد استفاده كنم دارم ديوونه ميشم با يه ضربه منو ميكشن اون غوله رو هم مجبور شدم بدون خوردن ضربه بزنم ;)

علي رضا جون من اون غول توي Deths رو زدم و كليد رو ازش گزفتم حالا من چطوري بايد اين نوار سلامتي رو به حالت اولش برگردونم؟از چه آيتمي بايد استفاده كنم دارم ديوونه ميشم با يه ضربه منو ميكشن اون غوله رو هم مجبور شدم بدون خوردن ضربه بزنم ;)

اون غول که اسون بود فقط با هیکلش گول میزد ادمو وقتی که اولین بار توی تریلراش دیدمش گفتم این دیگه چیه چجوری باید کشتش:d.

همون زنگ اول رو که زدی طبقه پایینش یکی هست Purgin Stone می فروشه ، از اون استفاده کنی درست میشه .
یا توی depths اون راهی هست که از طریق فاضلاب میبرتت به فایرلینک و یه پیرزال هست پشت میله ها اونم میفروشه یا میتونی بری پیش یارو لباس قرمزه بالای برج توی new lando ruins که اون فقط خوبت میکنه دیگه سنگ بهت نمیفروشه.

سلام.
یه دو سه روز میشه دارم واسه بار دوم بازی رو میرم.قدرت دمیج دشمنا به شدت افزایش پیدا کرده و همین باعث میشه که ادامه بدم ولی بازم آسونه(البته آسون نیستا از این نظر میگم که میدونم کجا برم و لم زدن همه رو بلدم).این بازی 2 تا پایان داره.من بونفایر رو روشن نکردم و همه به من تعظیم کردن.معنی شو نفهمیدم و همچنین پایان دوم که بونفایر رو روشن میکنی و ادامه کار که همه جا آتیش میگیره.اینم نفهمیدم.
هر کی درست و حسابی هر دوتا پایانشو میدونه چه معنی میده به ما هم بگه ممنون میشم

اون غول که اسون بود فقط با هیکلش گول میزد ادمو وقتی که اولین بار توی تریلراش دیدمش گفتم این دیگه چیه چجوری باید کشتش:d.
خدايي خيلي آسون بود آسون ترين غول بازي بود:d

جناب PUARO كل بازي رو لو دادي كه داداش منSP كن لطفا........

اون پایرومنسی قوی بعد زنگ دوم کجاست؟

جاش مخفیه .
شما زنگ دوم رو که زدی از پله ها میای پایین ، به یه محوطه دایره ای میرسی که یه شکاف توی دیوارشه که میره به سمت Demon's Ruin .
شما نباید وارد اون شکاف بشی بلکه همون کنار شکاف یه دیوار بین دو تا ستون هست که با شمشیرت بزنیش ناپدید میشه .
بعد میری توش و کسیو اونجا نمی کشی فقط حرف میزنی و گزینه YES رو انتخاب می کنی .بعد عضو گروه میشی و پایرومنسی رو می گیری .

یا توی depths اون راهی هست که از طریق فاضلاب میبرتت به فایرلینک و یه پیرزال هست پشت میله ها اونم میفروشه یا میتونی بری پیش یارو لباس قرمزه بالای برج توی new lando ruins که اون فقط خوبت میکنه دیگه سنگ بهت نمیفروشه.
پیرو فرمایشات استاد باید اضافه کنم اون زنه داخل تونل 6000 ثول ازت میگیره و اون فردی که بالای برج هست 3000 تا.
اون پایرومنسی قوی بعد زنگ دوم کجاست؟
یکی قبل از اوجا هست اسمش REMEDY ـه. کنار اون اسیاب بزرگ که حکم اسانسور رو داره () برو اونجا بعد سمت چپ یه محوطه ساخته شده هست (مثل آبانبار). برو پائین یه 6-7 تا سگ اتیشی رو بکشی.
بعد میری توش و کسیو اونجا نمی کشی فقط حرف میزنی و گزینه YES رو انتخاب می کنی .بعد عضو گروه میشی و پایرومنسی رو می گیری .
عضو گروه های مختلف شدن عوارض جانبی ام داره. بگو بهشون بعداً ناراحتی پیش نیاد :دی.

عضو گروه های مختلف شدن عوارض جانبی ام داره. بگو بهشون بعداً ناراحتی پیش نیاد .
:-s این کاوننت servant of chaos رومیگی:-s؟فواید و ضرراش چیه؟
ای تف به این sens fortress!هی تو ردیف اخر تبرها گیر میکنم!یه بار با باگ رفتمش ولی بی دقتی کردم مردم!دوستان چجوری اونو رفتن؟
یکی قبل از اوجا هست اسمش REMEDY ـه. کنار اون اسیاب بزرگ که حکم اسانسور رو داره () برو اونجا بعد سمت چپ یه محوطه ساخته شده هست (مثل آبانبار). برو پائین یه 6-7 تا سگ اتیشی رو بکشی
همونجاکه از بالا فوت فوتک سمی میندازن:d؟لامصب این پایرو منسیه دو تا اسلات پر میکنه!چجوری اسلات هامو بیشتر کنم؟

آخرین ویرایش:
عضو گروه های مختلف شدن عوارض جانبی ام داره. بگو بهشون بعداً ناراحتی پیش نیاد :دی.

بیشتر عوارض جانبیش واسه آنلاینه .
ولی توی آفلاینم اگه می خوای احتیاجات یک گروه رو بهش بدی نباید بینش بری عضو گروه دیگه بشی ، چون فکر کنم در اون صورت هرچی دادی می پره .

:-s این کاوننت servant of chaos رومیگی:-s؟فواید و ضرراش چیه؟
ای تف به این sens fortress!هی تو ردیف اخر تبرها گیر میکنم!یه بار با باگ رفتمش ولی بی دقتی کردم مردم!دوستان چجوری اونو رفتن؟

همونجاکه از بالا فوت فوتک سمی میندازن:d؟لامصب این پایرو منسیه دو تا اسلات پر میکنه!چجوری اسلات هامو بیشتر کنم؟

اگه عضو اون گروه بشی و 80 تا Humanity بهش بدی ، یه راه مخفی و کوتاه به سمت Bed Of chaos برات بازی می کنه + اینکه می تونی :
اون شوالیه رو که دنبال بچش می گرده نجات بدی و در مقابل غول آخر ازش کمک بگیری .
اون تبر ها که خیلی راحتن ، آخه چطور میشه توشون گیر کرد !!!؟ :d
برای زیاد کردن اسلات ها باید Attunment رو زیاد کنی.

خوشبختانه با راهنمایی عزیزان Sens Fortress رو ترک گفتیم(Iron Golem خیلی آسون بود :d)

حالا تو Anor Londo موندم!رسیدم به یه دیوار نوری ولی میگه قدرت Great Lord قفلش کرده!

از اونورم اون اژدها مانند رو زدم ولی زیرم یه پرتگاهس!

یکی دو ماهه که من نیستم خیلی ها پیام میزارن.چه خبره؟:d

---------- نوشته در 07:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:08 PM ارسال شده بود ----------

خوشبختانه با راهنمایی عزیزان Sens Fortress رو ترک گفتیم(Iron Golem خیلی آسون بود :d)

حالا تو Anor Londo موندم!رسیدم به یه دیوار نوری ولی میگه قدرت Great Lord قفلش کرده!

از اونورم اون اژدها مانند رو زدم ولی زیرم یه پرتگاهس!

با سلام.سمت چپ همون یارو باید بپری پایین و از همون میله کلفتا برو بالا و ...همین.وقتی boss همین منطقه رو میزنید میرید با یه زن گنده حرف میزنید و اون به شما lord vessel رو میده شما اون vessel رو سر جاش میگذارید و اون نور زرده میپره.

---------- نوشته در 07:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:14 PM ارسال شده بود ----------

LT3 بازی رو از کجا گیر بیارم؟

آخرین ویرایش:
اگر بشه چـــــــــی میشه :x.

i0BthzTOLKX3x.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or