La-Li-Lu-Le-Lo
کاربر سایت
علي رضا جون من اون غول توي Deths رو زدم و كليد رو ازش گزفتم حالا من چطوري بايد اين نوار سلامتي رو به حالت اولش برگردونم؟از چه آيتمي بايد استفاده كنم دارم ديوونه ميشم با يه ضربه منو ميكشن اون غوله رو هم مجبور شدم بدون خوردن ضربه بزنم![]()
یا توی depths اون راهی هست که از طریق فاضلاب میبرتت به فایرلینک و یه پیرزال هست پشت میله ها اونم میفروشه یا میتونی بری پیش یارو لباس قرمزه بالای برج توی new lando ruins که اون فقط خوبت میکنه دیگه سنگ بهت نمیفروشه.همون زنگ اول رو که زدی طبقه پایینش یکی هست Purgin Stone می فروشه ، از اون استفاده کنی درست میشه .
اون پایرومنسی قوی بعد زنگ دوم کجاست؟
پیرو فرمایشات استاد باید اضافه کنم اون زنه داخل تونل 6000 ثول ازت میگیره و اون فردی که بالای برج هست 3000 تا.یا توی depths اون راهی هست که از طریق فاضلاب میبرتت به فایرلینک و یه پیرزال هست پشت میله ها اونم میفروشه یا میتونی بری پیش یارو لباس قرمزه بالای برج توی new lando ruins که اون فقط خوبت میکنه دیگه سنگ بهت نمیفروشه.
یکی قبل از اوجا هست اسمش REMEDY ـه. کنار اون اسیاب بزرگ که حکم اسانسور رو داره () برو اونجا بعد سمت چپ یه محوطه ساخته شده هست (مثل آبانبار). برو پائین یه 6-7 تا سگ اتیشی رو بکشی.اون پایرومنسی قوی بعد زنگ دوم کجاست؟
عضو گروه های مختلف شدن عوارض جانبی ام داره. بگو بهشون بعداً ناراحتی پیش نیادبعد میری توش و کسیو اونجا نمی کشی فقط حرف میزنی و گزینه YES رو انتخاب می کنی .بعد عضو گروه میشی و پایرومنسی رو می گیری .
عضو گروه های مختلف شدن عوارض جانبی ام داره. بگو بهشون بعداً ناراحتی پیش نیاد .
همونجاکه از بالا فوت فوتک سمی میندازن:d؟لامصب این پایرو منسیه دو تا اسلات پر میکنه!چجوری اسلات هامو بیشتر کنم؟یکی قبل از اوجا هست اسمش REMEDY ـه. کنار اون اسیاب بزرگ که حکم اسانسور رو داره () برو اونجا بعد سمت چپ یه محوطه ساخته شده هست (مثل آبانبار). برو پائین یه 6-7 تا سگ اتیشی رو بکشی
عضو گروه های مختلف شدن عوارض جانبی ام داره. بگو بهشون بعداً ناراحتی پیش نیاد.
این کاوننت servant of chaos رومیگی
؟فواید و ضرراش چیه؟
ای تف به این sens fortress!هی تو ردیف اخر تبرها گیر میکنم!یه بار با باگ رفتمش ولی بی دقتی کردم مردم!دوستان چجوری اونو رفتن؟
همونجاکه از بالا فوت فوتک سمی میندازن:d؟لامصب این پایرو منسیه دو تا اسلات پر میکنه!چجوری اسلات هامو بیشتر کنم؟
خوشبختانه با راهنمایی عزیزان Sens Fortress رو ترک گفتیم(Iron Golem خیلی آسون بود :d)
حالا تو Anor Londo موندم!رسیدم به یه دیوار نوری ولی میگه قدرت Great Lord قفلش کرده!
از اونورم اون اژدها مانند رو زدم ولی زیرم یه پرتگاهس!
اره دقیقا همونجاستهمونجاکه از بالا فوت فوتک سمی میندازن:d؟