Dark Souls | Xbox 360

من با لول 75 و دوستم با لول 107 سر این باس گیر کردیم. البته مشکل من اون اگزکیوشنر هست (اون بزرگه).
smough !?
اون که راحته ، مشکل اون Ornstein ه .
برای Smough فقط کافیه بری پشت ستون ها اونجوری ضربش بهت نمیخوره ، ضربه که زد بیا بیرون و یدونه بهش بزن و برگرد پشت ستون .
به نظرم بهتره اول Ornstein رو بکشی .

اقا اجازه ! تاپیکِ PS3 کسی نیست منم بیام اینجا ؟ :دی
میگم اون Smough و Ornstein رو اگه co-op برید خیلی راحته اصلا کلا همه باس ها راحت میشه ! :d

کشتن اون دوتا باس باعث سفیدی موهام شد. ولی خب ارزشش رو داشت :دی. همین یکی یک ساعت پیش ترکوندمشون.
روش مبارزه ام اینطوری بود که:
اول با صبر و حوصله دارگون اسلیر رو کشتم درحالی که بیشتر از 3 تا فلکس نخوردم. بعدش. بلافاصله اون انگشتری رو که تعداد پایرومنسی ها رو بیشتر میکنه استفاده کردن و تقریبا دو سوم از جونش رو کم کردم. دوباره با حوصله و کم کم بهش ضربه زدم جوری که وقتی مرد 4 تا فلکس داشتم :دی.

---------- نوشته در 05:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:45 PM ارسال شده بود ----------

اقا اجازه ! تاپیکِ PS3 کسی نیست منم بیام اینجا ؟ :دی
میگم اون Smough و Ornstein رو اگه co-op برید خیلی راحته اصلا کلا همه باس ها راحت میشه ! :d
نظریه شما دوتا مشکل داره :دی. اول اینکه بیشتر بازیبازها کِرم دارن و فقط به نیت کشتن طرف مقابل میان. دوم اینکه دوست شما باید تقریباً هم لول با خودت باشه و توی یه کاوننت عضو باشید و خیلی شانی بتونید بهم Join شید. کلا داستانه آنلاین بازی کردنش.

در انتخاب کلاس دقت نمی کنید اون اول بازی و از رو خوشکلی انتخاب میکنین همین میشه که هی گیر میکنین و اینجا مزاحم ما می شین ! :دی
(شوخی::دی)
پایرومنسر فوراور :دی !

منم تصمیم گرفتم بازی رو با دوستم شروع کنم.اگه میشه یه اطلاعی در مورد کلاس ها بدین و یک کلاسم به من پیشنهاد کنید لطفا>:d

کشتن اون دوتا باس باعث سفیدی موهام شد. ولی خب ارزشش رو داشت :دی. همین یکی یک ساعت پیش ترکوندمشون.
روش مبارزه ام اینطوری بود که:
اول با صبر و حوصله دارگون اسلیر رو کشتم درحالی که بیشتر از 3 تا فلکس نخوردم. بعدش. بلافاصله اون انگشتری رو که تعداد پایرومنسی ها رو بیشتر میکنه استفاده کردن و تقریبا دو سوم از جونش رو کم کردم. دوباره با حوصله و کم کم بهش ضربه زدم جوری که وقتی مرد 4 تا فلکس داشتم :دی.
افرین boos رو بدون کمک کشتی.>:d

کلاس کلا سلیقه ایه و به تواناییها و نحوه بازی گیمر بستگی داره ؛ توی این بازی اگر بی دقتی کنید قطعا به مشکل بر می خورید . دوستانی که تا حالا تعداد محدودی بازی RPG انجام دادن یهو نرن مثلا شوالیه یا واریور انتخاب کنن ! چون اساسا مبارزاتشون از نوع نزدیک میشه و به مشکل بر میخورن . دزد هم ول معطله از نظر من . اون آخریه هم که شبیه انسان های اولیه لباس پوشیده فاجعست :دی . هیچی ... می مونه پایرومنسر ( آتش افروز) که عالیه . ترکیب مناسبی از جادو جمبل + قوای جسمانی که همون مبارزه نزدیک میشه . من پیشنهادم این کلاس هست .
با هر کلسی بازی کنید میتونید قابلیت‌های سایر کلس‌ها رو داشته باشید.
با تشکر از احد ...
===
لذت ببرین از این بازی که توی این نسل هیچ بازی تو این حد به من حال نداد.
پس چرا به این پایین تر از Skyrim نمره دادی ؟:-l :دی

آخرین ویرایش:
Class مورد علاقتون رو هم بر اساس سلیقه‌یخودتون انتخاب کنید. ولی اگه دنبال یه چیز حد واسطی میگردین Pyromancy گزینه‌ی خوبی هست. هم با سلاح‌ها میتونید مبارزه کنید و هم با استفاده از Spellهای آتشینی که دارید.
یه نکته هم بگن و اونم این هست که با هر کلسی بازی کنید میتونید قابلیت‌های سایر کلس‌ها رو داشته باشید. پس نگران این نباشید که مثلا Cleric واسه خودش Heal داره و من ندارم. چون شما هم میتونید در آینده اون و داشته باشید.

Class مورد علاقتون رو هم بر اساس سلیقه‌یخودتون انتخاب کنید. ولی اگه دنبال یه چیز حد واسطی میگردین Pyromancy گزینه‌ی خوبی هست. هم با سلاح‌ها میتونید مبارزه کنید و هم با استفاده از Spellهای آتشینی که دارید.
یه نکته هم بگن و اونم این هست که با هر کلسی بازی کنید میتونید قابلیت‌های سایر کلس‌ها رو داشته باشید. پس نگران این نباشید که مثلا Cleric واسه خودش Heal داره و من ندارم. چون شما هم میتونید در آینده اون و داشته باشید.
بشدت قبول دارم.;).دقیقا بعدا همه چی درست مثل همه،همه چی.;)

کلاس کلا سلیقه ایه و به تواناییها و نحوه بازی گیمر بستگی داره ؛ توی این بازی اگر بی دقتی کنید قطعا به مشکل بر می خورید . دوستانی که تا حالا تعداد محدودی بازی RPG انجام دادن یهو نرن مثلا شوالیه یا واریور انتخاب کنن ! چون اساسا مبارزاتشون از نوع نزدیک میشه و به مشکل بر میخورن . دزد هم ول معطله از نظر من . اون آخریه هم که شبیه انسان های اولیه لباس پوشیده فاجعست :دی . هیچی ... می مونه پایرومنسر ( آتش افروز) که عالیه . ترکیب مناسبی از جادو جمبل + قوای جسمانی که همون مبارزه نزدیک میشه . من پیشنهادم این کلاس هست .

با تشکر از احد ...
===

پس چرا به این پایین تر از Skyrim نمره دادی ؟:-l :دی

متاسقانه بازی 2 تا ایراد عمده داشت که اذیت کننده بود. امیدوارم اون 2 تا اشکال توی نسخه‌ی جدید حل بشن :دی البته اسکایریم هم عالی بود و منو به شدت تحت تاثیر قرار داد. میتونم بگم اسکایریم و Oblivion جزو Top 10 من توی این نسله.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or