خو الان کدوم پیکانه و کدوم بوگاتی؟:d
هیچی این رفیقمون اومد همینجوری یه چی بگه که گفته باشه ! وگر نه من جایی رو نمی بینم کسی این دو بازی رو با هم مقایسه کرده باشه
خو الان کدوم پیکانه و کدوم بوگاتی؟:d
مقایسه اسکایریم و دارک ثولز مثل مقایسه پیکان و بوگاتی ویرون هست.خو الان کدوم پیکانه و کدوم بوگاتی؟:d
عجب! حالا آف تاپیک نباشه ولی اسکایریم بیشتر به لامبورگینی گالاردو شباهت داشت!:biggrin1: میشه گفت بحثشون هم جداست. اون Open-World و یه بازی کامله در حالی که اون Sand Box و خطیه وبیشتر مانورش روی گیم پلی سخت و طاقت فرساش هست!:biggrin1:چند دست با دوستان خارجی Coop زدیم، خیلی چسبید. امروز با یه Knight بازی میکردم که یه شمشیر داشت به اندازه یه تیربرق
.
---------
مقایسه اسکایریم و دارک ثولز مثل مقایسه پیکان و بوگاتی ویرون هست.
عجب! حالا آف تاپیک نباشه ولی اسکایریم بیشتر به لامبورگینی گالاردو شباهت داشت!:biggrin1: میشه گفت بحثشون هم جداست. اون Open-World و یه بازی کامله در حالی که اون Sand Box و خطیه وبیشتر مانورش روی گیم پلی سخت و طاقت فرساش هست!:biggrin1:
همون که چند تا ماسک داشت،و قدرتش اتیش بود.باس catacomb ؟ کدومشون بود ؟ :d نیتو؟
سولاخه به کجا میخورد؟:dیه سولاخ پیدا کردم که راهی بود به یه عالم جدید. عجیب اینه 50 بار از اون مسیر رد شده بودم ولی دقت نکردم بوده، یعنی دیده نمیشه شد اصلا
.
دوتا Ember جدید پیدا کردم که فک کنم واسه همون اهنگری هست که کشتمش. اون اهنگره قبل از سین فُرترس رو زدم ناکار کردم به اشتباه. تا آنور لندو بدون آپگرید بازی رو پیش بردم
.
اینا هنوز کلمه ی goty داره میسوزونتشون بالاخره باید بگن ما هستیم:d نه اینکه دارک سولز بد باشه اتفاقا خیلی هم توپه منم خیلی باهاش حال کردم ولی من هنوز دارم اسکایریم بازی میکنم چقدر چیزای کشف نشده داره ولی دیگه بیخیال دارک سولز شدم چون دارک سولز بیشتر مانورش رو گیم پلیه خوب اینم بعد از یه مدتی تکراری میشه ولی اسکایریم هرگوشش یه داستان داره>:d
من تو اسکایریم سرگیجه گرفتم.:d.اخه هر دو تاشون فرق دارن.تو اسکایریم باید داستان بازی رو تموم کنی و این داستان ترتیب خودشو داره،ولی دارک سولز داستان بازی دست خودته،ممکنه من باس catacombs رو به عنوان دومین باس بازی بکشم ولی یکی دیگه بعدا میکشه.ولی من بشخصه از دارک سولز بیشتر خوشم اومدb-).(هر کسی یه سلیقه ای داره دیگه):d
یه سولاخ پیدا کردم که راهی بود به یه عالم جدید. عجیب اینه 50 بار از اون مسیر رد شده بودم ولی دقت نکردم بوده، یعنی دیده نمیشه شد اصلا
.
دوتا Ember جدید پیدا کردم که فک کنم واسه همون اهنگری هست که کشتمش. اون اهنگره قبل از سین فُرترس رو زدم ناکار کردم به اشتباه. تا آنور لندو بدون آپگرید بازی رو پیش بردم
.
100 درصد این جمله ی آخر امیر صحت داره ، هر کسی سلیقه ای داره !
اسکایریم برای کساییه که دوست دارن برن توی یه محیط وسیع چرخ بزنن و هرز چندگاهی مبارزه کنن و توی این چرخ زدن ها به مسایل جدید برخورد کنن و شاید سبک های سنتی بازی بیشتر مورد علاقشون باشه. اینا معمولا کسایی هستن که بازهایی مثل جی تی ای و رد دد و ... جزو علایقشونه و اکثرا بازی ها رو با درجه متوسط یا آسون شروع می کنن .
دارک سولز برای اوناییه که دوست دارن از هیجان توی یک بازی کامپیوتری لذت ببرن و وقتی بازی می کنن ضربان قلبشون بره بالا و اکثرا با نو آوری توی بازیها بیشتر لذت میبرن. اینا کسایی هستن که معمولا دویل می کرای و گاد آف وار و ... جزو سلایقشونه و معمولا بازیها رو از درجه متوسط و یا سخت شروع می کنن .
البته دلیل نمیشه که هر گروه از بازیهای اون یکی گروه خوشش نیاد . من خودم از بازیهایی مثل saints row , fallout و... لذت بردم .
در ضمن محمد آقا کسی اینجا از کلمه goty نمی سوزه . به نظر شما واقعا اون بازیهایی که توی این سالها goty شدن حقشون بود !؟ کلا معیار goty شدن یه چیزیه که به نظر من خیلی سلیقه ایه . دقیقا نمیشه مشخص کرد که چرا مثلا سایت گیم اسپات به دارک سولز 9.5 میده و به اسکایریم 9 ، اونوقت اسکایریم رو goty اعلام می کنه !
در ضمن اگه دارک سولز میانگین نمره هاش پایین تر بود چون خیلیا نتونستن بازی کنن . برو نمره هایی رو که بهش دادن ببین . طرف اومده بهش 70 داده و دلیلشم این بوده که سخته و نتونسته بازی کنه ! خب تو که نمی تونی بازی کنی چرا نمره میدی !؟
به نظر من قطعا اسکایریم goty نبود و دارک سولز و ویچر یک سر و گردن ازش بالاتر بودن ، ولی طبق معمول همیشه ، وسعت بازی ملاک حساس goty شدن بود که اسکایریم ازش برخوردار بود . از نظر گیم پلی که رسما اسکایریم حرفی برای گفتن نداشت جلوی اون بقیه ، ولی دیگه چه میشه کرد ؟
کدوم سوراخ دقیقا !؟
دوستان یه سوال داشتم
بازی چند ساعت گیم پلی داره؟ منظورم زمانیه که صرف میشه تا بازی رو Full Complete کنی! مثلا اسکایریم 300 ساعت بود. این چنده؟
برام قابل درک نیست که چرا این سازنده )&%$%)*#$&$ باس ها رو ام اینقدر سخت کرده!. اون از باس آنور لندو که باید با دوتا از والا مقامان ارتش بصورت همان بجنگی اینم از Lord Nito که خودش کم بود، 10 تا اسکلت ریختن اطرافش. بعضی وقتا احساس میکنم پای کارگردان بازی روی گلوم هست.
اگه بار اولت باشه ، حدود 70 تا 80 ساعت .دوستان یه سوال داشتم
بازی چند ساعت گیم پلی داره؟ منظورم زمانیه که صرف میشه تا بازی رو Full Complete کنی! مثلا اسکایریم 300 ساعت بود. این چنده؟