این همونه + DLC . چند تا مرحله و چند تا غول اضافه شدن به بازی .این چیه نسخه بعدیه یا همینه edition جدیدشه؟ تایید شده ؟ کی میاد؟ هر چی باشه من میگیرم چون به نظرم این بازی استحقاق goty شدن رو داشت و در حقش اجحاف شد.
این همونه + DLC . چند تا مرحله و چند تا غول اضافه شدن به بازی .
یه مدتی بعد از عرضه نسخه pc میاد. مدت مشخص نیست.ایول واقعا خوشحال شدم. بعد از lt3 دیگه برنر مکس بازیو نگرفتم. حالا اینو میگیرم که DLC هم داره. کسی تاریخ عزضه اش رو نمدونه؟
در ضمن نمیدونم چند نفرتون بازی رو به صورت آنلاین بازی کردین ولی واقعا نسبت به حالت آفلاینش خیلی جذاب تره!
یک چیزی میگم بنظر خودم دیگه خیلی ضایع است ولی میپرسم من همون اول بازی گیر کردم اولین باس بازی باید چطور کشتش؟؟؟
احساس ضعف نکن همه اولش مثل تو بودن:dیکیش خودم.یک چیزی میگم بنظر خودم دیگه خیلی ضایع است ولی میپرسم من همون اول بازی گیر کردم اولین باس بازی باید چطور کشتش؟؟؟
باید جز اولین نفر ها باشم که این بازیو تموم میکنه.b-)
خواهش میکنم.باید همه دست به دست هم داد تا کمر این هم شکسته شه.شما بفرما.بازی دقیقا 24 آگوست یعنی از امروز ، 1 ماه و دو روز دیگه برای کامپیوتر میاد .
نسخه کنسولی هم زمستان میاد .
این اضافاتش هست :
![]()
-غول های جدید از قبیل Artorias of Abyss, Chimera of Tomb و یه تعداد دیگه .
-مکان های جدید از قبیل Oolacile Tomb, Old Ruins و ...
- دشمنای جدید از قبیل Abyss Guard, Chained Prisoner و ...
-کاراکتر ها و شمشیر ها و زره های جدید
و ...
اختیار دارین امیر جان ، پس ما اینجا چیکاره ایم ؟ :d
این editationهه به بازی اضافه میشه یا یه داستان دیگه داره؟:d![]()
حاجی، این باس آنور لــُنده چه روی مخ هستن!.
من با لول 75 و دوستم با لول 107 سر این باس گیر کردیم. البته مشکل من اون اگزکیوشنر هست (اون بزرگه).بار اول 100 بار پای این دو تا من مردم ، دیگه از دستشون می خواستم کلمو بکوبم تو دیوار.