Dark Souls | Xbox 360

دقيقا علي رضا جان تنها راه اينه كه برم زيرش بزنمش و جلوي اون حركتش جاخالي بدم ولي اين كه هربار از Bonfire بيام اونجا خيلي ستمه:|

ببین ، چند بار ببازی قلقش کاملا دستت میاد ...
در ضمن یه چیزی بگم بری حالشو ببری : سیف سخت ترین غول بازی نیست :d
ویه چیز دیگه : نمیدونم از پایرومنسی استفاده می کنی یا نه ، ولی اگه استفاده نمی کنی خیلی اشتباه می کنی . یه پایرومنسی بعد از زنگ دوم هست که از یه Covenant می گیریش ، همون طبقه پایین زنگ دوم . اون به طرز باور نکردنی ای قویه .

ویه چیز دیگه : نمیدونم از پایرومنسی استفاده می کنی یا نه ، ولی اگه استفاده نمی کنی خیلی اشتباه می کنی . یه پایرومنسی بعد از زنگ دوم هست که از یه Covenant می گیریش ، همون طبقه پایین زنگ دوم . اون به طرز باور نکردنی ای قویه .
اينو نفهميدم علي رضا معني كن اين جملت رو زيرنويس فارسي بزار:d

اگه اشتباه نكنم يه برق زرد رنگ به اسم Light arrow دارم.:dعلي دمت گرم كلي با اون جملت بهم روحيه دادي:d

اينو نفهميدم علي رضا معني كن اين جملت رو زيرنويس فارسي بزار:dاگه اشتباه نكنم يه برق زرد رنگ به اسم Light arrow دارم.:dعلي دمت گرم كلي با اون جملت بهم روحيه دادي:d
سه نوع جادو وجود داره توی بازی Sorcery Miracle Pyromancy برای اولی باید عصای جادو داشته باشی برای دومی باید طلسم داشته باشی برای سومی دستکش پایرومنسی اون سومی جادوهایی داره که باهاش غولها رو راحت تر می تونی بزنی .برای گرفتن دستکش پایرومنسی باید Depth رو رفته باشی و یه نفر که توی یه کوزه اسیر شده رو نجات بدی (نباید کوزه ها رو با شمشیر بزنی باید به سمتشون شیرجه بزنی تا بشکنن) .اون اول که میگم یا Sorcerer بردارید یا Pyromancer واسه همین مواقعه اگه Pyromancer باشی همین دستکشو از اول بازی داری .

ما هم كه خداروشكر هيچ كدوم رو نداريم:dنه عصا دارم نه دستكش و نه طلسم:dطلسم دارم يا نه؟:-/:dخود درگيري پيدا كردم:d

نگران نباش هنوز به depth نرسیدی که دستکش رو بگیری.بدون پایرومنسی هم میتونی همه رو بکشی فقط باس اخر بازی میاره جلو چشمات اگه بخوای همینجوری بکشیش:dیه فکری به حالش بکن حتما یکی از این سه تا رو قوی کن و به شمشیرو اینجور چیزا اتکا نکن.

آخه محمد جون عصا كه ندارم اين دستكش رو هم كه ندارم(خدا رو شكر هنوز بهش نرسيدم#:-s ) اون طلسم هم دقيقا چيه شايد يه گوني دارم نشستم دارم ازشون الكل ميگيرم:d

آخه محمد جون عصا كه ندارم اين دستكش رو هم كه ندارم(خدا رو شكر هنوز بهش نرسيدم#:-s ) اون طلسم هم دقيقا چيه شايد يه گوني دارم نشستم دارم ازشون الكل ميگيرم:d

کلاست مگه چیه؟همون اول پایرومنسر برمیداشتی راحت بهت دستکش رو میداد.حالا هم نگرانش نباش میتونی هم دستکش رو بگیری هم عصا رو ولی برای استفاده ازشون چندتا اپگرید پایینی شخصیتت که مربوط به اینا میشن رو حتما انجام بده;).

ما هم كه خداروشكر هيچ كدوم رو نداريم:dنه عصا دارم نه دستكش و نه طلسم:dطلسم دارم يا نه؟:-/:dخود درگيري پيدا كردم:d

ببین اصلا یه کاری کن ... سیف رو اگه هنوز نزدیش بیخیال . اون غول پروانه رو اگه نزدیش برو بزن ، اگرم که زدیش و طبقه بالاش رفتی و کلید رو برداشتی این کارو بکن :
اول برو پیش فروشنده اول بازی توی Undead burg و ازش کلیداشو بخر . بعد یه غول بود به نام Taurus deamon که احتمالا همون اول بازی کشتیش و بعدش از پله ها که میومدی پایین سمت چپت یه اژدهای قرمز بزرگ می دیدی که بالای قصر نشسته . همونجا به جای اینکه بری سمت چپ به سمت اژدها ، باید مستقیم بری که یه در قفل بود ولی الآن کلیدشو از غول پروانه گرفتی . حالا اون مسیر رو برو پایین و ملت رو بکش ، یه آقایی توی یدونه از خونه ها گیر کرده ، با اون کلیدی که گفتم از فروشنده بخر ، در خونه رو باز می کنی و نجاتش میدی ، اونجا عصای جادو رو می گیری . حالا می تونی برگردی و یا می تونی راهت رو ادامه بدی به سمت دستکش (بدرد بخور ترین آیتم بازی) . اگه راه رو ادامه بدی به Depth میرسی اونجا بگردی یه جایی رو پیدا می کنی که تعداد زیادی بشکه داره ، باید بپری میون بشکه ها (با شمشیر نباید بزنی) تا بشکه ها بشکنن و یه نفر اونجا گیر کرده که نجات پیدا می کنه ، اون آدم دستکش رو بهت میده (البته یادم نیست همونجا بهت میده یا بعدش که برگردی فایر لینک) .
ادامه این راه می خوره به Blight town و بعدش زنگ دوم . (اینم بگم که Blight town یکی از قسمتهای سخت بازیه) .

خوب علي جون اين راهي كه شما گفتي واقعا عاليه ولي بدجوري دلم گرفته سيف رو بزنم راهي نيست كه هم سيف رو بزنم و هم اون پروانه رو و در آخر به يه جا برسم؟;)

خوب علي جون اين راهي كه شما گفتي واقعا عاليه ولي بدجوري دلم گرفته سيف رو بزنم راهي نيست كه هم سيف رو بزنم و هم اون پروانه رو و در آخر به يه جا برسم؟;)

راه که زیاد داره این بازی ...
من خودم هر بار بازی می کنم یه چیز جدید کشف می کنم .
ببین خودت فکر می کنی که چیکار کنی بهتره ...

عليرضا جون واقعا راست ميگي من تازه خودم براي اولين بار همين ديروز Vally of the darkes رو ديدم عجب جاي خفني بود خدايي:xخيلي هم سخت:d

راستي چرا من 50 تا تير به دم اون اژدها زدم شمشير رو بهم نداد؟:(

عليرضا جون واقعا راست ميگي من تازه خودم براي اولين بار همين ديروز Vally of the darkes رو ديدم عجب جاي خفني بود خدايي:xخيلي هم سخت:d

راستي چرا من 50 تا تير به دم اون اژدها زدم شمشير رو بهم نداد؟:(

بستگی داره تیر و تیرکمونت چی باشه . نا امید نشو ، ادامه بده ، میگیری شمشیرو ...
اون Valley of Drakes در نگاه اول یه جای پرت افتاده و غیر ضروریه بازیه ولی اگه آشنا با بازی بشی متوجه می شی که یکی از نقاط استراتژیک بازی .
شاید یه چیزی توی مایه های فایر لینک .
یه راه هست که همون اول بازی و تنها با زدن 1 غول به زنگ دوم (زنگ زیر زمین) برسی که راهش از همین منطقه ست .
کلا من متوجه شدم که توی بازی فقط بازدن این غولها میشه بازیو تموم کرد :
اون 4 تا غولی که باید روحشونو بگیری
اون 2 تا غولی که قبل از زنگها هستن .
غول آخر
Sif
Smough & Ornestein
pine wheel
اولین غول توی Demons Ruin
Iron Golem
و غولی که همون اول توی قسمت آموزشی بازی میاد (اژدهای سبز)

به جز این 13 تا دیگه هیچ غولی زدنش اجباری نیست مثلا :
Taurus deamon
2 تا غول دیگه ی Demons ruin
Priscilla
Stray deamon
اون غول های توی Depth
و کلا هر غول دیگه ای ...

اينا كه همه ي غول هاي بازي شد:d

بايد اژدها رو بكشم؟:-/حالا قدرت اون شمشيري كه اژدها ميده چنده؟چه چيزايي مي خواد؟من الان يدونه 210 دارم:-/

اينا كه همه ي غول هاي بازي شد:d

بايد اژدها رو بكشم؟:-/حالا قدرت اون شمشيري كه اژدها ميده چنده؟چه چيزايي مي خواد؟من الان يدونه 210 دارم:-/
لازم نیست بزنیش.damage زیادی نداره.200:d.اونstrength 16 و dexterity10 میخواد.اون 210 چی هست؟

---------- نوشته در 11:08 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:51 AM ارسال شده بود ----------

سیف که زدنش راحته:d.وقتی دیدی داره به صورت 3 گانه ضربه میزنه سپر رو بگیر بالا و برو زیرش و بزنش.3 گانه یعنی(اول از راست بعد از چپ بعد از بالا به صورت عمود)ضربه هایی که اول به طرفت میدود بعد ضربه میزنه باید زمانی که دو تا پا شو اروم کوبید به زمین بپری عقب(2 تا پای جلو).اون ضربه چرخشیه(180 درجه) هم باید اگر نزدیکش بودی بپری زیرش و اگر ازش دور بودی باید بپری عقب.همین.حتما باید با شمشیر دم اژدها بزنیش.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or