Dark Souls | Xbox 360

مگه میشه پری کرد.اتفاقآ به فکر خودمم رسید ولی حتی یه دونشم پری نتونستم بکنم.واقآ الان پشیمونم که همه زورم گزاشتم رو شمشیر.هرکی میخواد از این به بعد بره پایرومنس برداره که مثل من قول آخرش اینجوری نره رو مخش.ولا همه قولاش رو حد اکثر 3 بار رفتم تا کشتم.این یکی ما رو ............. 30 بار رفتم نشد که نشد.باگ نداره:d؟؟؟؟؟

اره میشه خودم جونش رو تا اخر بردم فقط یه بار دیگه نیاز داشتم که ضربشو پری کنم ولی نشد:((.سخته ولی ممکنه:d.اتفاقا باگ داره به ضرر ما چون پشت ستون میخواستم برم که ضرباتش نخوره نشد:dشمشیرش از تو ستون رد میشد:d.فوقش برو اخر بازی رو از یوتوب ببین.

مگه میشه پری کرد.اتفاقآ به فکر خودمم رسید ولی حتی یه دونشم پری نتونستم بکنم.واقآ الان پشیمونم که همه زورم گزاشتم رو شمشیر.هرکی میخواد از این به بعد بره پایرومنس برداره که مثل من قول آخرش اینجوری نره رو مخش.ولا همه قولاش رو حد اکثر 3 بار رفتم تا کشتم.این یکی ما رو ............. 30 بار رفتم نشد که نشد.باگ نداره:d؟؟؟؟؟

یه باگ یا یه راه حلش اینه که بری سمتش و اگه شانس بیاری ضربه رو با سپر دفاع کنی و شمشیر رو تو شکمش فرو کنی هر بار که پا شد همون جور که نزدیکش هستی دوباره همین کار رو بکن!من اینجوری رد کردم

یه باگ یا یه راه حلش اینه که بری سمتش و اگه شانس بیاری ضربه رو با سپر دفاع کنی و شمشیر رو تو شکمش فرو کنی هر بار که پا شد همون جور که نزدیکش هستی دوباره همین کار رو بکن!من اینجوری رد کردم

همون پری میشه:d.ولی خیلی سخته چجوری زدیش؟تا اخر بردمش ولی نتونستم بکشمش.

همون پری میشه:d.ولی خیلی سخته چجوری زدیش؟تا اخر بردمش ولی نتونستم بکشمش.

این کلمه پری رو من هنوز نفهمیدم:d(انگلیسی یا معنیش چیه؟)
بعضی وقتها سوزنش رو یهو اومدن جلو و زدن گیر میکنه یه میره عقب دور میزنه دوباره میاد که هیچ خدا بیامرزت:d
ولی اگه بتونی بری سمتش و ضربه رو دفاع کنی و بزنی چون Damage بالا هست زود میمیره.

این کلمه پری رو من هنوز نفهمیدم:d(انگلیسی یا معنیش چیه؟)
بعضی وقتها سوزنش رو یهو اومدن جلو و زدن گیر میکنه یه میره عقب دور میزنه دوباره میاد که هیچ خدا بیامرزت:d
ولی اگه بتونی بری سمتش و ضربه رو دفاع کنی و بزنی چون Damage بالا هست زود میمیره.

parry=دفع کردن;).

اره وقتی میره عقب میپره خیلی سخته دفعش کنی بعضی وقتا هم که میزنه به سیم اخر فقط میزنه:d.ولی هیچ کاری نشد نداره خواستن توانستن است:d.

---------- نوشته در 08:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:19 PM ارسال شده بود ----------

فردا میپوکونمشb-).

پوکید؟:d

داداش اصلا به فکر پری و مری :d اینا نباش که طرف میزنه شل و پلت میکنه اصلا هم اعصاب درست درمون نداره . فوق فوقش بتونی چندتاشو پری کنی ، آخراش که فکر میکنی کار تمومه یهو یه پر شمشیرش میگیره بهت دو نصف میشی
بهترین راه که خودم هم زدم لهش کردم بدون حتی یک ضربه خوردن پایرومنسی بود که رسما پوکید . یه راه دیگه هم هست اگر attack بالایی داری از مجیک Iron Flesh استفاده کن . این مجیک دیفنست رو به حد مرگ میبره بالا ولی به شدت هم سنگینت میکنه دیگه نمیتونی راه بری :d
چندتا میخوری چندتا میزنی

داداش اصلا به فکر پری و مری :d اینا نباش که طرف میزنه شل و پلت میکنه اصلا هم اعصاب درست درمون نداره . فوق فوقش بتونی چندتاشو پری کنی ، آخراش که فکر میکنی کار تمومه یهو یه پر شمشیرش میگیره بهت دو نصف میشی
بهترین راه که خودم هم زدم لهش کردم بدون حتی یک ضربه خوردن پایرومنسی بود که رسما پوکید . یه راه دیگه هم هست اگر attack بالایی داری از مجیک Iron Flesh استفاده کن . این مجیک دیفنست رو به حد مرگ میبره بالا ولی به شدت هم سنگینت میکنه دیگه نمیتونی راه بری :d
چندتا میخوری چندتا میزنی

میدونی مشکل چیه.من از اول هم پایرومنسی استفاده نکردم.یه توضیحی میتونی بدی که چجوری باید از این دستکشه استفادش کرد.کلا هر چی از پایرو منسی میدونی بگو.من فقط میدونم یه سری جادو ها جلوش نوشته پایرومنس.همین.

چندتا میخوری چندتا میزنی

مشکل ما هم همینه که پایرومنسی نداریم:d.من خودم فقط تمام توانم رو گذاشتم رو مبارزه ی از نزدیک.

parry=دفع کردن;).

اره وقتی میره عقب میپره خیلی سخته دفعش کنی بعضی وقتا هم که میزنه به سیم اخر فقط میزنه:d.ولی هیچ کاری نشد نداره خواستن توانستن است:d.

---------- نوشته در 08:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:19 PM ارسال شده بود ----------

پوکید؟:d

همچنان در حال خدا بیامرز شدن هستیم.:dخسته هم نمیشه بی پدر.دیگه وقتی میرم سراغش خندش میگیره.بعضی وقتا هم وایمیسته من یه کم بزنمش.بعدش یه خمیازه میکشه یه دونه میزنه نصف میشم

مشکل ما هم همینه که پایرومنسی نداریم:d.من خودم فقط تمام توانم رو گذاشتم رو مبارزه ی از نزدیک.

همچنان در حال خدا بیامرز شدن هستیم.:dخسته هم نمیشه بی پدر.دیگه وقتی میرم سراغش خندش میگیره.بعضی وقتا هم وایمیسته من یه کم بزنمش.بعدش یه خمیازه میکشه یه دونه میزنه نصف میشم
والا من یه 3 ماهی میشه بازی رو تموم کردم دقیقا خاطرم نیست :d کلی بهتون راهنمایی میکنم . شما برگردین به فایر لینک و راهش رو اگر بلدین برین catacomb نزدیک جایی که زنگ دوم رو به صدا در آوردین توی اون لجن زار که میرفتین توش سمی هم میشدین یه ضعیفه نشسته رو زمین کنار یکی از این تیرک ها . سول بدین بهش دستکشتون رو آپگرید کنید تا حد خفقان :d
جادوهایی هم که پایرو هست وقتی equip میکنید در حالیکه دستکشتون هم equip هست میتونید ازش استفاده کنید .
نکته خیلی مهم اینکه اصلا و ابدا به فکر بردن فیزیکیش نباشین که خیلی شانس بیارین تا یه حدی میتونید از خونش کم کنید ، آخر خونش برسه میزنه به سرش میفته دنبالتون امون هم نمیده بی شرف :))
خیلی ها با جادوی Iron Flesh زدنش.توی لیستتون بگردین پیداش میکنید

والا من یه 3 ماهی میشه بازی رو تموم کردم دقیقا خاطرم نیست :d کلی بهتون راهنمایی میکنم . شما برگردین به فایر لینک و راهش رو اگر بلدین برین catacomb نزدیک جایی که زنگ دوم رو به صدا در آوردین توی اون لجن زار که میرفتین توش سمی هم میشدین یه ضعیفه نشسته رو زمین کنار یکی از این تیرک ها . سول بدین بهش دستکشتون رو آپگرید کنید تا حد خفقان :d
جادوهایی هم که پایرو هست وقتی equip میکنید در حالیکه دستکشتون هم equip هست میتونید ازش استفاده کنید .
نکته خیلی مهم اینکه اصلا و ابدا به فکر بردن فیزیکیش نباشین که خیلی شانس بیارین تا یه حدی میتونید از خونش کم کنید ، آخر خونش برسه میزنه به سرش میفته دنبالتون امون هم نمیده بی شرف :))
خیلی ها با جادوی Iron Flesh زدنش.توی لیستتون بگردین پیداش میکنید
با کدوم پایرومنسی زدیش.اسم جادو های قویشو بگی ممنونت میشیم.اون ضعیفه رو هم کشتم فکر کنم:-s.اخه اونجا چیزیو زنده نزاشتم.

داداش زدی مهم ترین NPC بازی رو ترکوندی؟:d یدونه باشی
اسم اون جادوهه که خیلی با اون زدنش Iron Flesh هست
بقیه جادوهاش هم خاطرم نیست . یکیش great fire ball بود فکر کنم . کلا هرچی جادوی پایرومنسی که آتیش میندازه ببر دیگه مجبوری یه مقداری جونش رو با اونا ببری بقیه اش رو فیزیکی :d
فکر کنم گیر کردی و دیگه راهی برا تموم کردنش نداری مگه با شانس . حالا باز یه بار دیگه یه نگاه به catacomb بنداز شاید طرف رو گیر آوردی

نوکرتم:d.البته میرم ببینم زندس یا نه.راستی اسم اونجا هم blinhttown هست.اسما یادت رفته ها:d.البته یه راه دیگه هم هست که به ذهنم رسید.
استفاده از سیو ادیتور (البته تو عمرم و تو هیچ بازیی این کارو نکردم ولی دیگه مجبورم میفهمی مجبورم):((

تو استفاده از سیو ادیتور مشکل دارم.خود سیو ادیتور رو وقتی میخوام باز کنم ارور میده.کمک؟؟؟؟؟؟؟؟
http://www.up.98ia.com/images/saw0sxnuceu0260hzm0p.png

---------- نوشته در 10:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:09 PM ارسال شده بود ----------

دوستان زحمت نکشن.بلاخره زدمش:((.فقط با پری کردن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or